Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera: gratula az autóhoz, gyönyörű Kép
Mosni nekem is kéne, szintén tele a szárító száraz ruhákkal Kép

AnnAnn: fogalmam sincs, miért nem láttad a hszokat, nekem olyan szokott lenni, hogy elküldöm az üzit és nem jelenik meg azonnal, hanem csak ha új ablakban nyitom meg.
Ne aggódj Hami súlya miatt, nem kell minden hónapban sokat híznia Kép és fel ne keltsd éjjel Kép Jelzik ők, ha valami nem ok Kép

Most van az, hogy Fanninak nem elég a Beba1 tápszer. Mondjuk az utsó adagot bontottuk, de nemis kéne több, megyünk a Beba2-re. Gondolom az valamivel sűrűbb lesz, táplálóbb. És nem elég neki egy üveg bébidesszert sem uzsonnára, szinte azonnal éhes utána Kép
Most krumplit és répát főztem, teszek hozzá egy körtét is, remélem ettől jóllakik Kép

Képzeljétek, tegnapelött feltalált egy olyan kacajt, amitől finomanszólva a hideg ráz. Kb. olyan, mint Austin Powersből a Dr. Genya röhögése! Tegnap már baromira kezdtem aggódni, hogy vmi baja van, mert ez a nevetés, olyan, mintha reszketne...vagy nemtom. Szerencsére ma reggel óta nem csinálja...remélem leszokik róla gyorsan!

Vas: terhesség alatt énis Ferro-Folgammát és Maltofer-fol-t (nemtom hogy így írják-e) szedtem, szülés óta semmit. Pedig defaultból vashiányos vagyok Kép

Pelenka: tegnap bontottam a Pampers 4-est. Nekünk jó volt a 3 is, csak hamarosan elérjük a 9 kg-t, így már nem akartam tovább azt venni. Mindenesetre ezt hatalmasnak látom, de jó sok pisit elnyel Kép

Meme: sztem is várj a citrusfélékkel. Nem kell készpénznek venni amit a dokik mondanak. Ld. csúcsneurológusunk Kép
Hordozóval tényleg vigyázzatok, Fanni is kihintázott belőle. Mégjó, hogy az ágyon volt és így puhán landolt Kép

Egy mai kép:

Kép

dbarbi
DBarbi

kakkukfű: nagyon édes Emma lányod, nekünk is Emmánk lesz, ha a második is kislány lesz!Kép Hogyan becézitek?

Zsuzsa: húúúú, micsoda nő ez a Zsófi lány!Kép
kutyusKép nekem a 17 éves papagájom haldoklik anyukámnálKép

Mi továbbra is náthások vagyunk, de persze javulunk.

22-én hánykor találkoznánk és hol? megpróbálok elmenni, de csak, ha tényleg nem vagyok beteg.

Csicsóka: 1 algopyrin még szerintem is belefér, ne aggódj! Pihenj inkább sokat és egyél sok-sok C-vitamint!

Üdv: Zsuzsi 14
zsu26

Köszi, csajszik bíztatást:
Hami most 4820g.
3490 nel született,
1 nap alatt fogyott 300 g ot (3200)
1 hétig semmit se hízott
2. héten 80 at
utána olyan 19-20 körül/hét...
Mostanában ez csökkent olyan 15 re, de ráfogtuk az oltásra meg a náthára....
most meg 75g-ot hízott.
Milyen pontos adataim vannak, mi? :P Ez is csak az aggódás miatt van.

A hossza meg:
elvileg 56-tal született, de ez gyakorlatilag volt vagy 52, mert 1 hónaposan volt 54-55 kb... szal úgy mérték, h a hajlatokba is belemértek. 2 hónaposan volt 58, várj, most megmérem: 59 cm. Szóval semmi rohamosság nincs benne...

Végülis nem várom el, hogy 200akat hízzon, hiszen a hízás ütemének is csökkenni kell, de azért a 7,5 az iszonyúan kevés.
És ilyenkor persze azon is pánikolok, hogy tök plötyi a cici, mintha nem lenne benne semmi... persze tudom én azt, h a tejcsi nagyrésze szopiközben termelődik, de akkor is. ha plötyi és kiköpi nekem mindjárt az jut eszembe, h bizti nincs elég tej KépKépKép

Vera, sztem szép lesz az ajutótok, nekem pont tetszene az a meghatározhatatlan szín Kép És ahogy látom szépen elfértek majd benne családilag! Kép

meme, nekem is furi ez a citrusadás...

Pusszancs
Ann
annann

Barbi!

Nagyon édes FanniKép a kis jóétvágyú!Kép Szép nagy baba!
Nekem egyelőre olyan furi hogy a babák végülis minden összekutyult dolgot megesznekKép Krumpli-répa-körte, én tutira nem enném meg!Kép
Kacaj is édes lehetKép bár ha téged idegesít akkor annyira már nem jóKép

Bence most fedezte fel a nyelvét, hozzá a hangját, és olyanokat produkál hogy csak nézünkKép

Meme!
Citrusfélékről én úgy tudom hogy minimum féléves kor után adhatók.

Én most készülök sütőtököt venni, mert az alma már nem olyan hatásos mint eddig (kakiügyben). A sütőtök ugye nem fog? És még mi az amit lehetne próbálni, és inkább hashajtós? Nekünk még mindig gondunk van ugyanis a kakival és úgy sajnálom Bencit mikor egész nap csak nyögKép

Ann!
A friss babáknál olvastam az előbb:
"A súlygyarapodás : a babák egyik időszakban testiekben, a másikban pedig szellemiekben fejlődnek inkább. Akkor nincs, vagy csak egész kicsi a látható súlygyarapodás."
Hami most épp inkább okosodikKép
Most már megnyugodtál??? Kép

Lányok! Még azt szerettem volna kérdezni hogy ti mostanában, ebben az időben mennyi ideig vagytok kint a babóval? Én néha csak kiteszem az erkélyre, de így álló kocsiban max. egy órát alszik, utána behozom. Ha viszont megyünk akár kettőt is bírna, csak én fagyok meg, és hát egyedül unalmas is a séta...
Nagy baj ha néha csak a boltig megyünk? kb. 20 perc össz.

Pussz!
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Meme: én 1 éves korig nem adtam citrusfélét, bár a mi védőnőnk is mondta.

