Új privát üzeneted érkezett!

Hűűűűűűűűűű. Nagy gratula Ildinek! Nagyon gyors volt! Nem is értem. A dokim azt mondta, ha elfolyt a magzatvíz (igaz fájások nélkül) akkor ráérünk 6 óra múlva beérni. Gondolom fájások is lehettek. Majd kiderül, várjuk a részleteket jövő héten! És szép nagy baba 36 hetesen! Jó, hogy kimosott, vasalt, sterilizált! :)
Sajnos ez rajtam nem segített... :cry:


Ildi párja! Mi pénteken megyünk reggel 1/2 8-ra CTG-re az Uzsokiba. Meglátogatnám szívesen Ildit. -ha sikerült az egyágyas. Lehet? Csak pár percre, mert engem a párom visz (nem férek a kormány mögé), és ő siet dolgozni. Melyik szobában van? Nem gond, ha pont nem alkalmas, írd meg nyugodtan, majd úgyis jönnek innen a hírek.

Szöszke! Jó, hogy sikerült meggyőzni az orvosod. :)

Anhel! Nekem a védőnő elintézte a recepteket, ő odaadta üresen, majd beírjuk a dátumokat, Apa ki tudja váltani amíg bent leszünk a kórházban. Nem jött fel hozzánk, csak beugrottam érte hozzá. Nem bonyolítja túl a dolgokat szerencsére.

Zsu! A Te védőnőd nem semmi! :lol: Tényleg: miért nem értesítetted?! :lol:

Napsugi! Nagyon szorítunk holnap. Pont ma reggel jutottál eszembe, hogy Te már holnap babázol! Irigy-irigy.

MTücsök! Dagadó fej is jó jel. Én sajnos nem tudom eldönteni, így is cipóképem van alapból. :lol:

Emmalena! Várjuk a CTG híreket. Vagy inkább szeretnél bent is maradni? 8)

Hát én meg az október 4-i dátumommal még a végére maradok. :shock:
Pedig jó a számítás, lombik a babóca....
Apa szerint majd a következő hidegfront.
Én is úgy látom nem nő már a hasam.
A hétvégi szerzemény 3 kombidresszt kivasalom ma, hátha segít a szülés megindulásában. :D Más már nincs, minden bepakolva, ház is tiszta (ablakpucolást kivéve, de ebben az időben nem is fogom megcsinálni).


Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


csak az Ildi párja részt akartam vastagon. :oops: bocsi

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Most kifejezetten irigylem a programozott császárt!!!!
Sohasem gondoltam, hogy a császáros szülés nem "igazi" szülés vagy ilyesmi, most viszont szinte magam is erre vágyom :roll:
Nem vagyok egy kifejezetten tervezgetős fajta, ahogy esik, úgy puffan inkább, de MOST bárkivel cserélnék, aki tudja, mikortól tarthatja karjaiban a gyerekét :D :D

Drukk nektek holnapra - Napsugár, jövő hétre - Dragonfly!!! Ti pedig drukkoljatok nekünk kb. tegnaptól kitudjameddig....jajj!!! :roll:

Anhel, eddig én is fenéknövesztő eéfoglaltságnak éreztem a gép előtt töltött nem is kevés időt, de most úgy érzem, veszélyességi pótlék jár érte...! Szabi is megbolydult, és én sem vagyok túl jól...

DE legalább eszembe jutott, hogy ma házassági évfordulónk van!!!!!!!! A harmadik!!! Valami meglepi után kell néznem!!!

El is köszönök, háááát mit mondjak, vigyázzatok magatokra, szüljetek, ha akartok és itt az ideje (vagy nincs...), de azért ne ijesztgesseteg minket ilyen 2 órás szülésekkel, mert még megszülünk ijedtünkben... :shock: :shock:

Andi
Kép
handrea75
 
 

 
 

Ancsa
Most jól megijesztettelek!!!! :lol: :lol: :lol: Neked aztán nem lehet a kedvedre tenni. Túl korán se jó, de későn se...bárcsak így lehetne válogatni... :lol:
Egyébként ne félj, mert én se vagyok már a régi. Ildi okt. 13-ra kérte a szülést... hát ez most nem jött össze, asszem nem sok tiszteletdíjam lesz... :roll: :lol:

Dragonfly
Jó, hogy jelentkeztél!!!! Nem semmi, hogy még egyben vagytok az ikrekkel!!!! Lehetne esetleg, hogy mostantól egy "kicsit" sűrűbben jelentkezz??? :lol: Úgyis tengernyi időd lesz, amikor megszületnek az ikrek... :lol: :lol: :lol:

Peva
Ne türelmetlenkedj! Péntek volt a te napod. És csütörtökön lesz egy gyenge hidegfront, hátha az segít... :roll:

marek
 
 


