Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
nagyon keveset tudok mostanában lenni, mert Bencének határidős melója van, és állandóan dolgozikKép.
Azért igyekszem követni...Kép

GOrsi,
Hangáról csak az utolsó előtti uh-n tudták megmondani, hogy nagy valószínűséggel lányKép.

Laura,
gyerkőknek gyógyikKép!

Solya,
én egyszer kitaláltam, hogy olyan falvédőt csinálok, amin lesznek kisebb-nagyobb zsebek, és azok lesznek keresztszemesekKép

Hanga mostanában kicsit gyakrabban boszorkaKép, de ilyenkor mindig jön a hízelgés isKépKép ,amit én nagyon imádok, de így hogy legyek következetes?Kép

Ma volt a Lívinek (unokatesó) a szülinapja, elénekelte neki a Halász Jutka - Boldog születésnapot c. dalának az elejét, majd elárulta, hogy mi a letakart ajándéka a LívinekKép. De nagyon édes volt.
Mostanában reggel ráül a vécére, nem a bili kell neki, hanem "ülőkére szeretnék", miután felültetem, közli: "anya, újságot kérek"Kép. Amíg trónol, elkészül a kakaója is, persze - szerintem - nem pisil....de azért ücsörögjön csak ott, ha kedve vanKép.

Na, megyek aludni.

Szila
szila

Dzsili!
Mail csak holnap, mert nem megy a freemailem meg anyum is jön holnap és akkor kifagattom.Kép
linato

Sziasztok!

Dzsili: nyugodj meg, ezen lehet segíteni és nem is biztos, hogy olyan súlyos a helyzet, mint aminek Te látod! A lényeg, hogy időben észrevettétek!

Laura: sajnálom, hogy ti is betegek lettetekKép Tegnap volt nálatok Antal-napozás? Mert, ha igen, akkor mindkét Antalnak boldog névnapot kívánunk!KépKépKép

Solya: és ha jól látom holnap meg Sára nap lesz, nektek is boldog névnapot kívánunk már előre!KépKép Nehogy elfelejtsem.
Szerintem elég jó a varrógéped, még talán többet tud, mint a mi Brotherünk, egyedül a német útmutató miatt nem venném meg, ha nem érteném jól a németet, mert azért útmutatóra lesz az elején szükséged! Vagy nézz utána, hogy itthon árulnak-e ilyen varrógépet és ahhoz adnak-e magyar utasítást és legfeljebb a magyar szervízben kérsz ilyen papírt.

Szila: Dorka is szokott így ücsörögni, talán egyszer lesz eredmény is! Aranyos lehetett Hanga, ahogy énekelt és elárulta az ajándékot!Kép

Apa nem akar ma kimozdulniKép, pedig jó lenne sétálni hármasban...

Üdv:
Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Keresztszemezők: ismeritek ezt a honlapot? Igaz, itt venni lehet, de hátha ötletet is lehet tőle lopniKép nagyon sok kategória van, gyerekeknek való(macik) és felnőtteknek is (afrikai):
http://www.vicstitch.com.au/category124_1.htm

nagyon csendben vagytok!

Dorka nálunk már 7-óta alszik, gyakoroltam a varrást, még kellKép

BSzilvi: mikor mentek uh-ra?

Beja: hogy vagy? volt végülis lázad? Megint nincs netetekKép?

Borcsa: köszi, hogy írtad, hogy a tv2-n meglehet nézni a szülőszobát, én is megnéztem, ez a második rész jobban tetszett nekem is. Most má tudják nálatok a rokonok és Réka, hogy jön a legkisebb tesó?Kép

linato: szerintem a régi fotóidon is jól nézel ki, semmi baj velük, jó nő vagy, naKép!Kép

Márti: Te mennyit fogytál, mert nagyon soknak tűnik, ha kérdezhetek ilyet? Szopiban nem volt érezhető, hogy diétázol, nem lett sokkal kevesebb tejed?

Dóri újabb beszólása: Anya, mit csinálnak a bácsik? (kérdezi a rajzfilmre mutatva)- Nem tudom-(mondom én, hiszen már órák óta ilyeneket kérdez, elfáradtam az állandó magyarázásba)- Apa tudja!!!- mondja a kislányom...Kép
Tehát, már látszik, hogy a családban én leszek az örökös hülye, na és apa az örökös észKép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Norci
Kedves tőled hogy ilyen hamar reagáltál és sok-sok hasznos tanácsot is adtál, nagyon jól esett! KépKépKép
Írok majd válszt!

linato
Köszi várom az emiledet, nagyon jó a profil képed! KépKépKép
Te hogy vagy? Hogyan bírtátok az elmúlt napok megpróbáltatásait?

Zafi
Sajna lovaglás nem igen van.Kép
Egyébként Réka szerintem is hasonlít rád, meg nekem Gorsi Petije is tiszta anyja. KépKépKépKépKép

Szila
Jópofa Hanga ahogyan trónol..KépKépKép

Gorsi
Örülök hogy jól van a pindurkátok lehet hogy meglepi baba lesz nem árulja el a nemét!KépKépKép
Ma rájöttem miért "támadta le" Petidet napocska a talin. A bratyók szokták vinni őt a nyakukban ők legugolnak a leányzó meg a hátukta pattan átöleli a nyakukat és gyí. Még mondják is neki ugye hogy kapaszkodjon. Szegény Peti meg nem tudta hogy most ő lett volna a paci. KépKépKép

Szilvi
Az hogy nem fájdogál még nem jelenti hogy nem is tágul szépen lassan, biztossan húzodik meg érzékeny minden kis porcikád már!
Drukkok mennek folyamotossan! KépKépKép

Zsuzsi
Dóri jobban van?
Az igaz hogy nem betegség, de sajnos ez örök életére végig kíséri fejleszthető ugyan de akkor is az agynak egy az átlagtol eltérő felfogását mutatja ha jól értettem amit olvastam.
és hát kérdés hogy nála mit lehet elérni.
Szerencsére van egy logopédusa az iskolának egyenlőre ő fog foglalkozni Mátéval hetente kétszer, én meg igyekszem itthon.

Laura
Remélem már mind a ketten meggyógyultak!!!!KépKép

Bogancsi
Hogy telt a vendégeskedés?

Solya
Még el felejtettem írni neked is régebben hogy milyen jó kép a profilodban.
No lesz varrógép?

Ezt megnutatom nektek, Napocska a hat hónapos unokatesójával, a méret a lényeg!KépKépKép
Kép

Pussz :Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Laura: gyorsan gyógyuljatok ám!!!!!!!!

Gorsi: legalább meglepi lesz még egy ideig Kép

Szila: majd csak belepisil és nemcsak olvasgat Kép

Zsuzsi: jó varrásgyakorlást!

cory: mész majd anyósomhoz mostanában? Csak azért jutott eszembe, mert megadta a vizsganapjait, hogy tudjam, mire számítsak... Azaz pl. kedden nála lesz Tomi, hétfőn meg anyunál.