Ann: szerintem nem olyan gáz a 7,5dkg. De szerintem várj még egy hetet, és utána pánikolj Kép Balu negatív rekordja 3 hetesen 5dkg.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Még a múltkor Nanda javasolta a 3/4 5-öt a kórház bejárata előtt. Csak elakadtunk az ismeretőjelnél, mert biztos elég sok kismama fog ott jönni-menni akkor.... Esetleg a dzsekim támpont lehet - piros-fehér sídzseki (kicsit nagy, mert a férjemé..KépKép Kép)

csicsóka - nekem a dokim mondta, hogy ha fáj vmi nagyon, akkor egy Algopyrint nyugodtan bevehetek, ezt megerősítette a háziorvosom is.
M.Alice- ha olyan szúrósan, élesen fájdogál, akkor az nem jelent rosszat, csak nyúlnak a szalagok. Én pont csütörtökön kérdeztem a dokimtól. Azt mondta, az a gáz, ha olyan tompán fáj mint a menstruációs görcs.

NEm fájdogál viszont valakinek a medence csontmagasságában hátul a fenekénél? ez az új őrületem, állítólag így normális mert az izületek tágulnak, de jó lenne ha valaki tudna rá gyógymódot. Kép addig sántikálok Kép
babanyúl

Vera: az összeqtyult kajákra énis furán néztem, de olyanokat olvastam, hogy a krumpli-répa-körte nagyon kispályás Kép

Mi pl. ma nem megyünk ki egyáltalán, sőt tegnap sem voltunk. Nem vágyom ki ilyen taknyos időben.

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!
Szerintem akkor mi is fogunk várni a citrussal. bevallom , hogy még csak (hetek szerint) 2 hét múlva leszünk 4 hósak de vettünk Hipp alma+szőlő italt és végre lett kaki, mert az alma egy pár napja nekünk se hat, de ettől meg igen!Kép
Vera! mi is csak erkélyezünk, de úgy látom hogy ez Nórinak is jó hidegben nem igényli a hosszú sétiket!
Ann!
Szerintem is várj egy két hetet a növekedéssel, nekünk is volt olyan, hogy egy hétig kevés, azután meg beindult Kép!

Meme
Meme

Timi: istenke éltessen Kép

Alice: légy türelmes, és sokat pihenj. A vérvétel, EKG megvolt, a körzeti szerintem nem annyira fontos.

Chello: köszike. És ami a képen nem látszik, KÉK szeme van! Amúgy amióta megszületett, mindenki dícséri. Volt ő porcelánbaba, Hamupipőke,... Hát, most magasan a mérce a következőhöz!

Zsuzsi: én is attól félek, hogy a gyerekkori problémák semmik a majdani serdülőkorához képest! Kép
Szegény papagály! Kép Milyen fajta?
Továbbra is jobbulást nektek!

Zsuzsa
zerko

Babanyúl

Nekem meg pont ellenkezőleg,aszonta ha görcsösen fáj az a gáz.
Amíg tompán fáj addig nincs gond,de nemtart csak 2-3 másodpercig aztán abbamarad.Aztán megint kezdődik egy kisidő mulva.És ez így megy már 9 hete.Néha pedig olyanokat beleszúr mintha egy késbe ülnék beleKép

Alice
8+6
malice

Zsuzsa

Vér,EKG megvolt, épp ez az hogy a körzetihez kell elmennem(holnap reggel megyek)mert ő (valószínü)hogy ki fog irni betegácsiba mert a védőnéni beleirta a kiskönyvembe hogy fokozott pihenés.Tehát nemtudom hogy meddig tudok még jönni,de majd írok sms-t Kép

Alice
8+6
malice

DBArbi, Fanni úgy néz ki, mintha épp jóízűen falatozna a habtapilapból :oPPP
Már nem is merem mondani, de ismét egyforma ruhájuk (pulcsi) van a csajsziknak :o))))

Ja, egy kérdés, ha már habtapi: én átsúroltam, szellőztettem, meg amit akartok, de még mindig büdös. Mennyi idő alatt múlik ez el? (ha elmúlik)

Pussz
Ann
annann

Alice: kinek írsz sms-t? Kellene otthonra is net!
Amúgy a pihenés rádférne, de pihenj is!
A főnök tudja már?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Köszönöm szépen!Kép

Alice!

Nekem is elég sokáig fájdogált a hasam, de észrevétlenül el is múlik. És ha figyelmesen az alhasamra koncentráltam, akkor már meg tudtam állapítani, hogy éppen mi fáj benne. Mert eleinte nekem a "beleim fájtak", nem tudtak mit kezdeni az új helyzettel. És ez is olyan hatást keltett, mintha meg akarna jönni, vagy görcsölnék. De kicsit odafigyeltem rá, fekve, koncentrálva, és azóta nem ilyedek meg ilyenektől.Kép

Viszont most kicsit aggódtam! Pénteken voltam 12 hetes hüvelyi uh-n, és vasárnap este volt egy kis barnás-pirosas folyásom. VAgyis nem maga a folyás volt ilyen színű, hanem benne egy kis darab, rész. (nem darabos, ccsak nem tudom leírni.Kép )Na mindegy, ezen aggódom most! Nyugtassatok meg, hogy másnak is előfordult már ilyen, és hogy semmi baj nincsen!!!

Timi
Névtelen

Szia Kismamák,

Bánatos a lelkem, mert 3.napja beteg a fiam, most ment el a gyerekorvosunk, acetonúriás hányás valami vírusfertőzéstől, erre gyógyszer nincsen. Először azt hittük, hogy influenza vagy társa, mert fájtak nagyon a végtagjai és a feje is, de a láza lent maradt 38 fok alatt ( legalább az nincs ) Olyan szívszorító látvány ilyen elesetten szegénykém, és csak émelyeg és én nem tudok segíteni...De most legalább bele tudtam diktálni pár kanál krumplifőzeléket.

Z.Zsuzsi,
a kisfiam 5 és fél éves, de már majdnem felnőttnek számít, mert kibújt az első felnőttfoga elől! Sajna, csak a második sorban jutott neki hely, így most irány a fogorvos, hogy a tejfogaktól megszabaduljunk...

