Sziasztok!
2 nap alatt megint rengeteget irtatok!!!
Nos nagy hir, hogy a "praktikák" segitségével visszajött a sok sok tejcsi, és reggelre megint duzzad, és elázik a hálóingem, meg az ágy!!Hurrá!
Szóval a praktikák:
a Laktoherb tea naponta 2x, az urtica urens bogyó 2x5 (ezt csak másfél napig szedtem, mert elfelejtettem utána bevenni...
) és persze a két mellből szopizás. Ja' és tegnapelőtt 1 hét kihagyás után elmentem megint futni, ami már őrülten hiányzott, és annyira de annyira jólesett...(csak eddig nem volt senki aki 1 órára vigyázott volna Ártemiszre, de tegnapelőtt feljött anyósom és kihasználtam gyorsan
)
Nem tudom végül mi vált be, de újra VAN és én úgy örülök, hogy teljesen megnyugodtam, és már VÁROM, hogy a doktornéni szemébe mondhassam, hogy márpedig én nem adok tápszert
.
Lassan megyünk oltásra, ha a férjem ráér majd délelőtt elvinni minket jövő héten, mert egyedül nagy tortura.(30 km a város, és ha a szemébe süt a nap az autóba akkor vigasztalhatatlanul bőg...szóval valaki kell aki "árnyékol"
Na szóval mégis lehet együtt a homeos bogyót meg a teát. Legalábbis nekem lehetett...vagy nem az használt, vagy nem tudom..
Én egyébként "rendszeresség-párti vagyok", ezért ragaszkodom a naponta fürdetéshez, mint "programhoz", nem azért mert olyan "koszos". Igyekszem a napirendünket rendszerbe tenni, nem órára pontosan, hanem inkább, hogy a dolgok egymásután ugyanolyan sorrendben következzenek, (szopi, büfizés, peluscsere, játék/séta, majd alvás napközben - este fürcsi, szopi, alvás) és nekem nagyon jól beválik, kiszámithatóbb a nap, belefér a házimunka, főzés, netezés stb.. jobban.
Ami a sétát illeti délelőtt sétálunk, és ha jó idő van, akkor délután is. ami még mindig "dilemma" az a babakocsi, hordozókendő...Nagyon rendesek azok a babáitok akik végig a kocsiban maradnak. Soha nem sirnak a kocsiban??? Nálunk az is a gond, hogy a kocsi az a bizonyos, amiben csak hanyatt, vagyis félig ülve van, igy meg nem tud elaludni, csak hason..vagy ha már nagyon sokat üvöltött. Szóval ameddig jó kedve van ok, de ha elfárad, akkor ölbe kell venni...ÉS akkor ölben cipelem + kocsit tolom, és hegyen lakunk...
Pat! hova mentek végül nyaralni? csak nem végül meglátogattok?
Gabi! Nekünk is pont ilyen hordozható ágyunk van, csak én azt tartom a nappaliban, és a "rendeset" a szobájában. És nekem van benne egy "felső szint", amit egyelőre használunk, hogy nekem ne törjön le a derekam a ki-be tevéstől
. Én bevallom már nem alszom vele egy szobában, visszamentem a saját ágyunkba...Van persze "bébiőr", meg a szomszéd szoba, szóval hallom, de nem ébred fel egyáltalán éjszaka, akkor meg jobb igy. (amikor visszaköltöztem azért volt lelkiismeretfurdalásom rendesen...)
Csilla! Azt hiszem mi is kb. ilyen súlyban vagyunk. Úgyhogy te se aggódj, én már (most éppen
) nem aggódok. Ha a pillanatragasztó olyan részen van ahova a tej is hozzáér én nem használnám...Biztos, hogy kioldódik belőle valami...
A gyerekszobánk nekünk is szines. Az egyik falra tettünk elefántos tapétát, a többi fal sárga, és vettem felragasztható figurákat, és azzal tettem tele mind a 3 másik falat. Berni! A rajzok nagyon-nagyon szépek!!!!! Ártemisz sokszor nézegeti a figurákat a falon, szerintem tök jó, ha van mit nézegetnie!
na megint kisregényt irtam..megyek amig alszik gyorsan ágyat húzok, meg összepakolok