Új privát üzeneted érkezett!

Én Teszveszezem

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

ZSUZSU!!!!

Gratulálunk mi is. Isten hozta Konstantint a világon.

Kép

Kép
sznanna

Kinga!
Privi ment.:)
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Toncsi!
Képek Kevinről.:)
Kép Kép Kép Kép
(bocsi a foltért,ez a fogzás miatt van...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilde 2008.09.26 13:48-kor.

szilde
Szeged

Sok boldogságot a Nagy családnak![

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Zsuzsáéknak gratulálok és sok boldogságot!!

Edit! Én is mindkét árverést szoktam használni. Kevin milyen sokat nött és mennyi haja van!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Privi ment.

Zita!
Én hálózsákot turiztam fillérekért az angol bálásban.Ki kell fogni.
Úgy szeretném már látni Szandibogyót,nem raksz fel képet?
Márk is biztos sokat nőtt..
Hogy tetszik az ovi?Megoldódtak a gondok?
Ez nem egy hiper modern új ovi véletlen,mert lehet jártam már ott.

Anett!
Jog,az komoly.Gyerkőc mellett...Le a kalappal!!Mi leszel,ha nagy leszel.Ill. mivel szeretnél foglalkozni?

Csibe!
Nem akartál te véletlenül Balcsis képeket feltenni?Vagy lemaradtam vmiről?Engem is érdekelne melyik suliban vagy?

Edit

szilde
Szeged

cső

szilde!
most, hogy közeleg a Teo fiú egyszerre csak teszel fel Kevinről képeket :shock: :wink: gyanús vagy te nekem, hogy el akarsz minket tántorítani a Teókától, hogy válassza a Mackóka inkább Kevincit :wink: :lol: :lol:
hát, igen el kell majd gondolkodnia! mert Kevinci igen szép legény! és ez a dús hajzat!csodás :D és igazi kis husigombóc.

Mini még mindig beteg :cry: . ami szerencsére őt nem viseli meg csak minket :roll: :oops:
ja ,és lehet közeleg(?) a foga. mert alúl van egy halvány fehéres-világosszürkéscsíkocska. az mikorra bújik ki?

toncsi

toncsi80

Toncsi! :lol: :lol:

Sajnálom Mackókát!Gyógyuljon meg hamar!És kitartás!!
Nem lehet tudni mennyi idő telik el a szenvedgetés és az áttörés között.Úgy tudom legtöbb gyerkőcnek 6-7 hóskora körül bújik ki az első két fogacska...
De ha már csikocska van talán nincs messze a cél.

Minci is nagyon nyügi.Dentinox nem túl sokat ér.
Ha ég a ház megyek vele sétálni esőben is..,akkor elalszik..(többnyire)
Tegnapelőtt már Panadol is kellett....

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Hű...Zsuzsun meglepődtem...sok boldogságot, egészséget nekik, és anyukának sok türelmet a 2 fiúhoz! ;)

Szilde: Micsoda hajszerkezet :) Nagyon cukker ez a Kevinci :) Levi is szokta így szopni az ujját :D
Mekkora most? Én jövő héten viszem méricskéltetni a legényt.

Gira: Némi életjel? Réka ovizik? Többiek? :)

Betegeknek jobbulást!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

képzeljétek egy kicsi érdes pöttyöt lehet érezni a Mazsimaci alsó ínyében!!! nemtom ennek most örüljek vagy ne :? féltem a cicit :oops: 8) asszem ha meggyógyul elkezdjük sűrgősen a hozzátápit :D

szilde
mi nem használtunk eddig gélt. ja, és mi is szoktunk esőben sétálni.én esőkabi, api cígöli kézben a Minit én meg föléjük tartom az esernyőt. így nem csak api keze zsibbad el, hanem az enyém is :? :D

Bea
Levi már tuti nagyfiú! ti esztek már papit?

toncsi

toncsi80

Bea!
Én is majd jövő héten viszem Kevint mérni.Ti milyen gyakran jártok tanácsadásra?
Tényleg,akkor mostmár csak 15 hósan lesz kötelező oltás legközelebb?

Toncsi!
Láttad volna,hogy néztek rám mikor mentünk(először kenguruval,esernyővel)Már a lépcsőházban szóltak,hogy esik ám az esőőőő..
Aztán az utcán is volt pár csodálkozó tekintet.Pedig nagyon beöltöztettem Mincit és nem vert be az ernyő alá sem az eső..
Utána meg el is állt kicsit.Nem volt vészes..
Azért negyedóra húszperc után mosolygott már a hátam,igy visszafordultam,és lecseréltem a kengurut babakocsira.Igaz igy én jobban áztam,de csodák csodájára nem olvadtam el... 8) :lol:

E.

szilde
Szeged

Szasztok Csajszik!

Nagyon sok boldogsagot a kis Nagy Konstantinnak Zsuzsunak apucinak Abi babanak.....sok sok tejcit anyucinak......es turelmet a ket pocokhoz!!!!!

Toncsi: Sajnalom minit gyors gyogyulast...aztan semmi kacsingatas mas szoke kispasikra....Gratula az elso fogacskakhoz (az a gel nekunk sem jott be, ha nagyon fajt az inye mi is fajdalomcsilizyunk).
Szerintem nyugodtan adhatnal mar neki egy kis hozzatapit, had fedezze fel az izek vilagat....Mackoka.

