Sziasztok Csajok, illetve jó reggelt, mert nem hiszem, hogy ma még bekukkantana ide valaki.
Hű, tök nehéz napom volt, nem jutottam el ide, csak most. Pedig nincs itthon a Macska, cincoghattak volna az egerek.
És a holnapom se lesz sokkal lazább. Hát igen, vmikor csak kell dolgozni is (sajnos)...
Köszi az érdeklődést, már jól vagyok, illetve mindig van bajom, mint az öregasszonyoknak, de azokat most nem sorolom.
Lola:
Estike: nafány volt itt is, de aztán esett az eső.
(Többet nem hozom szóba, ígérem!)
Csibe. Atyagatya, ez az inszem??
Én azt hittem, hanyatt, cucc befecskendez aztán viszhall. De hogy olyan, mint a HSG (annyira fáj is, vagy csak érzed ahogy a hadsereg nyomul felfele??).. Meg hogy kacsa még bennem, és dugó... Meg hogy lóg a fejem negyed órát.... Jaj.
Én a beültit meg se éreztem (arany keze van a doktor úrnak, az Isten áldja meg érte!
).
Bűvölet: basszus ez a sorozat megy vagy 4 adón, akárhova kapcsolok a nap legkülönbözőbb szakában, mindenütt ez megy!!!
Melánia, én úgy tudom, minden hormonbevitel mellett kell a vérhígító (elvileg fogigátlót nem is szabadna szednünk, de persze ilyenkor kell), igen, pont azért amit Kisbuta mondott, mert ilyenkor nő a trombózisveszély (Kisbuta te nem vagy Leidenes, vagy igen??). Szerintem inkább egy feleslegesen beadott Cleaxane-kúra (ha közben nézik a trombocitáidat, csak akkor!), mint egy trombózis...
Na persze jobb, ha megkérdezed a dokidat, de egy jó tanács: a hematológust kérdezd, ne a nődokit vagy Kaális dokit!
Bella ++++++++++++++++++++++++++++
Betegeskedőknek jobbulás, Fórumnyuszinak meg egy nagy pozitívat (majd szombatra?)!!!!!
Na puszi lányok, elteszem magam holnapra.