SziasztoK!
Nusildi: gratula az egészséges szüléshze, totál elérzékenyültem! Annyira jó, hogy ennyi pozitív példa lesz előttem, mire a szülőszobába jutok! Jó egészséget nektek, sok-sok boldogságot a kis családnak!!!! :D
Mindenkinek szép napot!
M.

macianyu
 
 


Marek! Köszi, remélem igazad lesz! Mennyi is a tiszteletdíjad? Kidolgozhatnál valami egységes tarifát +/- 1 nap = -10% pl. Persze így Nusildinek Te fizetsz. :shock: :lol:

Dragonfly! Hiányoltunk már! Szuper, hogy még egyben (kicsit aggódtam, úgy el voltál tűnve). Egy-két dolgot írhatnál magatokról, babákról (nevek, várható súly, eltelt hónapok) még szülés előtt, mert aztán tényleg biorobottá kell hogy változz.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva
Ha a dokim épp szabadságon van, amikor szülök, akkor ő fizet???? :roll: Nem...na ugye? Van, hogy hiba csúszik a rendszerbe, egy csomó minden bekavarhat, az biztos, hogy én nem hibázok, csak a kedves anyuka nem vigyáz magára eléggé, vagy épp túlságosan is vigyáz magára. Erről meg én nem tehetek!!!

marek
 
 


Koszi a koszontest lanyok! :oops:

Nevek meg nincsenek kokretan, van egy listank, majd arrol valasztunk, itt 42 nap van az anyakonyvesztetsre, ugyhogy lesz egy kis idonk ismerkedni a sracokkal, es ugy valasztani nevet.

Pocak jo nagy, 104cm, es nehez, de azert jol birom, es ami a lenyeg, a babak nagyon jol erzik magukat odabenn..:) meg mindig rugkapalnak, ugrandoznak ezerrel, a hasam egyfolytaban hullamzik... :D

most mar kb 2.5 kilo mindketto, szoval jo lesz a sulyuk szuleteskor, latszik, hogy gyakoroljak a lelegzest is, ugyhogy a doki meg van veluk elegedve.

Bocsi, hogy ilyen sokaig eltuntem, de koltozkodtunk augusztusban, aztan a netre kellett varni, nyaron meg a csalad+baratok szalltak meg bennunket, de igerem, tobbet jovok majd ezutan! es edesek vagytok, hgy meg emlekeztek ram.... :oops:

Nehez lehet a varakozas, hogy egyfolytaban keszenletben kell lenni, de a babak mar keszen vannak, es barmikor is jonnek, semmi baj nem tortenhet!

Peva, egyel valami csiposet esetleg, itt azt ajanlgatjak ;)

dragonfly
 
 


Naháááááááááááááát!!!
Gratulálok Lottikához és a szupergyors szüléshez, Ildi!!!


Te jó ég, velem egyidős terhessége volt Ildinek, úgyhogy egészen betojtam!
Ideje összepakolnom a kórházi cuccot, de őszintén szólva még mindig nem érzem, hogy itt lenne az ideje. :D Szerintem összefüggés lehet a szülés időpontja és az összepakolás között. Aki érzi, hogy közeledik az idő, az pakol. :)

Peva, én október 27-re vagyok kiírva, és leghamarabb október 20-22. körül fogok szülni. Még rengeteg dolgom van addig, és türelmes vagyok. A baba sem akar még megszületni.

Marek, igen, örülök a természetes szülés lehetőségének, de azért izgulok is, hogy milyen lesz. Azt mondta a dokim, hogy nem tágultam, de puhul a méhszájam. Ja, és a szeméremcsont-fájásra is azt mondta, hogy az ízületek is puhulnak.

Kép
szöszke
 
 


Hali!

Most értem haza a ctg-ről.Annyira zsivány a kiscsaj!!!!!!!meg sem mozdult.noszogattuk, én is meg a szülésznő is, sokáig, de csak szunyált.Mondja a szülésznő, hogy ez igy nem lesz jó, mert mozgást kell produkálni, akkor álljak fel, hátha...Hát nem...Mondom, egyek egy kis csokit?talán majd akkor.Hát, ahogy kiejtem a számon a csoki szót, mint akit villám csap meg, ugrott egyet, és szerintem rángatta a köldökzsinort, hogy "küldjed anya azt a csokit, mit totjázol?"ahogy leért a csoki, keze lába meg sem állt.Akkora franc, tiszta anyja... :lol:
egyébként minden ok, a méhszájam tovább puhult, bár mondta a dokim, hogy most vasárnapig elutazik, legyek szíves nyugton maradni a fenekemen.Ő még nem ismeri az én formámat...:-)
emmalena
 
 


megszületett Lotti???


Ildi GRATULÁLOK!!!!!!



Nagyon ügyesek vagytok!!!!
[size=12]
Nagyon sok örömet, boldogságot,egészséget kívánok!!!!


