Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!
Mirci,
igen, műtermi képek! Már nagyon mennek a drukkok! És nyugi, nemsokára szülni fogsz, ez tuti!
Bibi,
jó ez a nagytesós kép!
Harisnyát azt hittem, hogy nem is fog kelleni, mert gondoltam én, hogy minek egy ekkora babára harisnya, tulajdonképpen a fényképeszkedésre vettem, ahhoz képest azóta van még két másik...
Nóri,
én sem látom rajtad azt a 77 kg-ot! Kuttyok nagyon édik!
Gyabi,
jó gyorsan nől Beni baba, nálunk is az van, hogy a vastag kabáttal nem fér el a keze, dehát ülni még nem tud az autósülésbe, hordozó nincs nagyobb méretben, igy sajnos egyenlőre várni kell még az üléssel!
Jaimee,
kösz a kérdésed, javulgatunk, tegnap sokszor porszivóztam az orrát, este már szépen kapott levegőt, bár éjjel 3-kor felébredt már megint, szopizott, de most aludt vissza egy nagy hisztiroham után, levegőt is kapott szépen, nemtudom miért nem akart visszaaludni.
Éjszakai szopi után mennyi idő kell még visszaalszanak a babák? Mivel nálunk ilyen sose volt, kiváncsi lennék a tapasztalatokra?! Csak az én lányom hiszi azt, hogy már nappal van? Nem lenne jó, ha összekeverné a napszakokat...
Ja, és még egy kérdés, overall téma már megint. Mekkora méretet kell venni, hogy kihúzza a telet? Vagy alapból kettő fog kelleni? Mert tegnap próbáltunk egy 74/9M-eset, de nagyon nagy volt rá, de ha akkorát veszek, ami jó, vagy egy kicsivel nagyobb, akkor meg hamar kinövi, gondolom én, bár a fene se tudja mennyit fog nőni?!