AnnAnn:szerintem még nem kell aggódnod a kg miatt, habár én is ilyen aggódós vagyok, és együttérzek veled. Azért megpróbálnám helyedben még kicsit többször napközben cicire tenni, hátha enne még többet . A mostani súlya szerintem jó
.Hannát szerintem este ne ébreszd fel. Örülj, hogy alszik
.Köszi , hogy írtál kisbuksiékról. Nagyon örülök, hogy hazajöhetnek már
. Így ismeretlenül is gratulálok nekik és jó egészséget!
Vera: éjszakák miatt együttérzek veled, tudom mennyire nehéz és fárasztó a fentlétek. Teljesen leszívják az ember nappali energiáját is. Bízom benne, hogy mielőbb mindenkinek megoldódik majd ez a "problémája". Bár még rekord szinten mi vezetünk az éberdések terén...
.
Autó
nagyon klassz, és úgy néz ki , hogy én lemaradtam a hírről, nem tudtam ugyanis, hogy autót vásároltok. Igaz most hogy pár nepig nem voltam, még nem sikerült mindent átolvasnom. Szép autó nagyon.
Citrusfélék: úgy tudom 1 éves kor alatt nem ajánlott, a banán az nem tudom meddig, de mostani "hírek" szerint allergizál a banán is.
Lazító : őszibarack, körte(7hótól) szilva(7 hótól) Sütőtök(7 hótól), bár ha előbb adod szerintem az sem gond, csak táblázatilag így van leírva. Ha gondolod elküldhetem.
Hülye mosogép nálunk is lakik
sajna.Benci nagyon édi, főleg ilyen maszatosan
, úgy imádom őket mikor ilyenek
. A nyelvét nyújtogatja amúgy? Nálunk volt egy idő, mikor Robó rászokott, de azzal a lendülettel el is múlt nála.
Meme: sajnálom a lázat nagyon, bízzunk benne, hogy a négy hós oltásnál nem lesz gond.
DBArbi: Nem vagyok tápszerekben egyáltalán jártas. Eezk szerintt több szint van? Beba 1-2..Krumplit hogyan főződ: héjában, vagy megtisztítva? Majd összeturmixolod? Nálunk is lassan a krumli lesz a menű. Kacaj édi lehet, Fanninak. Nagyon édes Fanni a képen, milyen egyenesen tud már ülni
. Ügyes nagyon.
Gabi: habtapit mi a tescóba vettük még karácsony előtt, de több üzletben is láttam. Most éppen a smatch üzélebne láttam itt Berényben ami ABC-s. Zsoltika nyűgije lehet, hogy a közelgő hótól van, nálunk is szokott ilyenkor nyűgibb napok lenni.
Edit: jobbulást, Boti pedig ne kapja el !!Védéshez sok sikert kívánok. Táblázat nagyon szupi, ari vagy, hogy csinálgatod. nagyon jó, és változásokat is vélek felfedezni, nagyon jóóó
.
Zsizsa: ti már a második csemetén dolgoztok??
.nem is tudom mi lenne, ha már a második jönne nálunk is. Kettő babát szeretnénk, de azért még később picit. Vas infót köszi
.
Regina: jobbulást kívánok. Kincsed neked is lehet, hogy az időjárástól nyűgibb. nekem is fájt a fejem ma egész nap, ők is megérzik ám.
Zsófi: apajelölttel megvagytok? Azért jó, hogy Bencit is elfogadja
.
Annyira fáradt vagyok én is , meg a fejem is annyira fájt ma, meg picit szédültem is(várnyomás lehet alacsony, vagy fene tudja...)
Kint alvás:nálunk ha nem repkednek a mínuszok Robó képes 2-3 órát is kint aludni. Szerencsére ilyen téren nincs gond a nappali alvókájával. A doki nálunk azt mondta, hogy akár -10 fokig kint lehet hagyni a babákat. Igaz én is agyonra felöltöztetem , jól betakargatom. Tuti, hogy nem fázik, még ha behozom és kicsomagolom se hideg a keze , arca sem .nem mindig sétálunk, van hogy csak az udvarra teszem ki ha elalzudt és közbe rá-ráfigyelek.szerintem kell a friss levegő. Azért nem vagytok lusti mamák, ha nem sétálgattok vele, de ha van lehetőségetek kitenni és ha még meg is marad , nyugodtan kint lehetnek.(nem okoskodni akartam
)
Robókámról hamarosan teszek fel képeket, csak még gyártani kéne. Nagyon nehéz mostanában fotózni,1: mert kéne neki a gép 2: annyira nehéz elkapni egy gey jó képet, mert mindig belemozdul.De azért próbálkozok.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de néha olyan huncut már Robó és olyan hangokat ad ki, meg maga a viselkedése olyan, hogy úgy érzem rögvest összenyomom , vagy nem is tudom mit csináljak vele, mert akkora szeretetáradatot adnék neki, hogy úgy kell fékeznem magam, hogy ne nyomjam meg
. Persze jó értelemben írtam, nem kell rosszra gondolni, csakhát...nade biztosan ti is vagytok így vele.Örüm anyának lenni, még ha a dupla adag fáradtságot is leszámítom, még akkor is
.
Na lassan elbúcsúzom. Jó éjt mindenkinek:
Anita