Sziasztok!
Tegnap folytattam a szerdai hsz-met, de mivel Dórival együtt ültünk a gép elé, így mikor már majdnem kész voltam, egy laza karcsapással a billentyűzetre eltüntette az egészet. Neki tetszett, mert jót vigyorgott rajta, nekem kevésbé.
Most alszik így gyorsan írok újra! Továbbra is náthasak vagyunk, és a hangja se nagyon akar megjavulni szegénykémnek.
Katus! Judit!
Remélem Móninak sikerül a cinin valami rendet kialakítani, mert így lehet többen is ott fogják hagyni, ha csak pénzkidobásnak érzik, mint a Judit!
A Kinizsi-t mi se szeretjük az Évivel, mert olyan mufurcok, de ez van közel, akár gyalog is! De ha megyünk Tesco-ba, akkor ott szoktam a gyógyszertárba beugrani.
Szandra!
A hálózsák nekünk is bevállt, nagyon jókat alszik benne (a náthát leszámítva).
Kocsi eladás nálunk is mindig izgi, nagyon drukkolunk, hogy jó áron és gyorsan sikerüljön!
Kata!
Én is homeosokat adok Dórinak coryzaliat és homeogenet. Azt úgye tudod, hogy mentolos krém használata előtt és után legalább félórát kell várni a homeosokkal!
Köszi a jóga infót!
Viki!
Köszönjük az időpont változtatást! Jó étvágyat Esztinek a kiflicsücsökhöz és joghurthoz.
Ibolya!
Mi is most pamperst használunk, nekem eddig bevált. A tescossal és főleg a liberossal nekem is az volt a bajom, hogy túl vastagok és szélesek, és Dóri combját mindig kidörzsölték.
Zsani!
Üdv itthon! Köszi a napsütést!
Ildi!
Ez valami fertőzés lehet, mert mostanában én se férek bele 24 órába, főleg ha még aludni is akarok! Dóri egyre ügyesebb, és egyre többet kell vele foglalkozni, ami nekem tetszik, csak másra nem nagyon jut időm, aztán meg csak kapkodok mindennel! Még jó, hogy anyukám néha be tud segíteni! Úgy érzem túlvagyunk a kezdeti túlzott itt létén, most már ritkában és rövidebb időre jön, és főleg ha valami segítség kell. Jókat játszik Dórival, így én tudok ügyködni, vagy ha Dóri csak engem akar, akkor ő segít másban!
Mindenkinek jó szórakozást a játszóházhoz, legközelebb már mi is megyünk! (Ez nem fenyegetés!)
Most mennem kell!