Tomi már egyáltalán nem köhög, persze nem is sípol, azaz szinte teljesen egészséges, de még nem tökéletes. De azért remélem, hogy kedden megkapjuk a papírt a bölcsibe!
Tegnap vendégségben voltunk egy kollégáméknál, ami nagyon jól sikerült, csak az elején volt mindenki zavarban. Ui. mindketten férfiak... De nagyon intelligensek, kedvesek, okosak és egyáltalán nem "olyanok". Jókat beszélgettünk, leginkább magyarul, de németül angolul és franciául is, tök jópofa volt az egész. Na, és Tomi Kép Eleven volt, de jó! Semmit nem rombolt Kép Aztán elővették a fényképezőgépet és Tomi egyből beült a kanapéra, de olyan pózokba, mint valami filmszínész, őrületes volt! Remélem, megküldik majd és akkor felteszek ide is Nektek Kép
Ma délelőtt pedig a férfiak elmentek sétálni, majd másfél óra múlva totál fáradtan visszacammogtak. Az ebéd után Tomi szinte beájult az ágyba és 2 órát aludt!
Jó éjt!!! Jaj, holnap már meló Kép Kép Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi: kéne mennem hozzá, de még fel sem hívtam Kép Lassan meg már pofám sincs hozzá Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Sajnálattal látom, hogy a péntek esti irományom nincs seholKép Pedig mivel egyedül voltam itthon, jó sokat irtam, volt időmKép

Márti! Jól esett amit írtál én is nagyon szívesen találkoznék veletek, de ha ez nem hétvége akkor nincs esélyKép

Zafi, Beja! Merre vagytok? Tessék írniKép
Amúgy az Auchanban 6 féle kisvakond kazetta van 990értKép

Laura! JObbulást nektek is! És remélem mindenki jobban van már.

Szila! Ez a trónolás nagyon édesKép Amúgy Hanna ma 3x szólt hogy pisilni kell, meg kakilni kell és a wc-re akart ülni, aztán gyorsan leugrott közölte, hogy nem pisiltem és szaladt tovább. Asszem beszerzek nadrágpelenkát.

Szilvi merre vagy?

Heni! Kitartás a vizsgákhoz!

Jóéjt és jó hetet kívánok!

Tikk
tikk

Dzsili
Én sajna csak a képeken láttam az egészet ill. élőben csak annyit, hogy Napocska fojtogatja Petit.Kép
A lányodnak egyébként nagyon szép haja van, tisztára el voltam tőle ájulva.Kép

Bogancsi
Képeket várjuk.Kép Nagyon bírom, amikor adják ezt az én vagyok vki stílust, néha Peti is szokta.

Szilvi
Hogy vagytok?

Zafi
Kedden tutira nem megyünk tornára, mert Peti most még köhög is.Kép Ti hogy vagytok?

Szép hetet mindenkinek!Kép
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Dzsili: küldtem mailt.Kép

Zsuzsi: Nagyon drága vagy.Kép De fotogén soha nem voltam és már nem is leszek. Kb: 100 képből egy amin elfogadhatóan nézek ki. Pláne amióta a plussz kilók rajtam tanyáznak. Na de majd adok én nekik a harmadik baba után.Kép
Bár még nem tartunk sajna ott, hogy beköltözött volna a pocimba.

Bogancsi: Köszönöm. Szuper, hogy Tomi meggyógyult. Jó lehetett a vendégség és várjuk a képeket.Kép

Laura: Formális vagy nem, én is örülök, hogy megismertelek személyesen.Kép

Gwen: Ugye, hogy átjön a képen mennyire huncutok? Örülök, hogy tetszett.Kép
linato

Gorsi
Élőben én sem láttam csak amikor mondtad én meg majd elsüllyedtem és azót törtem a fejem hogy az amúgy nem éppen agresszív leányom vajon miért esett volna neki a kicsi fiadnak, aztán ma le esett amikor megláttam őket a fiúkkal ahogyan lovacskáztak! KépKépKép
Nem fojtogatni akarta csak kapaszkodni. KépKépKép

Norci
Mail ment.

linto
A tiédet most kaptam meg, ide írom hogy köszike mindenképpen kipróbáljuk a gyakorlatokat szerintem tetszeni fog neki, majd megírom hogy ment!KépKépKép
A párod emiljéről írtál ugye? Nem voltam benne biztos, de mivel ha jól emlékszem a lányoknál írtad hog mi a vezetéknevük így gondoltam mindenesetre nem válszolok addig amíg nem mondod hogy lehet használni azt a címet, nehogy valami barát vagy ismerős emiljére írkáljak már!

Tikk
Jó hogy írtál Kisvakond ügyben azt hiszem veszek Napocsnak is kazit Zafiéknál tetszett neki a könyv.
A leányzóm is most már mondja néha hogy menne pisilni én is pont ma gondoltam hogy veszek neki megint gatyapelust mert sajnálom kidobálni a másikat, régebben hordott már csak mivel nem óhajtott szobatisztulni visszatértünk a másik Liberóra.

Dzsili
dzsili

Ja
Gorsi Jobbulást Petinek ez lemaradtKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

linató
Ez a szöveg aranyos én is ezt mondtam mindegyik gyerek után most én ugyebár már a harmadikat is kipipáltam tehát adnom kéne a kilóknak hogy abból a potom 25-30 kiló pluszomtól megszabaduljak de nem igen megy !!!!!
Nem baj te majd ügyesebb leszel! KépKépKép

Egyébként Márti tényleg nagyon jól néz ki bár én régebben csak képeken láttam a régi talis fotókon de nagyon sokat fogyott az biztos!

Dzsili
dzsili

Dzsili: Igen az itthoni email címünk. Az axeleros. Nyugodtan írhatsz arra is.Kép Nagyon ügyi vagy , hogy emlékeztél a vezeték névre.Kép
linato

Sziasztok!
Megneztem Zsuzsi altal feltett talis kepeket! Annyira edesek a gyerekek egyutt!!! Irigy Kép vagyok a talikert megmondom oszinten! Kép Elvileg az iden tervezunk hazalatogatni es akkor mi is szeretnenk elmenni egyre, ha nem zavarunk.... Kép

Szoval teljesen megdobbentem azon, hogy eleg sok babat, es nehany Kép anyukat is felismertem (gondolom korabbi kepek kapcsan)! Bar iszonyu ritkan jovok, ennek ellenere neha olyan erzesem van mintha szemelyesen ismernelek Titeket!

Dzsili! Jol latom, hogy Ti is ott voltatok? Legalabbis Napocskat ismertem fel... remelem, nem tevesen. Kép

Hihetetlen, hogy mar az uj babak is milyen nagyok a kepeken!!!