Szilde: Nagggyon tunci a konkurencia.....tenyleg egy kis husgombira hasonlit, olyan kis ennivalo! Hogy megy a hozzatapi....????

Szilcsi: Remelem mar teljesen jol vagytok....a heten nekunk is hasonlo gondunk volt...van, a kakink a mogyoros csokihoz hasonlit...igy elkezdtem egy kis szilva kurat.....meg vettem egy ket rostokban gazdagitott Plasmon termeket (keksz, kremek, gyumi)....most varjuk a hatast.

Macsek: Gratula a kispasihoz....meglatod a kispasik is vannak annyira tuncik minta kiscsajszik...Milyen neveken nevettel...had nevessunk mi is!!!

Zozi: Nagyon helyes a kispasid!!!!

Anett: Orulok, hogy Malna jobban van....le a kalappal jog gyerek mellett, nem lehet valami egyszeru!

Gira: Tenyleg....hogy vagytok....valaki tud valami infot?!

Zituska: Noncsi gyogyulgat?

Sznanna: Nori.....jobban van!

Kis betegeknek sok sok sok sok puszika!

Karmen: Koszi a tel. szamot! Nagyon orultem!

Mindenkinek a telcsi szamat varom....(nem elek majd vissza a helyzettel....nem fogok zavarni...csak a tali miatt).

Megvettem a hajojegyet....(kocsival jovunk...jo buli lesz az en sajtkukac fiammal) oktober 6-ara....most gondolkodunk, hogy esetleg elcsereljuk 3-ara....de meg alszun ra egyet. Tehat mostmar tuti...eeeerkezuuuunk!
A Teo megajandekozott minket egy par bacival es most takonykorban szenvedunk, nem veszes, csak a fiatal ur nyugos....szivom az orrat es steril vizzel mosom neki...amig nincs laza nem kap mast....kesz harc mikor az orrot tisztitjuk, tegnap egyedul voltam delutan, es at kellett hivnom a szomszed nenit....a fiam nem egyemberes jelenseg!
Az orrszivassal egyutt en is benyeltem egy kis ,,cuccot"...nalam is kezdodik a takonykor! Jol nezunk ki!
Kormom faj (pontosabban a helye, tegnap atkotoztek...olyan csuuuunya!

Pusza

Kriszta es a Takonypoc

Kép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Gratulálunk Zsuzsuéknak, jó egészséget, gyorsa felépülést, sok tejcsit, és kitartást a nagycsaládos élethez!!! :lol:

Edit, Kevincica nagyon cukker, tényleg husimusi és az a séró kéééééééééész. :lol: :lol:

Szabolcsbaba is nagyon szép, ő is szép súlyban van, hiába no, mindig csak mi parázunk ezen az eszik-nem eszik dolgon, aztán ők meg csak növögetnek nagy csendben. :D

Bea, kíváncsi vagyok Levi méreteire, ő is nő, mint a gomba. :wink: Testvérféltékenység van?

Toncsi, jó hamar kibújt az első fogacska! Nem törvényszerű ám, hogy harapni fog, illetve azt fog, de a cicit nem bizti. Lali kétszer harapta meg a cicimet, akkor felkáltottam, elkezdett sírni, elvettem a cicit kis időre tőle, azóta nem volt cicicsámcsi. :)

Csajok, apa bekeményített. :shock: Valahol örülök neki, valahol meg furdal a lelkiismeret. A sokadik kemény éjszakánk után - ma éjjel is két részletben 3 órát aludtam - reggel egyszerűen nem bírtam felkelni az ágyból. :shock: Úgyhogy apa volt egy órát Lalival, amíg összeszedtem magam. Borzasztó, mit művel velünk éjjelente. :( 11-éjfél felé felébred, csak cicin alszik vissza, visszateszem a kiságyba, 10 perc, fél óra múlva újra sír. Ha nem veszem ki, nem hagyja abba az ordítást, hiába vagyok ott mellette. Cici, alvás, 20 perc múlva sírás, ez megy 2-3 órán át, akkor 1-2 órára beájul, majd elölről kezdi. Apa közölte, ma éjjel nem vehetem ki, ha kell, majd ő megy be hozzá, kap inni, és slussz. Éhes nem lehet, elég jól eszik megint, sokszor a tejcsi nem is kell, csak cumizik rajtam, a tejcsi meg folydogál kifele az ágyneműre. :roll:
Nagyon félek az éjszakától. Utálom sírni hagyni, de már összeesek a fáradságtól. :oops: :cry: :(

Kép
szilcsi

Szilcsi!Nem emlékszem dicsértem,v. csak akartam,hogy Lalika milyen kis szép és ezzel a széles vigyorral egyáltalán nem tűnik betegnek,v. hogy megviselték volna a történtek.
És nagyon is megértelek,hogy fáradt vagy.Sztem igaza van a férjednek.Lehet,hogy nehéz lesz,de próbálj hallótávolságon kivül maradni,mert különben újra meg sajnálod...

Karmen!Tied gyerkőcök is csodaszépek,és nagyot nőttek!!
Milyen alkalomból volt rendezvény a Ligetben?Egyedi eset volt,v. minden évben van?Hannát is szivesen vinném máskor,ha nem esne az eső...

Anett!
Málna édi a copfjaival,és mintha szőkébb lenne mint volt?

szilde
Szeged

Szilcsi!
Séró. :lol: De azért most jólfésültebb,nem?

