Sziasztok!
Ez asztán a babaeső!
Zsu, Napsugi és Kata nagy gratula! Sok tejcit, gyors felépülést!
Szép nagy babák!
Zoli! Nagyon köszi a beszámolót. És a tanácsokat. Szuper! Én voltam ma CTG-n, de nem olvastam csak most a leveledet.
Azt hittem már nem nézel be hozzánk, de szívesen látunk
Macianyu! Bőrönd nem ciki. Nekem is az van, plusz egy táska szülőszobás cucc.
Perdo! Szuper, hogy nem lett császár! Ügyesek voltatok! Bimbóvédő bevetése?
Marek! Szorítok Neked estére! Meg magamnak is.....
Reggel voltunk CTG-n. CTG mutatott 10-es fájásokat. Dokim kérdezte mit éreztem. Mondtam neki, hogy csak alul a hasam egy picit, ez ment egész éjjel. Remélem az igazi fájásokat jobban érzem majd, mert nem fogom tudni mi lesz....azt mondta nyugodjak meg, az erősebb lesz, és hogy örül, mert nem túl alacsony a fájdalom küszöböm, legalább nem fogok kiborulni a szülés elején.
Azóta is fájogatok ugyanúgy. Hátha lesz valami....
Amikor rám rakta a kütyüket megjegyezte, hogy jól lent van a hasam (pár napja látott, azóta változott).
Tanácsa a szülés megindulásához: naponta min. 3-szor min. 5 gugolás (két kézzel kapaszkodva, egyenes háttal, kissé terpeszben. csináltam is már 10-et, meglepően fárasztó). Plusz séta min. fél óra/nap. És persze beszéljek a babával, hogy nagyon várjuk már idekint.
Persze simán átcsúszhatok októberre- szóval a még egyben lévők ne érezzék magukat egyedül!
Újra átbeszéltük mikor induljunk - most 8 perces fájásokban maradtunk (éreztem, hogy az 5 perc elég szoros, ha az út kb. 1 óra)
Szerinte ha dugó van hívjak mentőt, 99%, hogy meg tudom kérni vigyen a választott helyre. Hát nem tudom....inkább maradok Apánál. Van leállósáv, buszsáv, villamos sín, stb.
Többedszer szülők! Ugye az igazi fájásokat fel fogjuk ismerni? Az majd jobban fáj? Vagy másképp?
Na megyek, áthúzom az ágyunkat. Egy kis hajolgatás hátha segít.