Éjt!
Bagolytársak??????????
Babcsi
Ha megindul tuti te nyertél! Csak akkor dobnod kell egy smst, mert csaszi után csak másnap fogsz pötyögni, és mi beelőzünk...
Jobbulást a baciból!
Sleepin
Én mostanra má tök para lettem. A másik comcédban is lett kutyi a nyáron. A kislány kikövetelte, immáron a másodikat, mert a tvalyit elütötte az autó...mindent a gyerekért...de a család összes többi tagja utálja a kutyát...
Kérdem én, mikor kell beoltatni, mert még most született, de én még itt nem láttam orvost, valamint el se vitték. Anyuka hozzá se mer nyúlni. Fajtát nem tok, de vmi kiskutya. És az legális, hogy az elhunyt eb a kert sarkában van elásva? A macskával együtt? Persze hozzánk közel esik ez a sarok...má mé ne!
A másik, hogy szegény gyerek nem érti miért nézegetem a sejhaját...tegnap jól beleástam magam ebbe a gilinyóba!
Vicuska!
Sos...mesélj nekem! Mennyi idő után aggódjak? A nyáron 3* voltunk ebben a bizonyos szomszédban...és sajna nem mondom, hogy a gyereket rögötn domestosba mártottam. Nem vakarózik, nem fosik, nincsenek semmi aggasztó dolgok a kakiban, de mi van, ha nem a beleire ment rá...oké oké tudom ne legyek paranoiás, de a neten nagyon durvákat írtak anyukák, és vica verza a doki rá...
Para lettem...
Nati
Voks megy! Ha emilről kell, tuti nyersz, mint a szemát anynyi van
Fenci
Jó ötlet ez a 3 poci, de 2 tökös meg 1 nunis vetekszik...nem is egyforma pocik...azé megcsinálhatnánk
Babcsi nem dobsz egy pociképet?
Kéne vmi referencia is, mondjuk egy A4es lap a kézben, mert akkor beállítom a távolságot azonosra...na? Ha excellben nem is de photoshopban otthon vok vmennyire
Suzy!
De jó, hogy jelentkeztél! Már nagyon aggódtunk. És a gyógyin kívül mit írtak elő? Pihi, fekvés? Most má érted is aggódhatunk, nemcsak Gröniért!
Ajaj!!!
Mami
Ezen az okt 6on jót nevettem...korrekt!
A meccs is tuti! A lurkók nagy rajongók lesznek!
Tüncsi
A gyerök ma rekordot döntött az evésben...mokkáskanállal lehetett mérni a napi mennyiséget! De az ivás lassan szüreti méreteket ölt!
Olvastam most a babanet kezdőoldalán a hírt a helyes? táplálásról 6 hó után...kivi vagyok hogy vélekedtek erről!
Oké nem kell rögtön székelykáposzta...de sztem azé elég durva 1 éves korig, gyümin, zöldségen, és alig vmin éltetni, ízek nélkül...vagy én vok hülye? Árpi nagyon szerette az ízes dolgokat, és rögötn rámköpte a natúrt...és nem a joghurtról beszélek! Az alma krumplival az egyenesen hánytató volt a számára!
Most mit csináljak, ha a gyerek nem szereti!
Nekem se a gyümisjogi csúszott neki, hanem a kefír! A mai napig jobban szereti...
Túrórudit nem is tudtam neki adni, mert kihányta!
Oké lehet elveket vallani, de amikor a gyerek több napig mindent kihány, és végre vmi megmarad benne, sztem a cikk írója se gondolná, hogy akkor azt nem adná...na ezt jól megfog...az az pont hogy nem fog meg....
na bocsi
Amire én nagyon kivi vok!
Babcsi, és Tüncsi ezerrel homeoznak, én meg semmi...kivi vok a három szülésre! LEhet megszívom...
Jó tudom alkatfüggő meg egyéb, meg Babcsinak az első...de mégis kivi vok...
Na éjt még nézelődök kicsit