Jó reggelt, lányok!
Szilvia
még elfelejtettem írni két napja, hogy nagyon örülök, hogy apukád javulóban van. Talán az unokázás is segített neki, hiszen a lelki állapot nagyon szoros öfüggéseket tud mutatni a test egészségével. Kész terápia!
Sárival kapcs.: jaja, én is meglepődök időnként, hogy ezt meg honnan tudja, de sztem lesz ez még így se. Már úgy értem, hogy a nyelv elsajátítása szokott néha ciklikusságot mutatni: amit most tud, lehet, h egy idő után már nem olyan érdekes, "feledésbe" merül, aztán, mikor megint jön egy nagyobb fejlődési ugrás, újult erővel szedi elő a szavait. Mondjuk, Julcsi nem ilyen volt, ő a teljes fokozatosság híve!
Marciról lécci tegyél képeket (meg Kristófról is), olyan sokat változnak hónapról hónapra!
Edit
éljen a 3. fog!
Remélem nekünk is kijön napokon belül, mert nem elég hogy tök náthás, úgy bedurrant fölül az ínye, hogy csoda, hogy nem sír állandóan Sári.
Az egy hónap alatt nagyon sok minden történhet, de mint Szilvinek is írtam, lehet, h ez csak egy átmeneti állapot. Jaj, nagyon édi lehetett Kriszta a kkkk-vel. Bírom nagyon amikor egy baba "renitens", már ami az első szavakat illeti. Unokaöcsémnek volt az első szava a "bagaly"=bogár, Julcsinak meg a "glan-glan"=gilingalang. A következő neki is a kkk-kkk volt, de nem kutya értelemben, hanem mert a kedves apukája megtanította, hogy csinál Mikrobi
(nem tudom, ismerted-e ezt a régi mesefilmet, az én gyerekkoromban itt sokat adták).
Julikával egyébként nem olyan "könnyű" ám, mint elsőre gondolhatnánk. Mert igaz, hogy ő egy lassú, elgondolkodós fajta, de pont emiatt állandóan nyözgetni kell, bármit meg akarok csinálni, vagy bárhová el akarunk jutni. Most így ovi előtt 1 óra vele felöltözni, pisilni és inni egy adag tejet. Ráadásul rettenetes makacs ezért annyira kell figyelnem minden szavamra, és nagyon kell vigyáznom, nehogy kiakadjak azon, hogy nem halandunk 5-ről 6-ra, mert akkor úgy megsértődik, hogy fél órát is képes ordítani ezen. Az az igazság, hogy az én temperamentumomnak nagyon nagy erőpróba vele, de hát egyben tök jó önismereti tréning is vele kapcs. az anyaság, mert új tulajdonságokat hoz ki belőlem.
Amúgy ők is olyan arik együtt, és nálunk is megy a nagyon megölelgetlek, meg akkor most "hóc-hóc katonázzunk" típusú játékok, ami ált. sivalkodásba fullad
, de hát ez is testvérré kovácsolás velejárója. Mondjuk, most pont pikkel Sárira. Sztem valahol ő érzi, hogy a hugi itthon van egész nap, ő meg nem és bár eddig nem irigykedett rá, most igen csak kapdossa ki a játékokat a kezéből. Pedig nagyon-nagyon szereti az ovit és az óvónők is dicsérik.
Hát, Sári nem nagyon eszik.
Ha vlenül mégis akkor vagy kenyeret, vagy banánt, esetleg körtét. Mindezt kizárólag darabosan, a kanálnak egyenesen hátat fordít. Bár most hogy náthás, semmi szilárdat nem fogad el.
De jó hogy angolozol. Nekem is nagyon kéne a németet folytatnom (bár már angolul is rengeteget felejtettem). Az a baj, h Peti este 7-nél előbb nem jár haza, nagyszülők sem mozgósíthatók és 2xfél óra alvásidő van kb. naponta, az meg semmi készülésre nem elég.
Apukák: hát, igen, ők másképp csinálnak sok mindent.
Mondjuk nálunk nincs túl sok gond, ügyeske, de mondjuk éjjel alszik mint a mormota és ma fél 3-kor nagyon bemérgesedtem, hogy én épp altatom vissza Sárit, amikor Julcsi sírva ébredt, hogy bepisilt, ő meg horkol mintha semmi nem történne.
Így aztán Sári teljesen felébredt, én meg jó mérgesen odanyomtam a kezébe a kicsit, hogy legalább méltóztasson megfogni, mert Juli nagyon kiborult a baleseten és gyorsan kellett cselekedni.
Kia
örülök, hogy meggyógyult Levi! Gyere, aztán és mesélj!
Gem
ügyesek vagytok ám! Sztem egész gyorsan belerázódtatok az új szerepkörbe. Rebeka is az ovival, Zsófi is a kajálással! Neked meg gondolom, nagyon nehéz a sok munkával, éjszakai műszakkal, de előbb-utóbb csak beköszöntenek az alvós éjszakák is!
Dorottya
Rita cica elképesztően ügyes! 9 hónaposan lépked....
NAgyon ügyes!
Fürdés utáni kaja: sztem is jó az, ha fürdés után már csak tej/tápszer van, lelassít, meg lehet inni félhomályban, után már csak éneklés, mondóka és alvás.
Nálatok is ilyen sz.r idő van???
Hattttalmas élmény reggel az oviba indulás, szakadó esőben egy esővédős babakocsival, egy nyűgös 3 évessel, esernyővel és tócsaát- és belelépkedéssel Ja, és még kutyakakiba is beletaposott...
KM