Sziasztok!
Megjöttünk anyóséktól. Jó volt, eltudtam intézni egy csomó dolgomat, bár szinte szaladtam egyik helyről a másikra
Pintyőke meg olyan jól viselkedik, anyósomék teljesen elvannak tőle ájulva
Még szörcsögünk de szívjuk Blanka orrát. Majd elolvasom azt a cikket amit belinketél Anikó. Hátha van benne valami ötlet. A doktornéni azt mondta, ez a piciknél tovább tart mint a felnőtteknél, mert nekik nehezebben jön ki, ők nem tudják kifújni ... stb. Egyébként ma voltunk nála és azt mondta, hogy szép a torka. Már aláírtam azt a nyilatkozatot az új oltásra (nem tudom a nevét hogyan kell írni
) amit most ingyenesen kapunk. Jövőhéten kell menni a 3. hónapos kötelezőre és ha megjön az oltóanyag akkor egyszerre fogjuk megkapni.
Ti beadatjátok?
Anna, én nem is tudtam, hogy a ruhák számozását válltól mérik
De legalább mostmár értem, miért van ez a számozási kavalkád
Kriszti, kitartást az a 30 nap pikk-pakk elszalad. Keményedés meg mostmár nem gond ha van. Mint mond a doki? Nem kell már szedned a magnéziumot? Én már ilyenkor nem szedtem.
Beöntés, borotválás: tőlem nem kérdezték akarom-e vagy sem. Egyszerűen mondta a szülésznő, hogy akkor menjek a belső szobában lévő asztalhoz feküdjek fel mert előkészít. Nagyon féltem a beöntéstől mert mindenki ettől paráztatot. De szinte semmit sem éreztem. (Annyira vékony cső az!) Csak azon csodálkoztam, hogy egy nagy zacskó vizet hova tudok így "befogadni"
Vera, ha ezeket Te nem nagyon szeretnéd akkor nyugodtan mond meg, hogy ez már az 5. szülésed és a többinél sem volt beöntés, borotválás, most sem szeretnéd. Erőltetni nem fogják ha te nem akarod.
Amikor én szültem a szobatársam nagyon erős fájásokkal jött be és egy fél órán belül már bent is volt a szülőágyon. Őt nem tudták előkészíteni, mert nagyon gyorsan zajlottak az események és hamar meg lett a baba. Viszont utólag azt mondta, bánta, hogy nem volt beöntés, mert "besikeredett" neki és elég kellemetlenül érezte magát. A dokija kérdezte is a szülésznőt, hogy nem volt beöntése???
Tamara, kitartást a csípőszűréshez. Remélem nem lesznek sokan. Amikor mi voltunk időre kellett menni, így csak azt az egy kisbabát kellett megvárnunk aki előttünk volt. Hála nem kellett várakozni sokat, kívánom, hogy nálatok is így legyen.
Na megyek, mert még ki kell pakolnom a sporttáskámat ... nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én ezt nem szeretem a hazajövetelben, hogy utánna mindig rámolni kell