Sziasztok
Néhány csajszit már tájékoztattam, hogy jövök
Én bevallom, hogy nálunk jön a hármaska........., illetve vannak ezzel kapcsolatban gondok is
Az a helyzet, hogy volt egy komoly rosszullétem ( nem tudtam beszélni), és a doki beutalt neurológiára, ahol koponya CT- végeztek. Ekkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, sőt a teszt is negatív volt. Pár nap múlva kiderűlt, hogy odabent van valaki..........
Tegnap beszéltem a neurológussal , aki azt mondta, hogy a sugár okozhat kisebb, nagyobb rendellenességeket. Főleg az első trimeszterben
A CT-t vizsgálatkor kb 6-7 hetes terhes voltam......
Nem akarom én itt ragozni a dolgokat, de a lényeg az, hogy baromira félek!!! Napok óta bőgök és nem tudom mitévő legyek.......
Van két gyönyörű gyermekem...... és mi van akkor HA??? Szétszakad a szívem, sokat bőgök.... Mert senki nem állitja, hogy a sugár nem okozhatott semmit, de azt sem vállalja senki, hogy tuti okozott valami rendellenességet, ami most nem biztos,hogy látszik. (főleg szellemi fogyatékosságot okozhat, azt hiszem). De tudatlan vagyok a dologgal kapcsolatban..... Csak azt tudom, hogy rossz dolgokra gondolok
Vajon mi a helyes döntés?
Ráadásúl túl vagyunk a Calici víruson is, ami szintén nem okoz örömöt számomra, ugyanis most született a lakóparkban egy kislány, aki súlyos szívbeteg
A szívsebészek arra vezetik vissza, hogy valószínű azért lettek súlyos szívrendellenességei a picinek, mert a mama áteset a Rotán terhessége elején ..... Ki tudja, mi az igazság?
én holnap megyek genetikushoz........ De olyan érzésem van, hogy engem már semmi nem tud megnyugtatni.....
Sajnálom, hogy ilyen negatív sorokat írok.
De tényleg nagyon magam alatt vagyok! Mi a jó döntés? Mit tegyek? Kockáztatok vagy sem? Nagyon rossz ez így..........
Nem tudok szívből örülni,mert félek....
Még annyi, hogy ma megkaptam a védőnőtöl a jegyzőkönyvet a terhességmegszakításra ( redkívüli váltsághelyzet miatt)
Idegileg és lelkileg a padlón vagyok.... A döntés az enyém............
Holnap, ha nem tud 100%-osan megnyugtatni a genetikus, akkor döntenem kell. Rettegni és kockáztatni, vagy sem?
Mása