Honey: koszi a megelolegezett betoltott idomet, meglesz az, en nem aggodok.
Tenyleg, te miert nem iszol babakoktelt?
Szeder: aaa, nem azert mentem, hogy aktivizaljam Benedeket. Nem is volt ra semmi hatassal. Inkabb itthon unatkoztam mar nagyon, es jo hatassal is volt ram, mar kezdek egy kicsit begubozni, pedig most jon meg a neheze.
Tenyleg, babasok! A szules utani depresszio senkit sem uldoz??? En egy kicsit felek tole, hogy engem utoler majd, mert nekem mar most is jott ez a 9 hetes bezartsag, aztan szules utan meg ugye meg jo nehany het, en meg alapvetoen nagyon emberkozpontu vagyok. Mindenki jol van?
Starlark: tok jo, hogy minden rendben volt a gyerekdokinal
Winona: en is megijedtem volna, de remelem, hogy most ejszaka minden oeks volt veletek
Eszike: Noncsi egy kis tunder a kepen. Sajnalom a hasfajast, szerintem ha ilyen van, az nagyon kemeny az elejen, mert enyhiteni lehet vmennyire, de teljesen elmulasztani a tuneteket allitolag nem. A cseresznyemagos parnat nem probaltatok? En jokat hallottam rola, annyira, hogy mikor itt nagy cseresznye-zabalos rohamom volt, akkor en gyujtottem is jo sokat, hogy ha netan szukseg lesz ra, akkor legyen keznel rogton. Itt nem lehet kapni. Esetleg kiprobalhatnad azt is, hatha segit.
Bejci: teged aztan jol megvarakoztattak a korhazban, de sajnos ez lassan mar normalis lesz, ahogy hallom toletek. Szurkolok azert, hogy ne legyen csaszar, bar a kerdes, hogy te mit szeretnel? Nem kell am megijedni a nagy babatol, van aki lazan meg tudja szulni, meg ha olyan “pici” is mint te, van aki meg hiaba akkora, mint mondjuk en, meg a kisebb babaval sem boldogul. Szoval nem kell felni (ezt azert kicsit magamnak is mondom
)
Csibe: jo hallani, hogy Jazmin is jo baba.
Dorka: oszinten megmondom, en is azt hittem mar, hogy babazol, csak meg nem jelentkeztel be. Hat kitartast neked is !!!
Holka: Emma is nagyon edes, es mar jo sokat gyarapodott
Kistiggrincs: te ma mar toltod a 41. hetet?! Ha jol latom, te is a turelmesebb tipusu mamakhoz tartozol. Hajra neked is, te nem gondolkozol vmi nepi gyogymodon?
Minyu: tessek felrakni kepeket, mert Csongira is kivancsiak vagyunk am
Nalunk semmi hir, a dokimat minden valoszinuseg szerint kivartuk, mert holnap jon vissza. Ma megint aktiv napom van, pedikur, manikur, csinaltam fincsi baconbe tekert sult csirkemajat kukoricasalataval, kimostam mindent, sot meg kicsit takaringyoztam is. Meg Benedek fejevel is beszeltem, hogy mi mar kezdunk nagyon kivancsiak lenni ra, ugy hogy ha netalan ourasaga is ugy gondolja, akkor itt lenne az ideje kitekinteni a nagyvilagra. Persze ugyse lesz semmi hatasa, de hat egy kiserletet megert