a johnson termekekre mindket gyermekem erzekeny volt, pedig amugy semmire, borisznal csak egyszer hasznaltam a babaolajat, s pottyos lett. de a testapolo meg engem is kiutott egyszer. gabit hasznaljuk mi is!!
napirend nalunk is kialakult mar egy jo ideje:
reggel 6-7 kozott szopcsi (meg ejjel is egy)
10 korul gyumi+joghurt utana
f2 korul fozelek
f6 korul tejpep/ vagy a fozelekmaradek sinlackal
f9 korul szopcsi
ma nagyon egy fura ejjelunk volt:
lehet valami abban a fogzas dologban, amit a doki emlitett, mert ma ejjel is (lefekves utan 1 oraval) elkezdte, hogy felsir 5-10 percenkent, a harmadiknal eluntam, pedig a simi eleg volt, mert csak almaban sirt, de adtam neki szopcsit, de 2 korty utan tovabb sirt, vissza az agyba, s aludt tovabb...akkor vittem fel chamomillat, nem kanalban, hanem cumisuvegben, h. a kovetkezo felsirasnal akar almaban is oda tudjam adni, na 10 perc mulva sirt is, de ahogy a cumit a szajahoz erintettem, ugy verte ki a kezembol, hogy atrepult a szoban...majd oldalra fordult, s aludt....s most jon a lenyeg: reggel 6ig!!! azaz akkor szopcsizott eloszor este 3/49 utan!. bar aliz atjott 7kor, s boriszt felebresztette f8kor! de legalabb idoben elaludt delelott.
viszont most napkozben is idegbeteg, nyulkal a szajaban verekszik, most tudtam neki adni chamomillat, s 10 perc utan lenyugodott tole!!!
(bar ejjel mar a latvanyatol is
)
ennyire hosszan meg nem kuzdott foggal, bar ahogy emlekszem, kolos is a 7. fogaval szenvedett sokat, nem??? nala is az also 2-es metszok voltak???