[color=red]
[/size][/color]

Kép

Kép
borkaby
 
 


nem volt még időm utána olvasni, de olyan jó, hogy ilyen örömhírek fogadnak :D :D

sajnos én az elmúlt napokban nem tudtam jönni,mert hétfőn szegény nagymamimat (83 éves) bevitték a kórházba,mert leesett a lépcsőn és combnyaktörése van. elég sokat bent voltunk a kórházban, tegnap műtötték,de már jól van szerencsére. Annyira retteg a kórháztól,hogy mondta,mindent belead,hogy hamar meggyógyuljon, nehogy bent kelljen maradnia. remélem így is lesz :)

ma elkezdtem pakolászni,takarítgatni, holnap még veszek szoptatós melltartót,aztán jöhet is a szülés :D
Tomi nem tudom,hogy mit szól mindehhez. Már 2 bögre málnalevélteát iszok naponta, annyit lehet,ugye?

Este utánaolvasok, remélem mindenki jól van!!!

Nyugtonmalac! nagyon jó a honlap!!!

Borkaby

Kép

Kép
borkaby
 
 


hú, Szöszke! Most olvasom a pakolás és a szülés közti összefüggéseket. Kíváncsi vagyok bejön-e,mert eddig nem volt semmi kedvem összepakolászni, ma viszont rám tört...

Kép

Kép
borkaby
 
 


Sziasztok!!

Azt hittem rosszul látok :lol: :lol: :lol:

[b]Ildi!
SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!!!!!! [/b]


Lottiapu!
Lécci add át Lottianyunak valamennyi puszinkat, gratulációt!!!! :)

Napsugi!
Nagyon sokat gondolok Rád! Holnapra nagyon sok erőt!!!!!!

Marek!
Gyógyulgassál!!!!!!!

Ancsa!
Én is beparáztam a vérnyomim miatt. Áival volt 170/120 is, de pár perc után lement. Úgy látszik ugrálgat. Örültem, h eddig megúsztam, de most így a végefelé újra előjött. Szedem a gyogyit és méregetem....
Kisfiadnak puszik!!!!

eMMA!
Szuper a csajod!! :lol: :lol:

Andi!
Én is parázok mi lesz Ábival, ha elfolyna a vizem. Bence elvileg 30 perc alatt ér haza, de még mindig sokat van el 40-50km-re.....Ő abban bízik, h nem szülünk, de mi van ha mégis???? MINDENÓRÁSAK VAGYUNK.....
Ráadásul Ábel nélkül eddig a leghosszabban 5 órát voltam távol........ Ő tutira ellesz, de én?????????????

Dragonfly!

ÖRÜLÖK NEKED! GRATULA A FIÚKHOZ!!!!! Várjuk a híreket rólatok! Szeretünk! :wink: :)

Peva, ny.malac!

Én már tényleg csak röhögök a védőnőn.......ritka madár.......
ráadásul kijelentette, h utál a környékünkre jönni, mert a "galád kismamák egymással beszélik meg a dolgaikat és Tőle nem kérdeznek és feleslegesnek érzi magát"..... (10-12 kisgyermekes család és pocakosok laknak a közelünkben, naponta kint vagyunk a kicsikket és beszélgetünk. Az egyik apuka megkérdezte: miről beszélgessenek az anyucik?????? a szexuális életükről?????? na azóta még idiótább a védőnő.... :lol: :lol: :lol:

Borkaby!
Jobbulást a nagymamidnak!!!!!


Én is voltam reggel CTG-n.......eléggé beparáztam. Fájás nuku, de a ctg-s csaj folyamatosan nézte a görbémet. Kérdeztem mi a baj, aztán kinyögte, h annyira rugdos Konstantin, h a szívfrekvencia többször 190 körül volt........Megijdedtem, hiszen tegnap óta a vérnomásom car.....Megnézte a dokim, annyit mondott, h nagyon vagány a gyermek, nincs baj, jövő héten ismét CTG. Akkor UH-t is akarok, derüljön már ki, mi a helyzet odabent.

Amúgy sokkal lejebb érzem a ficánkolást, kb. egy tenyérnyivel lejjebb.......remélem ez azt jelent, h megfordult!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Ildi gratulálok a kis Lottihoz
sok eröt, egészséget nektek

Napsugi, Dragonfly: drukkolok, hogy miden rendbe legyen nálatok és császár utánn mihamarabb meggyógyuljatok
szöszke: örülök, hogy meg tudtad beszélni a dokiddal a dolgot és nem kell császározni.nyugi én is betojtam.

NEKEM MÉG KÓRHÁZI CSOMAGOM SINCS! :? :roll: remélem az én Törpém nem akar ennyire sietni!

holnap megyünk a táppénzes papiromért,meg Tatabányára az OBI-ba. egy kicsit örülök, mert már annyira unok otthon lenni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


borkaby: nagyidnak mihamarabbi gyógyulást :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Én asszem ma utoljára köszi a szorítást nektek, minden jót kívánok nektek, zsuzsu remélem nem lesz semmi gond, ne idegeskedj, mert az nem használ.Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra babáitokra.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Ma nagyon üldöz engem a technika ördöge... Nem tudtam a telefonomról leszedni a képet, aztán a weblapunk nem frissült elég gyorsan, hiába tettem fel az új infókat... És most még az is elszállt, amit írtam...

