Sziasztok lányok!
Köszi szépen a hiányolást, olyan arik vagytok
Először is minden betegeskedőnek millió gyógy-
-ok mennek!!! Jó lenne, ha már igazán tavasz lenne, nem ilyen változékony, elképesztő béna időjárás, és a bacik is elmennének a fenyvesbe... Na...
Szilvi, drukkok Neked és a pocakBabónak, hajrá, hogy ne csaszi legyen
Próbálj minden nap jönni, mindenki várja a Nagy Napotokat
Norci, Neked csak terhesen fáj a derekad, vagy amúgy is "derekas" vagy? Én eléggé idétlen derékkal rendelkezem, soxor fájt már, de legjobban Bácuval a 30valahanyadék héten 3 hétig... Zafi, Rebi, Tikk, Zsu, Ti láttatok anno eltorzult pofázmánnyal terhestornázni
BSzilvi, további drukkok a PiciPocakBabónak, tutttttkó, hogy minden rendben
Pénteken mész, ugye? Feltétlenül írjál utána!!!
Laura, fogzás
Fog-kicsalogató-
-k mennek!
GOrsi, pontosan hányadik héten voltál 3D-n?
BMárti, nem akarok tolakodó lenni, de lassan Érted lehet szorítani, jól számolok?
Bogancsi, örülök, hogy Tomiból eltűnt a kis síp
Fú, tejcsi-tájm van, menni kell, előtte még gyorsan, hogy úgy néz ki, gyógyulok, bár elég nehezen. Végülis homeo-bogyót vetettem a párommal, Oscillococcinumot (ígykell?), és kétszer vettem be belőle (egyik este, aztán másnap reggel), aztán a mandula-fájás hipp-hopp el is múlt tőle, meg a végtagfájdalom is (hőemelkedésem is volt), a többit megpróbáltam/lom teázós-mézet szopogatós (brrr...) módszerekkel megoldani. Az orrom egy naaagy duda, folyton fújom, eléggé szűnni nem akaró, meg a köhögés is vacak, nyilall tőle a hasam...
Bácu, mint a makk, és rájöttem, hogy úgy "szívesen" eszik, ha az én tányéromból, az én kanalammal, az én kajámat etetem vele (ez most épp nem egészséges
), ezért úgy teszek, mintha ennék, és közben őt etetem, így legalább "mérhető" mennyiségeket tud megenni, már "jóllaktam"-pocakja is van
Doki néni meg mérje inkább saját magát kéthetente...
Na pusza mindenkinek,
Beja+Bagázs