Az UH-val kapcsolatban: mifelénk a 12.hétig csak hüvelyi uh van, utána már csak hasi. De nálunk az összes orvos normálisan csinálja a hüvelyit, még sosem éreztem fájdalmasnak.
A nyaki redőt általában még hüv.úton nézik, de mivel Babus nem volt hajlandó rendes irányban feküdni, ezért áttértek a hasira, de a fekvése így sem volt jó, szóval fel kellett ébreszteni, és ez több percig is eltartott. Közben végig nézhettem a monitort, és így láttam, amikor végre felébredt, bukfencezett, stb! (Ébresztés a hasi vizsgálófejjel való erőteljes masszírozást jelentett)
Egyébként, aki még nem volt hüvelyi uh-n, annak elmondom, hogy én elég mulatságosnak találtam az elején, ahogy a vizsgálófejre ráhúzzák az óvszert...Sterilizálás felsőfokon.

A kislányok (Zsófi, Emma)gyönyörűek! A fiamhoz valók korban.

Valamelyikőtök meg tudná nézni, mennyi magnézium van egy MagneB6 tablettában? El kellene kezdenem a szedését, mert elég sokszor keményedik a hasam, de emlékszem, Daninál annyira utáltam bevenni, folyton émelyegtem tőle, ezért most megpróbálnám helyettesíteni valamivel. Pl. 18 banán talán felér egy MagneB6-tal...

Megyek, mert Dani azt mondta, "mellette lenne a helyem". Olyan öntudatos, még így, bánatos salátalevél-állapotban is.

Üdv mindenkibe!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Csajszik... jóvan, várok, nem tudok mit tenni, de mi van, ha nem hízik utána se, mit lehet tenni?
No meg nem is jó a kedve Kép
Most már tényleg pánik vagyok Kép

Vera, mi egy órára szoktunk kimenni, én is beöltözök, mint egy hülye. Annál többre nem szoktam, bár most, hogy jó idő volt éppen lehetett volna.
Ann
annann

Sziasztok!

Akiknek van habtapilapja: Vigyázzatok, ha a gyerkőcnek van már foga! Balunak sikerült leharapnia belőle Kép

cory

cory
Budapest

Timi!

Nekem pont úgy szokott fájni mint amikor megakar jönni, és hiába koncentrálok nemérzem hogy pont hol fáj összesítve a hasam alja.

Alice
8+6
malice

Na most jöttünk vissza a sétából, nagyon szép napos idő vanKép
Ennek ellenére ez a sétánk is csak 3/4óra volt, pedig voltunk bababoltban is, és kajás boltban is. Cél nélkül meg utálom tologatni a kocsitKép
Azt már nem is mertem leírni hogy mi sem megyünk ki minden nap, van hogy csak kétnaponta. Nővérem jól le is cseszett emiatt mert szerinte ez is kell az egészséges fejlődéshez. De úgy látom nemcsak én vagyok ilyen lustaanyaKép

Végül vettem Hipp sütőtököt almával, meg őszibarackot almával, elvileg mindkettő 4hónapos kortól adható. Ma délután megpróbálom a sütőtököset, hátha lesz kaki.
Aki új ízeket ad a babának, az elsőre mennyit ad? Baj ha mondjuk ma megenné a fél üveggel így elsőre? Mert almából kb. ennyi mennyiséget szokott Bence egyszerre megenni. Vagy csak pár kanállal szabad? De akkor már csak holnap adhatok belőle neki, utána megromlikKép

Habtapi-szőnyeg: lehet nekünk mázlink van, de 2-3 nap alatt kiszellőzött lerakva. Azóta 2naponta áttörlöm forró vizes ruhával. És rettegek hogy mi lesz ha Bence már képes lesz kiszedegetni a darabjait... lehet összeragasztomKép

Na megyek ebédelni!
Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Zsuzsa

Szöszinek szoktam irni , de ha megadod a számod neked is irhatokKép
Nincs otthon gépem,
És a főnökömhöz most akarok bemenni,tök izgiKép

Alice
8+6
malice

AnnAnn: ezexerint ugyanott vásárolunk Kép A Ti pulcsitok is ilyen színű? Mert ha jól emléxem volt más szinben is Kép
Azt nem tudom, hogy Fanni hogy a búbánatba varázsolta ki a habtapiból a krokodilt? Csak lestem...Kép Kép
A Habtapi...énnem csináltam vele semmit, egyszerűen műanyag szaga van...vagy miez, amiből van Kép szóval habtapilapszaga van Kép

Cory: köszi a figyelmeztetést Kép Egyelőre még nincs foga (illetve egy nagyon picúr része látszik ki...de annyira pici, hogy nemis biztos hogy fog Kép Kép mondjuk akkor nemtommi Kép)...pedig 7 hós is elmúlt Kép Csaknem maradunk fogatlanok?? Kép Kép Kép

dbarbi
DBarbi

Timi: a lányommal anno én is az SZTK-ban voltam 9. héten. Megnyomkodtak, és másnapra pecsételő vérzésem lett. Sírtam nagyon... Többet nem is mentem az SZTK-ba. Ha nem folytatódott nálad, szerintem nyugi...

Bori: mindenek előtt jobbulást a nagyfiadnak. Igyon sokat!
Amúgy a választást a lányomra bízom pasi ügyben.
A tejfogakról nekem is van rossz élményem. De az a szemfogam volt. Kép
A doki és a gumi nekem is szemetszúrt...
Akarnám a Magne B6-ot, de a doboza már nincs meg Kép Annyi banán szorulást csinál, és hízlal, vagy nagyon egyhangú lesz! Valami mást találj ki!
Sok a magnézium még: búzacsíra, feles sárgaborsó, szárítptt mandula, amerikai mogyoró, zabpehely, száraz fehérbab, kukorica, szárított füge és a padlizsánban is. A babán futottak még!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Séta: hát nálunk az nagyon gáz Kép Zsoma utálja a babakocsit is meg a kendőt is. Üvölt benne. Ebben a gáz időben meg ezt nem merem kockáztatni, úgyhogy mi ritkán járunk sétálni Kép Baluval nem tehetem meg, hogy csak fél órákra megyünk le Kép

cory

cory
Budapest

Alice: szurkolok.
A szám mailben ment.

Zsuzsa
zerko

Na voltam a górénálKép

Nagyon aranyos volt mindent megbeszéltünk,és mindenben mellettem áll(még pénzileg is csak jót akar neke) Értitek ?Kép
Teljesen megnyugodtam Kép

Zerko
Vettem Kép
Alice
8+6
malice

neke=nekem Kép
Szöszi Hol vagy?

