Új privát üzeneted érkezett!

Szia nyuszi.Álmodj szépeket.

Én is megyek.
Jó éjszakát mindenkinek!
melánia

Dezsi!
LAPTETŐ :D :D :D

Na,jó éjt :wink:
Vendég

[color=blue]LAPTETŐ[/color]
dezsina

dezsi:köszi.Jól esett.
melánia

Puszi :) aludjatok jól Nyulaszkám :!:
dezsina

dezsi:te hol tartasz most éppen? Ezt még megvárom ám.
melánia

Meláni, azért merült fel nyilván, mert a hormonkúra a trombózis veszélyét mindig növeli.

Dezsi, mi sem nézzük rendszeresen, és igazából csak röhögni szoktunk, hogy lehet ilyen idétlen mondatokat adni emberek szájába.

Nyulasz, igen, kecskét, tegnap kaptam a szomszédtól. Ő tart kecskét. Igazából azért mentem át, mert szoktak bárányt vágni, és bejelentkeztem, hogy majd egy fél bárányt én is vennék. Erre ajándékba hozzámvágott egy darab kecskét. Nagyon jól sikerült, apa mind a 10 ujját megnyalta utána. És már alszik is, mert hosszú napja volt, én meg megyek ringatni... :wink:

Kép
kisbuta

Melani!
:D ezért vagyok :D Kicsit nézd a másik oldalról is... a magad oldaláról. Hátha könnyebben ki tudod harcolni :) Drukkhegyek :!:
dezsina

Melani!
4. lombik lesz, de halasztottam januárra...
Addig csak beszélek itt és apával spontánozunk, mert azért kétszer bespontánkodtunk már, csak nem sikerült 6 hétnél tovább vinni :? na majd talán most :D
dezsina

Kisbuta!
nem ciki nézni semmit. :shock: Én pédául Nyulasz példáját követve megyek barátozni :)
Jó éjt Lányok :!:
dezsina

dezsi:de jó.akkor nem is kell neked a lombik.Minek.Tudod:ágyban párnák között.
De jó lenne.....

Jó éjszakát mindenkinek!
melánia

Látom, lemaradtam az esti csetről...

Jó éjt mindenkinek, aki még fent van rajtam kívül!

Kép
petne

Sziasztok Csajok, illetve jó reggelt, mert nem hiszem, hogy ma még bekukkantana ide valaki.

Hű, tök nehéz napom volt, nem jutottam el ide, csak most. Pedig nincs itthon a Macska, cincoghattak volna az egerek. :lol: És a holnapom se lesz sokkal lazább. Hát igen, vmikor csak kell dolgozni is (sajnos)...

Köszi az érdeklődést, már jól vagyok, illetve mindig van bajom, mint az öregasszonyoknak, de azokat most nem sorolom. :(

Lola: :cry:

Estike: nafány volt itt is, de aztán esett az eső. :lol: (Többet nem hozom szóba, ígérem!)

Csibe. Atyagatya, ez az inszem?? :shock: Én azt hittem, hanyatt, cucc befecskendez aztán viszhall. De hogy olyan, mint a HSG (annyira fáj is, vagy csak érzed ahogy a hadsereg nyomul felfele??).. Meg hogy kacsa még bennem, és dugó... Meg hogy lóg a fejem negyed órát.... Jaj. :( Én a beültit meg se éreztem (arany keze van a doktor úrnak, az Isten áldja meg érte! :) ).

Bűvölet: basszus ez a sorozat megy vagy 4 adón, akárhova kapcsolok a nap legkülönbözőbb szakában, mindenütt ez megy!!! :shock:

Melánia, én úgy tudom, minden hormonbevitel mellett kell a vérhígító (elvileg fogigátlót nem is szabadna szednünk, de persze ilyenkor kell), igen, pont azért amit Kisbuta mondott, mert ilyenkor nő a trombózisveszély (Kisbuta te nem vagy Leidenes, vagy igen??). Szerintem inkább egy feleslegesen beadott Cleaxane-kúra (ha közben nézik a trombocitáidat, csak akkor!), mint egy trombózis... :roll: Na persze jobb, ha megkérdezed a dokidat, de egy jó tanács: a hematológust kérdezd, ne a nődokit vagy Kaális dokit!

Bella ++++++++++++++++++++++++++++
Betegeskedőknek jobbulás, Fórumnyuszinak meg egy nagy pozitívat (majd szombatra?)!!!!!