Zsozi!
Szabolcs is kis vasgyúró.Édi.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Zsuzsu!
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Legyetek nagyon boldogok!!!!!!!!!!!!! :lol:

Toncsi!
Nem javítom a füzeteket, előírom!!!!!!!!Persze utána javítom is! :wink:
Én rengeteget dolgozom itthon és hogy munka meg bölcsi után babával meg apával tudjak lenni, így ezt a munkát ált.9-kor kezdem és űzöm éjszakákig! :? Minden órára készülni kel....

Edit!
Te mikre nem emklékszel?Balcsis képek? :oops: hát...azok elmaradtak...de majd pótolom valamivel! :wink:

Gyanixi, Edit!
Küldtem privit...

Szép 7végét Mindenkinek!Úgy vágyom egy kis jóidőre....

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

A kell hosszú l, tudom, csak elírtam, bocsi :oops:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Edit, veheted lassan a hajzselét, hogy szépen be tudd lőni Kevinci haját, hadd ájuldozzanak a csajok! 8) :wink:
Tudom, keménynek kell lennem, de akkor is... :(

Anett, akartam írni, hogy Málna milyen nagylány már! Csudaszép kiscsaj, irtó édes fürtjei vannak! Még sosem vágtátok a haját? Adsz már neki tejterméket? Én meg akarok próbálkozni egy kis Danoninoval vagy natúr joghurttal, ha teljesen rendbe lesz a pocakja, hátha segít az emésztésének is.

Csibe, tudom, hogy ezek hasfogók, de akkor nem nagyon tudok neki mit adni a gyümölcsök közül. Most akarom majd bevezetni a narancsot, a körtétől pöttyös lesz, barack az okés, de a többi? A banán az egyik kedvence, az almát is szereti. :roll:

Zitus, hogy vagytok? Botiképet régen láttunk már! :idea:

Kriszta, most ennek van az ideje, a takonykórnak. :roll: De legalább túllesztek rajta ti is, mire jöttök! :D Addigra mi is meggyógyulunk! Gyógypuszik nektek!

Kép
szilcsi

Zsuzsunak sok boldogságot kívánok Nagy Konstantinhoz!! Méltó a nevéhez!:)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Csibe!
Én is! :lol:

Hűha!
Gáborka mindjárt két éves lesz!Buliztok majd?

Edit

szilde
Szeged

Tita!
Privi ment.:)
E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Szívből gratulálok Zsuzsunak Konstantin születéséhez! Jó egészséget, sok tejecskét és gyorsan átaludt éjszakákat kívánok nekik! :lol:

Macsek: Gratula a kiskukishoz! :lol:

Szilde: Hogy ez a Kevinci baba milyen édes! Micsoda hajrengeteg! :lol: :lol: :lol: Nagyon tüneményes!

Mackókának, Teókának gyors gyógyulást!

Toncsi: Szabinak már hat foga van és szopizás közben sosem harapott még meg. Amúgy viszont állandóan engem rágcsál... :lol:

Szilcsi: Milyen éjszakátok volt? Hogy megy a „bekeményítés”? (Nálunk működőképes volt, bár Szabolcs azért nem volt soha ennyire rossz alvó. Nyáron kicsit „elromlott, de már minden a régi.)

Köszi mindenkinek a Szabolcs dicsiket! :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Edit! Egészségnapok voltak a Ligetben. Ott volt gyerekeknek egy csomo mászo,ugrálo, oriás csuzda (tesom mondta még életében ekkorát nem látott), lovaglás, stb. AZt mondták hogy jövöre is lesz. Anyu a Délmagyarban olvasta, én sem tudtam hogy hova mennek Orsival.

Kriszta! Jobbulást nektek! Remélem mire utaztok senki nem lesz beteg!

Szilcsi! Én Orsival voltam igy, bekeményitettem. Elég volt 4 nap.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Zsuzsuéknak nagy gratula! Én tegnap nem olvastam a topikot, most láttam a délmagyarba a születést. Csaszi. :cry:

Szilde!
Szegedi turiba ritkán jutok be, ezért a Márknak a Vaterán, Szandinak a Tesz.Veszen vettem a hálózsákot. Még nem értek ide, remélem nem vertek át. :wink:
Egyébként nekem jobban tetszik az ahol van egy szabott ár, és kész. Licitáltam egy zsákra, de a másik ember úgy fölverte az árat, hogy hagytam a fenébe! :evil:
A Márk szereti az ovit. Nekem annyira nem jön be, de az a lényeg, hogy a gyerek szereti. :wink:
Nem hiper, szuper, sőt. Szerintem elég régi épület, sok terem van, meg külön épület is. De szerintem elég cocis. :cry:
Képet majd teszek, csak még a gépre nincsenek felrakva a frissek.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Köszi az infót.:)
Tetszenek a harisnyák,csak nem tudom melyik milyen méret,v. mindből van minden méret?
Te vettél már?Milyen?Kényelmes a gyerkőcöknek?...nem szűk,nem bő...pl
Postaköltség van?
Amúgy nagyon megérné.
Lehet,hogy rendelek.

Ja akkor nem ott jártam...