Alice
8+6
malice

Alice: gratula. Gondolom nagy kő esett most le, ugye?
Vigyázz nagyon magadra. A mail remélem átment.

Zsuzsa
zerko

AliceKép!
Itt vagyok,csak neha dogozni is kell.Ez eleg rossz dolog,de mit tegyunk...
Csak annyit lattam,hogy mesz betegallomanyba es majd irsz sms-t.En mindent tovabbitok,ne izgulj.
Megyek visszaolvasni,majd meg jelentkezem d.u,otthonrol tobb idom van.

Mindenkinek puszi:
szoszi
14+1 (Jeeee...de fucsa)
szoszi

Zsuzsa Kép
De még mekkora kő Kép
Mailt megkaptam majd irok ha nem kell dolgoznokKép

Pussz

Alice
malice

Szijja SzösziKép

Jaj de jó hogy jelentkeztél végreKép hú te már hol tartassz , hogy lehetne ezt a 2 hetet átugrani?
Irok neked is ám, na meg Márciusban remélem talizunk? ugye Kép

Már irni sem tudok....

Alice
8+6
malice

Tényleg csajszik. Tavasszal kellene szervezni egy talit nekünk. Nekem van ötletem a helyre is. Mit szóltok hozzá?

Zsuzsa
zerko

Bori: kutattam, és a Magne B6-ról leltem: http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=278

Zsuzsa
zerko

Túlvagyunk a sütőtökönKép
Bence imádta, két szopi között kapta, de nem győztem elég gyorsan adni. Ráadásul kicsapta oldalra a fejét mintha szopizna és így kellett beleirányoznom a szájába, de ha nem adtam elég gyorsan, dúrta oda az arcát a hordozó oldaláhozKép Végül az üveg harmadát adtam oda neki, de ha lett volna több, akkor még evett volnaKép
Íme egy kép:
Kép

Kicsit most én is parázok, hogy remélem nem éhezik a gyerekem, mert úgy ette mint aki tök éhes, pedig előtte másfél órával szopizott. ???

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Micsoda napunk van! Zsoltika reggel óta írtó nyűgös, semmivel sem tudom lenyugtatni Kép Szegény folyton kiabál Kép Nem sír, csak látszik, hogy valami nem tetszik neki.

Séta: nálunk sem egyszerű, mint ahogy azt már korábban is írtam. Ennek ellenére mi mindennap próbálkozunk vele. Most két sétánál bevált a cumi, ma azonban nem Kép Mivel hideg van, én sem hagyon nyüglődni, hanem bejövünk a lépcsőházba. Ott tologatom egy picit, aztán újra kimegyünk Kép Ez általában beválik, és Zsoltikám elalszik. Különben ha mi tehetjük, kb. másfél órát is kint vagyunk, persze csak ha elalszik Zsoltika Kép Nagyon jót tesz a séta, jót eszik utána, és remekül alszik éjszaka is. Ha sírdogál, akkor persze hamar hazajövünk. Volt már 5 perces sétánk is Kép Én is nagyon beöltözök, nem is szoktam fázni. Különben én céltalanul is nagyon szeretek sétálni, itt a lakótelepen nagyon jó kószálni KépKépKép Persze társakkal még jobb. Mi már találkoztunk itt 2 kismamával, az ő babáik idősebbek, a Babaneten keresztül beszéltük meg a találkát Kép

Zsizsa,
gratulálok a játszószőnyeghez! Mi még nem mostuk ki, de le szoktam törölgetni. Szerencsére nincs kellemetlen szaga Kép

Vera,
nagyon szép az autótok! Nekünk is Peugeot van, 206-os KépKép nagyon szeretjük. Viszont hamarosan kicsi lesz, és mi is 307-esre gondoltunk. Látom, Bence élvezte a hamit Kép

Ann,
nálunk is volt olyan hét, hogy alig hízott Zsoltika. Nálunk a negatív rekord 1 hét alatt 8 dkg volt. Nekem annyit mondtak, hogy nem gond, ha nem hízik gyors ütemben, a fontos az, hogy ne csökkenjen a súlya. Aztán megint hízni kezdett Zsolti... Szóval szerintem se aggódj! És tényleg lehet, hogy hosszra nő Hami, akkor a súlya nem nő, de mégis fejlődik Kép

Meme,
én több helyen is azt olvastam, hogy citrusfélét 1 éves kor alatt ne adjunk. Különben nem tudom, hogy miért...

DBarbi,
Fanni nagyon cuki! Ez a habtapi-szőnyeg nekem is tetszik Kép Az új tápszer biztos jobb lesz. A 4-es Pampers-en már én is gondolkodok, Zsoltika még csak 7 kiló! De már egyszerűen kicsinek találom a pelust. Azt hiszem, veszünk 4-est és kipróbáljuk, mert előbb-utóbb úgyis elkezdjük használni Kép

Lányok, lehet, hogy már írtátok Kép Hol lehet beszerezni ezt a habtapit? És mennyi az ára?

Most ennyit tudtam írni, ugyanis Zsoltika elaludt Kép, kicsit házimunkázok itthon, mert káosz van Kép Kellemes estét mindenkinek!

Gabi

pgaboka

Sziasztok Lányok!

Tartok töle, hogy minden félelmem ellenére (vagy pont azért?) nem ússzuk meg az influenzát. A szüleim majd egy hete betegek, Boti meg du óta köhög és a hője is elindult felfelé. Sajnos a köhögés miatt valószinü, hogy nem az én kórságomat kapta el, nekem csak az orrom folyik, és a lázam sem magas. Pedig ez ellen tudnék neki ellenanyagokat adni...velem sem tudom mi van, vagy két hete egyik megfázásból esem a másikba. Meg dolgoznom is kéne (jövö héten lesz a védésem és még a hivatalos válaszokkal sem készültem el. Ha Boti tényleg beteg lesz akkor jobb lenne feladni...csak már meg van hirdetve brrrr)

Vera, Benci nem úgy néz ki, mint aki éhezik.

AnnAnn, a hetenkénti mérés sokat csalhat, már csak azért is, hogy épp kaki elött vagy után kapod el. Én mértem már súlycsökkenést is, de semmit sem jelentett, csak azt, hogy az elözö héten telébb volt a pocija. Várd csak ki nyugodtan a még egy hetet, és ne parázz azon, hogy mi lesz ha mégis...majd ráérsz akkor törni rajta a fejed ha tényleg kell. Meg mintha irtad volna, hogy meg volt Hami fázva. Az is lehet az oka.

