Sziasztok!
Két napig csak olvastam, de sikerült visszaolvasnom mindent! Igaz kicsit régi témákra reagálok, de remélem nem nyakaztok le.
Magdolnam: gyönyörű Liza baba. Minden képét fél óráig nézem. Nagyon cukker!!!
Jók a kenesei képek, de mennék én is.
Fú jól megjártad az alleriás dokikkal.
Nem tudom miért ilyen szigorú ez az allergiás gyógyszer felírása. Azt hiszik elmúlik??? Nekem is évente kell mennem, de idén nem jutottam el. Úgyhogy maradt a prüszkölés.
Ezt nem hiszem el, veletek mik nem történnek. Bombariadóra gondolok. De jó bunkók voltak a rendőrök mit ne mondjak.
Mitől vannak ezek a rohamok nálad? És mi is ez tulajdonképpen?
Mágnes: nem semmi lehetett ez az asztmás roham. A hideg is kirázott tőle.
Grat. az öcsihez
fiút szerettetek volna? Szép a pocakod! És milyen jó ez a 4d-s kép.
Bejci: nem semmi ez a konyhába szülés. Ilyet nem kívánok senkinek!
Elhiszem, hogy már kivagy így a végére. Főleg, mert kijöttek azok a hülye kiütések is. De már nincs sok hátra!!! Nagyon szép lett Bius kuckója! Nem teszel fel egy ucsó pocakfotót?
Sajna Kende egyre ördögebb. Még mindig bepisil, bár nem tudom az okát próbálok türelmes lenni vele. A legújabb, hogy visszafelesel, mindig az övé az utolsó szó, és ráadásul elkezdett engem és az apját verni. Visszaütni nem merek, mert ugye akkor azt hiszi ez jó dolog. Szüval kezdek csődöt mondani a nevelés terén.
Holka: Heni hogy viseli a tesót? Nem féltékeny? Emma még mindig jól alszik?
Heni megy márciustól oviba beírattad már?
Azt nem írta Ditta mikor jöhet haza és most végül tüdőgyuszija van?
Odri: de cuki Lili babó. Ezek a kis tappancsok. Megzabálom.
Andy: Vivi baba is nagyon édes. Jó volt olvasni a szüléstörténeted. Teljesen elérzékenyültem.
Megnéztem a videót és a képeket. Nagyon cukkkkiii Vivi lány! (Nekem csak explorerrel ment a mozzilával nem.)
Ditta: jobbulást neked! Remélem hamar kiengednek! Utólag boldog névnapot!
Nati: szuper, hogy nemsoká felköltöztök. A csajok már leírták, mit-hol kell intézni.
Remélem a depis hangulatod már elszállt.
Nem a szakdolga nyomaszt ennyire és azért vagy rossz kedvű? Cukrod miatt
Erika: szép kis pocid van. Jujj már félidős vagy. De klassz a 4d-s kép. De jó hogy már érzed a mocorgást. Nekem ez még soká lesz. Hihi, most még a zokni felhúzással küzdesz. Az lesz a jó, mikor a lábkörmeidet nem tudod levágni. Hi-hi és a cipődet se tudod bekötni
Jobbulást neked!
Márti: örülök, hogy jó volt a hegyekbe. A fiúkon látszik milyen jól érezték magukat.
Huni még mindig sír az oviba? Két váltás az oviba??? És mikor du. akkor aki melózik hová teszi délelőtt a gyerkőcöt?
Pelus téma: nekem újszülöttként a libero és a rosmannos pelus jött be. Mikor nagyobb lett a liberótól pelenkakiütésünk lett és átváltottunk pampersre. De szerintem ez babafüggő. Ki kell próbálni mi jön be a babának.
Bocsi, hogy ennyit írtam, de nagyon sok lemaradásom volt.
Remélem nem hagytam ki senki. Bocsi aki esetleg kimaradt.