Na puszi lányok, elteszem magam holnapra.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

Nyulasz, mindjárt poz.teszt. Tudod, 3 a magyar igazság!+++++++++++++

Szezso, menni fog a saját szurizás, meglátod, csak az első 1-2 rossz, aztán megy. Ha kicsit nehezebb, akkor szúrás közben mondogatni szoktam: "a babáimért teszem" és nyomom tovább a tűt! :D

Bella, jelentkezz!!!+++++++++++++++++++++++++++Ugye nincs baj?

babaimádó
Kép
babaimado

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, de kisfiamat nem tudtam kicselezni a gép elől. Pedig ígértem neki fűt-fát... :oops: Pedig látom drága nyulasz, nagyon sokjat dolgoztál nekem. És jelentem, hogy mind nagyon teccik :!: :D , egyenlőre maradjunk a sportnál, jó?
ja , és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezsó: Én is úgy tudom, hogy mindíg légteleníteni kell :!: Tudod, csapnivaló úszó vagyok, és a vízet is inkább csak nyelve szeretm, ezért, bár nagyon ari a halacska, de elvetve.

Csibe! Még igen csibe korú vagy, hidd el!+++++++++++++++++++
Melánia! Szép,hosszú előélet :( , de nagyon fogunk drukkolni neked, és hidd el sikerülnie kell!!! :lol:

Rana! Jelzem, hogy két inszemem volt, és csak annyit éreztem, mint egy sima nőgyogyis vizsgálaton. Úgy volt, mint írtad. Hatyatt, cucc befecskendez, 1/2 óra pihi, papírok, szevasz-tavasz. Mentem dolgozóba. Egyszer láttam egy dok.filmet. Petesejtadományozásról volt szó, nyugat-európai és skandináv országok között ugrált a helyszin. Nagyon érdekes volt, azt taglalták, hogy volt, ahol a két család a későbbiekben összejárt, az érzelmek is nagyon ki voltak hegyezve. Bőven 40 fölötti nők is kaptak donorpetét, volt, hogy embriót, megvolt a beülti, elköszöntek, és mentek haza, vagy a munkahelyükre élni az életüket. Mégis sikerült.?????????

ha jól értettem stimu alatt a Cleaxanet mindenkinek kapnia kellene? :D

Kép
estike66

Sziasztok!
Képzeljétek nem teszteltem...
Baba!
Úgy legyen :D
Csibének babaragacsok++++++++++++++++++++++++++++
Bella!
Már csak 37 perc...nagyon izgulok,remélem tudsz jönni a hírekkel.
Szurkásoknak meg boldog szurkálást :D
Vendég

Szia Estike!
Tegnap átküldtem mail-ben mindegyiket...asszem a biciklist külön,akkor tudod mi a dolgod,előző töröl,új beilleszt :D
Vendég

Sziasztok!!!

Nyulasz, Csibe
millió drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
mai adag drukkhegyek++++++++++++++++++++++++++++

Estike,
Leiden esetében, vki stimutól kapja a Clexant vki pedig beültitől, doki függő.

Szezsó,
szuris dolgot pikk-pakk megszokod :wink: az elsők nekem is nehezen mentek, többszöri neki futásra

Melánia,
hajrá baba!!!

pusszantás Mindnekinek!!!

KépKép
tobi

helo csajok!
tegnap úgy beadták nekem a suprefactot,hogy meg se éreztem abszolut!(nem a férjem volt) :roll:
lola29

Sziasztok,

Nyulasz, Csibe
++++++++++++++

Tobi, Krisz
++++++++++++++

Dezsi,
Tegnapi kérdésedre válaszolva Bella kutyagyerek benyalta szinte két nyelvcsapással az egész tojásadat, imádja, gondolom azóta még fényesebb a szőre és még szebben ugat!:)
Vendég

Bella!
Honnan szerezted meg Dezsi tojásait??? :shock: :D
Tobi!
Most mi van a vonalzóddal,nem tegnap kezdted a suprefactot?
Lola!
Te is longon vagy?Hajrá supre!
Vendég

Nyulasz,
közben más is csináltam, így helyesbítek tojásokat akartam írni :D :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szezsó, ami a szurikat illeti, én el sem tudtam volna képzelni, hogy én adjam be magamnak, a férjem volt a hős (néha még élvezte is :wink: - na jó, ez csak vicc volt :lol: ). Aztán egy nap semmiképpen nem tudtuk megoldani, hogy otthon legyen, és tudod a kényszer nagy úr. Akkor jöttem rá, hogy ez nem is olyan vészes, és onnantól már egyedül csináltam. Egyszerre 3 szuri másfél hónapon keresztül. A végén már meg sem kottyant. Mindenki belejön, sikerülni fog neked is.