Sziasztok, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Gabi ma óránként cicizik, ezért megint alig van időm írni.

Anita,
Tardyferon Folt szedek, ami vas és folsav, ami végül is nem baj, mert így már előre feltöltöm a folsavraktáraimat a tesóra készülve.Kép Bár pont most gondolkoztam azon, hogy lehet, hogy meg kéne várni, amíg Gabi egy éves lesz, a szopi miatt.

Cory,
tényleg, akartam már kérdezni, hogy nálatok Balu szopott a terhességed alatt is? Ha nem, akkor hogy alakult az evés?

Ann,
ne aggódj (mondom én, aki ugyanezt csináltam), Gabinál teljesen ugyanez volt. Megszoktam, hogy 200-250g-okat hízott az első 8-9 hétben, aztán ez hirtelen drasztikusan lecsökkent (szintén a két hós oltás után, eleinte én erre fogtam). Csak úgy volt meg a heti minimum! gyarapodás, ha az egy havi gyarapodást átlagoltam. Több olyan hét is volt, amikor csak 7dkg-ot hízott, hízott 7-et, aztán 11-et, 15-öt, aztán megint 7-et, és ez nagyon kevésnek tűnt az előbbiekhez képest. Én azzal bíztattam magam, hogy nem hízhat végig 250g-ot, mert akkor irtó dagi lenne egy éves korára (meg amúgy is három hónapos koruktól már kevesebbet híznak, aztán meg fél éves koruktól). Én egyébként 7,2kg voltam egy évesen, szóval lehet, hogy alkatilag is örökölte, hogy vékony, bár meg kell mondanom, hogy mivel már most több, mint 6 kiló, biztos nehezebb lesz egy évesen, mint én voltam.Kép Egyesek azt mondják, hogy nem érdekes a heti gyarapodás, az a fontos, hogy egy hónap alatt átlagolva meghízza a baba a minimumot hetekre lebontva, ezért számoltam én is ki, és így éppenhogycsak, de kijött a minimum. A fontos a pisis-kakis pelusok megléte, és az, hogy jókedvű, élénk, érdeklődő. Ha ez megvan, akkor nincs gond. Ja, és az én cicim is nagyon plötty, néha csodálkozom, hogy hogyan tud bármit is kifacsarni belőle Gabi, de úgy tűnik, hogy tud.Kép Ma Gabi sem jókedvű.Kép

Vera,
a kocsi nagyon jól néz ki!Kép Mi fél órákat vagyunk kint, bár csak azért, mert Gabikám nem igazán az a sétakedvelő típus.Kép Pedig én szeretnék... Én nulla fokig egy órát is lennék kint, az alatt inkább már csak felet, bár amikor nem fúj a szél, akkor lehet, hogy kicsit többet is. Mínusz öt alatt viszont nem viszem ki, csak ha nagyon muszáj. Mi sem megyünk minden nap.Kép

Meme,
szerintem ne adjál citrusféléket, általában egy éves kortól ajánlják őket. Én is akarok bébiuszira járni, én az Almássy téri szabadidőközpontba, vagy a Rubin hotelbe szeretnék, mert ott állítólag színvonalas az oktatás, és nem erőltetik a gyereket semmire (úgy hallottam legalábbis).

Bocsi, most nem írok többet, mert borzasztóan nyűgös a kiscsaj.

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vera, én is utálok céltalanul bolyongani, de nincs mese, mert a boltokba nemtok bemenni babakocsival, még az egyszem szar bababoltba sem... már unom ezt az izgi várost :P
Benci nagyon édi, jól áll neki a sütőtök Kép Megy az előkéhez is Kép Sztem se éhezik!

DBarbi, háát, van egy ugyanilyen színű, meg egy zöld, ami nagyobb Kép Jövő télre Kép

Gabi, habtapi van hipermarketekben is, kikában is, lehet h játékboltban is. Én még akarok, mert ez ezer darabból áll és én is félek, h kiesik... Vera én is gondoltam rá, h összeragasztom :oPPP

Pusszancs
Ann
annann

<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 3500 g / 56 cm 7 hó + 2 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 3770 g / 51 cm 6 hó + 23 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 2600 g / 50 cm 6 hó + 4 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 3200 g / 55 cm 5 hó + 27 nap első baba
[size=-1]Kata[/size] Mihály 2003.06.30 6 hó + 20 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 3385 g / 53 cm 5 hó + 18 nap első baba
Zit Benjámin 2003.08.09 4000 g / 54 cm 5 hó + 10 nap első baba
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 3250 g / 54 cm 5 hó + 5 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 3270 g / 54 cm 4 hó + 28 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 3150 g / 50 cm 4 hó + 24 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 2830 g / 48 cm 4 hó + 22 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 2280 g / 48 cm 4 hó + 19 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 3200 g / 51 cm 4 hó + 18 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 2150 g / 48 cm 4 hó + 17 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 3925 g / 53 cm 4 hó + 16 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 3860 g / 54 cm 4 hó + 14 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 3800 g / 52 cm 4 hó + 13 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 3300 g / 53 cm 4 hó + 9 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 3400 g / 55 cm 4 hó + 9 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 2600 g / 49 cm 3 hó + 29 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 3200 g / 56 cm 3 hó + 27 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 3340 g / 56 cm 3 hó + 27 nap János Ádám
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 3670 g / 51 cm 3 hó + 21 nap Donát
Edit Botond 2003.10.03 3350 g / 57 cm 3 hó + 16 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 3300 g / 56 cm 3 hó + 7 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g / 56 cm 10 hét + 6 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 3700 g / 52 cm 10 hét + 2 nap első baba</font></pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Zsizsa: szopott végig Balu. De ő mostanság is képes időnként arra, hogy ne egyen semmit, csak anyatejet egy napig.

cory

cory
Budapest

Edit!

Nagyon klassz a tábla!
Ügyi vagy! Látom sikerültKép

Köszi!
Vera

KépKép Kép
76vera

Haho,na most mar itthon vagyok...

Timi!KépIsten eltessen!

Alice!KépAz en fonokom is jol all a dolgokhoz...tudod,o a ferjemKép Persze,hogy talizunk marciusban.legkesobb!

