Sziasztok!
Peva!
Köszi ezt a guggolás tippet, ki fogom majd próbálni, ha betöltöttük a 37 hetet.
Linhbaba!
Remélem gyorsan elmúlik majd az az izé a szádból!
Lovaszkata!
Tetszik ez a story! Egyre több követendő példa van előttem!
Anhel!
Te jó ég, akkor ezek szt addig zúgni fogsz belül, amíg ki nem bújik a baby??? Nekem asszem 4 szopis melltartóm lesz...2 otthonra és aludni olyan, mint a sport top-ok (vagy a kislányok binikifelsője), csak le lehet csatolni, ebből már meg is van a dupla csomag, csak ki kell cserélnem egyel nagyobbra, mert mégiscsak kicsit szoros lett.
A másik kettő pedig normális, vékony szivacsos szopis melltartók, de merevítője viszont nincs...már próbálgattam őket párszor, de még nem merem megvenni, amíg nem tudom mekkora kell majd, viszont tényleg kényelmesek...addig van ez a 2 otthoni/alvós, és miután beindult a tej, elmegyek venni 2 ilyet is. Aztán lehet hozzá kell csapnom még 2-t, majd meglátjuk a gyakorlatban... Egyébként nekem annyira nyűgös melltartót venni, mert valahogy mindig szorít a hátamon és a cicim alatt a pántja. Kicsi mellem van, így kosárból elég A-s vagy B-s, de amúgy meg szorítanak, és hihetetlen ritkán találok olyat, ami jó. Mert ugye az egyel nagyobb méretnek a kosara is már nagyobb, hiába A-s mind a kettő mondjuk. Pedig ugye vékonynak számítok, és mégis. Csak úgy simán mászkálni sok jó, de amikor kényelmesen leülök a kanapéra, akkor szorítanak nagyon. Hogy az ördögbe vesz magának vk melltartót, aki ráadásul még duci is, de nincs nagy melle? GRRRR!
Babe!
Hű, akkor te már a finishben vagy, hajrá hajrá! Igaz nyákdugóval 2 hétig is lehet húzni, de nem hiszem, h nagyon jellemző, h tényleg ennyi ideig elhúzódjon. SZURKOLOK!
Inez!
Dejó, h előkerültél! Lezdtem már gondolkodni, h mi lehet veled, talán már babáztok. Akkor neked is kitartást még, te már tényleg mindjárt mehetsz...
Borkaby!
Neked is kitartás!
Dragonfly!
Mennek a drukkok keddre! Dejó, már csak 2 nap!
Zoli!
Tökjó, hogy jelentkezel néha, és tudósítasz a lányokról!
Nagyon aranyos kiscsajod van!
Remélem hamarosan viheted haza őket.
Marek, Nymalac, Peva! Ti már nagyon szeretnétek indulni, úh szurkolok ezerrel, h minél hamarabb megérkezzenek a babyk!!!!
Többiek! Hát én is itt leszek még októberben, az tuti. A nov.1.-es dátumommal csak abban reménykedem, h novemberre már tényleg nem csúszunk át, asszem abba bele is őrülnék! Továbbra is szukerálom az okt. 18-at.
Pénteken voltam midwife-nál, minden ok. Vérnyomás, pisi rendben, de a vizesedés már továbbra is kellemetlen szintet ütöget. A kiscsaj még nincs beilleszkedve. Odaadtam neki a homeos listámat, de nem nagyon tudott rá mit mondani, ajánlott egy specko boltot, h kérdezzem meg, de oda már tuti nem megyek el...úh marad úgy, ahogy kitaláltam magamnak. Vérteszt eredményem még nincs, úh nem tudom mi van a vasammal, szedem továbbra is, és remélem nemsokára kiderül, h hogy állunk. Azt viszont megtudtam, h 11.5-nek kéne lennie, és nekem a legelején 10.6 volt, a legutóbbi pedig 10.9. Elvileg mostmár jónak kéne lennie az egy hónapos, napi 400mg-os kúrával. Felvetettem neki az okt.18-at szülési dátumnak, és kb kinevetett, h hát ez nem így működik...végülis én is együtt nevettem vele, mert azért ez elég komolytalan kérdés tényleg.
Mindenesetre ők membran sweep-et csak túlhordás esetén csinálnak...evvan. Majd gugolgatok, sétálok, iszom lelkesen a málnalevelet és a homeos cuccokat ma el is kezdem, mert tnap megkaptam őket...bár utóbbiaknak a szülés megindító hatásában azóta sem hiszek, de háta...
A Strepto szűrésre a háziorvoshoz kell mennem, ő leveszi a mintát, elküldi egy mindenes tesztre, és az ki fogja mutatni, ha van, és mást is, ha van...reméltem, hogy ez tényleg ilyen kombinált, és nem csak a strepto. Kb másfél hét alatt lesz eredmény. Mindenesetre idegesítő, h mindenért külön kell rohangálni máshova, és a midwife-ok ott nem tudják levenni, vagy legalább a kórházban, ami szintén praktikusabb lenne. Nem, el kell menni a dokihoz, akihez már egyébként nem is kéne mennem. GRRRR!
Tegnap már ismét nagyon szevedtem, és elegem volt...mostmár asszem ez lesz. Csak reménykedem, h szerdától kicsit változik a helyzet (valószínűleg sokat fog), h már nem fogok melózni. Nehéz vagyok, fáj a lábam a sok függőlegesben való tartózkodástól, vizesedek, nincs állóképességem, fulladozok, mert nem kapok rendesen levegőt....szal van baj bőven.
Na de mától elkezdek készülődni, kimosom a cuccokat, gondolom lesz 3-4 adag mindennel együtt, és ez el is fog tartani 2-3 napig, majd bepakolgatok, és ma elvileg kórház túrára is megyünk, szétnézni...egyelőre úgy áll a dolog, h tényleg el is jutunk, de majd akkor hiszem el, ha ott leszünk.
Szal ezek már kicsit vidámabb dolgok, és segítenek a nyűgömön.
Na most megyek is, majd még visszanézek később, hátha elindul vk szülni.