Viri
igen,megoldom csak néha picit fáradt vagyok azért...
De közben imádom is! Együtt lenni a kislányokkal olyan jó!!
Magdolnam
írj egy kicsit,hogy tellnek a napjaitok? Azóta nem volt rosszullét,ugye?
Bejci
Nagyon drukkolok,holnap végre megölelheted Biust!!!
Hihetetlen öröm lesz csak nézned és nézned Őt!!
Végre te is Anyuka leszel!!!!
Andy
de nappal meg olyan sok tejed van,hogy fejni is tudsz,estére meg nincs? Bocsi,nem értem....én ilyet nem tapasztaltam..
Nati
A 36.hét után. Cukor szuper!!
Még kell venned valamit Fanni érkezéséig vagy kész vagy?
Ezt a vasalóvizet én is ki fogom próbálni!
Erika
igen a simogatást én se szerettem.
Simán 1000-ret is bevehetsz a C-vitaminból,sokforró tea és alvás!
Úgy várom,hogy BKV-zunk a lányokkal.!!!Megcsináltam ugyan a jogsim még nagy pocakkal de megmondom őszintén nem merek friss jogsival 2 kicsivel autózni Pesten. Szóval marad a BKV. Csak Emma nőjjön még egy kicsit...aztán programozhatunk ezerrel...azt úgy szeretem!! Mert most elég uncsi a programunk...legalábbis nekem
mindig csak a Liget,meg még 2 játszótér. Kicsit kiszélesedne a programskála....
Mágnes,Ditta,Viri
Van egy műsor a Spektrumon, a Mamit akarom! a címe.
2 családot mutatnak be alkalmanként…anyukát 3 napra elviszik wellnesezni és apukának kell boldogulnia a gyerekekkel és háztartással! Egyrészt sok vicces helyzet adódik a próbálkozásaikból másrészt minden apuka azt mondja az elején ugyanmár tök egyszerű az anyukák élete de estére mind hulla és azt mondják a 3 nap végére,hogy huuuu….hogy nem fizikalisan nehéz hanem mentalisan és mind kezdi elismerni a felesége otthoni munkáját…mert mi nem megyünk be irodába dolgozni ez tény „csak” itthon vagyunk folyton…de saját magaddal nem foglalkozhatsz mert a gyerekek töltik ki az idődet…..és bármennyire imádnivalóak és semmiért el nem cserélném az anyukalétet…néha bizony vágyik az ember egy kis magánéletre,csak 1-1 órára… néha….
És én még lekopoghatom mert nekem nagyon rendi férjem van és minden reggel bevásárol, hogy friss kaja legyen itthon. És a héten 6 napot dolgozik és bizony fáradtan jön haza és akkor estére már 3 gyerekem lesz…de én meg néha azt érzem én nem fáradhatok el estére??
Mert mindegy, hogy valamelyik éjjel 4 órát aludtam 3 részletben nekem nincs pihi este mert
akkor nem vacsizna a család, nem fürödnének a gyerekek(nálunk én fürdetek mert párom 7-re jön haza, aztán vacsizik kb fél8-ig de addigra kész is vannak a picurok a fürdetéssel…
A lényeg, hogy ment ez a műsor és férjem most látta először és 3 dolgot is megcsinált magától, kérés nélkül este!!! TÖK JÓ!!!
Szóval véletlenül be lehet kapcsolni apukáknak háttérzajnak hátha célt ér a műsor lényege!!!
Persze nem feltétlenül azoknak ajánlom akik az első babával vannak otthon,hanem ahol már tesó is van….
És eljutottam arra a pontra pár nappal ezelőtt,hogy hiányzik a pocakom és a rugkapa... szóval,hogy örömteli várakozással/vágyakozással gondolok arra,hogy egyszer MAJD megint babát várjak!!!