Nyulasz és Csibe, küldöm a mai napi drukkokat +++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella, a Te kicsinyeidért is izgulok ++++++++++++++++++++++

Ja, és a boldog szúrkodóknak is ++++++++++++++++++++++++

Napsütéses napot kívánok!

Hanna, hiányzol!

Kép
petne

Sziasztok.

Köszönöm a drukkokat mindenkinek! Aranyosak vagytok

Telcsiztem a nődokim aszisztensének és majd mindjárt vissza kell hívnom.Tudjátok papír ügyben a táppénzhez.
Vannak kétségeim.Rég voltam már a nődokimnál.Ő csinálta a lapart aztán meg talán 2-szer voltam nála a klinikán nőgyógyászati problémával.Ezt már csak azért írom mert megkérdezte az aszisztens hogy mikor voltam nála és hogy a magánrendelésére járok????
Hát nem.Ott még nem voltam.Az elöző dokimnak oda hordtam hetente 2-szer is a sok pénzt és csalódtam.
Persze ha kismami leszek akkor majd a magánrendelésre szándékozom majd járni.De ennél a dokinál ez elmaradz.Elég volt a Kaáliba jáni.
Úgyhogy most így kiváncsi vagyok mi lesz.
Ha adna ilyen papírt akkor vajon mennyi hálapénzt kell adni? Szerintetek? Azt mondta az aszisztense hogy persze akkor megvizsgál a doki.Én meg mondtam hogy nekem jó de mensizek épp és fogigátlót is szedek majd szurizni fogok.
melánia

Vasárnap megyek reggel 9-re, szépen fejlődnak, azt ne kérdezzétek meg, hogy hány darab, mert azt tökre elfelejtettem megkérdezni, mivel harmadjára tudtam csak őket elérni. Egyébként a hölgy azt mondta, hogy ha megnyugtat telefonáljak holnap 11 fele, de ha bármi van holnap jelentkeznek.
Vendég

Lola, Bella! Hajrá! +++++++++++

Nyulasz! Holnap zebra! :wink:

Estike, úgy van, ahogy Tobi mondja, csak trombofíliásoknak kell szúrni a Clexane-t.

Szerintem is mindenki próbálja megtanulni az injekciózást, mert mi van, ha az illető, aki beadja, nem tud ott lenni? Jobb félni, mint megijedni. :)

Na jók legyetek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szerintem, amit hasfal bőre alá kell adni, az megy mindenkinek, nem olyan nehéz.

Azt hiszem valakinek már írtam, hogy a supret úgy kell beadni, hogy 45 fokos szögben állítani a tűt és a hegyes végével szúrni, én a gondal is picit megdöntve szúrtam be, a gonal tűje még vékonyabb, mint a supre-s tű. Egyébként én gyógyszertában vettem inzulinos egyszer használatos tűt és azzal adtam a supret, de a Kaáliban is adnak hozzá tűt.
Vendég

Tobi! A többszöri nekifutás, az gáz lehetett. Akkor nehezebben is megy, jobban is fáj, és sokkal szilvább lesz a poci(tapasztalat) :)

L[b]ola![/b] Ja könnyű, ha prifira bízod magad! Sok sikert! :)

Bella! Hű de soknaposak lesznek! :lol: :lol: ++++++++++++++

Rana! Én szépen megtanultam pocimat szurkálni, de fenék(fölé) szúrást még mindíg nem értem, hogyan is tudnám megcsinálni. :wink:

Nyulasz! Köszönöm, sajnos mail még nem jött meg. Nem a Te hibád, caraxik a citrom :)