Bori!KépMegneztem a dobozt,470mg magnezium van benne.Legalabbis az enyemben.Jobbulast a kisfiadnak,hat igen,ha az ember tehetne atvallalna a kicsiktol a szenvedest,es rossz erzes lehet,mikor nem lehet...

Zsuzsa!KépNekem tetszik egy talalka otlet.Osszetolnank a pocijainkatKép.

babanyul!KépEn pont errol panaszkodtam itt penteken vagy szombaton.Azok a farokcsigolyak,vagy mik,azok fajnak,bar nekem neha a combforgom is,legalabbis ezek kozott valahol,de ugy,hogy alig birok megmoccanni.Kinga elmagyarazta,hogy a hormonok az izuleteket tagitjak(hogy majd egyszer kiferjen a baba),az faj,de visszaolvashatsz es megtalalod...

Lanyok!Kép
Elkezdett egni a gyomrom.most ez a legujabbKéppraktikak,otletek?azon kivul,hogy emeljem meg a parnat,mert egyebkent is az alvas valahogy sehogy sem megy ujabban,hat meg ulve?!Nehezen alszom el es sokszor felebredek ejjel,rengeteg marhasagot almodok es meg pisi-setak is vannak.Bezzeg reggel ugy erzem tudnek aludni. Ugyhogy,egcsiKép,nem vagy egyedul az alvasgondokkal.

Megyek vacsit csinalni.Sokkal ehesebb vagyok.Ja,es felszedtem az elso 2 kg-t.Ez rendben van ebben a korban?
szoszi
14+1 (ugy irigylem azokat,akik mar erzik mocorogni...)
szoszi

Haho,na most mar itthon vagyok...

Timi!KépIsten eltessen!

Alice!KépAz en fonokom is jol all a dolgokhoz...tudod,o a ferjemKép Persze,hogy talizunk marciusban.legkesobb!

Bori!KépMegneztem a dobozt,470mg magnezium van benne.Legalabbis az enyemben.Jobbulast a kisfiadnak,hat igen,ha az ember tehetne atvallalna a kicsiktol a szenvedest,es rossz erzes lehet,mikor nem lehet...

Zsuzsa!KépNekem tetszik egy talalka otlet.Osszetolnank a pocijainkatKép.

babanyul!KépEn pont errol panaszkodtam itt penteken vagy szombaton.Azok a farokcsigolyak,vagy mik,azok fajnak,bar nekem neha a combforgom is,legalabbis ezek kozott valahol,de ugy,hogy alig birok megmoccanni.Kinga elmagyarazta,hogy a hormonok az izuleteket tagitjak(hogy majd egyszer kiferjen a baba),az faj,de visszaolvashatsz es megtalalod...

Lanyok!Kép
Elkezdett egni a gyomrom.most ez a legujabbKéppraktikak,otletek?azon kivul,hogy emeljem meg a parnat,mert egyebkent is az alvas valahogy sehogy sem megy ujabban,hat meg ulve?!Nehezen alszom el es sokszor felebredek ejjel,rengeteg marhasagot almodok es meg pisi-setak is vannak.Bezzeg reggel ugy erzem tudnek aludni. Ugyhogy,egcsiKép,nem vagy egyedul az alvasgondokkal.

Megyek vacsit csinalni.Sokkal ehesebb vagyok.Ja,es felszedtem az elso 2 kg-t.Ez rendben van ebben a korban?
szoszi
14+1 (ugy irigylem azokat,akik mar erzik mocorogni...)
szoszi

Sziasztok!

Hát ez a mai nap ez kéééész...kincsem folyamatosan sír dél óta, semmi sem segít, mindent kipróbáltunk. A kezemben is sír, cumival is, mindenhogy...nem ordít, csak szépen halkan folyamatosan krokodil könnyezik. Iszonyúan fáj a fejem, elég nehezen bírom. 4 hónapos de ilyen még soha nem volt....Kép elmentünk vele vendégségbe délután, ott csendben alukált...lehet hogy kölcsönadom a szomszédnak 1-2 órára :o
meg sem próbálom végigolvasni a mai termést, iszonyú sok, majd holnap...vagy ma éjszaka...Kép

DBarbi: Fanni irtó aranyos..milyen büszkén mutatja a zsákmányt Kép

megyek bekapok valami gyógybogyót a fejemre

puszi minden bébinek!!!!!!
Regina
gregina

Barbi,
párom rákeresett a prohardveren a témára és a következőket találta:

"...IsoBuster kiolvassa neked. http://www.isobuster.com
...
Egyébként meg baromi egyszerü.
Jobb klikk a cd meghajtón (elöbb cd betesz), propertíz és ott lehet váltogatni a szesönök között. Nekem is van ilyen cd-m. Ha átváltod látszani fog az első és a többi nem. (legalábbis w98alatt ez az eljárás)

A teljes fórum:

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31915&arc=f ..."

Remélem, menni fog!

Ja, csajszik, KisBuksiék ma hazamentek Vencelkével a kórházból!

Pussz
Ann
annann

Sziasztok,

Z.Zsuzsi, Szöszi,
Köszönöm a MagneB6-os segítséget, csak azt nem értem , hogy a házipatikás honlapon az van, hogy a tabletta 48 mg magnéziumot tartalmaz, Szöszi
pedig 470 mg-ot lát a dobozon...?????
De akkor sem bírom bevenni azt az óriás tablettát, utálom a bevonóanyagának még a szagát is! Marad a tudatos táplálkozás.

A találkozó ötlete nekem is tetszik, Z.Zsuzsi, milyen jó helyet szemeltél ki?

Szöszi,
A gyomorégés nálam is szörnyű volt az első 10-14 hétben, még gyógyszert is kaptam rá, a nyelőcsövem olyan gyulladt volt, hogy iszonyat. Persze a gyógyszer semmit nem használt. Minden orvos engedélyezte a RENNIE tablettát is, nekem az sem használt semmit..Praktika? Ha le bírod nyelni a száraz kekszeket, babapiskótát, ezt mindenhol ajánlani szokták, nekem aránylag jó volt a natúr, házi készítésű pattogatott kukorica ( sőt, talán ez volt a legjobb ). Tilos a forró étel, tilos egyszerre nagyobb mennyiséget enni, nem ajánlatos semmilyen savas étel, ilyenkor még az alma is savat csinálhat, meg a narancs, a dietetikus a kórházban azt javasolta, hagyjam a kefírt, joghurtot is. Anyukám tejbegríze viszont nekem olyankor is jól esett. De az igazit úgyis csak te fogod magadnak kikísérletezni!