Várom/várjuk a képeket. :wink:

E.

szilde
Szeged

Szilde!
Tegnap adta fel a csaj a harisnyákat, postaköltség van. Férfi zoknit is rendeltem, majd beszámolok. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok! :)

Jó sokat írtatok, nekem meg alig van időm ideülni... ha épp sikerül, akkor meg a net vacakol.. :evil: :evil:

Gyerekek nagyon szépek!! :D
Noémi válogathat! De jóóó! :lol: :lol:

Noémi meggyógyult, mostmár teljesen jól van, bár még szednie kell a gyógyszert.
Boti is jól van, picit taknyos, de asszem ez az a fajta, ami tavaszig folyni fog az orrából (betegség nélkül is) :roll:

Szilcsi :)
Meggyet, szilvát próbáltad? Őszibarack, sárgabarack, sárgadinnye. És a gesztenye....
Sztem ez elég bő választék egyellőre, ne aggódj! :wink:
És később újra visszatérhetsz sztem az almára, banánra, esetleg keverd őket a nem hasfogó gyümikkel!

Nem tudom, már ki kérdezte, de én is Vaterázom, TeszVeszezem!
Már sokmindent vettem, eddig nem volt csalódás egyik sem!
Babakocsit is TeszVeszen vettem!

Tegnap még váltottam sms-t Zsuzsuval, csak nem volt időm írni ide..
Konstantin kis tömör gyönyör, 48 centi! És szöszi pasi! :D
Sajnos nem fordult vissza, ezért lett császár...

Kép
Kép
zituska28

Nu, itt is csak akkor van forgalom, amikor én nem tudok jönni... :? :lol:
Sebaj, azért kaptok képeket! :lol:

Bírkózás az ágyon:
Kép

Jól elvagyunk....
Kép

...és a szokásos összebújás :D

Kép

És ...hmm...a pasijaim... :oops: :D

Kép

Kép
Kép
zituska28

szilcsi,
nálunk hasonló volt

Jozsó anno addig kelt éjjelente, amíg szopizott, igaz ő max. egyszer

Boldizsár pedig milliószor

most drasztikusan elválasztottam, elutaztam 4 napra, még próbálkozik, vannak cirkuszok, de azóta alszik éjjel! előtte én is bekeményítettem és hagytam bőgni, a 2. nap rájött hogy tökfelesleges ordítania, mert a kutya sem megy be hozzá, ez hozott némi javulást, egy ébredést éjjel

ja, és amíg nem voltam, anyukámnál ébredés nélkül aludt reggelig

ezt neked és a cicinek csinálja! nem éhes, nem szomjas, csak cuminak használ

nekem ha lesz még egy gyerekem, ő kezdettől fogva ismerni fogja a cumisüveget, még ha a szoptatás rovására is megy a dolog, mert az éjszakai nem alvás hosszú távon totál kikészít mindenkit...
Vendég

Zsuzsunak!
nagy Gratula!

Dancsi!
nem igazán számít h. cici v. cumisüveg, legalábbis nálunk,
Pati cumisüvegezik, szinte az elejétől, és még mindig eszik éjszaka, igaz már csak 1szer, de nekem az is sok :lol: , + ébred többezermilliószor, ill. csak sírdogál, ilyenkor simogatni kell...
Vendég

Dancsi,
köszi a tippeket. Nálunk semmi haladás alvásügyben. Pénteken aludt este fél 10-reggel fél 7-ig, utána még 7-fél 9-ig, utána mellettem a nagyágyban még háromnegyed 11-ig. :shock: Tuti valami front volt. Ilyet még SOHA nem csinált, hogy ennyit aludt.
Aztán most éjjel megint cirkusz volt. Fél 3-kor kelt, aztán 3 után kicsivel megint, akkor visszaaludt magától pár perc után. Utána fél 5-kor rázendített, apa ment be, 10 perc után megunta, közölte, hogy nem bír vele és magára csukta a hálószobaajtót. :evil: Én 6-ig bírtam idegekkel, cipelgettem, simogattam, énekeltem, ő meg üvöltött közben. A végén letettem, odamászott a rácshoz, ahol álltam és odabújt a rácshoz a lábam mellé. Na akkor nem bírtam tovább és összebújtam vele, cici, és negyed 7-kor beájult, 9-ig.
Apával meg jól összerugtuk a port, az a baj, hogy ő nagyon-nagyon álomszuszék, ha nem alszik 8-10 órát, akkor agresszív és ideges, így inkább szenvedek én Lalival.
Egyszerűen képtelen vagyok hallgatni, ahogy sír. Amíg csak cirkuszol, addig oké, de amikor már hullanak a könnyei és zokog, akkor nem bírom ki, hogy ne nyugtassam meg, és ez csak cicivel megy, ha már ennyire behergeli magát.

Karmen, itt az a gond, hogy panelban lakunk, most is az összes szomszédot felvertük, hallottam, ahogy egymás után húzzák le a budikat. :roll: :? Ha 4 napig hagyom üvölteni, tuti kiátkoznak minket a házból.

Nem tudom, mit csináljak. És emiatt egyre többet veszekszünk itthon. :( Párom szerint rá kéne csukni a szobaajtót és hadd ordítson. De ő még így is képes aludni, hogy a gyerek üvölt a fülébe. :roll:

Cumisüvegünk van, abból iszik Lali, kap is éjjel inni.
Érdekes, amikor kórházban voltam, első éjjel 3 órát sírt anyunak, onnantól ha fel is kelt, elég volt neki inni adni, fordult az oldalára és aludt tovább, ez is max egyszer volt. Aztán mikor hazajöttem, kb egy hét után már nem volt elég az innike, cirkuszolt, amíg össze nem bújtunk.

