Sziasztok!
rennye: ezek szerint jól sikerül(t) a beszoktatás.....gondolom az egyik szemed sír, a másik nevet most.
a meló-s dologgal sikerült valamit intézned? hát a fiaid már most is helyesek, asszem jó csávók lesznek,tuti lesz rajongótáboruk..
és nagyon hasonlítanak egymásra... nem éppen "IZGI" jelzőt használnám a jóslófájásokra..
aida: hát azért az komoly, hogy kórházba kellett menned
de ha Noel jól érzni magát, az azért megnyugtató. vigyázz magadra! remélem az a gyógyszer segíteni fog...
zsuzsi, timi: akkor "nem vagyok abnormális" a meleggel kapcsolatba
úgy látszik ezzel jár a dolog. Én is folyamat kitakaródzok éjjel...
timi: szóval szerinted ezek "A" jóslófájások????? Érdekes, eddig akárkit kérdeztem, mindenkinek máshol és máshogy fájt... arra számítottam,h majd a pocim fáj vagy a derekam.....de nekem egészen más: nem keményedik a hasam, hanem nyilall, és csak az egyik oldalt...kajak, mint amikor az ember úgy istenesen felfázik és szúr....vagy mint amikor beakad a levegő..
De legalább tudom mi ez....
kriszta: nekem a Hunor és a Keve azért tetszik, mert nekem is van ilyen régi magyar név favoritom: a Bátor és a Kolos. De max. 2. névnek adnám, mert lehet ha felnő, "megköszöni szépen",h ilyen "különleges" nevet adtam neki
......
A Benedek is nagyon tetszik!!!! esetleg Barnabás???? vagy a német nevek közül: Roland, Viktor?????
Jázon: ha jól tudom eredetileg az angol 'Jason'(dzsézön
) magyarosított változata....szerintem ne félj különleges nevet adni, mert ha esetleg két nevet kap, még mindig eldöntheti melyiket szeretné használni....
Én sem adnám a szülők nevét
első névnek,nekem az olyan faramuci..
(pedig az én nevem se túl gyakori: Diána) valahogy úgy vagyok vele, h ő egy külön egyén, saját névre van szüksége, mert nem a klónom
jó igen tudom elég hülyén gondolkodom erről, meghát régen ez volt a természetes, de valahogy idegenkedem ettől....
megyek főzöcskézni...na meg beállított a főbérlő
imádom mikor unatkozik és lejön "csak egy kávéra"
aztán itt ragad 3-4 órát....
Legyetek jók!!!!!