Új privát üzeneted érkezett!

Ne haragudjatok, csak nehany fotoval jovok, hogy tudjatok, jol vagyunk, letezunk. Aztan majd probalok olvasni is....

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem :D
Nagyon szépek vagytok! :wink: Gondolom, hogy nem egyszerű Neked sem!?

Kismok :D
Köszike :wink:
Csak ámulok, s bámulok Sára tudásán :lol: Lehet, hogy mi le vagyunk maradva??? :roll: Megyeget a bútorok mellett, de nincs sok lehetősége (berendezés miatt), s így nem is gyakorolja sűrűn. Most kezdte el mondogatni (pár hete) az ismétlődő szógagú "szavakat", de még nem sok az összefüggés. mamamma-ilyenkor talán rám gondol, s pár napja, ha ütlegel valamit, akkor mondja, hogy dá-dá (most is a játékát püföli, s hallom Őt)
Próbálom tanítganti (okos feje, tapsoljunk), de úgy tűnik, hogy nem érdekli... a tigris szemét már meg tudja mutatni...háát mi itt tartunk kb. :roll: :wink:

Megyek "gyártok neki valami spenót félét" szereti a bébi ételeset, háát most kiderül, hogy anyaét is szereti-e :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok Csajok!

Kicsit el vagyok kenődve, olyan magányos vagyok. Apácska kiszálláson van 3 v. 4 napig Dublinban. Mi nem nagyon szoktunk külön lenni, így most nekem ez nagyon rossz. :(
Vasárnap itthon volt, elmentünk kicsit kirándulni - majd teszek róla képet.

Kia, jobbulást Nektek, remélem már jobban vagytok!
Gyere, és mesélj majd!

Bocs, ha erőszakoskodom, :oops:
Mit adtok vacsira (fürcsi után) a gyerekeknek???

Mi még mindig csak szopizunk, és mostanában megint 6-7x kelünk éjjel. Igaz, hogy este 8 körül már alszik, és reggel 8 körül ébred, de a köztes időszak rettenetes.

Sajna a gyógyszertári kenőcshoz nem tudok hozzászólni. Viszont Cebion cseppünk nekünk is van, még Mo-on kaptuk. De én nem gondoltam, hogy megelőzésre használjuk... meglátom.

Anita
Ha lehet ilyet fiúkra mondani: gyönyörűek. De tényleg!
Boldog hófordulót Kornél babának!

Szilvia72
Jó, hogy újra itt vagy. Már azt hittem valami nagy baj van.
A tápihoz sem tudok tanácsot adni, de mi a cici mellett 3x eszünk mást. Plusz még amit a miénkből kap - ami néha több is, mint kóstolás. :oops:
Apukádnak jobbulást!

Cas
Sajnálom Anyósodat! Neki is gyógyulást kívánok! Szanatórium-ügyben sem tudok sajna segíteni.
(Nekem az egyik nagybátyám kapott most másodszorra agyvérzést, először stroke volt - nem tudom mi a különbség. Nincs túl jól.)

Edith
Megint eltűntél. Ez Nálad nem szokványos...

Lányok! Lesz valami baja a papírtól? :oops: Nem figyeltem eléggé, és megkaparintott egy szórólapot. :oops:

Na voltunk a játszótéren. Nagyon igényes meg minden, de nincs homokozó. Mindjárt teszek erről is képet.

Kirándulás
Kép Kép

Játszi
Kép Kép

Kép
tittina1982

Gem
Még mindig gyönyörűek vagytok! :)
ha lesz egy kis időd, mesélj, hogy vagytok.

Kép
tittina1982

Titti!
Szep helyen laktok am nagyon!
Mas: akkor sorstarsak vagyunk a heten, az en parom egy hetre ment el spanyolhonba, nekem anyos segit be, aki direkt azert jott, hogy ne legyek egyedul. Rendi. Es hal`Istennek, tenyleg segit. Csak szomorkas igy egyedul, mert mi is nagyon ossze vagyunk nove.

Bocsanat az eltunesert, de a napi munka mellett nagyon nehezen fer bele a forum. A munka is eleg sok, tehat innen sincs tul sok idom netezni. Otthon meg orulok, ha nincs bekapcsolva a gep.

Jol vagyunk, Rebeka mar nem sir az oviban, aminek nagyon orulok. Zsofi tovabbra sem alszik egy huzamban 2-3 oranal tobbet, viszont elorelepes, hogy elfogadja a tapszert, igy ejszakankent mar csak egyszer szoptatom, es a tobbi alkalommal kapja a cumisuveget. Ma negyszer keltett. :? (es ez meg nem is volt az egyik legrosszabb ejszakank).

Puszilok mindenkit
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Titti :D
Neked is köszi (Apu nevében is)!
Nagyon szépek vagytok Ti is :D
Nekünk a játszótér, séta valahogy kimarad az életünkből :oops: pedig itt valójában jó lenne rá az idő,....de mire innen elindulnék, addigra vagy elmegy a kedvem, vagy Marcusnak jönne evés, vagy nyűgi, s akkor inkább inkább kínlódunk.... :oops: valamit nagyon változtatnom kell, mert ez így nem jó :cry:
Nekem szerencsém van, mert délutánonként, ha szükség van segítségre itt van most már Kristóf, sokkal szívesebben van az öccsével, mint tanulna :lol: párom minden hétvégén, s este itthon van, de ezen kívül élek a kis fészkünkben társadalmi élet nélkül...nekem ez most kezd egy kissé nehézkessé válni :oops:

Éjszaka - ezek szerint szinte mindannyian "éjszakázunk" :roll: akkor csak normálisnak kell lennie, vagy nem???? :roll:
na megyek, mert felébredt, s irány az első szülői ebben a tanévben :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi
Nekem nem nagyon van választásom, mert nagyon kicsi a lakás, és mindenre "rá van írva", hogy NEM SZABAD. Úgyhogy ebéd után indulunk a játszira. Nekem is jó egy kicsit kimozdulni. És most jó az idő is hozzá.

Kép
tittina1982

Nálunk Gigi azóta éjjel jól alszik, mióta egy nagyon tartalmas vacsit bevezettem fürcsi elött utána jön a tápi. (szopi)

Kép
nyafi

Nálunk 9-kor van fürcsi, s előtte 7-kor kaja, majd fürcsi után. Eddig mindkettő tápszer volt, most próbálkozom a 7 órás kajcsi variálásán a fiatalember hangulatától függően :roll:
Mi az a tartalmas vacsi, Nyafi??? :roll:

Biztos, hogy nekem is kell találnom valami játszót, mert ha már elindul Marci, akkor tényleg szüksége lesz rá....az az igazság, hogy én Kristóffal sem sűrűn jártam játszóra, parkba, ez az én hibám :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kriszta :roll: :roll: MInden OK felétek??????