De mindegy, kitartok!


Szóval Ildi reggel kedveskedett nekünk egy meglepivel: (csak a fenti okok, és az UH randim akadályozott a korábbi megjelenítésben)

Íme egy kép Lottiról:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jaj de szép!!!! Egyáltalán nem látszik rajta, hogy korábban jött! Mondjuk a súlyán sem látszott!!!

marek
 
 


Ezt a képet reggel kaptam, még csak pár órás Lotti lányka :D

Olyan édes, igaz? :)

Nagyon ügyesek voltak a szülők, hogy ilyen csinos kislányuk született!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Na egy kicsit magunkról is írok:

Voltam UH-n. Minden oké, a 4D-ből nem túl sok minden látszik. Elcsíptünk egy mosolyt a keze mögött, meg egy orrot is egy másik képen… De már be van illeszkedve, nem nagyon lehet élvezni a 4D-t. Képet ezért nem is teszek fel.
Még mindig lány Bori :D Ez megnyugtató :)

Adatok:
Méhlepény érettsége:G-I (Láttam a pici foltos meszesedéseket, de nem vészes ebben a korban :)
Minden más tökéletes
Méretek:
BPD (felátmérője): 90mm
HC (fej körfogata): 320mm
AC (has körfogata): 327mm
FL (combcsont hossza): 74mm

Számított terhességi kor: 37+0
Biometriai adatok alapján a magzat: 36+6

Becsült magzati súly: 3045g

Rákérdeztem, azt mondta a vizsgáló orvos, hogy nagyon pontos szokott lenni a becslés náluk (+/- 10%), anyukák visszajelzése alapján. El is hittem neki, mert nagyon modern, szuper felbontású készülékkel dolgoznak a nagyon jól képzett vizsgáló dokik. :) Tehát, ha minden igaz Bori nagyobb lesz mint a nővére volt :S Ez van. De legalább jöhetne hamarabb.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


És a hogyan oldjuk meg a nagytesó kérdést a szülés időpontjában kérdésre a válaszunk:

Van két bármikor indulásra kész családtagom (húg, mamám), akiket lehet értesíteni. Ha nagyon gyorsnak ígérkező szülésnek néz ki a dolog, akkor bármikor is jöjjön rám a szülhetnék, Lilit is visszük magunkkal, hacsak nem bölcsiben van… :) És a húgom oda jön taxival a kórházba érte taxival, sos sebességgel…
Ha nem olyan gyors a dolog, akkor vagy a húgom, vagy a mamám jön hozzánk, vagy Liliért a bölcsibe, míg mi megvárjuk, vagy ha bölcsiben van, csak elmegyünk szülni, és kész.

Ez egészen járható útnak tűnik (egyenlőre).
Van a szülés utáni kórházban töltött napok időszaka is, erre anyósom, nagymamám vannak beosztva a párommal. Lili jár végig bölcsibe dolgozni, de délután muszáj nekik valami nagyon Lili lefoglalós programot kitalálni minden napra, hogy ne vegye észre nagyon a hiányomat. Ugyanis nem jöhet be a kórházba :(

Tervben vannak a következő Lili figyelemelterelő programok: állatkert, állatkerti játszóház, bábszínház, cirkusz látogatás… És persze a jól bevált, és költségkímélő megoldás is a játszótér estig :D mamával…

Remélem, működni fog a dolog, mert hónapokig agyaltam azon, hogy hogyan vészeljük át ezt az időszakot…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Infó: Ildiékkel frissült a weblapunk!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ma megyek még a doktornőmhöz is... Kíváncsi vagyok mint mond a méhszájamra... Meg úgy általában a vasárnapi szülés tervemhez mit szól :D szakértői szemmel...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Én is, én is! Nyaf-nyaf, ilyen csókosszájút akarok én is!!! :D
Gyönyörű ez a kislány!
Nymalac, köszi a képet meg, hogy frissíted a weblapot egyéb elfoglaltságaid mellett is, és mi így mindig képben vagyunk a történésekkel!

Napsugárnak a legjobbakat holnapra!

Nekiálltam a kórházi pakkomnak, de valahogy a felénél abbahagytam, fene se érti, amolyan megérzés..

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!


Kép

Kép

Amikor eloszor olvastam, hogy megszuletett Lotti, el sem akartam hinni-hihetetlen,mennyire kiszamithatatlan a szules idopontja.

Lotti csodaszep kisbaba!!!