Szeretem a talis kepeket nezegetni, igy gondolatban egy picit en is ott vagyok! Kép

Sziasztok, Danimama

ui: en is tettem fel uj Dani-s kepet a profilomba..
danimama

Dzsili!
Ne köszöngesd már annyit, szívesen Kép Szerintem természetes, ha tudunk segítünk egymásnak. E-mailt megkaptam néhány kérdéssel ugyan most megfogtál, de utánanézek.
Látom már jobb a kedved Kép

Linato!
Megkérhetlek, hogy nekem is küld el légy szíves, hogy milyen gyakorlatokat írtál Dzsilinek! A kinezológiáról annyira nincs fogalmam, hogy nagyon kíváncsivá tettél. Köszi.

Laura!
Nektek is gyógyulást!

Bogancsi!
Pózolós Tomi Kép

Borcsa!
Te tudsz v.mit arról, hogy indult a Keveháza u.-i rendelőben terhestorna? Oda magammmal vihetem Vilit? Estleg a Szent Imrérről tud. vki. v.mit?
Annyira fáj a gerincem, muszáj tornáznom.

Rólunk: Vili már két este nem szopizott Kép Nappal még alvás előtt szopizk, de továbbra sem azon alsizk el, szóval szuper jól haladunk. Este ő nem kérte már és szuperül elaludt Kép
Tegnap apa meg Vili nélkülem nagyiztak egésznap, én nyugiba takarítottam itthon.. Nagyon jól érezték magukat Kép Vili csak az autóban aludt hazafele Kép így este 9 óta még mndig húzza a lóbőrt.

Norci
norci

Norci!
Kép

Nem freemailról írtam, mert még mindig nem működik, hanem az axelerosról.
linato

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a DRUKK-okat, ennyi DRUKK már csak elég lesz a normál szüléshez.Kép
Mi még egyben, de szerintem a héten ez nem is fog változni.Kép Úgy érzem magamat, mintha dupla annyi energiám lenne, mint máskor. Tomi szerint ez a "vihar előtti csend"Kép A hétvégére már lelkileg is készülök, hogy benttarthatnak a kórházban, de megpróbálok majd alkudozni, ha lehet.Kép

Norci!
Ha kíváncsi vagy rá ITT leírtam részletesebben Zsani születésének történetét. Röviden: én igazából sosem jutottam tovább a zárt méhszájnál(oxitocin és barátaiKép segítségével sem), így lett végül csaszi. Mivel volt már egy csaszim oxitocinos indításról szó sem lehet, így vagy elindul magátólKép vagy programozott csaszi.Kép Legkésőbb február 1-én(vagy 2-ánKépKépKép), de ez még akár korábban is lehet a pénteki CTG lelet alapján.

Márti!
Igen!Kép Tudod, a macival bújt ki mint Te!Kép Én annyira örülnék, ha a Kismanónk is akkor születne meg.
Tényleg izgi, főleg így a néhány nappal a kiírás előtt, hogy vajon Dávidra vagy Nikolettre várunk?

Linato!
Eddig csak azt kértem a Babótól, hogy akkor jöjjön, amikor Tomi is itthon van, de ha van még hely a kívánságlistánKép, akkor jöhetne 2-án!Kép

Cory!
Én is meglepődtem, hogy +1 hét haladékot kaptam, de csak abban az esetben, ha 25-e után is odabent minden OK. Számításaink szerintKép 27-én kellene megszületnie és ez benne van az +1 hétben!Kép

BSzilvi!
Nem is tudtam, hogy Te is csaszis vagy, akkor tudod mit érzek. Köszi, remélem most átélhetem én is a normál szülés csodáját!Kép

Zafi!
Pénteken lepontosítom a Babóval és a dokival a február 2-át!Kép Ma még küldöm a "batyulistát"!

Bocsi, hogy most más témára nem reagálok, de remélem felmentést kapok.Kép

Szilvi + Zsani + Kép(elvileg vasárnapig még egybenKép)
sztigris

Sziasztok!

Laura! Meg van a kupak!Kép Jobbulást a gyerkőcöknek!KépKépKépKép

Gorsi! Kösz a kérdést, alakulunk. Réka még kicsit szörcsög, de alig kell szívni neki, én is már egész jól vagyok, csak éjjel nem kapok levegőt. Szerintem mi megyünk holnap, ha nem rosszabbodik a helyzet. Sajnálom, hogy nem jöttök!Kép

Tikk! Kösz a tippet, délután irány az Auchan!Kép Na, nem mintha Réka bármi ajándékot érdemelne, mert éjjel 2-től ki tudja meddig nem aludt semmit. Mi kb. 4-ig bírtuk vele, aztán bealudtunk, de akkor ő még vígan rendezkedett közöttünk. Ez valami felkészítés a részéről a kistesóra?

Danimama! Nagyon jó lenne titeket is megismerni személyesen! Időben szólj, hogy mikor lesztek itthon és akkor úgy szervezkedünk!Kép Nagyon nagy fiú már Dani is! Unokatesómék októberben mentek ki Kanadába és nekik is Dani nevű kisfiúk van!Kép

Norci! Miért nem jössz a MÁV-os tornára Katihoz?

Szilvi! Szerintem meg se próbálj más témára reagálni! Engem legalábbis nagyon érdekel a finised minden pillanata, úgyhogy írhatsz róla bőven!KépKépKép Nagyon izgi ez az egész! A batyulistát előre is köszi! Lassan már én is pakolhatok, mához 1 hónapra vagyok kiírva és nálam azért esélyes, hogy előbb indul! Már newborn pelust vettem, olyan cuki!Kép

Zafi
zafi

OFF

Norci
Köszi, meglett a telefonszám.Kép

Zsuzsi
Amikor a GYES-t intézted, mennyi időről kértél fizu nélküli szabadságot? Megadhatom Peti 3 éves koráig is vagy csak amíg nem kérek GYÁS-t a kistesóra??? (Azaz csak 2 hónapra kérjek?)

Gorsi
gorsi

Sziasztok Lányok!

Segítség!!!
Romola és Toncsi egyszerre fogzanak... Kép Kép Kép
A betegségen nagyjából már túlvannak, de ez a fogzás... szörnyű. Kép Nyűgösek, hisztisek, nyavalygósak egész nap, persze én is. Kép
Mindkettő rajtam lógna reggeltől estig, Toncsi éjjel is...
Sokszor úgy világgá tudnék szaladni, bárhova, csak itthonról el; közben persze annyira sajnálom őket, majd' megszakad értük a szívem. Kép

Most alszanak, én meg megyek, alkotok a konyhában valami finomságot, attól mindig lenyugszom. Kép

Bocs, hogy másnak nem írok, még annyit, hogy:
Gwen, szia! Üdv. közöttünk! Kép Kép Kép Téged még nem is üdvözöltelek.