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Cas, a családból nálunk sajnos ketten is voltak már Balatonfüreden, messze az a legjobb, ahová lehet menni. Persze azt is építik lefelé....

Betti, mi Sanatopic-ot használunk, ez ekcémás bőrre is kenhető, csak naponta 1x kell használni, gyorsan felszívódik, és a többi krémmel ellentétben sokáig hat. A vizes krémekkel nekem az a tapasztalatom, hogy a bekent bőr egy jó fél óra után ugyanúgy néz ki, mintha semmit sem kentem volna rá.

Titti, gyöngyörű helyen laktok!!! Imádom a hegyes-folyós tájakat, főleg, ha nincs olyan meleg, mint itthon szokott lenni... A hideggel nincs bajom, a szelet meg határozottan szeretem. (Tudom, egyéni aberráció, de hát mindenkinek van valamilyen bolondériája :-) )

Vas pótlásra azért gondoltam, mert egy-két hete midnen fémből készült tárgyat kitüntetett figyelemmel illet a játszótéren, akár hintalánc, akár libikóka kapaszkodó az. Lehet, hogy csak rossz szokás van kialakulóban, de arra gondoltam, hogy esetleg vashiánya van, azért nyalogatja-rágcsálja a vasat.

Nálunk most három szilárd kaja és két szopi van naponta, de az egyik szilárd ételéhez mindig igyekszem anyatejet is tenni. Valahol azt olvastam, hogy egy éves koráig napi egy liternek megfelelő anyatejet vagy pótlást kell kapnia.

És a nagy hír: képzeljétek, tegnap ELINDULT a pocok! :D :D Apával este még kimentünk a játszóra, és amikor apa kezét szorongatta, mondtam neki, hogy gyere, és erre elengedte apa kezét, és elindult felém, ment 2-3 lépést, aztán térde esett, de nagyon ügyes volt, és nem is sírt. Tapsolni még nem tudunk, beszédből a halandzsa megy, a baba (időnként babababa :-) ), a te (ennek mindig nagyon örül, amikor mondja) és a tejte, amit nem tudunk, hogy mit jelent.... :oops:

Kép
Kép
d0r0ttya

Dorottya!
Gratula Ritának az első önálló lépésekhez!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Már jobban vagyunk....

Néhány kép:
.....holnap jövök betűkkel is :lol:
( Bocsi, egy kicsit sok! )

Mándok:
Kép
Kép
Kép
Kép
Uncsitesóm fiával - Csanáddal ( bő 3 hónappal fiatalabb, mint Levi)
Kép

Nyíregyháza:
Uncsitesók
Kép
Kép

Itthon:
A kis beteg
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Az új szerelme:
...mert most sokszor hallja az orrszívás miatt :P
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Titti, köszi a hiányolást, nincs semmi, csak éppen nem jutottam odáig, hogy írjak is.
Nagyon szép helyeken jártatok kirándulni (a közelben laktok?) Napsi is látszott, hoyg élvezte, és főleg örülök, hyog az idő olyan volt, hoyg elmehettetek!
Nálunk nincs minden este fürdés, ezért mosolyogtam a "fürcsi után mit esznek kérdéseden" (de csak úgy magamban, na :oops: ), de fürdés után nálunk már csak szopi szokott lenni. Fürdés előtt vagy mondjuk úgy lefekvés előtt kb. 1-1,5 órával valamilyen szilárd kaja, mikor mi, ahogy kijön a lépés és akkor szopi majd direkt alvás. Szerintem azért jobb fürdés előtt picivel megetetni, mert egy, hogy utána jól lecsutakolod :D , illetve fürdés után már nem éled fel annyira. Valahoyg megtanulja, hogy pancsi után már csak pizsama és szopi/tápi jön. Szerintem. Ja, és hoyg mit eszik. :oops: Mert tulajdonképpen ez volt a kérdés. Mondtam, mikor hoyg jön ki a lépés: van, hoyg a főzeléket kapja akkor, de lehet, hoyg éppen a tejpépes gyümölcsöt vagy akár sima tejpépet. Már azt is csináltam, hoyg szopi előtt nem sokkal kapott ételt is (tudod, hoyg jóllakjék :roll: ) de csak azt értem el vele, hoyg pár korty után nem kellett már több tejcsi. Én meg durrantam szét, így muszáj volt kifejnem magam. :roll: Sőt, semmi javulást nem jelentett az éjszaka szempontjából. :roll:

Ezen a héten kibújt Borónak a 3. fogacskája is, felül a bal egyes. Kíváncsi vagyok, most már a harapások is kezdődnek? A kettesnél is szörnyen duzzadt az ínye, úgyhogy napok kérdése és biztos az is áttör.

Kismok, tényleg hülyeség, amit találtál. :shock: Hogy lehet ilyesmit írni? Méghogy ne részesítsd kitüntetett figyelemben. Hiszen a felnőtt beteget is mindenki körülugrálja, hát akkor hogyan ne egy kisbabát vagy gyereket?
Sára tudományától mi még fényévekre vagyunk, úgy érzem, bár az az egy hónap ami közöttük van, lehet, hogy nagyon sokat számít ebben a korban. Csak ámultam, amikor írtad, miket csinál és mond. És persze, gratulálok neki, megdicsérem, hyog milyen ügyes. :) Különben Kriszta volt ilyen korai mondikáló, neki a kutya volt az első szava, kezdve úgy, hoyg kkkk..., ha ugatást hallott, aztán ku, majd kuka, aztán kuta; mindezt kb. 1 éves koráig már "kifejlesztette" és végül, persze, kutya. Boró még csak halandzsázik: babbbabbba, de nem a baba láttán :P , áááá, nenene, mámámámá.
Viszont ő tud puszit adni, méghozzá felkérésre. :D Tartottam az ölemben és egyszercsak tátott szájjal ar arcomhoz hajolt. Nagyot néztem. :shock: Mondom neki, adjon puszit és megismételte a mozdulatot, persze, teli szájjal vigyorogva. Néha meg is nyalja az arcomat. :roll: :lol: Krisztát is "megpuszilja", az apját csak nézi, huncutul mosolyogva. Ja, és továbbra is tapsol. :)

Még múltkor akartam írni neked, hoyg de jó neked, hyog legalább Julcsid egy alaposabb, helybenülősebb, szöszmötölőbb fajta. :D Mert én nem tudom, milyen az, amikor leteszel egy gyereket és talán 5-10 perc múlva is ugyanott, ugyanazzal a játékkal találod. Nálunk az van, hoyg Kriszta nagyon szeretne játszani a hugival, de az még nem tud, és akkor Kriszta elkezdi ölelgetni, szorongatni, puszilgatni, az ölelgetés sokszor döntögetésbe csap át, mivel Boró sem rest és nem hagyja magát, és akkor aztán kész a nyivákolás. :D De olyan drágák. Reggel, amikor meglátják egymást, repdesnek az örömtől. Kriszta, ha meghallja, hoyg Boró megébredt, csapot-papot hagyva rohan a szobájába: szijjja, kicsi Bolókaaaa! Meg tudnám enni őket! :)

Képzeljétek, angolórára kezdtem járni. Tegnap voltam először. Vagány volt, szerettem, bár az az igazság, hogy nehezen állt az írószer a kezemben. Állandóan elírtam a szavakat, kihúzgáltam, alig tudtam valami fantáziátlan mondatokat összedobni az utolsó pillanatban. :roll: :oops: Hiába, a billentyűzet már ismerősebb!