Süncsi,
kedves Pocaktársam, hol vagy? Dömperke dömperezik odabent?

Sziasztok holnapig!

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Végre! Problémák voltak a gépemmel,A többiekhez hasonlóan kaptam néhány eltűntethetetlen vírust,újra kellett mindent felvinnem,és még most sem tökéletes!

Szt.Imrés kismamik!
Áll a csüt,és biztos ott leszek.Örülök,hogy Babanyúl ilyen feltünő kabátban lesz,mert ha azt mondom,hogy világosbarna kabátban leszek,lehet,hogy mindenki elmegy mellettem.Ha eszembe jut közben valami,akkor még leírom
addig.

Lányok! Hogyan tudok fotót felrakni ide?Akárhányszor próbáltam azt írja,hogy túl nagy nem tudja felrakni.

Szöszi!

Első 2 kg?Irigyellek!Én már az 5.-nél tarok,és ledöbbentem,még csak a 16.héten járok.Bár az itthoni mérleg szerint csak 3 kg,de ma voltam a védőnéninél,és az övé szerint már 5 kg-t híztam.Lehet,hogy a mértéktelen éjszakai portyáknak ez lett a vége?Na mindegy,most már igyekszem odafigyelni.Pedig érdekes az édességet egyáltalán nem kívánom,az apukám székelykáposztáját viszont annál inkább!

Kinga!
Most olvastalak vissza,és teljesen ledöbbentem a "kispapi",bár én nem nevezném így,viselkedésén.A baba miatt ne agódj,semmit nem csinálhat,arra vigyázz, ha esetleg később valamilyen csellel,szépszóval megpróbálna visszahódítani,hogy a szívedre vagy az eszedre hallgatsz inkább!Azt gondolom nagyon szerencsés vagy,hogy ilyen szerető és segítőkész család áll mögötted.Ne hagyd magad befolyásolni,és most csak a picúrkával,magaddal,és a vizsgáiddal törődj!
Ha bármi ilyen problémád van nyugodtan oszd meg velünk,ha segítségre nem is mindig,támogatásra ,együttérzésre mindenképpen számíthatsz!

U.I:
Nagyon ajánlom figyelmetekbe " A BÁBA VÁLASZOL" című könyvet!Szuper tanácsokat olvashattok,szülés előtt,közben és után lévő dolgokról,illóolajos gátmasszázsról,homeopátiás szülés alatti fájdalomcsill.-ról,és még nagyon-nagyon sok hasznos dologról!

Puszi,Nanda
nanda

Ja!Zsuzsi!Az általad említedd homeos "Bigyók"-on kívül nagyon jó még a SINUPRET nevű szirup,minden megfázós,náthás,köhögős tünetre.
Nanda
nanda

AnnAnn:szerintem még nem kell aggódnod a kg miatt, habár én is ilyen aggódós vagyok, és együttérzek veled. Azért megpróbálnám helyedben még kicsit többször napközben cicire tenni, hátha enne még többet . A mostani súlya szerintem jó Kép.Hannát szerintem este ne ébreszd fel. Örülj, hogy alszikKép.Köszi , hogy írtál kisbuksiékról. Nagyon örülök, hogy hazajöhetnek márKép. Így ismeretlenül is gratulálok nekik és jó egészséget!

Vera: éjszakák miatt együttérzek veled, tudom mennyire nehéz és fárasztó a fentlétek. Teljesen leszívják az ember nappali energiáját is. Bízom benne, hogy mielőbb mindenkinek megoldódik majd ez a "problémája". Bár még rekord szinten mi vezetünk az éberdések terén...Kép.
AutóKép Kép nagyon klassz, és úgy néz ki , hogy én lemaradtam a hírről, nem tudtam ugyanis, hogy autót vásároltok. Igaz most hogy pár nepig nem voltam, még nem sikerült mindent átolvasnom. Szép autó nagyon.
Citrusfélék: úgy tudom 1 éves kor alatt nem ajánlott, a banán az nem tudom meddig, de mostani "hírek" szerint allergizál a banán is.
Lazító : őszibarack, körte(7hótól) szilva(7 hótól) Sütőtök(7 hótól), bár ha előbb adod szerintem az sem gond, csak táblázatilag így van leírva. Ha gondolod elküldhetem.
Hülye mosogép nálunk is lakik Kép sajna.Benci nagyon édi, főleg ilyen maszatosanKép, úgy imádom őket mikor ilyenekKép. A nyelvét nyújtogatja amúgy? Nálunk volt egy idő, mikor Robó rászokott, de azzal a lendülettel el is múlt nála.Kép

Meme: sajnálom a lázat nagyon, bízzunk benne, hogy a négy hós oltásnál nem lesz gond.

DBArbi: Nem vagyok tápszerekben egyáltalán jártas. Eezk szerintt több szint van? Beba 1-2..Krumplit hogyan főződ: héjában, vagy megtisztítva? Majd összeturmixolod? Nálunk is lassan a krumli lesz a menű. Kacaj édi lehet, Fanninak. Nagyon édes Fanni a képen, milyen egyenesen tud már ülniKép. Ügyes nagyon.

Gabi: habtapit mi a tescóba vettük még karácsony előtt, de több üzletben is láttam. Most éppen a smatch üzélebne láttam itt Berényben ami ABC-s. Zsoltika nyűgije lehet, hogy a közelgő hótól van, nálunk is szokott ilyenkor nyűgibb napok lenni.

Edit: jobbulást, Boti pedig ne kapja el !!Védéshez sok sikert kívánok. Táblázat nagyon szupi, ari vagy, hogy csinálgatod. nagyon jó, és változásokat is vélek felfedezni, nagyon jóóóKép.

Zsizsa: ti már a második csemetén dolgoztok?? Kép.nem is tudom mi lenne, ha már a második jönne nálunk is. Kettő babát szeretnénk, de azért még később picit. Vas infót kösziKép.

Regina: jobbulást kívánok. Kincsed neked is lehet, hogy az időjárástól nyűgibb. nekem is fájt a fejem ma egész nap, ők is megérzik ám.

Zsófi: apajelölttel megvagytok? Azért jó, hogy Bencit is elfogadja Kép.