Sziasztok: Laura+kicsi fogzó csemetéim
p_laura

Sziasztok!
Zafi!
A Bea 2 óráig hánykolódott az ágyában fel-felsírt, majd fél 2-kor rendesen felsikított álmában. Épp akkor akartam elaludni.Kép KApott egy fájd. csillapító kúpot, erről már többször írtam, de most nem ez a lényeg, aztán 2-ig még nyűgösködött, aztán reggel 9-ig aludt mint a bunda. Ezt csak azért írtam, mert valami front lehetett, mert mástól is hallottam,hogy nem aludt jól a lurkója. Nálunk mondjuk még a rágófogak is kínozzák a Beust, így nem sokat gondolkodtam a fájdalomcsillapító kúp beadásán. Délután persze nem akart aludni, aztán 2 órakor anyai szigor megtette hatását, és már aludt is jó 1,5 órát.KépKép Egész nap egy tündér, úgyhogy holnap mehet a bölcsibe.KépKépKép

Laura!
Nem irigyellek a 2 egyszerre fogzó lurkóért. Nehéz, tudom, hogy egyszerre 2, de küldök fájdalomcsillapító mosolyokat a gyerkőcöknek.KépKépKép

Dzsili!
Jaj, díslexia.Kép Gyakoroljotakok sokat, hátha nem lesz semmi gond. Ezt a sok olvasás problémás gyereket ennek a hülye gyors olvasás tanításnak tudom be. Mi a túróért kell a gyereknek már karácsonyra az összes betűt ismernie? A 3.osztályos Miki fiam nem téveszt ugyan betűt, de nem vagyok megelégedve az olvasásával. És érdekes a tanítónéni igen, ötösöket ad az olvasására. Ha mi így olvastunk volna, akkor...

Gwen!
Üdv itt az osztályban!Kép Mi már találkoztunk a cseten.KépKép

szilvi!
Akkor most mire is drukkoljunk? jan.25 és utána bármikor 1 héten belül, vagy febr. 2-re?

Száguldok, mert mindjárt kezdődik a Jakupcsek és a hálapénzről lesz benne szó, és a Babanetes fórumokról is.KépKép

Sziasztok!
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk tegnap. Lacika új atrakciója, hogy most, ezen a hétvégén először kegyeskedett mondani anyukámnak, hogy mama! Kép Jó, tudom, a mondókázó gyerkőcökhöz képest ez nem nagy kaland, de nálünk óriási fejlődés! Kép Azt, hogy Papa mindkét nagyapjának már jó régen mondja, de a mamát furcsa, megnyomott m-mel (mammma) csak követelőzésre használta eddig. Sajnos rossz hír is van, a hétvégére az egész család lebetegedett. Kép Szerencsére Laci mára már egész jól van, de én teljesen kikészültem. Nagyon fáj a torkom, alig tudok megszólalni, rondán köhögök, és 2 percenként fújom az orrom. Kép Lacika nyűgös és hisztizik, hogy miért nem foglalkozok vele. KépKép Szerencsére ő minimális taknyossággal megúszta eddig, remélem, nem is lesz rosszabbul.

Linato! Köszi, majd szólok, hogy siekrült-e a TV2 honlapon megnéznem a szülőszobát, vagy marad a kazetta.

Borcsa! Értem, igen, nem volt zavaros, amit írtál, amint néztem hozzá a honlapot, máris világos lett. Csak annyi a gáz, hogy Életem Párjának elég speciális elképzelései vannak a "megbízható szoftver" kérdéskörben, és win98-nál újabb windows a lábát nem teheti be a gépünkre, OutLook és Explorer meg semmilyen. Hát, a TV2 honlap meg nem éppen win98-ra és Mozillára van optimalizálva. Kép Mindehhez hozzáteszem, hogy nálunk totális diktatúra van, és egy plug-in-t se tölthetek le a jóváhagyása nélkül, akkor már sejthető, hogy nem lesz ez egyszerű... Kép Mondjuk az előzmény az, hogy együttélésünk elején kiderült, mennyire nem tesz az jót egy számítógépnek, ha két homlokegyenest ellentétes elveket valló informatikus felváltva telepítgeti, paraméterezgeti anélkül, hogy a jobb kéz tudná, mit csinált a bal. Mivel Lacinak munkaeszköz is ez a gép, és ő azért képzettebb is nálam informatikai biztonság témában, végül meghátráltam. Szóval ha hazajön Életem Rendszergazdája, akkor újra megpróbálkozok azzal a TV2 honlappal. KépKép

Mennem kell, gőzöm sincs, mikor érem utól magam az olvasgatással. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

sziasztok!

élek még (félig), csak tanulok ezerrel, most adtam magamnak egy pici időt. gyerkőcök taknyosak, apa tartja a frontot Kép

van olyan közöttetek, aki gyesen van, és úgy született a 2. baba? cory?

betegecskéknek jobbulást, és minden jót,

heniék
gesztenye

Sziasztok!

Heni: én így vagyok, miért?

Zsuzsa: szerintem a dyslexia nem a gyors olvasástanítástól van.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Papírokkal kapcsolatban szerettem volna kérdezni, de közben rájöttem Kép
Csak annyit, hogy a folyósító szerv a TÁH?

Dyslexia: valóban bonyolultabb ennél!
Dzsili! Az nagyon jó, hogy ilyen hamar felismerték!!! Egyik ismerősöm előbb jött rá, hogy dyslexiás a kisfia, mint a tanár vagy a logopédus Kép Volt egy 14 éves tanítványom, akinél én jöttem rá, hogy valószínűleg ez lehet a baj... Addig elkönyvelték gyengécske tanulónak... Kép

Puszi:
Heni
gesztenye

Sziasztok!

cory: irgumburgum ... Szerintem nyugodtan hívd fel, de mondd be a jelszót: bogancsi v. Ancsi és Tomi Kép

Tikk "nem pisiltem" nagyon tetszett Kép

Gorsi: a párologtatás nagyon jót tesz!!!

Dzsili: nekem sokszor van lelkiismeretfurdalásom a kilóim miatt, de egyszerűen a fogyókúrára már nincs energiám, akaratom, idegrendszerem, időm... Kép

Danimama: nagyon édes Dani Kép

Linato: én is várom már emilen a fotókat Tomiról! De nem küldi az a gonosz kollégám grrr... Kép

Norci: derékfájásűzők mennek Kép Kép Kép Nagyon ügyes Vili, no meg Te is az elalvásokkal! De a takarítást azért ne vidd túlzásba!!!

Szilvi: én 3 normál + 1 csaszis vagyok Kép Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!

Zafi: Nektek is ajánlom a párásítást! Olyan picurka az a newborn pelus, ugye? Kép

Laura: fogak Kép Dentinox??? Nálunk bevált.

Zsuzsa: szerintem is katasztrófa az olvasástanítás sok helyen, még jó, hogy azért van kivétel.