Itthon viszont kész csőd volt a csajszi. Mármint a kisebbik. Istvánnak dolga volt anyósék házánál :evil: :evil: :evil: (már megint :x ) és képes volt Borót emiatt felébreszteni. (Amikor megtudtam, azt hittem, felfalom. Ő azt hiszi, hogy úgy mennek a dolgok.) Úgy kellett neki, jól megkapta: a csajszi nem aludt vissza már és végigordította az időt, amíg távol voltam. Erre meg bejöttek utánam. Én viszont nem arra mentem, amerre ő gondolta és elkerültük egymást. Már a buszból hívtam, hoyg na, mi a helyzet, amikor kiderült, hoyg rám várnak a sulinál. :roll: Telefonálni nem mert, hoyg ne zavarjon órán.
Na, mindenesetre, biztos vagyok benne, hoyg megtanulta: amikor Boró alszik, akkor békén hagyjuk. De én is majd' leharaptam a fejét, mi az hogy egy k...a ház miatt, amibe majd februárban fognak beköltözni lakni, ő ezt teszi a kicsivel. Ha gitározni akart volna otthon, és én küldöm el valahová, biztos duzzogott volna. No, ha nem volt jó neki most is a gitározás, akkor inkább hallgatta a koncertet. :lol: :lol: :P :P :P Hétfőn megyek újra. :)

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

tartalmasabb vacsora húsleves...

Kép
nyafi

Edit :D
Aranyosak a kiscsajszik, tényleg élmény lehet látni őket, ahogy odavannak egymásért :wink: Ügyes nagyon Boró, hogy már puszilkodik :wink:
Férjed = pasik :lol: már csak ilyenek....de hááát ez(ilyesmi) legyen a legnagyobb hibájuk, nem igaz???

Nyafi :D
Köszi :lol: nem vagy túl szószátyár mostanság :wink:

Kia :D
Nagyon jó képek, s várjuk a betűket is! Uncsitesó akkorának tűnik, mint Levi :shock: pedig azért három hónap nem kevés, s Levi is nagy babóca :roll: (lehet a kép csal :roll: )

Na mentem....Marci még alszik (lefekvéstől hajnal 3-ig ötször volt fent, azóta folyamatosan alszik), s Kristófot most vitte el Laci a suliba, így én most békésen iszogatom a kv-mat :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

képek!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ettöl a kis törpeterroristától nem sokat tudok hozzáfűzni...

Kép
nyafi

Nyafi, tartalmasabb vacsi: húsleves? :shock: :shock: :shock: Mármint, hoyg tartalmasabb, mint a tápszer? Kicsit meglepő, de ha nektek bejön, akkor semmi gond. És még mi van a levesben? Zöldség, tészta, kenyérbél? Csak arra próbálok választ találni, na, hogy mitől tartalmasabb. Mert csak maga a lé... hááát... egy tányér húslevestől csak éhesebb vagyok, ha jól meggondolom. :lol: :lol: :lol:

Milyen jó neked, Szilvi, békés kávéiszogatás, mi? :wink: Mondta is a férjem Krisztának, jaj, kicsi drágám, veled milyen könnyű már boldogulni! :) Hát igen, ezek a kiborító, de megbocsátható, sőt, elfelejthető kategóriába tartoznak!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jaj, de édes Abigél! :) Az a vigyor! :D És így feláll már a kádban? Bár ő is próbálta és szeretné, de én még nem engedtem meg Borónak, mert félek, hyog elcsúszik. Van valami csúszásgátló a kádotok alján?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Igen az ikea nagyon jót árul.
Húsleves úgy néz ki, hogy zg. hús, tészta kis lével turmixolva.

Kép
nyafi

Jó reggelt, lányok!

Szilvia :D
még elfelejtettem írni két napja, hogy nagyon örülök, hogy apukád javulóban van. Talán az unokázás is segített neki, hiszen a lelki állapot nagyon szoros öfüggéseket tud mutatni a test egészségével. Kész terápia! :D
Sárival kapcs.: jaja, én is meglepődök időnként, hogy ezt meg honnan tudja, de sztem lesz ez még így se. Már úgy értem, hogy a nyelv elsajátítása szokott néha ciklikusságot mutatni: amit most tud, lehet, h egy idő után már nem olyan érdekes, "feledésbe" merül, aztán, mikor megint jön egy nagyobb fejlődési ugrás, újult erővel szedi elő a szavait. Mondjuk, Julcsi nem ilyen volt, ő a teljes fokozatosság híve! :D
Marciról lécci tegyél képeket (meg Kristófról is), olyan sokat változnak hónapról hónapra! :D

éljen a 3. fog! :lol: Remélem nekünk is kijön napokon belül, mert nem elég hogy tök náthás, úgy bedurrant fölül az ínye, hogy csoda, hogy nem sír állandóan Sári.
Az egy hónap alatt nagyon sok minden történhet, de mint Szilvinek is írtam, lehet, h ez csak egy átmeneti állapot. Jaj, nagyon édi lehetett Kriszta a kkkk-vel. Bírom nagyon amikor egy baba "renitens", már ami az első szavakat illeti. Unokaöcsémnek volt az első szava a "bagaly"=bogár, Julcsinak meg a "glan-glan"=gilingalang. A következő neki is a kkk-kkk volt, de nem kutya értelemben, hanem mert a kedves apukája megtanította, hogy csinál Mikrobi :lol: (nem tudom, ismerted-e ezt a régi mesefilmet, az én gyerekkoromban itt sokat adták).
Julikával egyébként nem olyan "könnyű" ám, mint elsőre gondolhatnánk. Mert igaz, hogy ő egy lassú, elgondolkodós fajta, de pont emiatt állandóan nyözgetni kell, bármit meg akarok csinálni, vagy bárhová el akarunk jutni. Most így ovi előtt 1 óra vele felöltözni, pisilni és inni egy adag tejet. Ráadásul rettenetes makacs ezért annyira kell figyelnem minden szavamra, és nagyon kell vigyáznom, nehogy kiakadjak azon, hogy nem halandunk 5-ről 6-ra, mert akkor úgy megsértődik, hogy fél órát is képes ordítani ezen. Az az igazság, hogy az én temperamentumomnak nagyon nagy erőpróba vele, de hát egyben tök jó önismereti tréning is vele kapcs. az anyaság, mert új tulajdonságokat hoz ki belőlem.
Amúgy ők is olyan arik együtt, és nálunk is megy a nagyon megölelgetlek, meg akkor most "hóc-hóc katonázzunk" típusú játékok, ami ált. sivalkodásba fullad :D , de hát ez is testvérré kovácsolás velejárója. Mondjuk, most pont pikkel Sárira. Sztem valahol ő érzi, hogy a hugi itthon van egész nap, ő meg nem és bár eddig nem irigykedett rá, most igen csak kapdossa ki a játékokat a kezéből. Pedig nagyon-nagyon szereti az ovit és az óvónők is dicsérik.
Hát, Sári nem nagyon eszik. :roll: Ha vlenül mégis akkor vagy kenyeret, vagy banánt, esetleg körtét. Mindezt kizárólag darabosan, a kanálnak egyenesen hátat fordít. Bár most hogy náthás, semmi szilárdat nem fogad el.