Annyira fáradt vagyok én is , meg a fejem is annyira fájt ma, meg picit szédültem is(várnyomás lehet alacsony, vagy fene tudja...)

Kint alvás:nálunk ha nem repkednek a mínuszok Robó képes 2-3 órát is kint aludni. Szerencsére ilyen téren nincs gond a nappali alvókájával. A doki nálunk azt mondta, hogy akár -10 fokig kint lehet hagyni a babákat. Igaz én is agyonra felöltöztetem , jól betakargatom. Tuti, hogy nem fázik, még ha behozom és kicsomagolom se hideg a keze , arca sem .nem mindig sétálunk, van hogy csak az udvarra teszem ki ha elalzudt és közbe rá-ráfigyelek.szerintem kell a friss levegő. Azért nem vagytok lusti mamák, ha nem sétálgattok vele, de ha van lehetőségetek kitenni és ha még meg is marad , nyugodtan kint lehetnek.(nem okoskodni akartamKép )

Robókámról hamarosan teszek fel képeket, csak még gyártani kéne. Nagyon nehéz mostanában fotózni,1: mert kéne neki a gép 2: annyira nehéz elkapni egy gey jó képet, mert mindig belemozdul.De azért próbálkozok.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de néha olyan huncut már Robó és olyan hangokat ad ki, meg maga a viselkedése olyan, hogy úgy érzem rögvest összenyomom , vagy nem is tudom mit csináljak vele, mert akkora szeretetáradatot adnék neki, hogy úgy kell fékeznem magam, hogy ne nyomjam megKép. Persze jó értelemben írtam, nem kell rosszra gondolni, csakhát...nade biztosan ti is vagytok így vele.Örüm anyának lenni, még ha a dupla adag fáradtságot is leszámítom, még akkor isKép.

Na lassan elbúcsúzom. Jó éjt mindenkinek:

Anita
anita77

Sziasztok!

Látom jó sokat írtatok Kép Nálunk viszont három napja bejátszik az alvásellenes sztrájk napközben, így alig van időm a gép elé ülni... Ja és ma megspékelte a keserves felsírós dolgokkal. Mi lehet ez??? Nyáladzik is, de még most 11 hetes! Regi, nálunk is hasonló a helyzet.

Ann,
Először is, ne aggódj, nálunk hasonló a helyzet Kép És ugyebár csak 1 nap a különbség Kép Hajnalban eszik, aztán napközben 5x. És naponta mérem a súlyát, van, hogy egyáltalán nem történik semmi, pedig az adagját rendesen benyomja Kép Az a lényeg, hogy a havi átlag meglegyen Kép

Séta:
Nálunk Marcus nagyon szereti, így vannak napok, mikor 2-2.5 órát is kint vagyunk. Ő persze bealszik, én meg csak tolom és tolom a kocsit Kép Most már jobb, mert van egy kolléganőm, akivel együtt tudunk sétálni, így jobban telik az idő Kép És hiányzik is neki, mert ha egy nap nincs séta, másnap meg éjjel is tiszta zizi az én kisfiam Kép

Edit,
Be lehetne kerülni a táblicskuba? A név Marcell Bertalan, született 2003. 11. 03., 2700gr/50cm paraméterekkel, 11 hetes ma Kép és első baba. Köszi!!!

Jó jét mindekinek!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok Lanyok!

Eloszor is valaszolok, mar leirogattam egy papirra, mert mire mindent vegigolvastam mar reg elfelejtettem volnaKépKépKép

Zsuzsi!
Igen Konzit vegeztem, aztan 4 ev foiskola es 2 ev akademia. Es klasszikus stilusban vagyok otthon, igaz jatszottam mar mast is, de az az en vilagom, ha fuvolazni kell! De hallgatni mindent hallgatokKép

Kakukkfu!
Most Kerepesen es Kistarcsan tanitok, zenekarban eppen nem vagyok es azt hiszem a babuci miatt egy darabig nem is leszekKép, de igy jobb lesz most, nyugisabb vegigcsinalni.
Gyonyoru a kislanyod!Nekem az elso picikem lesz!

Zsuzsa!
A Te kislanyod is gyonyoru! Gratulalok!

Na akkor most jovok a beszamoloval!
Ma voltunk a dokinal, 10+3 idosen es a 4 hettel ezelotti UH-hoz kepest HIHETETLEN volt a valtozas! A parom is ugy meg volt hatodva!!!
Picurkank 35mm most, a nyaki redoje is 2mm, szoval minden teljesen normalis! Es kepzeljetek el, nem tetszett neki a vizsgalat, mert egyszer csak a pici labacskaival elkezdett tekerni, vagy uszkalni, vagy nem is tudom, hogy mondjam! Annyira cuki pofa volt, olyat nevettunk rajta!
Nagyon boldog voltam, ropkodtem, alig vartam, hogy megmutathassuk a videot otthon a szuleimnek, meg a hugomnak! Erre betesszuk a kazettat es SEMMI!Kép Valami elromolhatott a doki gepen es nem vett fel semmit! Ami persze nem tragedia, de en annyira vartam, hogy ujra lassam a kis tancos labatKép, szoval jol elkezdtem bogni (amugy is ez mostanaban tul konnyen megy), rendesen kiborultam!
Persze nyugtatgattak, meg hogy a babanak art, ha szomorkodom, de olyan nagy csalodas volt! Mert ez volt az elso olyan UH, ahol lattuk a pici fejet, labait, az egesz babat!
Na mindegy, ilyen sajnos elofordul, most mar meg is nyugodtam, de azert nem volt tul jo erzes!
A baratnom is nyugtatott, hogy majd a 16 hetes lesz az igazan fontos, az a genetikai UH es azon sokkal tobbet latni, de mostantol biztosra megyek es megmondtam a paromnak, hogy videokamera nelkul tobbet nem megyunk dokihozKép
Hulye vagyok?
De azert eszmeletlen boldog vagyok, hogy minden rendben a picurkankkal es azert is, hogy mi azert lattuk, hogy tancikolt es a parom azota is errol beszel!

Na be is fejezem, megprobalok majd jonni hozzatok holnap is!

Kinga merre vagy? Minden ok?

Sziasztok!
Orsi
10+3

Ui: Pano!
A tablazat szuper, koszi megint csak, de en nem tudtam elolvasni a szamaimat! Ma vagyunk 10+3

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?