BMárti: gyógyuljatok gyorsan-gyorsan!!! "életem rendszergazdája" nagyon tetszett Kép

Heni: gyógyok a gyerkőcöknek Kép Kép Kép

Tomi nagyon jól viselkedett anyuval, semmi probléma nem volt, pedig paráztam rendesen, hogy bírja majd anyu, megérti-e Tomi gagyorászását, amit sokszor én sem. De ő azt mondja, hogy ha nem értette, akkor Tomi addig ismételgette, mutogatta, amíg világos lett Kép És ebéd után együtt lefeküdtek (Tomi apu régi ágyába) és 2 órát aludtak Kép Kép Kép
pussssssz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi!
Tomi sem semmi, csak úgy lefekszik anyukáddal két órát szundítani! Kép

Gorsi!
Örülök, hogy meglett a tel.szám. Kép

Nyuszimanó!
Merre vagy? Szánom bánom, de még mindig nem írtam mail-t Kép de előbb utóbb odáig is eljutok.

Zafi!
Szívesen mennék veletek tornázni, Kati biztos örülne nekem, de a MÁV annyira messze van innen BKV-val, autóval meg katasztrófa a belvároson átcsörtetni Kép Egyszer írtad, hogy az időpont sem a legideálisabb. Szóval a közelben keresek v.mit.
Ti Réka ágyára hol vettetek lepedőt? Nekünk a kiságyunk kisebb és gumis lepedők vannak hozzá, az az új ágyra tuti nem jó.
Éjszaka Kép Vili a másik véglet este kilenctől reggel negyed tízig aludt és még napközben is két órát. Kép Remélem továbbra is ilyen úri dolgom marad.

Linato!
Mail-t köszi.

Ma meghozták a fotlet a gyerekszobába, jövő héten meg az ágy is meglesz, a szekrény még kérdéses, de alakulunk.
Vili ma egésznap babázik Kép Örökölt baba, így ki kellett mosni, együtt tettük, én a babát, Vili meg a baba ruháját mosta Kép Azóta főzött neki, megetette, remélem hamarosan lefekteti Kép Mostanában ha elálmosodott a karácsonyra kapott csuklósbuszt vitte el aludni Kép

Norci
norci

Heni nektek is és minden más taknyosnak, betegeskedőnek további gyógyulást, jobbulást.

Norci
norci

Szilvi!

Elolvastam és úgy meghatóstam Kép további drukkok! Iszol málnalevél teát?

Norci
norci

Sziasztok lányok!

Köszi szépen a hiányolást, olyan arik vagytokKép

Először is minden betegeskedőnek millió gyógy-Kép-ok mennek!!! Jó lenne, ha már igazán tavasz lenne, nem ilyen változékony, elképesztő béna időjárás, és a bacik is elmennének a fenyvesbe... Na... Kép

Szilvi, drukkok Neked és a pocakBabónak, hajrá, hogy ne csaszi legyenKép Próbálj minden nap jönni, mindenki várja a Nagy NapotokatKép

Norci, Neked csak terhesen fáj a derekad, vagy amúgy is "derekas" vagy? Én eléggé idétlen derékkal rendelkezem, soxor fájt már, de legjobban Bácuval a 30valahanyadék héten 3 hétig... Zafi, Rebi, Tikk, Zsu, Ti láttatok anno eltorzult pofázmánnyal terhestornázniKép

BSzilvi, további drukkok a PiciPocakBabónak, tutttttkó, hogy minden rendbenKép Pénteken mész, ugye? Feltétlenül írjál utána!!!

Laura, fogzásKép Fog-kicsalogató-Kép-k mennek! Kép

GOrsi, pontosan hányadik héten voltál 3D-n?

BMárti, nem akarok tolakodó lenni, de lassan Érted lehet szorítani, jól számolok? Kép

Bogancsi, örülök, hogy Tomiból eltűnt a kis sípKép

Fú, tejcsi-tájm van, menni kell, előtte még gyorsan, hogy úgy néz ki, gyógyulok, bár elég nehezen. Végülis homeo-bogyót vetettem a párommal, Oscillococcinumot (ígykell?), és kétszer vettem be belőle (egyik este, aztán másnap reggel), aztán a mandula-fájás hipp-hopp el is múlt tőle, meg a végtagfájdalom is (hőemelkedésem is volt), a többit megpróbáltam/lom teázós-mézet szopogatós (brrr...) módszerekkel megoldani. Az orrom egy naaagy duda, folyton fújom, eléggé szűnni nem akaró, meg a köhögés is vacak, nyilall tőle a hasam...

Bácu, mint a makk, és rájöttem, hogy úgy "szívesen" eszik, ha az én tányéromból, az én kanalammal, az én kajámat etetem vele (ez most épp nem egészségesKép), ezért úgy teszek, mintha ennék, és közben őt etetem, így legalább "mérhető" mennyiségeket tud megenni, már "jóllaktam"-pocakja is vanKépKépKép

Doki néni meg mérje inkább saját magát kéthetente... Kép

Na pusza mindenkinek,
Beja+Bagázs
beja

Sziasztok!

Bogancsi
Köszi a tippet, ment is egész nap és tényleg jobb lett.Kép

BMárti és betegek
Gyógyuljatok!KépKépKépKépKépKépKép

Beja
Pont 25 hetesen csinálták az uh-t. Miért kérded?

Tényleg, mikortól "kell" inni a málnalevélteát? Van más is, amit érdemes? Az előbbiről is csak a szülés után hallottam először. Kép

Tegnap este annyit köhögött Peti, hogy ma végülis kihívtam a dokit életemben először, de gondoltam a baba miatt nem megyünk sok beteg közé. Nagyon kedves volt és semmit sem fogadott el.

Holnap megyünk megint apámékhoz pár napra, hogy Levi tudjon tanulni, pénteken lesz az utsó vizsga és apa utána el akar menni egy hosszú hétvégére pihizni velünk. Mondjuk lesz egy csomó melója, úgyhogy nem tudom mikor lesz ebből valami, de már a gondolat is lelkesítő.Kép

Jó éjszakát!
Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Zafi! Aranyos vagy. koszonom. Feltetlenul jelentkezem ha mar biztosat tudunk, hogy mikor leszunk otthon! Kép
Kicsi a vilag! Kép Unokatesodek melyik reszere jottek Kanadanak? Es ha kerdezhetem csak atmeneti idore vagy esetleg vegleg?

Dzsili! Megneztem a feltett talis kepeket! Nagyon szupik, en meg plussz elveztem az feliratozast. Kiderult, hogy par babanal felre-tippeltem. Kép A gyerekeid is mind nagyon szepek, aranyosak a kepeken! Kép

Gyogyulast minden betegeskedonek!
BSzilvi! En is drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Andsyj! Veled mi ujsag??? Ugye meg nem korhazban vagy...?

Danimama
danimama

Sziasztok!

Minden betegeskedonek jobbulast! Sok gyogyKépKépKép

Danimama!
Koszi jol vagyok. A mutet kijelolt idopontja jan. 30.-a. Laparoszkopiasan csinaljak, es ha minden rendben van, akkor meg aznap hazajohetek a korhazbol.