Mi is voltunk tegnap uh-n, adatok:

Bpd:87mm
Ofd:112 mm
Hc: 315mm
Tad: 95mm
Ac:300mm
Fl: 74mm
Becsult suly: 2700gr
Lepeny: II.

Ezek alapjan hosszu es nem tul pocis babam lesz. Majd meglatjuk.

Nst-n is voltunk, minden ok. Legkozelebb kedden megyunk.

Napsugar :)
Drukk holnapra!

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Sziasztok!

Voltunk Nst-n és ultrahangon, már 3 kg-os és 50 cm-es Norbika :lol:
Úgy örülök! 38 hetesnek felel meg!
Méhlepény 1-es, magzatvíz átlagos, fejvégű fekvés, jó életjelenség! :lol:
Ja, az Nst-t megint 1 óráig csinálták, mert annyit ugra-bugrált az Úrfi hogy nem volt egy 5 cm-es összefüggő görbe a papíron! :roll: Nagyon utálja az Nst-t, de most már én is!

Úgy látom az én kisfiam feje a legnagyobb itt,
Kriszta, NyugtonMalac a mi BPDnk már 94 mm :shock:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


LKata
Ne aggódj! A mi bpd-nk pedig 95mm. :roll: Szóval lehet, hogy nem lesz kicsi baba... :roll:

marek
 
 


LKata :) , Marek :)

Nagyon szep sulyban vannak a babaitok :shock:

Akos 36 hetesen 3kg volt, Bpd 90, es igy lett 40+6-ra 3700gr, es 35cm-es fej :lol:

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Hát, a doki szerint ha végig bennt marad, akkor közelebb lesz a 4 kg-hoz mint a 3kg-hoz! :shock:
Hogy fog kiférni???? :roll: :roll: :roll:

Megyek is, iszom egy kis málnalevél teát :wink:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!!

Váltottunk smst PERDOval. Vivi 2 óránként követeli a cicit, apuka lebetegedett, a lakás szalad, Perdo kimerült, de OTTHON VANNAK és ez a fontos. :D :D
Gratulál minden Édesanyának és puszil mindenkit!!!!!


Ny.malac!
Köszi a képet! Nekem az első ami eszembe jutott: ezzel a szájjal megvadítja a pasikat Lottika! :D :D :D

Hozzám be fog jönni Ábel, (az udvarig) mert nincs kire bízni. Nehéz lesz, de ki kell bírni.....

Mindenkinek gratula az UH eredményekhez. Úgy látom nekem lesz csak 4kg körüli babám...... :roll: :roll: :roll: sebaj, fő az egészség.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Édes, pici Lottika. Nagyon nyugisnak tűnik. :) Milyen magzatmázaska a bőre még, a kis drágának.
Juj, de irigylem Ildit! Visszaolvastam a 111. oldali kommentjeit, hogy irigyli Bettikét, meg hogy jövő héten kezdi a málnalevéltea-ivást. :D
Tea nélkül ilyen simán szült. :D Alig várom, hogy kifaggassuk!

Kép
szöszke
 
 


Perdonak üzenem, hogy amint lesz ideje, és ereje, legyen olyan kedves, kényeztessenminket egy kicsit születéstörténettel és Vivi képekkel, mert nagyon várjuk ám!

Vivinek
meg azt üzenem, hogy ne hagyja anyát unatkozni, egyen csak jó sokat :D Ügyes kis csaj!

Apukának meg jobbulást a betegségből! Végre együtt van a kis család! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Megjártam a doki nénit... :( Tök zárva vagyok... Nem annyira, de azért zárva?!?!?! Ezt nem értem, de kit érdekel. Azt mondta, hogy még simán lehet, hogy jövőhéten is talizunk vele a rendelésen :(

Javaslatok: szex, cicisanyargatás, homeós izék...

Persze 1 órát várakoztunk a rendelőben, míg sorra kerültünk. Remek. Mintha nem is időpontra mentünk volna, hanem csak úgy... Fizetős rendelésre. 10 perc/8eFt. + egy óra grátisz várakozás :S

Mindegy.

Most rossz kedvem van, mert én már szülni szerettem volna vasárnap, de Borim nagyon szeret bennem lenni... Hiába csalogatom :(

Na, nem "rontom" a levegőt itt... Megyek az esti programra... gátmasszázs, apázás. A lépcsőzést holnapra halasztom ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Izgulok, hogy ki lesz a következő!!! :D

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Babe!
Köszi a tippet. Ma kezdtem el, most 2 bögrével iszom, 36héttől pedig 3-mal. :)

Andi!
Nyomás pizsit venni, látod elindult a babaeső! :)

Zsuzsu!
Kitartás, már mindjárt itt a vége! Huhh, ez a vérnyomi elég durva, vigyázz magadra! Vizesedsz is?

