Sziasztok!
Én is jó régen voltam, de sajnos annyira el vagyok munkával havazva napközben, hogy esélyem sincs írni, este 9 körül amikor elaludt a Máté meg már nem megy, annyira álmos vagyok.
A Máté az orrmandula műtét óta is betegeskedik, már kétszer volt november eleje óta beteg...
(( és persze középfülgyulladása is volt, amire azt mondták, hogy nem nagyon lesz, hát ez nem így lett... Most elkezdtünk egy immunrendszer erősítő kúrát, két fajta homeos bogyó és egy immunokid nevű immunrendszer erősítő tabletta. Az ugyan 4 éveseknek van, de azt mondta a doktornő, hogy akkora a Máté, hogy simán 4-5 éves testalkattal rendelkezik, így adjam neki. Meglájuk, most 1 hétig már egyfolytában járt bölcsibe
)))) A szobatisztasággal is elég jól állunk, már csak éjjel adok rá, és akkor is szinte minden nap száraz marad a pelus, viszont ha nem adok rá, akkor mindig bepisil szegény. Gondolom még nincs elkésve a dolog.
Évi,
nálunk a Máté még mindig kel éjszaka, igaz, hogy őt már le tudom beszélni az "evésről". Állandóan tejet, vagy ha azt nem teát akar inni. Így közel 3 évesen már nagyon elég ebből, hogy vacsorát nem akar enni, mert nem ér rá a nagy játék miatt és éjjel meg éhes. Persze Te még nem teheted meg, hogy ne adj neki enni, de sajnos bíztatni én sem tudlak mással, csak hogy kitartás...
Agmano!
Gratulálok a babához! Problémamentes pocakosodást Nektek!
Zita!
A fogzáshoz nincs túl sok jó tippen, nekünk semmi nem használt. Az első két fog volt nagyon rémes, a többi már könnyebben kijött, vagy lehet, hogy már megszokta a Máté, hogy fáj... Hiába volt minden kence, golyó, igaz neki nagyon későn jöttek ki a fogai, más gyerek már rég darabosabb kaját evett, az én fiam még mindig pépekent élt. 1 évesen még csak 4 foga volt, és lusta volt fog nélkül majszolni, így mi nagyon sokáig turmixoltunk.
Monee!
Nagyon helyes Ákos! Hihetetlen, hogy már mekkora, hiszen még csak most született!
Mindenkinek további kellemes hétvégét!
Üdv
Netty