Jo hallani rolatok. Nagyon edes Dani a kepen. Kép

Dzsili!
Nem is tudom mit irjak. Hidd el meg barmi lehet a kisfiadbol. Orulok, hogy mar kaptatok segitseget es kivanom hogy minden a legjobb uton haladjon. Tenyleg sok mindent ateltem mar a harom gyerekeddel, nagyon eros vagy.

Gorsi!
Jo nagyizast neketek!

Beja!
Jobbulast neked is ! Sok gyogyKépKépKép
Igazad van, merje magat a doki neni. Kép)

Norci!
Butorok Kép
Derek fajasra gyogyik mennek!!!

Bogancsi!
Tomi nagyon ugyi hogy igy alszik a nagyival.

Heni!
Jobbulast nektek is!
Drukkok mennek a tanulashoz!

BMarti!
Nagyon ugyes Lacika, gondolom a nagymama is nagyon meghatodott.
Jobbulast nektek is!

Zsuzsa!
Ragofogak Kép Bujjanak ki mielobb.

Laura!
Fogzas segitok KépKépKépmennek!!!

Zafi!
Hu de rohan az ido nalad is, nemreg meg csak bejelentetted most meg mar newborn pelust veszel Kép

Szilvi!
Tovabbbi drukkok mennek, hogy magatol induljon meg a szules!!!!!

Tikk! Szila!
Madike is uldogel a wc-en vagy neha a bilin, mondja is hogy pisi, kaka. Olvasgat ott egy picit, jatszik, de nem hajlando semmit sem produkalni bele. Csak a pelusba.

Szila!
Aranyos lehetett Hanga ahogy a Boldog szulinapot enekli Kép

Bocsi, hogy most masnak nem irok, de itt mar kesore jar es meg meg kell foznom a zserbora a csokimazat.

Rolunk:
Nekem a mutet kijelolt idopontja jan. 30.-a.
Madike is egyre tobbet beszel, szombaton mikor felhivtuk az anyosomekat, akkor elkerte a telefont es tobbszor elenekelte a kedvencet a Hinta palintat nagyszulok nagy oromere. Kép Sot vasarnap reggel meglepte az apukajat is. Ment ebreszteni, ugy hogy megsimogatta az arcat az apukajanak es kozolte vele: I like you. Most mar egyre tobbet hasznalja mindket nyelvet.
Vasarnap elvittuk halacskakat nezni az egyik itteni akvariumba. Nagyon boldog volt. Minden medencetol ugy kellett elvinni a masikhoz. Igy is mindenhol elidoztunk vagy fel orat Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

GOrsi! Csak azért kérdezem, mert majd én is szeretnék menni, Bácuval nem voltam, de most nem hagyom kiKép Akkor ezek szerint a 25. hét körül ideális, elvileg sokat látni? Csak pont a Te Babód nem akarta mutatni az érdekes részeitKép Lehet, hogy kislány, és szégyellősKép

Andy, hajrá jan. 30-hoz!!! Kép

Na pusza,
Beja

Ma megyünk először bölcsibe, Bácu már be van sózvaKép ("Anya öltözzél, zoknit is, cipőt is, sapkát is, mennyünk már!")
beja

(a mennyünk direkt volt, úgy mondja: mennnnnnyyyünk)

B.
beja

Gorsi!
Már a 32-34.héttől lehet inni napi fél-1 liter málnalevélteát.
Én még vettem a www.nandu.hu -ról gátmasszázsolajat, azt is a 34. héttől lehet használni. És rendeltem 2 csomagnyi szalmavirágot gőzülőfürdőhöz. Ezt a 38. és a 39. hétben hetnete 1x kell, majd a kiírás napjától lehet naponta.
Ez mind arra segít, hogy könnyebben lazuljon majd el a gátad.
Szerintem nézegesd meg te is ezt az oldalt, nagyon hasznos. Ha akarsz rendelni, akkor szerintem minél hamarabb, mert állítólag márciustól 1 évre kimegy Amerikába tanulni.

AndiSJ! Akkor 30-án nagyon drukkolunk neked!!!

Márti! neked is valami ilyesmi műtétre lenne szükséged, ilyen gyorsra! Kép De komolyan! Kép

Heni! Nekem február 4-én váltana át a gyesem gyed-be és ha ki is veszem már a szülés előtt a szülési szabit, akkor is másfél hónapig kapnék gyest. Így február 4-től elmegyek táppénzre.

Mi ma megyünk a régi dokimhoz utoljára. Kíváncsi vagyok, hogy kiderül-e most kisGyőző neme. Vicces, de én így hívom, pedig nem is tudjuk biztosra. De valahogy kell hívnom. Kép

Helena még legtöbbször nem szól, hogy pisi vagy kaki jön. De ha látom rajta, akkor is letagadja, vagy ha megkérdezem, hogy ráüljünk-e a wc-re, akkor az nagyon nem tetszik neki. Közben meg egyre jobban utálja a pelenkázást.
Tegnap esti altatás katasztrófális volt. Ma reggel bocsánatot is kértem Helenától, hogy olyan türelmetlen voltam vele. Az a legnagyobb baj, hogy nagyon sokáig tart, míg elalszik. Tegnap potom 2 óráig... Kép
Ja, varrtam neki az új gépemmel egy kis csacsit és nem tetszik neki. Kép Pedig tényleg tök cuki lett.
Na majd megpróbálok cicát vagy macit.

Solya! Az tuti, hogy az a német gép többet tud, mint az Auchanos Singer. csak hát tényleg a leírás...
Nekem Toyotám van és eddig nagyon tetszik...Kép

Na megyek.
"Másik angyal, hoz másik telefát (karácsonyfát), iderepülnek és olyan telefát, díszalmák van (rajta)és akkor csillagszóró."
Ez egy élő közvetítés volt. A macska leverte a maradék csillagszórót és erről jutott eszébe. Kép

Puszi!
Menta ++ (27.)
menta

Menta,Linato és Mindenki! Kép

A Ti brotheretek és Toyotátok miket tud? Mik a fontosak egy varrógépnél?
solya

Sziasztok!

Borcsa! Sajnos nem jött be a TV2 nekem, Laci szerint (nálunk) tiltólistás az a plug-in, amit le kellene tölteni hozzá. Kép Azért még egyszer köszi az infót. Kép

Linato! Akkor majd valamikor elkérhetem a felvételeket tőled?

Laura! Én is örülök, hogy személyesen is találkoztunk végre! Kép Remélem, már jól vagytok! Kép
Fogzásra nálunk csak a Chamomilla homeo-bogyó jött be. Az viszont annyira, hogy pár napja, mikor Laci elkezdett a bölcsesség fogával kinlódni (jobb későn, mint soha Kép), neki is azt adtam, és segített is rajta. Kép Eleged lehet két betegeskedő, fogzó csemetével! Kép Te legalább jól vagy, nem kaptad el a csemetéidtől a takonykórt?

