Sziasztok!
Babe!
Köszi a tippet. Ma kezdtem el, most 2 bögrével iszom, 36héttől pedig 3-mal.
Andi!
Nyomás pizsit venni, látod elindult a babaeső!
Zsuzsu!
Kitartás, már mindjárt itt a vége! Huhh, ez a vérnyomi elég durva, vigyázz magadra! Vizesedsz is?
Nyugtonmalac!
Megnéztem, köszi!
Még 5 munkanapom van, mert szombaton is mennem kell...aztán VÉÉÉGEEE!
Örülök, h minden ok volt az uh-n. Csak bíztatni akarlak, hogy állítólag 2. baby már csak egy héttel a szülés előtt illeszkedik be, úh nem lehet már olyan sok hátra!
Bettike!
Jaj, nagyon cukorfalat Máté!
Nusildi!
Hehe, én is visszaolvastam a hozzászólásodat, mostmár te is ott tarthatsz majdnem, mint Bettike, nem kell irigykedni!
De látom tegnap jól ki is purcantottad magad a fészekrakással...lehet ezért indult el Lotti? Vagy azért raktál fészket, mert vm megsúgta, h Lotti készül kifele? Ki tudja...
Nagyon édes a kiscsajotok!!!!
Peva!
Neked is köszi a tippet, én most pont így csinálom.
Marek!
Látom te is hisztis vagy már, és nincs kedved semmihez...lehet ez már jelent vmt??? Még mindig szurkolok a hétvégéhez! Aztán 2 hét múlva követnélek...
Perdo!
Örülök, h végre otthon vagytok! Neked sok tejcsit, nyugis Vivit, apának jobbulást kivánok!
Szöszke!
Örülök, h mehet a természetes szülés, remélem tényleg így is lesz, szurkolok!!!!
Anhel!
Huhh, részvétem a fülzúgás miatt. Nekem is ma 6kor kipattant a szemem, és egyszerűen nem bírtam visszaaludni, minek is, mikor most csak 9-re mentem, úh simán ráhúzhattam volna még 1,5órát.
Napugár!
DRUKK HEGYEK ezerrel!!!! Várjuk a híreket!
Lovaszkata?
A magnézium meg a málnalevél miért nem mehet együtt? Csak azért kérdezem, mert én még szombatig terveztem a napi 1 mg-t levezetésképp, viszont ma már elkezdtem a málnalevelet...
Örülök, h minden ok veletek! Mostmár aztán tényleg jöhet Norbi, szép nagy baby!
Éva!
Kitartás továbbra is! Szerintem mostmár nyugizhatsz, itt a 36hét a küszöbön, utána már mehet a menet!
Dragonfly!
Dejóóó, hogy jelentkeztél, gyere gyakrabban még 30-ig is!
Emmaléna!
Vicces ez a kiscsaj!
De hát nem lehet őt csak úgy piszkálni, vmt vmiért.
Borkaby!
Jobbulást a nagymamádnak!
Bkriszta!
Örülök, h minden ok!
Én tegnap beszereztem az uccsó kis apróságokat is, mostmár megvan minden a kórházba is, és egyre jobban érzem, h mostmár azért el kell kezdenem készülődni. Hétvégén elkezdem a mosást, babarucikat és az én kórházi cuccaimat, majd szép lassan bepakolok, és 36hétre cakumpakk lesz minden. Nemtom miért van ez, de tényleg érzem, h el kell készülnöm....aztán majd itt csücsülök 40hetesen is.
Letöltöttem ma a netről a birth plan-t is (szülési terv).Itt vinnünk kell magunkkal a kórházba, ezen van kitöltve, h mit hogy szeretnék, és attól nem térnek el, persze ha nincs komplikáció. Pl milyen fájdalomcsillapítás, milyen cuccokat akarok használni, milyen pózban akarok lenni, azonnal vagy törölgetés, takaróba csavarás után kérem a babyt, ki vágja el a köldözsinórt, kit engedek meg bejönni, kérek-e injekciót a placentához, meg sok minden ilyen dolog. Ezt is már szükségesnek érzem lassan kitölteni.
Még 5 munkanapom van hátra, szombaton is mennem kell, de már látom a fényt az alagút végén.
Ma meg valahogy extra nehéznek éreztem már magam, úgy döcögök mint egy elefánt. Jó érzés...
Kiscsaj is rengeteget mocorog, feszít belülről, keményedek is 1-2 napja...hát ez a szitu.
Várom már a pihit nagyon okt. 1-től...
Minden jót nektek!