Nyugtonmalac!
Megnéztem, köszi! :)
Még 5 munkanapom van, mert szombaton is mennem kell...aztán VÉÉÉGEEE! :)
Örülök, h minden ok volt az uh-n. Csak bíztatni akarlak, hogy állítólag 2. baby már csak egy héttel a szülés előtt illeszkedik be, úh nem lehet már olyan sok hátra! :)

Bettike!
Jaj, nagyon cukorfalat Máté! :D

Nusildi!
Hehe, én is visszaolvastam a hozzászólásodat, mostmár te is ott tarthatsz majdnem, mint Bettike, nem kell irigykedni! :D De látom tegnap jól ki is purcantottad magad a fészekrakással...lehet ezért indult el Lotti? Vagy azért raktál fészket, mert vm megsúgta, h Lotti készül kifele? Ki tudja... :)
Nagyon édes a kiscsajotok!!!! :D

Peva!
Neked is köszi a tippet, én most pont így csinálom.

Marek!
Látom te is hisztis vagy már, és nincs kedved semmihez...lehet ez már jelent vmt??? Még mindig szurkolok a hétvégéhez! Aztán 2 hét múlva követnélek... :)

Perdo!
Örülök, h végre otthon vagytok! Neked sok tejcsit, nyugis Vivit, apának jobbulást kivánok! :)

Szöszke!
Örülök, h mehet a természetes szülés, remélem tényleg így is lesz, szurkolok!!!!

Anhel!
Huhh, részvétem a fülzúgás miatt. Nekem is ma 6kor kipattant a szemem, és egyszerűen nem bírtam visszaaludni, minek is, mikor most csak 9-re mentem, úh simán ráhúzhattam volna még 1,5órát. :?

Napugár!
DRUKK HEGYEK ezerrel!!!! Várjuk a híreket!

Lovaszkata?
A magnézium meg a málnalevél miért nem mehet együtt? Csak azért kérdezem, mert én még szombatig terveztem a napi 1 mg-t levezetésképp, viszont ma már elkezdtem a málnalevelet...
Örülök, h minden ok veletek! Mostmár aztán tényleg jöhet Norbi, szép nagy baby! :)

Éva!
Kitartás továbbra is! Szerintem mostmár nyugizhatsz, itt a 36hét a küszöbön, utána már mehet a menet! :)

Dragonfly!
Dejóóó, hogy jelentkeztél, gyere gyakrabban még 30-ig is! :)

Emmaléna!
Vicces ez a kiscsaj! :D De hát nem lehet őt csak úgy piszkálni, vmt vmiért. :)

Borkaby!
Jobbulást a nagymamádnak!

Bkriszta!
Örülök, h minden ok!

Én tegnap beszereztem az uccsó kis apróságokat is, mostmár megvan minden a kórházba is, és egyre jobban érzem, h mostmár azért el kell kezdenem készülődni. Hétvégén elkezdem a mosást, babarucikat és az én kórházi cuccaimat, majd szép lassan bepakolok, és 36hétre cakumpakk lesz minden. Nemtom miért van ez, de tényleg érzem, h el kell készülnöm....aztán majd itt csücsülök 40hetesen is. :P
Letöltöttem ma a netről a birth plan-t is (szülési terv).Itt vinnünk kell magunkkal a kórházba, ezen van kitöltve, h mit hogy szeretnék, és attól nem térnek el, persze ha nincs komplikáció. Pl milyen fájdalomcsillapítás, milyen cuccokat akarok használni, milyen pózban akarok lenni, azonnal vagy törölgetés, takaróba csavarás után kérem a babyt, ki vágja el a köldözsinórt, kit engedek meg bejönni, kérek-e injekciót a placentához, meg sok minden ilyen dolog. Ezt is már szükségesnek érzem lassan kitölteni. :P
Még 5 munkanapom van hátra, szombaton is mennem kell, de már látom a fényt az alagút végén.:D
Ma meg valahogy extra nehéznek éreztem már magam, úgy döcögök mint egy elefánt. Jó érzés... :P Kiscsaj is rengeteget mocorog, feszít belülről, keményedek is 1-2 napja...hát ez a szitu. :) Várom már a pihit nagyon okt. 1-től...

Minden jót nektek! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok

Jajj,de édes Lotti :shock: :lol: és olyan tündéri szája van :lol:
Nusildi nagy gratula hogy ilyen szép kislányt összehoztatok a pároddal! :lol:

sensimilla
2 hét mulva? :shock:
Mi egy napra vagyunk kiírva,bár a dokim hol így számol,hol ugy,de én még azért 3-4 hetet szeretnék egyben maradni :D

szöszke
Ugye milyen izgi? Én is kíváncsi vagyok ki lessz a következő :roll:

nyugtonmalac
Mennek a drukkok hétvégére!Pontosabban vasárnapra!+++++ :D

PERDO
Gyors felépülést és jó babázást kívánok neked! :D
Remélem elkényeztetsz minket nemsokára képekkel :D