De jó hogy angolozol. Nekem is nagyon kéne a németet folytatnom (bár már angolul is rengeteget felejtettem). Az a baj, h Peti este 7-nél előbb nem jár haza, nagyszülők sem mozgósíthatók és 2xfél óra alvásidő van kb. naponta, az meg semmi készülésre nem elég.

Apukák: hát, igen, ők másképp csinálnak sok mindent. :wink: :lol:
Mondjuk nálunk nincs túl sok gond, ügyeske, de mondjuk éjjel alszik mint a mormota és ma fél 3-kor nagyon bemérgesedtem, hogy én épp altatom vissza Sárit, amikor Julcsi sírva ébredt, hogy bepisilt, ő meg horkol mintha semmi nem történne. :evil: Így aztán Sári teljesen felébredt, én meg jó mérgesen odanyomtam a kezébe a kicsit, hogy legalább méltóztasson megfogni, mert Juli nagyon kiborult a baleseten és gyorsan kellett cselekedni.

örülök, hogy meggyógyult Levi! Gyere, aztán és mesélj!

Gem :D
ügyesek vagytok ám! Sztem egész gyorsan belerázódtatok az új szerepkörbe. Rebeka is az ovival, Zsófi is a kajálással! Neked meg gondolom, nagyon nehéz a sok munkával, éjszakai műszakkal, de előbb-utóbb csak beköszöntenek az alvós éjszakák is! :wink:

Dorottya :D
Rita cica elképesztően ügyes! 9 hónaposan lépked.... :shock: NAgyon ügyes! :D

Fürdés utáni kaja: sztem is jó az, ha fürdés után már csak tej/tápszer van, lelassít, meg lehet inni félhomályban, után már csak éneklés, mondóka és alvás.

Nálatok is ilyen sz.r idő van??? :evil: Hattttalmas élmény reggel az oviba indulás, szakadó esőben egy esővédős babakocsival, egy nyűgös 3 évessel, esernyővel és tócsaát- és belelépkedéssel Ja, és még kutyakakiba is beletaposott... :? :lol:

KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

KM
Hű, nem egyszerűen indul egy napotok. Én meg az egy-szem tündéremre vagyok kiakadva néha.. :)

Edith
Örülök, hogy nincs semmi baj. És gratulálok az angolozáshoz. Két gyerek mellett... Én hiába vagyok itt kint, semmit nem fejlődik a tudásom. :oops: :roll: :evil: Mivel nem sok emberrel beszélgetek. (Erre is jó a játszótér - ott azért néha-néha barátkozunk.)
Igazából attól a helytől kb 2 órányi autókázásra lakunk. De a közelben is vannak gyönyörű helyek - egész Íro. ilyen.
Köszi a választ az esti kajcsival kapcsolatban.
Én is úgy csinálom, hogy pancsi előtt eszik tejpépet, vagy mást, és este csak cici van.
Kb. 1 hete kezdett el nálunk valami rendszer-szerűség beállni.
De tegnap képzeljétek már annyit evett este, hogy nem cicivel a szájában aludt el. Csak össze-vissza hempergett az ágyban. De azért közben hozzámbújt, rámfeküdt. :) És egyszercsak elaludt. Ja közben szopizott a szájával - de ezt mostanában elég sűrűn csinálja.

Fejlődés:
Mammamma, kot-kot-kot vagy kat-kat-kat, annny, hizz, heze, a többi meg halandzsa.
Ha hívom, hogy gyere, akkor odajön. Vagy ha már ott van, akkor nyújtaj a kis kezét, hogy fel tudjam venni. Mi még csak itt tartunk.
Ami jobban izgat, hogy nem érdekli a könyv, nem tudom rávenni játékokra. Értem itt a labdázást, vagy bármilyen tapsolós, "kezes" játékot. :(

Nyafi
Nagyon édes Giginek az a vigyor. :) Igazi kis ördögfiókának látszik azon a képen. :)

Kia
Levi egy igazi kis vasgyúró. Nagyon jóképű legényke.
Várjuk a beszámolót!

Ja, képzeljétek. Ma reggel kinézte a sonkát a szendvicsemből. Muszáj voltam adni neki. Lehet már?

Na megyek, vár a vasalni- meg a teregetnivaló. :)

Kép
tittina1982

MINDENKINEK köszönöm a válszokat a pancsi utáni vacsival kapcsolatosan!

Kép
tittina1982

Sziasztok... Csak gyorsan, mert ma ellőttük a napot. Lementem teregetni és ottmaradtunk diót szedni. Szedtünk krisztával ketten vagy 5-6 kilót. Aztán meg sétáltunk. Amikor hazajöttünk majdnem egykor se beágyazva, se a konyha összeszedve, de még ebéd sem apjuknak. No, de az előbb beszéltem vele, egyhamar nem is érkezik, még a gyárban van, kiszálláson más városban. Én emg hamar benéztem... :oops:

Titti, ha adsz is sonkát, vigyázz, hogy színhús legyen, ne a kitudjamiből összetákolt préselt változatok legyenek! Ha kap egy kicsit, nem dől össze a világ.

Nincs mit aggódnod, Boró sem kapható még játékokra. A tapsit megtanulta, mert Kriszta állandóan csak ütögette össze a kezeit. :D Mármint fogta a Boróét és úgy. És bemutatózott is neki. :P :D A könyv viszont érdekli. :P Nagyon szereti azt is rágcsálni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval, csak semmi aggodalom.

MAjd még jövök...
Ja, Nyafi, értem már a húslevest!!! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok,

koszi a valaszokat a gesztenyevel kapcsolatban (meg az elozo oldalon:))
Igen, ez massza, almaval turmixolom ossze, szereti. Bar en is ugy gondoltam, hogy ezzel mar nem kell csinalni semmit, csak hirtelen elbizonytalanodtam.

