sziasztok!
Bocsi, csak ennyitírtam: költői..., mert a páromnak azonnal kellett a gép.
(meglapném 1 laptoppal karácsonyra, ha lenne annyi gyed-em
Csak a szaggatás a megoldás? Mikor mentek?
Részvétem előre is.
Néztem tegnap 2 csatornán is a balesetet. az egyiken a csaj a helyszínen azt mondta: most emelik vissza a a sínekrea másikon a másik riporter: most emelik le a sínekről...
Persze nem ez a lényeg... hanem a tragédia...
ja, meg a naaagy elnökünk sírt, illetve folytogatta a könnye, mikor satótájékoztatón elmondta, hogy távozik 1-2 ember a posztjáról...
fokozni próbálom a dinnyeségemmel:
éjjel a lányzó köztünk akart aludni mert olyan rosszat álmodott, hogy be is pisilt. a baba köztünk alszik mindig, mert sokszor szopizik még és nekem így jobb. de most a szélére kellett raknom az ágynak. kipárnáztam és alá is tettem a takarómból, hogy le ne essen. (a nővére kalimpálós, még az apját is képes a sarkával eltalálni...
)
leesett. szerencsére ahogy földetért fel is kaptam, fel se ébredt, nem sírt, szopizott és elaludt. a doki volt kint és semmi baja a gyereknek. csak én voltam totál kész.
Csillát pusszantom! csak jönne már...
idetalál?
hiszti: Eszter reggel kért, hogy vegyek neki vmi meglepit a boltban, míg ő oviban van. vettem maoam-ot, olvadósrágót. egyet kapott belőle ebéd után. elszopogatta, aztán kérdezte: anya? mit hoztál nekem meglepit a boltból?
mondtam, hogy ezt, amit most megettél.
De anyaaaa! akkor menjünk a boltbaaaa! és az utcán toporzélkolt, majdnem otthagytam, de jött egy autó, magammal vittem haza...
Még az a szerencse, hgy ezekez csak velem és az apjával meri megtenni (ritkán a keresztannyjával)