Kép
estike66

Rana,
én 6! inszemen mentem keresztül.
Nekem olyan volt, mint egy nőgyógyászati vizsgálat annyi különbséggel, hogy kiskatonákat kaptam vissza. Nem volt semmi nedvszívós akármi a lábam között után. Viszont 30 percet egy ágyon kellett feküdni, hogy bent is maradjanak a skacok.
Az utolsónál nem a saját dokim volt és nem is úgy csinálta, mint az enyém és fájt is.
Tett be valami csíkot nedvszívónak. Gondolom a méhszájam nem tudott rendesen záródni és attól görcsöltem be .... annyira, hogy kellett adni nekem 2 Algopyrin injekciót és kólát kellett innom a lezuhant cukorszint miatt. Olyan voltam, mint a fal. ... Fehér.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Estike,
nem a hátad felé kell beadni!!!
Elég, ha féloldalt fordulsz, csípőre tett kézzel, onnan egy tenyérnyire a gerinced felé van az a hely ahova beadva nem nagyon marad nyoma és még magadnak is el tudod intézni.
Nekem sikerült anno.
Ügyi vagy TE is. Menni fog az!! :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca! :shock: :(

Estike és többiek! Én úgy tudom, hogy izomba csak egészségügyi személyzet adhat injekciót. Én bátran bökdösöm magam bőr alá, de izomba nem merném.... Gondolom, nem véletlen, hogy csak doki meg asszisztens adhatja... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Bella!
:D nagyszerű :D most akkor hánynaposak lesznek vasárnap? Már nem tudom követni :oops:

Nyulasz!
tojások megvannak 8)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melani!
jelentkezz majd, mit intéztél :!:
dezsina

Rana!
jól tudod. Izomba mi elméletileg nem adhatunk :!:
dezsina

Sziasztok: életjel!

Bocsánat, hogy nem jöttem, de itthon nyomom az ágyat, a pocifájásom csökketnt, de az arcom a torkom és az izületeim fájnak...

Nyulaszka, én már nem hiszek a teszteknek, csak a Kaális vérvételnek, és teljesen biztos vagyok benne, hogy most sikerült!!!

Bella, örülök, hogy jól osztódnak a kicsikéid, vasárnap gondolok rád!

Dezsi, ahogy olvasom mégis csak én vagyok a legbénább, mert nekem még egyszer sem sikerült teherbeesnem sem a 12 év alatt... :cry:

Puszi mindenkinek, megyek döglődöm tovább! :roll:
Vendég

Na, ezen most megakadt a szemem, nekünk anno senki nem mondta, hogy ne adjuk izomba a szurit, a férjem adott be mindent, anno csak a 4-ik lombikra lett hasba lövős szuri, addig nem is létezett csak olyan amit fenékbe kell adni... :shock:
Vendég

Rana,
nekem is új ez, hogy mi nem adhatjuk be.
Eleinte én is úgy voltam, hogy beattam asszisztensel, de sajna meló mellett nem mindig volt megoldható. Megmutatta és amikor nem tudták vmi miatt bedni megoldottam. Muszály volt.
Az meg nagy úr. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Bella! +++++++++++++++++++++ a piciknek.

Csibe! ++++++++++++++++++++

Nyulasz! ++++++++++++++++++++++ kitartás, tudod te teszt nélkülis, hogy nem vagy többé egyedül :D

Rana, no para, én irigy kicsit az inszem miatt, fél karomat odaadnám egy petevezetőért :D . Gyorsan túlestek rajta. - és nekem nincs Leidenem, vagy legalábbis nem tudok róla.

Meláni, Tobi, Szezso, mennek a longdrukkok, boldog szurkálást, ill. fogigátlást.

Betegeim! Gyógyulást!!!

Dezsi, örülök, ha nem ciki :D Különben sincs más a tévében.

Kép
kisbuta

Bella!
Vasárnap :D ...nagyon jó nap a babásodásra :wink: Drukk a kicsiknek!
Melania!
Na,mit sikerült intézni?
Tücsike!
Jajj,gyógyulj meg!
Estike!
Pedig még tegnap elküldtem :roll: ...én meg azt hittem eddig,hogy nincs rosszabb a freemail-nél :evil:
Dezsi!
Jajj,már megijedtem,hogy megette Bellának a Bella kutyája :mrgreen:
Olyan nehéz teszt nélkül :oops:
Vendég

Tücsi!
:) Dehogy vagy a legbénább!!!! :wink: Tudunk ám olyanról akinek pont 5.re sikerült és ikrek lettek. Tán ebben az évben szült :oops:
nekem rosszabbnak tűnik az, hogy ha esetleg még terhes is leszek, de miért szakad meg :roll: :?: A miértekre pedig nincs válasz... Mikor lombikoztál először?
dezsina