Tikk! Most aztán lesz hó! Hanna végre kipróbálhatja az új szánkóját! Kép

Danimama! Nagyon édes Dani a képen! Kép Úgy örülök, hogy mostanában újra írsz néha! Kép Remélem, tényleg sikerül majd veletek is személyesen megismerkedni egy talin, ha hazajöttök. Kép

Zafi! Newborn pelus?! Milyen picike lehet... KépKépKép

Bogancsi! Életem Rendszergazdája nekem is tetszik KépKépKép

Beja! Dehogy vagy tolakodó, nagyon kedves tőled, hogy gondtoltál rám! Kép A szorítás rám is fér, úgy köhögök, hogy Manó legyen a talpán, ha most meg tud kapaszkodni. Kép

Lacika alakított még egy nagyot a szüleimnél hétvégén, amit elfelejtettem tegnap elpanaszolni. Kicsórta a fürdőszobából a fürdetőkrémjét, és a nappaliban a szekrényen kreatív, alkotó tevékenységekbe kezdett vele. A könyökéig volt csupa kulimász, és persze az arca is, de a "festménye" igazán gyönyörű lett. Kép Midnezt úgy, hogy 4 felnőtt jutott éppen az egy gyerkőcre. Kép Hát, a szerkényről se jött le könnyebben az a keszőce, mint a gyerekről szokott fürdetéskor... Kép Laci lefotózta, de ugye nem digitális a gépünk, úgyhogy még odébb lesz, mire fel tudom tenni.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Norci, lepedővel mi is így voltunk, asszem a tescoban vettünk gumis lepedőt, de már a méretre nem emlékszem, csak rengeteget kellett kotorászni, kevés volt a kis méretből.
Viszont a férjem múltkor tévedésből a kiságy matracára valót vette elő és azt is rá tudta erőszakolniKép

Beja! Remélem hamar meggyógyulsz, nekem is hasonlóak a tüneteim, de már csak éjjel vacak, mert olyankor nem kapok levegőt és teljesen kitikkad a szám. Bácunak meg gratula az evéshezKépKépKép, örülök, hogy megjött a kedve!Kép

Gorsi! Én holnap megyek a málnalevéltea-adagomért!Kép Én még orbáncfűolajat szereztem be a gátvédelem érdekében, de még nem próbáltam.

Menta! Ha a nandu-ról rendelek, milyen gyorsan postázzák? Dokiról majd mesélj (emilen is lehet), kíváncsi vagyok, majd megírom, miért. Remélem tényleg megtudjátok, hogy van-e kukac, vagy nincs!Kép

Danimama! Unokatesómék szerintem végleg költöztek ki, orvosok mindketten, az utóbbi éveket már úgy töltötték itthon, hogy a férje Kanadában nyert el egy magyar ösztöndíjat, így halogatták a kiköltözést, de most már maradnak. Nem akarok hülyeséget beszélni, de asszem most Torontóban vannak.

Andysj! Nagyon ügyi Madike, hogy kétnyelvű!Kép Anyósom hallotta vhol, hogy a gyerekek 2éves korukig bármilyen nyelven gyorsan és könnyen megtudnak tanulni, aztán utána csökken ez a képességük. Nagyon jó, hogy angolul is tanítjátok!Kép

Zafi
zafi

SOS,
Remlélem tudtok segíteni!
Mostmár biztos, hogy Máténak lyukas a két első alsó rágója. Mit tudok tenni ellene? Van vmi, amitől erősödhetne a gyerek foga? Vagy tudtok vmi homeobogyót? Vagy gyerekeknek plusz calciumot?
Teljesen tanácstalan vagyok! Kép
solya

Solya, nővérem lányának anno is voltak ilyen problémái, valami ecsetelőt kaptak, hogy ne lyukadjon tovább. Meg is tudta tartani a kislány a tejfogait, míg azok ki nem hullottak maguktól, bár egyik-másik kicsit feketés lett... de legalább megvoltak...

Szerintem menjetek el gyermekfogorvoshoz. Sajnos ilyet nem tudok ajánlani... nővérem lánya is már elég rég volt kicsiKép

Beja
beja

Menta, Zafi
Köszi az infót.Kép

Beja
Mi csak úgy mentünk, de azt láttam kiírva, hogy 12-13.hét, 18-20. hét, 28-30.hét és a 36. hét körül ajánlott menni.

Üdv: Gorsi
gorsi

Beja,
köszi!
Akkor sürgősen elviszem dokihoz, ő meg remélem továbbküld!
solya

Solya!
Milénának is lyukas volt a foga,egy ideig ecsetelték, hogy ne romoljon tovább aztán az egyiket betömték kb. fél év múlva./ Akkor volt három éves./ De pl a hátsó fogait barázda zárták. Így felülről nem tudnak kilyukadni.
Nekem Singer CZ mod.893 a varrógépem.
Lehet állítani rajta a szálfeszességet azt, hogy milyen öltéssel és milyen sűrűn ill ritkán varrjon. Lehet vele gomblyukat csinálni meg ilyesemi. Pontosan nem is tudom.Kép Egyenlőre csak egyszerű szakadásokat javítok,meg párnahuzatot varrok.

B. Márti persze odaadom csak hóba nem igazán szeretek vezetni. De ha elolvad szívesen.

Tegnap este lefektettem Korinát magam mellé, hogy elaludjon. A jegesmacija a kezében volt. Egyszer csak letette maga mellé és azt mondta neki: ne mássz át anyán.
linato

Sziasztok!

Dzsili! Nagyon megértem az aggodalmad, de ahogy írtad is, már sok mindenen keresztülmentél a gyerkőcökkel, ezzel is meg fogsz bírkózni, ahogy ismerlek. Majd tudósíts minket, hogy haladtok, mik a fejlemények.

Linato! A képekkel szerintem sincs semmi baj. A gólyát pedig küldöm felétek! Kép

Szilvi! Nagyon szorítok! Azért a természetes szülésindítási módszert vessétek be apával. Nekünk bejött. Kép Ha elindul magától a szülés, akkor se alkalmaznak oxitocint a korábbi csaszi miatt? Hogy is van ez? Nekem még nagyon távoli, de engem is felettébb izgat egy normá szülés lehetősége.

Laura! Kitartás! Majd csak kint lesz egyszer minden fogacska.

Norci! Édes lehet Vili, lesz segítséged, ha megérkezik a kistesó. Kép A lányomnak amúgy a fiad a kedvence, mindig őt követeli a profilképen. Mikor született Vili?

Beja! Jobbulást! Hogy érzed magad egyébként? Tünetek?
Nekünk is bejött evésnél a nagy kanál meg az, hogy mindig elcsodálkozok, mikor üres a szája. Ilyenkor csak úgy gyűri a következő falatot is lefele. Néha muszály nálunk is az efféle körítés.

Gorsi! Málnalevélteát én annak idején 37. héttől ittam, nekem nagyon jó volt, gyorsan tágultam, eleve 4 ujjnyival mentünk be, pedig alig fájdogált még. Naponta 1-2 csészével húztam le kortyonként. Korábban nem mertem inni, pedig elvileg lehetne.