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Zsuzsu :) Hatalmas gratula a "kis" Konstantinhoz! :lol: Minden jót kívánok nektek! Apával véletlenül összefutottam a városban, mesélte? :wink:
Képeket várjuk! :wink:

Zitus :) Gyönyörűek a gyerkőcök!

Matteo :) Jobbulást nektek!

Dancsi :) Én sem feltétlenül kötném össze a cicizést az éjjeli keléssel. Itt vannak pl. Zituska gyerekei, Boti is cicizett több mint 1 éves koráig és Noémi is szopizik, mégsem kel éjjel. Ellentétben az én 2,5 éves fiammal, aki még egyszer kap cicit, este, de nem cicin alszik el és mégis ébred. Valamikor éjjel jön, befekszik közénk és alszik tovább. De még utána is szokott ébredni. Meg Lali babát azért érték "traumák" mostanában... :roll:
Írok privit neked.

Szilcsi :) Ahogy fentebb olvashattad, nem nagyon tudok mit tanácsolni :roll: Bőgni én sem tudtam soha hagyni :roll: Szerintem Lali még kicsi, úgy 1 éves kora után próbáljátok meg, hogy nem kap cicit éjjel, csak inni, meg simized. Szerintem... :roll:

Melinda :) Ti hogy vagytok?

Csajok, nem mertem eddig elújságolni, de úgy néz ki, májusban jön a kistesó :D :D Pénteken voltam UH-n, 6mm-es az ülőmagassága :lol:
Ja, és MOST derült ki, hogy kétszarvú méhem van :shock: :shock: :shock:

További szép hétvégét mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Anett :) Málnának utólag is nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!

KépKép

KépKép
timika

Timi, gratulálok a kistesóhoz, már vártam ám ezt a hírt tőled! :lol: :wink: Május gyönyörű hónap, nagyon jó időben fog érkezni a csöpp! Jól vagy? Bírod egyelőre? Jó egészséget, gondtalan pocakosodást!!!

Zitus, végre Botikép is van! Most, hogy láttam a párodat, hát nem is tudom, kire hasonlítanak a gyerkőcök. Sztem Boti inkább rád, Noncsi meg apára. :wink: Szilvát még nem próbáltuk, dokibácsi szerint, aki a sebészeten kezelte, ne adjak egy éves kora előtt, mert direkt rákérdeztem a szorulás miatt. Na azóta napi 4-5 kaki van. 8) Akartalak kérdezni, hogy hol tartotok a Csajjal a hozzátápiban? Miket eszik már?

Csibe, tudom, milyen a család mellett melózni otthon. :roll: Bár nekem jót tesz, hogy néha van másféle elfoglaltságom is, nem csak a kicsi.

Én meg egyedül vagyok itthon, a fiúk elmentek vásárolni. :shock: Habtapit keresnek meg ajtórácsot, mert Lali kimászik a szobájából a kőre, ami hideg és még sokat orra esik. Ja és tegnap kipakolta az alsó fiókot a szobájában, arra mentem be, hogy élvezettel rágja az eldobható pelenkázóalátét zacsiját és a szobában szanaszét vannak a lapok meg az előkék. :roll:

Kép
szilcsi

Hááááj :D

Szilcsi: Ez má csak rosszabb lesz :D Főleg nálatok, ahol könyv, könyv hátán.... nemtom apátok hova fogja elpakolni őket 8) de kénytelen lesz ha nem akarja előemésztve viszontlátni a cafatokat :D
Figyu ha adnál neki nurofent este? Hátha fáj neki valamilye és azért üvölt.... Amúgy nekem a csajok 3-4 hós koruktól átaludták az icakát, Zaza még mosse. Minimum egyszer kel. Há evvan. 8)

A kölkök naon szépek :) Hű Szilde Benije milyen óriási :)

Meg Zituska Noncsija is nagyon szépséges :D Boti meg Noncsi majdnem egyformák, hosszban alig van köztük különbség :lol:

Zsuzsunak én is gratulálok, bár már megtettem telefonon keresztül :D Így hogy faros volt Konstantin jobb is, hogy császárral szült, simán nagyon gáz lett volna..... sztem..... szal én most örülnék :)

Viussal voltunk EEG-én pénteken, ugyanolyan kóros volt megint mint eddig :( :cry: Kaptunk új gyógyszert egy 3.kat, szirup, ezt is a kakaójába nyomom bele. Azt mondta a prof, hogy ha ez beválik akkor a másik kettő közül valamit elhagyunk..... Há így legyen.... Már lassan 1 éve, hogy diagnosztizálták a betegségét, de még mindig nem tudták beállítani a gyógyszert.... :cry: :cry: :cry:
Anyós hozott építős játékot, ilyen montesszori torony szerű a tetején egy mackó fejjel, aranyos 11 darabból áll. A Zaza kipakolja...... (ha adom a kezébe a megfelelő méretű részt) Viusnak nemmindig sikerül a megfelelő helyre rakni :(
Eljutunk oda, hogy Zaza "lehagyja" értelmileg Viust! Vegyes érzelmeim vannak ennek kapcsán. Nyilván örülök, hogy Zalán okés (sőt 14 hónaposan olyanokat csinál, hogy becarás...), de tökre kikészít a tudat, hogy Vius még csak itt tart.... :cry: :cry: :cry:

Bocs hogy másra nem reagagálok de ennyire futotta :oops: Megyünk játszóra.....
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Timika: most látom csak gratulaaaaaaaaaaa öcsisajthoz :D :D :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szilcsi! Na nem ugy hagytam 4 napig hogy egyfolytában üvöltött! :x Többször odamentem, felvettem, nyugtattam, majd visszatettem aludni kell. És minden nap egyre kevesebb idö kellett hogy megnyugodjon

Zita! A harisnya engem is nagyon érdekel. Mert félek a méret miatt. 112-124 van neki, ami logikusan nekem egy 110cm-nek tul nagy, egy 120 cm-nek akkor meg tul kicsi kellene már legyen. Kérdeztem mennyire mérethelyesek, ehelyett csak megmérte de az mivel ezek nyulnak, és nem tudni mennyire nekem nem meggyözö. Szoval ha megkapod érdekelne hogy mennyire helyes a méret és hogy mennyire szoros a lábán a gumirozása, elszoritja-e a kis combokat ez is?

Timi! Üdv az uterus bicornis táborban :x :x Csodálom hogy eddig nem látták UH-n (na megmondom elég érdekes orvos lehet aki ezt nem veszi észre, én még laikusként is mindig látom hogy mennyire olyan a formája!! :oops: ). Én ahhoz a dokihoz aki korábban ezt nekem nem vette észre nem mentem vissza, pont ezért mert megkérdöjeleztem a szakmai hozzáértését. Tudod hogy nagyon szerencsés vagy hogy gondtalan terhességed volt ezek mellett? Ez nagy csoda, azt is mondhatnám! Csak igy tovább most is! És nagy gratula!

Erröl jut eszembe, kit láttam tegnap éjjel a Retroban? Tök részegen, de annyira hogy elbizonytalanodtam hogy valóban ö-e az. Aztán egy ismerösét akit én is ismerek megkédeztem. Szoval a "kedvenc" nödokink volt. :o

Zitus! Na végre apát is láthatjuk:) A gyerekek nagyon édesek, nekem a közös tesoképek a kedvenceim!

Enikö! Remélem sikerül már végre a megfelelő gyógyszert megtalálni Viusnak! Ház ügyben valami?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
De jó neked, hogy eljutsz szórakozni! :wink:
Ki volt az, a Czank? :?:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

sziasztok!

Enikő: a cipó ügy megoldható, csak érjünk haza és apa dolgozzon. most ugyanis nyaralunk anyuméknál egy hétig. utána meg a balcsira megyünk hosszú hétvégére... csak szólj és rendezzük a dolgot.
Remélem a gyógyszer most már OK lesz... sokat gondoltam rátok pénteken.

Nóri szerencsére jobban van már, én is javulok, de még nem az igazi.

Mi rendeltünk harisnyát is és zoknit is attól a csajtól. Meg is érkezett. A férfi és női zoknik nagyon szuperek. puha és kényelmes.

A harisnya szerintem nagyobb, mint amit ír. 70-76-osat kértem és alá meg az van írva hogy 18-24 hónap. És még Nórinak nagy is. Nem szoros a gumizása, puha anyaga van. Nem bántuk meg hogy vettünk. csak ajánlani tudom.

Képzeljátek ma voltunk apával horgászni, míg Nóri a mamával otthon maradt. Olyan jó volt kikapcsolódni. Meg nem mellékesen fogtam egy csomó halat is :) Többet mint apa. :)

Szép hetet mindenkinek.

Kép

Kép
sznanna

Timika: gratula a kistesóhoz, problémamentes babavárást nektek

Kép

Kép
sznanna

Köszi szépen a gratulációkat, arik vagytok :lol: :lol: :lol:

Szilcsi :) Köszi, elég jól vagyok eddig, bár a gyomrom ég rendesen, kivéve, ha eszek, viszont ha így megy, 300kg-val megyek szülni :oops: :roll: :shock: Meg álomkóros vagyok :)
A könyveket szerintem is pakoljátok feljebb. Krizsi ugyan nem ette őket, de egy időben az volt a szórakozása, hogy lepakolta az egész könyvespolcot, nem győztünk pakolni utána.

Enikő :) Sajnálom, hogy megint rosszak lettek Vius eredményei :( :( :( Ugyanakkor írtad, hogy látványosan fejlődött mostanában, akkor ez minek köszönhető?

Karmen :) Hát én is rendesen meglepődtem, gondolhatod :shock: :shock: :shock: Pláne, hogy az előző terhességnél is végig a dokim UH-zott + Kristóf ugye császárral is született :roll: És a dokink állítólag az egyik legjobb UH-s Szegeden :shock: :shock:
Váltani nem hiszem, hogy váltanék, mert sajnos nem tudok olyan dokit mondani, akihez szívesebben mennék....
Kérdeztem egyébként őt is és Incit is, hogy ez okozhat-e problémát terhesség és szülés alatt és azt mondták, hogy nem. Akkor mégis? :roll: :?: Bár a dokim mondta, hogy lehet, hogy emiatt fordult vissza Kristóf az utolsó napokban... Szóval nem tudom. De gondolom a sima szülésre való esélyeim megint nőttek :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
timika

Ja, lányok, egy barátnőm árulja a babahordozóját, dobok két képet róla. Írjatok privit, ha esetleg érdekel vkit.

Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Karmen, gondoltam, hogy nem hagytad 4 napig nonstop sírni Orsit. :) Akartam is kérdezni, hogy csináltad, sajna ez nem válik be nekünk, mert egyáltalán nem nyugszik meg kézben, éjjel egy óra hosszát cipelgettem és simogattam, nem jött be. :( Biztos ha elég kitartó vagyok, előbb-utóbb elaludt volna a fáradságtól, de nem tudtam már hallgatni. :oops: :( Norbi magától átalussz az éjszakákat?