Levi, Gigi nagyon aranyos :)

Hat igen, en is soxor kiakadok az egy szem gyerekemtol, fogalmam nincs, hogy mi lesz, ha 2 lesz...
Azt vettem eszre, hogy kevesebb turelmem van hozza, mint regen volt a gyerekekhez, pedig en alapjaraton nagyon turelmes emberke vagyok. Gondolkoztam, hogy ez vajon azert van, mert azok nem az en gyerekeim voltak, vagy mert mar oregebb lettem par evvel? A valaszt meg nem talaltam meg :roll:

Meg mindig nem voltunk vervetelen :oops:
Jovo heten mar muszaj lesz menni. De egy porcikam se kivanja.

Tenyleg, kerdezni akartam, hogy a fogyokurasokkal mi a helyzet? (Kriszta?)
Edith, te mar abbahagytad? Mi lett az eredmeny?
En idokozben lementem 58-ra, meg van rajtam 3 kg plusz. A hasam viszont kicsit megereszkedett a terhesseg miatt, ugyhogy ezen mar nem segit semmi, csak a torna :?

Titti,
Tenyleg cool a hely, ahol laktok. Jo lehet a levego. Hany fok van ott ilyenkor?

Ugy nez ki nekunk nem lesz nyaralas mar, a ferjem nem tud mar eljonni szabira. :(
Talan egy hosszu 7veget bepreselunk valahova, de ez is zsakbamacska...

Eh, tok jol sutott a nap, de most ismet beborult, pedig most akarunk lemenni setalni :x
_jáde_

Sziasztok!

Gigi,Levi,Napsi......és minden baba nagyon gyönyörű!!!!!!!

Evés:Réka is eszik napközben abból amit mi eszünk.2 ill.3x eszünk tápit,ez attól függ,hogy hogy alakul a napunk.Kb. úgy néz ki,hogy 6 és 7 között tápi,10 köröl gyümi,tejpép,vagy babatej(Hipp)
13-kor főzelék,vagy ha olyat főzök akkor a mienkből eszik,ha nem hajlandó egyiket sem megenni,akkor tápi,16-17 köröl szintén gyümi,vagy tejpép,19 körül fürdés,és tápi.Viszont mi vagyunk a kivételek,mert fürdés után teljesen felébred,és 8-után tudom csak letenni.Persze mindig van egy-két kósza falatka evések között is.Pl.a Dörmi kismackó hatalmas sikert aratott.(szinezék,és tartósitószer mentes)

Viszont az éjszakáink katasztrófálisak.Az ágyában nem alszik max.éjfélig.Utána jön hozzánk,de onnantól meg mi nem alszunk,mert össze-vissza forgolódik.

Új szókincsünk mammmmmmammmm,vaavvvvvvvvvaaaaavvv,baaaabaaaaaaa
Tapsolás az abból áll,hogy ütögeti a combját.

Apukák:Tegnap 20 percet volt vele egyedül,de ő teljesen elfáradt,mert mindig kiszökött a szobából,neki meg szaladgálni kellett.Mondtam neki,hogy akkor képzeld el,hogy én reggeltől estig szaladgálok.

Gem:Kicsit megkésve,de Boldog Névnapot Zsófinak!!!!!!!!

Vettünk cipőcskét. Kép
Szeretek a szekrényben pakolászni....
Kép
És még egy pár kép...
Kép
Kép
az új mamuszom...
Kép
És végül igy barátkozunk a fogkefével..
Kép

Bocs,hogy kicsit sok voltam..

Kép

Kép
ancsa03

Köszi mindenkinek a jókívánságokat, anyósom holnap indul Füredre két hétre. Remélem kipiheni magát, és leszokik a dohányzásról. :oops:
A babák gyönyörűek és huncutok! :)
CSillával ma voltunk dokinál, 9400g, 72 cm. Dokinéni felállította, és elengedte a kezét vizsgálat közben, és a kisasszony hosszú másodpercekig álldogált teljesen szabályosan - ilyet még itthon se csinált, néztünk is nagyot az apjával?! :lol:
És kiderült a néhány napja tartó oltári hisztisség oka: jön a 7. foga, ami egy őrlő lesz (!!!). :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, és nálunk is annyira édesek, amikor megyünk Sebiért az oviba, akkor szalad ki az öltözőbe, hogy SZiiiiijjjjja CSilluuuuuuu, és öleli-puszilgatja - nagyon cukik! :D

Kép
Kép
Kép
cas

így hintáztak a minap a játszón! :)
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Néhány fotó a nagylányról!

Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Ugye milyen tündér? :P :oops:

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok Lányok!

Fiókáim nevében köszönöm a dicséreteket. Hasonlóakat tudok én is csak írni, minden baba olyan szép, és bájos.
Hős lennék? Nem hiszem. :shock: Néha nagyon ki tudok borulni, néha nagy a rendetlenség, ami az első néhány hónapban rettentően bosszantott. Aztán rájöttem, hogy feleslegesen idegesítem magam, mert még rosszabb. És, mint ahogy Manó születésekor is meg kellett tanulnom megszervezni az életem a gyerekkel, most ugyanígy tanulnom kellett, hogy a két pici mellett még a háztartás és a házasságom sem heverjen romokban. Ehhez kellett jó néhány hónap és anyukám, illetve anyósom segítése. De szerencsére úgy érzem a nehezén túl vagyunk. A fiúk imádnivalók – bár néha vannak nagy hisztik – gyönyörűek, okosak, és ahogy jönnek és bújnak hozzám, az minden nehézséget elfeledtet. De azt hiszem ezzel mindannyian így vagyunk. :D

Tegnap voltunk dokinéninél, Kokó rettentően vérszegény. :( Adnom kell neki vasat, folsavat, C vitamint, E vitamint, polivitaplex szirupot. Pontosabban kellene, mert ma is és tegnap is visszaköpte az egészet. Egyébként ezt leszámítva, nagyon meg volt velük elégedve a dokinéni, Manóval különösen, hogy milyen okos, és milyen szépen beszél már. Kokó 8,5 kg és 74 cm, Manó 12,5 kg és 86 cm.

Szilvia! Ha harapni készül Marci, már akkor határozottan rá kell szólni, hogy „Nem szabad harapni!” Nálunk ez beválik. Kokónak szokása volt, hogy feláll a TV előtt és üti a képernyőt. Mikor látom, hogy ott felállni készül, rászólok, hogy „Nem szabad a TV ütögetni!” Két napja, hogy meg sem próbálja, de ez egy hosszú folyamat volt, nem egyik napról a másikra történt. Tehát kitartás. :wink:

Cas! Jobbulást anyósodnak!