Zsuzsi
Most nekem is azt mondták Uh-án,hogyha kihordom,akkor tuti lessz 4 kg! de szerintem valamit elmért a doki.......Még szerencse hogy engem ilyen nem fenyeget,hogy végig kihordjam, már akkor is boldog lehetek,ha elhuzzuk a 37+1 napra,hogy ne legyen koraszülött. :lol:

lovaszkata.bKriszta.nyugtonmalac
Gratulálok a jó UH eredményekhez! :D

marek
95 mm a feje most? szép nagy lessz a kisasszony. :D és mekkora lessz még a végére? :shock: :lol:

Napsugárnak megy a drukk mára! :D

Lányok az NST szerintem nem mérvadó :roll:
Nekem a szülés napján reggel se mutatott egy fia fájást se, aztán délután már mentem szülni :shock: :lol:
Szóval szerintem attól még hogy nem mutat fájást,attól még beindulhat a szülés bármikor :D

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, álmomban én is megszültem. :D Tök pici volt a kiscsaj...egyszercsak elfolyt a magzatvíz, miközben épp félmeztelen készültem dolgozni, és kiabáltam a szüleimnek, h induljunk a kórházba, akció van. (nemtom hogy kerültek oda, mert nem is élünk egy országban, és vm olyan laskában laktunk, ahol még életemben nem voltam) Ők berohantak hozzám, látták, h tényleg, aztán kirohantak készülődni, közben meg csak úgy jött a baby, le kellett feküdnöm, és a tükörben néztem, hogy jön-e, mert éreztem, h már nagyon a lábam között van. A feje sokáig egy alma volt, aztán megváltozott babafejjé, amikor teljesen kijött, és a hasamra tettem...tök tiszta volt, és tényleg nagyon pici. (kb mondjuk 30cm) Az egész kb 3 perc alatt lezajlott. Na, szeretnétek ilyen szülést??? :D Nem lenne rossz, nem is fájt egyáltalán... :D

Ancsa!
Úgy értettem, h Mareknek szurkolok a hétvégi szüléshez, amikor is én betöltöm a 35 hetet, és onnantól 2 hét múlva akár jöhet is a csajszi...betöltött 37hetesen. Én már nem bánnám. De egye fene, még egy hetet is ráhúzhat, ha nagyon akar. :)

Na rohanok melóba, szép napot!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


ILDI - gratulálok Lotti hoz!!! Annyira drukkoltam Neked, hogy minden jól menjen, ahogy írtad elég durva volt az első trimeszter.

Perdo- Neked/Nektek is gratulálok, úgy emlékszem Neked sem volt éppen könnyű a terhesség alatt!

nyugtonmalac - jó ez a honlap, köszi hogy elküldted a linket. Én/mi nem vagyok/unk rajta a listán :( , na mindegy, ennél nagyobb baj ne legyen :wink: .

Betti- olvastam a történetet, szomorú lehetett hogy nen volt az elején Veled a baba, de gyönyörű kiegyensúlyozott a képeken, tök jó a szobája is, ahol alszik - gratulálok !!!

Anikó

Kép
ancsa123
 
 


nyugtonmalac - Neked meg kitartás!! Úgy látszik jól érzi magát Bori ott bent. NAgyon drukkolok Nektek!!

Anikó

Kép
ancsa123
 
 


Sziasztok!

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem tudtam aludni. :(
Egész éjjel forgolódás...reggeli műsorban pont Stohl Buci telefonált, hogy megszületett a lánya....kezdem azt érezni mindenki szül, csak akinek mostanában kéne, az nem.

Picit elmaradtak a reggeli topicba írók....szül valaki?

UH. méretek (38 hetes): nálunk a fej 9,37 cm, haskörfogat 33 cm. Viszont combika csak 6,5 cm. Jó kis duci baba lesz az orvos szerint. Eddig nem írtam, mert csak az én babám tűnik ilyen rövidkének. Az orvos szerint combnál a BPD 2/3-a még normális....bízom benne. Meg ugyebár én 160 cm vagyok, Apa 175. Nem egy kosaras család.
Talán Dorka baba lesz a "legrövidebb". :shock: Ez legyen a legnagyobb baja.

Nyugtonmalac! Nekem is csak annyit mondott a dokim,hogy alakul (puhul) a méhszáj. Én is nagyon szeretnék szülni, meg tudlak érteni. Holnap megyek megint CTG-re, olyan jó lenne, ha nem engednének haza! Bár kezdem feladni ezt a reményt (persze Marek a holnapi napot tűzte ki nekem :lol: )

Ancsa! Azért bíztató, hogy akkor is lehet szülni rövidesen, ha NST nem mutat semmit.

Napsuginak szorítok!