Enikő, sajnálom Vius rossz eredményét. Viszont vigasztaljon, hogy a bölcsi meg tök jó hatással van rá. És ez is nagy szó az ő esetében, amiket eddig elértetek vele. :wink: Zaza meg hátha húzóerő lesz majd neki, ha látja, hogy ő megcsinálja, megpróbálja leutánozni. Vagy rosszul gondolom? :oops: (ismeretségi körömben van ilyen, az egészséges hugi irtó jó hatással van a visszamaradott bátyjára, pl a kisfiú úgy tanult meg mászni, hogy utánozta a hugát)

Timi, kétszarvú méh? :shock: Az milyen? Olyan az alakja, vagy mi? :shock: Ez a 300 kg ez jó. :lol: Ekképzeltelek, amint battyogsz a klinikára 300 kilósan. :lol:

Ja Karmen, mi Enikővel voltunk a múltkor a Memphisben, irtó jó volt. Olyan jó volt kicsit kikapcsolódni. Sajnos az úszás már rég nem megy, barátnőm elköltözött, akivel jártunk. :wink: Hogy kerültél a Retroba? :wink: :D

Kép
szilcsi

Timika! Nagy gratula a kistesóhoz! Szép hónapban érkezik. :)
A 2szarvú méhről én semmit sem tudok, ebben Karmen a nagy tudor. Remélem azért nem fog semmi gondot okozni.

Karmen! Na ezer éve készülök a Retroba. :D Komolyan, életemben nem voltam, pár kolleganőmmel egyszer lemegyek az tuti, de nem azért, hogy "kedvencünket" lássam. :)
Irtó helyes kis krapek lett Norbi! És sztem hasonlítanak a nővérével egymásra nagyon.

Dancsi! Munkahelyi feeling?

Szilcsi! Amiről beszéltünk a múltkor, az nem jött be, nevetségesen blőd, igénytelen baromság volt. :roll:

Macsek! Grat az eddig fiúhoz!! Milyen nevek teccenek?

Enikő! Nagyon ügyes Zalánod, Vius meg szerintem a maga bajához képest -remélem érted mire gondolok- nagyon szépen halad a fejlődésben. Előtted meg úgyis tudod, le a kalappal.

Velünk minden okés, a munkahely rendben, várom a jövő évi változásokat, hátha pozitívan érintenének.

Lindike imádja a bölcsit, olyan dumája van, hogy behalunk tőle, nagyon barátkozós, szereti mindenki hála. Éjjel-nappal megbízható szobatiszta -anyuék szerint egy csoda-.

Lotti egy nagy nagy nagy ovis. :) Nagycsoportot kezdte, én agyalgatok a sulin, bár úgy tűnik, az első megoldásom lesz a nyerő.
Amúgy néha vívunk csatákat Lottu nagy akaratával -hiába csak oroszlán a lelkem-, de hála sikerül. Ja, szerelmes. :D 6 évesen. :D

Teszek majd fel képeket, a szülinapjáról. Tartottunk egy családost, meg egy ovis bulit, itt volt nálunk a csoportjából 1 kivételével az összes kislány, meg a "szerelem", és még pár gyerek rajtuk kívül is. Minden félszem ellenére nagyon jól sikerült, hiába, nagyok már!! :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

kinga: nálunk jól ment a beszoktatás és gyorsan, nagyon aranyos a gondozó nénink. Réka imádja a bölcsit!Remélem így is marad!
Nálatok?

toncsi: rakok majd fel képet, de mire ide jutok a géphez, már mindig szinte csak olvasni van időm!

Betegeknek jobbulást!

Kép
gyanixi

csibe: írtam privit

Kép
gyanixi

Timika!
Nagyon Gratulálok!!!! :wink:
Gyomorégésre nekem a Nilacid vált be,ami terhesség alatt is szedhető.Tudom ajánlani.Rennie semmit sem ért.

E.