KM! Aki írta ezt a hülyeséget a beteg gyerekekről, mikor beteg be kellene zárni egy szobába egyedül, had szenvedjen. :evil: Hisz mi felnőttek is gondoskodásra vágyunk, ha betegek vagyunk, nemhogy egy gyermek. Manónak, mikor jöttek a szemfogai, volt, hogy egy órát feküdt a karjaim között és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy el is aludt. Hogyan is mondaná azt egy rendes anya a beteg gyerekének, hogy jól van itt egy puszi, mehetsz dolgodra. :roll: Nagyon ügyes Sári a beszéddel, lehet, hogy nagyon korán elkezd majd beszélni. Na Manó ugyanilyen, mint a Te Julikád, nálunk is egy óra, mire elindulunk. Valamelyik reggel, miután fél órája öltöztünk, mondtam neki, hogy „Pörögjünk már, kicsi fiam!” Erre elkezdett forogni, azt hittem bepisilek a nevetéstől, szegény gyerek meg nem tudta, mi bajom van. :lol:

Titti, sorstársam az apa nélküliségben. Köszönöm Kokó nevében a köszöntést. Látom minden országban ilyen egyen Uniós játszótér van. Mi is szopizunk fürdi után, de előtte kap rendes vacsit, mikor mi is vacsizunk, ahogy Edit írta, kb. 1-1,5 órával lefekvés előtt. Fürdi után már nincs kaja, csak szopi, és így megtanulja, hogy fürdés után alvás van.

Dorottya! Gratulálok az elinduláshoz, nagyon ügyes Rita. Azért rág mindent, mert ez a korszak erről szól. Ők még úgy ismerkednek a világgal, hogy a szájukba vesznek dolgokat, és megízlelik.

Edit! Nálunk is szinte ugyanez megy, amit írtál a lányokról, azzal a különbséggel, hogy általában Kokó ébred hamarabb, de ők is úgy tudnak örülni egymásnak. Remélem ez később is így marad.

Na megyek, kisebbik törpém felébredt.

További szép napot.

Anita

goodfairy

Csajok mit csináljak? Gigi 3 napja megint tápon él... :cry: :cry: :cry:

Kép
nyafi

ha rám hallgatsz..., semmit! :D Illetve akkor tápot eszik és kész! Julcsi volt ilyen, nagyon sokáig nem igazán érdekelte más és mégis jól fejlődött. Falatokban mérhető szilárdat evett sokáig. Sztem attól hogy tápszert kap, még uúgy "működik" mint a szopis babák. Sári is kóstolgat, de most hogy betegeskedik, visszaállt a kizárólagos szopira, aztán ahogy javul majd megint eszegetni fog kicsit.
Gondolom, próbáltál már mindent, de azért leírom az ötleteimet, jó? :wink: :D
- kicsi kézbe adható puha falatok (kenyér, szilva, puha körte stb)
- kanalazás, úgy hogy nála is van kanál
- ti tányérotokból evés, ha olyan étel van, amit ő is ehet már
- Sári pl. szeret etetőset játszani: ő bekap egy falatot, cserébe nekem is benyom a számba egyet.
Egyébként nem úgy néz ki, mint egy kiéheztetett gyerek... :lol: NAgyon aranyosak a kádas képek! :D
KM

Kép
Kép
kismok

Az én lányom napok óta matrica. Mostmár kezdek komolyan belefáradni, hogy egy perc nyugtom sincs tőle nappal, mert ébren 1 m-re se távolodhatok el tőle, és nappal alig alszik. Szerencsére éjjel legalább csend van...
Remélem gyorsan kibújik már ez a zápfogacska!

Nyafi
Ne ess kétségbe! Pár nap és helyrejön a kisasszony evőkéje! :)
Nem lehet, hogy őt is a foga gyötri? Csilla se volt nagyon hajlandó szilárdat enni, amikor a metszőfogai jöttek. :roll:
Most bezzeg folyton rágna a foga miatt, és a tápit kell beleimádkozni?!
(Tudom, nekem semmi se jó?! :lol:)

Kép
Kép
Kép
cas

Lányok :D
gyorsan el kell mondanom, mert ez már nekem is sok... :lol:
Anyukám itt volt nálunk, én nagyon magyaráztam neki valamit, ami úgy végződött: egy! Erre hallom az etetőszékből: "tettööö" :shock: .
Na, gondoltam, ez tuti véletlen, de azóta ahányszor kipróbáltam, mindig ezt mondja... :shock: Most akkor ez mi? :lol:
KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Huhh, akkorát hancúroztunk az előbb a lányaimmal, hoyg teljesen kinyiffantam. A térdeimet alig érzem, hiába, kissé rég elszoktam a mászkálástól. :P :lol: Fogócskáztunk a legkisebbnek a szintjén. :D Annyira élvezte Boró is, és felfogta a fogócskát. Elszaladt előlem, ha azt mondtam hamm-hamm-ham, és mászott utánam, ha mondtam jaj, jaj, jaj, megfog Boró/Kriszta, majd mindketten rámmásztak, lebirkóztak. Még ilyen közös játék eddig nem volt. :) Olyan jól érzem magam!

Bocs', hyog csak ennyi, majd jövök (egyszer) reagálni is!

Ja, azért Kismok, ezt nem hagyhatom figyelmen kívül!!! Nem semmi a kisebbik csajod! :shock: :shock: :shock: Ebből matematikus lesz! :D Nem lehet, hogy Julcsinak a "keze" van a dologban? Gratulálok neki, nagyon ügyes. Te pedig büszke lehetsz rá, természetesen! :)

Ja, hoyg én is dicsekedjek még... Boró is inti a nemet. Fordítja jobbra-balra a fejét. Akkor is, ha tiltok valamit neki, akkor is, ha már nem kell töb étel pl. Eddig is csinálta, de teljesen következetlenül, ma viszont mindig indokolt volt a NEM-ezése. Még amikor kiborította a kukát és szemezgette belőle a rizset :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: akkor is szugerrálta magának, hyog nem szabad. :lol: :lol: :lol:
)Szerencsére tök friss volt a főtt rizs, amit kidobtam, csak épp megmaradt egy kanálnyi. A kisasszony rögtön ottermett, de szerencsére hamar észrevettük.

KRISZTAAAAA!!!!! :?: :?: :? :?: :?: :?:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kismok
Édes lehet Sára! :lol:
Erről az jut eszembe, amikor ismerősék kiköltöztek Ámmmerikába, és a legnagyobb lányuk ovis korú volt. A házban mindenféle náció lakott, a gyerekek együtt játszottak az udvaron.
Egyik nap elmagyarázta a kiscsaj a szülőknek, hogy ő megtanult argentínul, mert már tudja, hogy amikor a barátnője anyukája kiszól az ablakon, hogy "undoztresz", akkor gyorsan haza kell menni! :lol:

Edit
Az a kergetőzés jó lehetett, én Csillával játszottam ilyet a minap, és nagyon élvezte. Az is csúcs, mikor Sebi szaladgál fel alá a lakásban, húzza maga után az egyik gurulóslábú-játékteknőst hosszú kötélen, Csilla meg visítva vágtázik a teknős után, mert hát az mégiscsak az övé... :lol:
Kukázást pedig Csilla is szereti, szétkapta a minap a pelusos kukát, szerencsére a kakis pelusokkal nem játszott, csak 1-2 szingli popsitörlőt (amit orrtörlésre használtam) cincált miszlikre, mire bementem... :?