LKata! Most akkor már remélem nem aggódsz! (max. azon, hogy minél előbb szülj)

Sensie! Jó lesz pihizni, meglátod. Kiváncsi leszek Te mikor szülsz a nagy elhatározással, hogy 2 hét múlva. :)
Magnéziumot 36. hét után nem szabad bevenni. Túlságosan ellazítja a méhet, nem tesz jót.


Na, én is el vagyok kenődve, majd még visszanézek.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!
Hol van mindenki??? Mondjuk igaz, hogy én is most keltem!!! Na jó, kisebb megszakításokkal, mert ugye fél héttől 8-ig inzulin, meg reggeli, meg mérés. Most is csak a kisétkezés miatt keltem fel.

Tegnap anya vett nekünk egy új rácsvédőt és baldachint, mert Borinak szerettem volna újat. Tök jó! Tegnap kimostam, ma kivasalom, felszerelem, lehet, hogy meg is ágyazok, aztán már csak gyönyörködni és várakozni kell.... :lol:
Éjjel 10 percenként voltak fájásaim, de aztán elmúltak.... :roll: Nem baj, péntek estig úgyse szülhetek, de szombaton is van még tanítványom, úgyhogy akár azt is megvárhatom. Sőt már abba is belenyugodtam, hogy hétfőn lesz még egy körünk Pestre, és majd valamikor utána. Most előbb szeretnék a náthából kigyógyulni... :roll: Meg lehet, hogy mégis jobb lenne, ha anya előbb hazajönne a kórházból és csak utána szülnék...

marek
 
 


micsoda szuper hirek..errefele

ILDI: megegyszer gratulalok, nem is tudom hogy lehet ilyen gyorsan szulni..mindenesetre sokan kozullunk nagyon irigykedunk ...egy cseppet...en tobbet :lol:

Lotti is nagyon aranyos, es egy cseppet sem kicsi

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Jóreggelt!

Remény vesztve: szóval tudjuk azt mind nagyon jól, hogy a baba akkor jön, amikor csak akar. Nem érdekli nagyon, hogy anya mit szeretne, vagy apa, a dokik… De olyan jó egy kicsit reménykedni valamiben… De Bori nagyon kényelmesen berendezkedett odabent. Hiába, ő is, mint a nővére anno, szeretik az anyalakot. :D Ennek örülnöm kellene, és nemsokára fogok is ígérem, de most még nincs kedvem.
Amúgy meg kiszúrok a kiscsajjal, mert a következő céldátumom a kiírás napja lesz, azaz abban fogok bízni, hogy október 15-ére érkezik. Az a születésnapom. Ha meg makacs, és ő akar majd választani napot, akkor csak örülhetek, mert valószínűleg hamarabb jön, igaz? :)

Na majd ennek fogok örülni, ha lesz kedvem hozzá…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac
Én is ezt a taktikát választottam.... :lol: Úgyse én döntöm el, hogy mikor szülök, mondjuk az tény, hogy már extra hisztis vagyok. De ez Borit egyáltalán nem érdekli, sőt, lehet, hogy pont ezért nem jön. Úgy van vele, hogy ilyen hisztis nővel nem akar megismerkedni... És ez a nő ráadásul az anyja...szerencsétlen gyerek!!! :roll:

marek
 
 


Ildi sms-e:

"Köszi+vagyunk, ma már kint van velem Lotti, de azóta alszik, így nem volt még szopi, csak simi. Gátsebem nagyon fáj, a szülés is kemény volt, de nem panaszkodok, fél 6-kor folyt el a magzatvíz, 7:16-kor született Lotti. Még fel sem fogtam, olyan hirtelen jött, talán vasárnap hazaengednek. Küldök még képet, puszi mindenkinek!"

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek: lehet, hogy csak a Bori lányok ilyen makacs csajok, nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


És megérkezett a kép is:
Kép

Lotti lányka szundikál...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jaj, de sokat változott egy nap alatt ez a Lottika. :)

Végre hazajött a férjem Münchenből. Kimentem elé a Keleti pu-ra, és eláztam nagyon, annyira esett az eső. :?

Kép
szöszke
 
 


Nagyon édes Lotti baba! :lol:
NyugtonMalac köszi a képet és az infót!
Remélem Ildi hamar megerősödik, biztos nehezek az első napok! De irigylem a gyors szülése miatt! :lol:

Perdo...sok-sok erőt, jó egészséget...s ha összeszedted magad akkor várunk vissza! :lol:

Marek...legalább volt valami fájásod :wink: ...nekem semmi !
Pedig már bátrabb vagyok, most hogy tudom nagy ,erős baba van bennem. :lol: mosok, vasalok....de csak a szeméremcsontom fáj :?

Sensi...én is ma álmodtam azt hogy szülem! :lol: A doki vissza akarta rakni belém a gyereket, hogy nőljön még :shock: ..én meg mondtam neki, hogy vissza ne rakja, örülök hogy csak úgy kicsúszott, nem is fájt! :shock: :lol: Jó idióta álom volt, mi?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?