Nálunk még tart a hányingeres időszak, nem tudom, meddig bírom még, de néha úgy érzem semmihez nincs erőm. Nelcsikém is csak les, hogy mi van Anyával. Kép Megyek, próbálok egy kicsit aludni, legalább addig nem szenvedek.

Rita
krita

Sziasztok!

Megpróbáltam aludni egy kicsit Lacikával délután, de most se sikerült jobban, mint az éjjel. Kép Max. fél óra alvás után köhögve, fuldokolva, tüsszögve ébredek. Eldugul az orrom, kiszárad, és még jobban fáj a torkom, készen vagyok teljesen. Kép Inkább felkeltem, legalább szegény gyerek tudjon tőlem aludni. Kép Erre kinézek, és mit látok?! Rusnya latyakká olvadt a hó, pedig délelőtt milyen gyönyörűen esett! Kép A francba. Pocsék napom van... Kép

Linato! Nem sürgős, majd ha szebb idő lesz, elmegyünk a kaziért, vagy ha elhozzátok, annak is nagyon örülök. Esetleg újra összefutunk egy talin?! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Na, a havazásnak köszönhetően ismét vannak fájásaim, bár csak éjszaka. Nem szeretem a havat, de ha ez kell nekem, akkor csak essen!Kép

Zafi!
Zsani pelusméretét nézegetve, hát írtó pici ez a Newborn!Kép Pedig emlékszem Zsanira még így is óriási volt és a hónaljáig ért!Kép

Norci!
Mielőtt beírtam volna linket én is elolvastam éshát igencsak könnybelábadtak a szemeim...már több mint 2 éve volt, de szinte minden pillanatra emlékszem.

Zsuzsa!
Igazából a dátum most nálam csak másodlagos, a lényeg, hogy ne legyen csaszi!Kép Szóval DRUKK, hogy bármikor, de magától bújjon ki a Kismanónk!

Beja!
Igyekszem mindennap jelentkezni, bár már olyan jó lenne, ha csak a férjemmel tudnék üzenni.Kép

Andysj!
Már tuti biztos, hogy műtét lesz? Nagyon szorítok 30-án!!!Kép

KRita!
Apát már felkészítettem, hogy még 5 nap és készüljön fel a "legrosszabra"!KépKép Ja, és az éjszakai alvást felejtse el, majd alszik a munkahelyén!Kép Hősiesen vállalta a feladatot...Kép
Annyit tudok erről a csaszi utáni dologról, hogy kórháza és orvosa válogatja(na meg a csaszi oka!), hogy indítanak-e vagy sem. Tudomásom szerint a műtött méhre nem szívesen engednek oxitocinos indítást, mivel nagy a kockázata a hegszétválásnak. Mellesleg megjegyzem: én nem értem mi különbség van a normál szülésnél jelenlévő oxitocin és az infúzión beadott oxitocin hatása között? Végülis mindkettő ugyanazt a célt szolgálja és így fennáll mindkettőnél a kockázat. Nálam fájásgyengeség miatt lett csaszi, ami szerintem nem volt olyan komoly ok (mint pl.: a téraránytalanság, oxigénhiány) és talán ezért is kaptam +1hét sanszotKép

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!

Szilvi + Zsani + Kép(még 5 nap)
sztigris

Még gyorsan benéztem indulás előtt.Kép

Rita
Köszi az infót. Tuti, hogy ezúttal én is kipróbálom.Kép

Petinek reggeltől hőemelkedése van, kicsit bágyadt, meg nem csinál semmit, de azért vigyorog nagyokat.

Bmárti
Akkor a holnap csak jobb lehet, nem? Kép Jobbulást!

Üdv: Gorsi
gorsi

Hajrá Szilvi!!!!! KépKépKép

Zafi! Két héten belül küldi. Nekem egyszer később küldte, mert pont elfogyott a hozzávaló, amit ő is külföldről rendel. Írtam is neki, hogy mi van és rögtön válaszolt, hogy ne izguljak.
Te hol kaptál orbáncfűolajat?

Solya! Helenának, amikor letört az egyik foga félig, akkor neki is ecsetelték ezüst nitráttal. Jó fekete tőle, olyan, mintha szuvas lenne... Kép
Az egyik első rágója neki is kilukadt és mivel neki fájt is, onnan tudtam, hogy kilyukadt, ezért betömte a dokinéni.
Igazából nem tudok mást tenni, mint, hogy nincs cukorka, csoki is csak ritkán, van viszont Elmxes fogkrémmel fogmosás.
Tea sincs, csak víz, mondjuk nem is fogad el mást.

Az én varrógépem ilyeneket tud:
van alsó, meg felsőszál feszítője, cérna elvágója, 1 lépésben gomblyukvarrás, ehhez talp, cipzár varrótalp, elvileg overlocktalp, de ezt nem találtam meg a tartozékok között.
20 varrási programja van, de szerintem az overlockos programokat nem tudnám használni a talp nélkül.
Igazából az a bajom vele, hogy túl jó. Én nagyon bénán tudok varrni. Túlzás is azt állítani, hogy tudok. Szívesen elmentem volna én is Zsuzsival tanfolyamra, de nekem mesze van nagyon a Campona.
Ráadásul az anyósom és a sógórnőm is profi varrónők, de tényleg, így aztán nagyon ciki, hogy én ilyen béna vagyok.
Általában amikor varrok azt onnan lehet tudni, hogy "anyázok". Kép De azért mégis szeretek varrni.

Puszi!
Menta++
menta

menta, és ez mennyi volt? Ha nem vagyok túl indiszkrét? mert én is vmi hasonlót szeretnék, most, hogy már kezd kristályosodni a dolog és itt a noname 119 euro, ami ugyanezeket tudja!
És műanyag a borítása, vagy fém? és az fontos egyáltalán? Legalább könnyebb, ha műanyag, nem?

A foga Máténak is fáj. Legalábbis azt hiszem, nem eszi a csokit egy ideje és a fogmosás is horror, kivéve ha ő csinálja magának, "ededül,ededül!", mert akkor lenyalogatja a fogkrémet és kész.
De miért lyukadt ki neki a foga, amikor Sára is ugyanazt az elbánást kapja és minden foga teljesen szuper! KépKép Sajnálom a kcsi fiút! Nem is tudom, jár-e biztosításra a gyerekfogászat! Kép

Szilvi,
elolvastam én is amit írtál! El is bőgtem magam rendesen! Kép És csak azt tudom mondani, hogy nekem ugyan 12 órán belül hatott vmennyire az oxitocyn infúzió, mégis vácuum lett a vége. És Mátém egy szempillantás alatt kirepült belőlem, észre sem vettem mikor tágultam ki! Kép
Úgyhogy hajrá! Menni fog! Szeressétek majd önfeledten egymást és az segít! Kép
solya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?