Kép
Kép
Kép
cas

Kismok :D
Én is "csak" gratulálni tudok Sára tudományához! Nem lehet, hogy Apuka doktorija (úgy emlékszem, hogy mostanában írta) ilyen hatással volt a csajszira?? Suliba mikor íratjátok?? :lol: :lol:

Cas :D
Én KULLANCS-nak hívom Marcust, dettó ugyanez, sehova nem tudok tőle mozdulni, amíg lát. Ha sikerül elszöknöm, akkor jól elvannak a fiúkkal.
Nagyon szépek a gyerkőcök!!!!

A minap Kristóf játszott ilyen kergetőzöst Marussal, s Marci is menekült Kristóf elől, én azt hittem, hogy ez így normális, de akkor most én is örülök, hogy már felfogja, hogy ez milyen játék 8)
Krisztának írtam az iwiwen, remélem, hogy minden ok velük, nem szokott ilyen sokáig "elmaradni" :roll: Ott sem volt már négy napja :roll: :roll:

Anita :D
Jó hosszú a lista a vitaminokból, de amíg "csak" ezeket kell adni, addig nincs nagy baj :roll:
Harapás: próbálom én mondani neki, úgy látom, hogy néha megérti, de amikor nyűgös, akkor még rosszabb lesz a helyzet, ha nem engedem, hogy egy jóízűt a vállamba harapjon :roll: néha meg olyan gyorsan történik, hogy csak felszisszenni tudok.
Olyan "egyszerűnek" tűnik minden, ahogy leírod, az egy, majd kétgyerekes anyukák(háziasszonyok, feleségek) életét..bár az életben is ilyen egyszerű lenne. De azért egy szó, mint száz, Neked tényleg nagyon nem lehetett egyszerű két ilyen picurival. Marci most 10 hónapos lesz, s el szem tudom képzelni, hogy hamarosan egy másik piciről is gondoskodnom kéne :oops:

Ancsa :D
Réka Baba is csodaszép nagylány már!!!

Dorottya :D
Igen, tényleg nagyon tündéri :wink:

Tanácsot nem tudok adni, de dícsérni Abigélt igen :wink: Nagyok, s szépek vagytok ti is!

Ígérem, hogy hamarosan teszek képet Mariciról, Kristófról, már csak válogatnom kell, azt a közel ezret (lehet, hogy több), amit párom tegnap lekicsínyitett Babanet méretűre :wink:

Párodnak van meló???

Elmaradt a "szöveges értékelés", amit ígértél :wink: gyere mesélj! Biztos, hogy sok minden történt veletek is!

Jó éjt Lányok, kislányok, kisfiúk :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Itt vagyok végre...

Minden baba szép és egyre ügyesebb!

Edit
Boró nagyon ügyi, ahogy eszi a paradicsomot :lol:
Szépek a fülbevalós, tesók a kádban képek!
Krisztának tényleg jól áll a szemüveg. :wink:

Levi is tudja a nemet mutatni :lol: a fejével...
Ha rászólok már mutatja is :lol:

Titti
Utólag is - Boldog Hófordulót!

A szopi - fog kérdés..
Levi már nem harap...
Mostanában leszokott róla, bár eddig is csak 3-4x harapott meg, amikor
még szokatlan volt neki, hogy van foga.
A cicibe nem zavart be a nétha, mert előtte mindig kiszívtuk az orrát.
...ezért is lett az új szerelme a porszívó :lol:

Szilvi17
A C vitamin cseppet Levinek 1x10-es adagban kellett adnom.
Most is adok neki minden nap - bár már nem 10-et.

Dominak Gratula a 6 fogacskához!!

Kismok
Sajnálom a hisztit, nagyon nehéz lehet neked :?
...de elmúlik majd :oops:
Remélem Sára már meggyógyult!

Dorottya
GRATULA Rita első lépéseihez!!!!!!!!!

Ancsa
Jó a kabátja Rékának!
Nagyon aranyos benne :P

Anita
Örülök, hogy visszatértél... és , hogy jól vagytok.
A két fiú nagyon édes - majdnem egyformák :lol: :wink:

Cas
Jobbulást Anyósodnak!
Szép méretei vannak Csillának :P

...Szilvi - Apukádnak is!

Én most járássegítőt akarok (vagyis már Apát is megfertőztem :P ) venni Levinek. :)

Pár napja bújt ki a 3. fogunk, de már jön a 4. is :lol:

Kb 2 hete tudunk tapsolni és integetni... :lol:
Szinte mindenkinek - még a kutyáknak is - integet :)

...és bölcsis lesz Manó :lol:
A 2. helyre, ahol voltunk - fel is vették.
Az első a leendő munkahelyünkkel szinte szemben lett volna ,
ahová felvették az pedig pár szám méterre van :lol:

Rengeteg telek van - ami eladó - arra, ahová költözni akarunk...
Jó lenne kifogni egy olcsóbbat :oops:

...és sajnos tényleg fogytunk egy kicsit a betegség miatt.

Ezt ma kaptuk - voltunk a sógornőméknél - a kerilányunkké volt, csak ő
már kinőtte:
Kép
Nagyon tetszik neki :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

S akkor egy pár kép rólunk:
természetesen a papucs nálunk is az egyik kedvenc
Kép
na, akkor most hogyan tovább :roll: (itt tud araszolni, de vége volt a fotelnek)
Kép
elaludt
Kép
apával bohóckodnak, Mici Maci és Tygriss:-)
Kép
pakoltunk anyuéknál, Marci is segített
Kép
testvérek :-) Pesten, s Tenerifén
Kép
Kép
pont 1 év telt el a két kép között:-)
Kép

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kia
Köszi a köszöntést Napsi nevében is!
Gratula a fogacskákhoz!, nekünk még mindig nincs. :)
És a bölcsihez. Mikortól mehet?
Mi az a járássegítő?
Nagyon édes Levi, nem is látszik a fogyás. (Ilyenkor mondják, hogy jó, ha van miből...)
Ti is tudtok már integetni meg tapsolni. Tök jó!

Szilvia
Igen, hála Istennek van munkája Páromnak. Úgy néz ki, ezen a héten is megy Dublinba pár napra. :( :)
Nagyon helyesek a srácok.
Kristóf mennyit férfiasodott az egy év alatt... :shock:
Úgy látom a szemük egy-az-egyben ugyanolyan.
Marci pedig egy igazi kis mosolyka. És Ő is milyen ügyesn araszolgat már.
(Napsi a kiságyát járja körbe állandóan. :) )

Kép
tittina1982

Jajj, majd elfelejtettem: mi táncolni tudunk. Rogyasztja a térdeit - rugózik, ha zenét hall, vagy ha mondjuk Neki, hogy tánci-tánci.

