Sziasztok!
Tegnap végre sikerült nekem is pihenni egy kicsit, és már nem is feszülget a pocim
Lehet, hoyg egy kicsit sok volt az elmúlt hetek ténykedése?
Festettünk és átalakítottuk egy kicsit a lakás, hogy az új "lakónak" is legyen majd helye
Persze pihenni nem sok lehetőségem lesz a késöbbiekben, mert meg kellene írnom a szakdolimat és készülnöm kellene az államvizsgára is
Képzeljétek eddig a kisfiam borzalmasan apás vot, ha apa ott volt, akkor én nem is léteztem. Most kb egy hete, mindig csak anya. eddig apának kellett alatani Őt, most meg apával indul el, de aztán egyszercsak elkezdi, hogy anya, anya és akkor mehetek én, kiköveteli hogy énekeljek neki
És bújik hozzám állandóan:)
Annyira kis cuki
Az Arzén nevet szerintem is gondoljátok még át, mert gyereknél kegyetlenebb nincs. Egyébként nagyon szépen hangzik.
Én szerdán megyek afp-re és akkor kapom meg a következő uh időpontját is, már nagyon várom, hogy újra lássuk a kicsit és esetleg megtudjuk a nemét is.
Mi is választottunk neveket, de abban maradtunk, hogy ha már tudjuk a nemet, akkor azért újragondoljuk a dolgot
Én nagyon kislányra vágynék, de az sem baj, ha kisfú, csak egészséges legyen.
Viszont nagyon remélem, hogy megmutatja majd magát és nem szégyenlősködik, mert én annyira kislányra vágyok, hogy nem tudnám leplezni a csalódottságomat a szülőágyon és ott, akkor a picur azt érdemli, hogy az ember örömében sírjon ne csalódottságában
A babához szóló levélkén én is pityeregtem egy sort
Nagyon szép ha valaki így meg tudja fogalmazni a gondolatait és érzéseit, én nem mindig tudom
na jó kicsit hosszú lettem megint
jobbulást a betegeskedőknek!
Gabi