szilde
Szeged

Timi! Na bocs de ez azért már még furcsább. Nem emlékeztem hogy császárral szültél. De ennek a méhnek teljesen más a formája, alakja, ezt mütét során sem venni észre, valami itt nem stimmel. Mivel ez egy fejlődési rendellenesség igy ugye születés óta vagy ilyen valaki méhe v. nem, nem változhat.
Gondot jelenthet, hogyne. Nehezebb esélyt teherbe esésre, vetélést esélye nöhet, szoval ha ez igaz akkor ha az elözö terhesség gondtalan is volt vigyázz magatokra nagyon sokat! Föleg az elején pihenés, pihenés! A másik hogy ezzel a méhhel nem is ajánlott a sima szülés, nem olyan erös a méh izomzata, a babát és téged is nagyon megviselne, elhuzodo szülés várható belöle, nekem ezért nem tették ki egyiket sem ennek. De gondolom akkor neked is megint császár lesz, de ez a legkevesebb, csak egészséges legyen, nem igaz? Én akkor is csak ámulok valaki hogy a 2. terhességnél egy UH tudja ezt meg. Nem lehet most elnézett valamit? Mert mütét után hogy nem mondta, na ez furi. Én ezért maradtam az orvosomnál mert engem párszor már operált, és nem ritka de nem is olyan gyakori ez a gond, nekem nagyon sokat jelentett ha ebben is rutinosnak számito orvost választok. Söt, a császárra hogy a rutinnál maradjunk, felkértem hogy asszisztáljon neki megint az az orvos Norbinál is, aki Orsival is ott volt, igy nyugodtabb voltam. Mert a császárnál is több a komplikácio lehetősége valamivel, mint egy egészséges nőnél, mert ugye ott is van, minden mütétnél, szülésnél van.
Egyébként megijedni nem kell, ha vigyázol magatokra és orvos is nagyon rádfigyel akkor emiatt nem kell aggódni.
Terhessség elött javasolt lett volna egy hiszteroszkopia, hogy a méhedet belülröl meglessék, és talán mütét is, nekem volt de olyan a méhem hogy mütét mégsem kellett, szerencsére nagyon szép nagy üregek vannak, gyakorlatilag szépen 3 részre osztja a méhemet. És nagyon szépen tudott mindkét üreg tágulni, mert a babák felváltva ott voltak, a közös méhüreg részben nem. Neked hol tapadt meg, tudod akkor? És ahogy kicsit nagyobb lesz a méhed, 10-12 hetesen már nagyon laikusként igy látni fogod a sziv alakot, ha a dokit megkéred odanézhess, v. mutassa meg. Ha nem tévedett most, amit mondom én nagyon is elképzelek!

Zita! Igen, az az orvos volt. A C.

A hétvégén volt az érettségi talink, utána még 3an átmentünk a Retroba. Dehogy jutok el amugy ilyen helyekre! Már régóta szerettem volna elmenni, de senki nincs aki eljött volna velem, és félek nem is lesz jóideig:( Bár ha lesz itt vállalkozo aki imád bulizni (én alkoholt ugyan nem iszok, szoval nem erre megy ki a buli :lol: ) akkor máskor is elmennék. :D

Szilcsi! Nehéz volt. Én sirtam amikor otthagytam sirni. KItarto voltam, férjem be akart szaladni de nem engedtem. Orsinak is rossz volt éjjel ébredni és nem tudott visszaaludni orákat.
4 nap mondome lég volt. Norbival ilyen gond nem volt ö alszik éjjel miota nem szoptatom (korábban is 2-8 között)

Kép

Kép

Karmen
karmen

ZSUZSUÉKNAK ATALMAS GRATULA KONSTANTINHOZ!!!! :D
TIMIKA!NEKTEK PEDIG A KIS MAZSOLÁTOKHOZ!Boldog,problémamentes babavárást! :D

SZilcsi!Mi most kezdtük a tejtermékeket,én 1 éves korig nem adtam,igaz 8 hós kortól lehet.Én natúr joghurtot adnék nem Danonínot!Málna tolnai sovány sajtot kap 2 napja,meg a Humana joghurtot ,tejpépet és nagyon ízlik neki!Szerencsére eddig nem volt gond tőle! :D
Alvás: ez csakis a magánvéleményem,az emberek 98 %-a nem így gondolja,de azért leírom,hátha segít!Arra nem gondoltatok,hogy Lali veletek akar aludni?Végül is még csak 8 hónapos,az anyukájára vágyik és biztonságra,melegségre,nem külön szobára (szerintem) Málna velünk alszik,és annyira jó!Hozzám bújik éjjel,jó meleg és néha átkarolja a nyakam.Először én sem tudtam,hogy jó lesz e így,főleg mert régebben aludt rendesen a kiságyba,de nagyon jó lett.Apát sem zavarja,elég nagy az ágyunk!Éjjel 1 x vagy 2 x cicizik,fel sem kell kelnemalszunk tovább. Lehet Lali sem cicizne annyit,ha melletted aludna,persze férjednek is bele kell egyezni a 3-as szunyába. Örökre nem marad veletek,szerintem ez hülyesé.Férjem először azt mondta,ovis korában is velün akar aludni majd. Én ezt nem hiszem,de ha mégis,akkor mi van?Iskolásan már nem fog az tuti! Én úgy gondolom,ha most megkapja ezt a biztonságot tőlünk,előbb lesz önálló és magabiztosabb.Na persze lehet jó nagyon mellélövök az elméletemmel,majd kiderül !

SZilde!Igen mindenki mondja,hogy szőkébb lett! :D Még csak 2. éves vagyok,szóval nem tudom mi leszek,mire öreg leszek :lol: .Amúgy könyveltem egy cégnél mielőtt terhes lettem,oda megyek majd vissza melózni!

Toncsi!
4 x szopi van még,éjjel 1-2 x! Reggeli tejpép vagy gabonapép + 1 alma (ez nem maradhat ki,imádja) Tízórai gyümölcs!Ebéd husis főzelék,ha van húsleves azt is kap,imádja a sok zöldséget benne. Uzsi: gyümi,esetleg 1-2 babakeksz mellé! Vacsi : kölyöksonka,maragarinos zsemle/kenyér pari,sajt! Szóval elég sokat eszik,látszik is rajta! :D Iszonyat gyümölcsös,mindig bírna enni!

Sajna visszaesett a betegséggel + még én is elkaptam,így hívom a dokit,mert már 1 hete taknyos,de nagyon,meg 3 foga tör át,így hisztis és nyálas!

Zitus Botija+Noncsija és SZilde Kevinje nagyon cukker! :D

Zsozi!
Szabolcs baba csudaédes kissrác,gyere sűrűn! :D
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?