Hát először is, Judit bocsi, hogy leléptünk szó nélkül, de nagyon nyűgös lett Barnabás, el is aludt a kocsiban, otthon levetkőzettem, betettem az ágyba, nyikkant egyet de aludt tovább
Gáz ez a szervezés. Biztos kiirod magadból a dühödet ezzel a panaszlevéllel, de szerintem csak időpazarlás. Emberi mulasztás, sajna .
Tercsi, hajrá, kitartás! NEkem nagyon nagy szerencsém volt, már látom, összvissz 5 óra volt az elejétől a varrásig és úgy igazán fájdalmas csak 3 óra volt.
Roberta, hát nem irigyellek Dorka súlyáért, kis vasgyúró manó
Szóval:Én azt olvastam, meg hallottam tvben is szakembertől, plusz a mi védőnőnk is azt mondta, hogy ez egy nagy tévhit, hogy a fogzás lázat okoz. A hőem.még elmegy, de a láz hátterében már biztos más betegség áll. Mi még messzebb vagyunk a dologtól, majd kiderül...
Celes: tényleg jó doki a Gyócsi, én hozzá jártam, más kérdés hogy pont akkor szültem, amikor ő sielt, de ez benne volt a pakliban. A terhesgondozás 5-6000 már nem emlékszem, az uh benne van, azért nem kell fizetni. Kedves, odafigyel, a száma az interenetes oldalán is rajta van, lehet hivni, ha nem veszi fel, visszahiv, névről tudja ki vagy, hol tart a terhességed, milyen vizsgálaton voltál... A szülés asszem 35000 ,mivel ő vállalkozó orvosként dolgozik a kórháznak, ennyi a tarifája, erről számlát is tud adni és egészségpénztárra is el lehet számolni. Na de nem fényezem tovább. Driennke tudna szüléssel kapcsolatban mondani róla, de ő ritkán jön. Vagy Móni is nála szült, ez nem biztos...