Nyulasz!
amikor este feküdtem az ágyba és behunytam a szemem, akkor arra koncentráltam, hogy milyen lesz a teszt. (ezt csak egyszer műveltem) És képzeld, akármikor gondoltam rá, mindenképpen pozitivet láttam. :roll: és az is lett :D
ha becsukod a szemed és hirtelen látod a lelkiszemid előtt a tesztet, mit látsz :?: :oops:
dezsina

Hajnoca! Én is úgy tudtam, hogy csak szakszemélyzet döfhet izomba, de abszolút igazad van, a kényszer nagy úr. Dolgoznifogok, tehát kénytelen leszek megtanulni. Menni fog az. :D :D

Tücsi ! Nem vagy béna! Lehet, hogy még sosem voltál terhes, de ez most itt majdnem mindegy. Azokkal a módszerekkel amelyekkel mi is próbálkozunk, neked is TUTI LESZ BABÁD!!!! És jobbulást !!!!

Kisbuta! Csak lassan a testtel, illetve a karral!!! Kell az még a ringatáshoz. :lol: :lol:
Nekem mindenem van, sőt tökéletesen mükszik. Cseszhetem.

Kép
estike66

Sziasztok.

Mit intéztem? Hát majd hétfőn kell mennem 12órára a nődokimhoz.Ennyi.
Addig idegeskedhetek hogy akkor most megadja-e vagy nem. :oops:
melánia

Nyuszi:szombaton tesztelsz?????
Nekünk a has szurit mutatták meg anno.Azt is alkalmazzuk itthon.A párom már ügyessebb mint a nővérek.
melánia

Nyulasz! Nem értem, eddig nagyon jól működött a citrom. Az előbbi hozzászólásomat is alig tudtam elküldeni, lehet, hogy megfertőztem a gépem? :D :D

Jut eszembe, én már tök jól vagyok. Tengerkúrát csináltam este. Megosztom veletek, mert ez valóban mükszik.
Langyos vízbe kellett tenni tengeri sót, ezzel gargarizáltam délután és este többször. Gusztustalan dolgok távoztak a végén(bocs). Este lefekvés előtt telengedtem a kádat viselhetően forró vízzel és zutty bele 1 kg tengeri só. Ott főttem, amig langyososdni kezdett, aztán pizsi és nyakig be az ágyba. Dunsztolódtam még vagy 20 percet. Pizsicsere, alvás. Reggelre újjászülettem. :D :D

Kép
estike66

Melánia,
sztem mondd el neki, hogy mi van. Biztos rendi lesz és ad neked papírt, hogy otthonmaradj. .... vagy ha úgylátod, hogy nem megy a dolog, akkor 'villantsd" mega boríték csücskét. :wink:
Sztem elég benne 1000res. ... max 2!

hajnoca
Dunakeszi

kisbuta:ha nincs leidened akkor minek a Clexan? Honnan tudja a doki hogy neked azt adni kell? Nekem genetikán derült ki.
melánia

Melánia,
biztos amúgy is ügyesebb, de ő átérzi a helyzet súlyát.!! Nemúgy, mint a nővérek. Elvégzik a munkát és annyi. :(

hajnoca
Dunakeszi

hajnoca:igen villantani fogok majd.Mindig szoktam neki adni.De jót mosolyogtam azon amit írtál.
Te babázol már,igaz? Az a kis tündi-bündid ott a képen.Kistesó tervbe van már?
melánia

Melani!
A genetikán külön kell kérni a leident? :roll: :?:
dezsina

Sziasztok Csajok! :lol:

Bella, végre! Már nagyon vártam, hogy drukkolhassak neked is! :lol: No, akkor vasárnap!+++++++++++++++++++++

Tücsikém, jobbulást!

Nyulasz, te egy hős vagy, hogy nem teszteltél. :wink:

Szezso, mindig kell légteleníteni a szurikat. Csak ügyesen!

Dezsina, azonnal valld be, hogy te nyerted a lottó főnyereményt!

Csibe, mizu? Remélem kapaszkodnak már a babák!

Alle, mikor is kezdesz? Ha jól emlékszem zöld utat kaptál pár napja.

Meli, szerintem megértő lesz a doki. Biztosan kiír. Ezen ne is aggódj!

Kisbuta, már te is mindjárt kezdesz. :lol:

Rana, minden rendben lesz. Csak nyugi!

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?