Kép
tittina1982

Szilvi
A bőröndös kép nagyon jó :P
A tesók pedig nagyon hasonlítanak.... le sem tagadhatnák egymást :wink:

Titti
Gratula a táncihoz!!
Levi csak a fejével , vagy egész testével egyszerre csinálja :lol:

A járássegítő
Pl. ezek: http://bolthely.hu/manojatek/lista/474a ... rassegitok
(tolható bébitaxi, kiskocsi...)

Levi állandóan menni akar, már pár mp-re meg is áll egyedül.. aztán jön a huppanás :lol:

A bölcsi...
Sikerült 2010. elejétől (ekkortól szerettem volna) :P
Nagyon kedves volt a bölcsivezető nő :D

A mai jó hír:
Apát felhívta egy kolléga, aki ott dolgozik, ahová mi akarunk menni.
Neki az van leírva, hogy ha Apa átkerül oda, akkor ő jön ide Bp-re :lol:
Ez már csak jót jelent, mert úgy néz ki elengedik....
Bp-re biztos átveszik a kollégát, mert ide mindig kell ember , így nem kell még itt szenvednie Apának sok-sok hónapot.
(mert van, aki 3x is beadja az áthelyezési kérelmét, míg végre elengedik,
egy alkalom - akár 6 hónap visszatartást is jelent)
... már lehet, hogy idén költözünk :shock: :)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nagyon aranyos Levi HINTAOROSZLÁN-ja :D Ráadásul nem csak simizi, hanem rá is ül!! Hintázni is tud rajta?

Kép
Kép
d0r0ttya

Köszi :)

Ráül, mert ráültetjük :P

Ő nem hintázik rajta, inkább mászik lefelé... és egyedül akar rámászni :lol:
Nagyon szereti simogatni a fejét :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kriszta merre vagy? :lol:

Azt hittem megússzuk ezt a fránya influenzát.Ma reggelre mind a két fiú taknyos lett.Levinek nagyon folyik az orra,be van rekedve mint aki egész éjjel koncerten volt.Fluimucilt adok neki meg az oscillococcinum homeós bogyót.Láza szerencsére még nem volt.Ma délelőtt kimentünk sátálni,bolt,posta ,gyógyszertár.Azt sem tudom sokszor hogy öltöztessem fel. :D
Remélem titeket elkerül ez a fránya vírus.

Van valami kókuszos süti receptetek?

Na megyek le kell fűznöm a csekkeket(fél éve nem csináltam már, van egy pár). :oops:

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Csak komolyan!!! :lol:

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Most ez a síp a kedvence.

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!

Itt az indián nyár, mindenki kirándul, mi? :D
Na, én persze itthon dekkolok és Sárit most altattam vissza 1 órán belül másodjára. Tele a hasa, éjjel alig aludt, meg délelőtt is 20 percet, du. tessék mormotának lenni, nem igaz? :lol:

hű, én is úgy szeretem ezeket a kergetős játékokat. Meg hogy Julival versenyeznek... Persze a hangulat - nem tudom, mi lehet a habfürdőben... :roll: - hogy hogynem mindig fürdés után, az esti közös búcsúzkodás előtt van a tetőpontján. Mert pizsiben a legjobb felsuvickolni a lakást ám! :lol: Érdekes, de annak idején, Julcsinál fürdés után már csak tente volt, különben, teljesen felpörgött, Sárinál ez a végső hancúr teszi helyre a dolgokat és most már ált. fél órán belül elalszik. Tegnap pl. fél 9-kor már mind2 csajszi húzta a lóbőrt. Nem is volt ilyen a közel 10 hónap alatt... :roll: :lol:

Szilvia :D
Jaj, nagyon édesek a képek! Kristóf kész férfi már, nem mellesleg iszonyúan hasonlít rád szerintem! Marci is csudaszép kiskrapek, a micimacis-tigrises kép nagggyon jó! :lol: Az alvóson meg gyönyörű! :D

nahát ez igazán jó hír! Meg az is hogy párodnak nem lesz gond a munkahelyváltás... Sztem biztosan találtok magatoknak való házat/telket is majd. Melyiket szeretnétek jobban?
Levi gyönyörű továbbra is! Alvással, kanalazással hogy álltok? Már nem emlékszem, Levi cumis?
Azért kérdem, mert, mivel Sára világ életében utálta, így egyelőre alvásilag hozzám van láncolva - mivel szopin alszik el. Egyrészt örülök ennek, mert olyan jó dolog ez, másrészt viszont nagyon jó lenne rávezetni arra, hogy mondjuk az apjánál is el tudna aludni. Bár lehet, hogy még kicsi ehhez. De nekem már olyan jó lenne, egy héten egy este visszatérni régi kórusomba és ez így lehetetlen...

Ancsa :D
Jaj, nagyon vicces Rékád az üvegajtón kukucskálós képpel! Olyan jó nevettem! :D Pakolászás nálunk is befigyel! Hány fogat kell mosni?

Kriszta :D
legalább egy kis füstjelet kérünk, hogy minden oksi! :wink:

Képzeljétek (bár félve írom ezt, mert ilyenkor mindig visszaáll minden az eredeti kerékvágásba :roll: ) Sári elkezdett nagyobb mennyiségeket enni. Méghozzá kanállal. :shock: Szombat óta.
Emlékeztek, írtam, hogy a náthája idejére teljesen visszaállt szopi üzemmódba, aztán ahogy kezdett helyrejönni úgy jött vissza az étvágya, de számomra megdöbbentő mértékben. Kb. 3 perc alatt belapátolta a banános-almás husiját ebédkor is. Nála ez a decinyi mennyiség már nagyon-nagy szó. Eddig két nap alatt sem fogyott el ennyi! :D
Felső metszőt nagyon megszenvedi, éjjel is vagy 4x fenn volt, ebből egy az 1 és negyed 4 közé esett. Egyszerűen nem lehetett visszaaltatn. Szóval most veszettül fitt vagyok! :wink:

Na, megyek mert ilyenkor töltöm a kávészünetem és még akarok csinálni ezt-azt.
KM

Kép
Kép
kismok

Szilvi :D
gyógyuljatok gyorsan! Küldök puszit Levinek!

És néhány új kép:
Kép Almát esznek
Kép Neki csak ez jutott...
Kép Hóc, hóc, katona
Kép Családi zene-est (én doboltam, Sári csörgőzött)
Kép Hempergők
Kép Röhögő parókás
Kép Borbélynál

Na, jó sok lett! :wink:

Kép
Kép
kismok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?