Új privát üzeneted érkezett!

Anita - csak ezt az egyet engedi :?

Kép

Esetleg próbáld meg újra lekicsinyíteni,hátha azzal van baja!
Vendég
 


nemértem mért nem engedi fel a többit? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kicsinyíteni úgy szoktam:
-jobb egér társítás Paint-al
-Ctrl+W (feljön egy panel)
-megadod a kicsinyítési adatokat (20-20%)
-mentés másként (adsz neki egy új nevet)
-Melléklet feltöltés (bekeresed a gépedről)
-és már tölti is.

Ha kicsit bonyinak is hangzik, nem az. Hajrá!!! Menni fog.

Jó éjszakát!!!!
Vendég
 

 
 

Köszi Anikó, így kicsinyítettük mi is, de tényleg nem engedi föl a babanet. :( Én még sosem jártam így pedig pár 100 fotót már feltöltöttem. Azt írja ki HIBA TÖRTÉNT, de hogy mi arról semmit! :evil: A mérete nem lehet gond, valami más nem tetszik neki. Nemtom, talán a kiterjesztés lehet a baj, de én azon nem tudok változtatni. Bár elvileg jpg, szóval nemtom na! :roll:
Vendég
 


Ja, Anikó azt akartam még írni h sajnos mi elég messze lakunk tőletek és Kinga meg Móni is, mert ők hozzánk laknak közel, itt a Szt Imre tér környékén. Pedig mi is sétálunk szinte minden nap. De ha errefelé jártok, szólj és szívesen talizunk veletek! :D :wink:
Vendég
 


wera azért köszi hogy probáltál segíteni... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csanikó: mi az 52-es végállomása felé lakunk! Az 52-es, 152-es között! Most betegek vagyunk, utánna meg bölcsikezdés, de valamelyik délután mehetünk majd egyet sétálni!
Az AMK bölcsibe hogy lehet talizni? Oda fog járni most Kiara, de ott délután 6ig bölcsi van. Be lehet menni? :shock: :shock: :shock:

Vera: Édes Nóri! Az a hisztis póz ... már el is felejtettem, amikor Kiara is így hisztizett! :lol: :lol:
Tud Kiara is orrot fújni, de ha nagyon le van tapadva, ahhoz azért kell az orrszívó, hiába sokat ki tud fújni, kevés az még sajnos!

Anita: vicces a kép! :lol: Lehet egyszer szavadon is foglak, bár mostanában tuti nem lesz időm ilyenekre! Ezerrel álláskeresés, bölcsibeszoktatás, ... :roll:

Este mondjuk meglepődtem én meg, mert Kiara sírt ugyan közben, de magának odarakta az orrszívót! Meg hüppögve mondta, hogy ügyes vagyok! :lol: Annyira édes volt!
Viszont este már nem volt ilyen édes, amikor sírva felkelt, mire bementem már tombolt, csapkodott, üvöltött, semmi nem volt jó! Nagyon nehezen lehetett csak megnyugtatni, nem sokat aludtunk! :roll: Nagyobb gyerekesek: nállatok is szoktak ilyesmit csinálni néha?

Kinga: hahóóóóóóóóóó, mi van veletek? Gyere, mert kezdünk aggódni!

Kép
kernico
 
 


Anita - sajna azt sem tudom feltölteni amit utoljára küldtél. Az lehet a baj, hogy Bitkép. Nem értek hozzá, de az én képeim nem ilyenek. Asszem a babanet ezt nem ismeri fel. :( Sajnálom!

Niki - használtok Stérimar orrspray-t? Nekünk többen ajánlották és most hogy Nonó is taknyol kipróbáltam neki is (én már évek óta használom) és nagyon jó! Sima tengeri sós oldat. Orrszívózás (vagy fújás) előtt pár perccel kell használni és jól fellazítja a sűrű trutyit.

Hisztis póz: hát az elmúlt napokban elég sokat látom ezt az ábrázatot... sokszor nem tudom eldönteni hogy csak hiszti vagy tényleg valami baja van. De mivel ölbe véve megszűnik a sziréna (csak bizonyos pózban!!! :twisted: ) ezért gyanítom az előbbi. :)

Kinga jelentkezz!!! :wink:

Móni - Ti meggyógyultatok már? Mikor látunk benneteket? Esetleg közös séta vmelyik nap? Múltkor is kérdeztem aztán semmi válasz :cry: . Persze "nem erőszak"!! :D :wink:
Vendég
 


wera semmi baj..megkérem a párom hátha ő megtudja csinálni... :wink: :roll:
kernico nyugodtan szavamon foghatsz...a Máté is szokott ilyeneket csinálni..mondjük ő ezt a csapkodást,hisztit akkor teszi ha nem az van amit ő akar... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vera: Persze, használunk Sterimart, de azért így is nehéz kiszedni neki, pláne, hogy 2 perc múlva már megint szörcsög! :roll:

Anita: csak azért nem értem én sem, hogy miért éjszaka, ahogy felébred, és alig lehet megnyugtatni! :shock:

Kép
kernico
 
 


az nemlehet hogy rosszat álmodik vagy valami hasonló?és ezért lesz olyan nyugtalan... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 



Sziasztok!

Anita, jó ez a kép nagyon :)

Niki, Samunál is elég nyűgös a nátha... Sterimar tényleg jó. Én most kipróbáltam néhány homeopátiás szert (nátha tünetekreCoryzalia, köhögésre Stodal - mindkettő komplex készítmény) és 2 nap alatt valóban jelentősen csökkentették a tüneteket.

Vera, gyere gyakrabban. Jól látom, hogy kislány van a pocidban? :)
Hogy vagy?

Mutatok néhány képet Samuról, csak hogy majd megismerjetek bennünket, ha legközelebb talizunk :) Csak összejön valamikor :)

Csokis
Kép

Fagyis
Kép

Éljen az egészséges étkezés :)
Jó éjt!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 



Anita: nem hiszem, hogy az volt, mert durvább volt, de ma már szerencsére rendesen aludt. Csak ez a takonykór ne volna! :roll:

Harivera: Üdv. megint, én rád is emlékszem! :D Gratula a kislányhoz! Fiúk mit szólnak, hogy kishuguk lesz?

Éva: :lol: :lol: Nagyon cuki Samu! Az kötény, vagy hózentrógli a fagyis képen?
A Coryzalia oldja is a cuccot? Köhögni nem köhög jelenleg! Oscilococsilummal próbálkoztunk, de nem változik a doki, lehet délután visszamegyünk hozzá! :roll:

Már csak Kinga nem jelentkezik! :(
Meg ha ilyen sokan vagyunk már, Bacsbern és mások is csatlakozhatnak megint ám! :wink:

Másból sem áll a napunk mostanában, csak orrfújás, szirupevés, sósvízpárologtatás, mellkaskenés! :roll: Apa nem volt 3 napig, ma délután már lesz! :D :D

Kép
kernico
 
 


szia vera!!!!!!!!!!!!!üdv ujra itt!!!!!!!!! :lol: :wink:
kernico akkor jo ha ma már rendesen aludt... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Helló mindenki!

Wera szólt, hogy jöjjek, csatlakozzak. Én azt hittem majd akkor csatlakozhatom ha már valóban csepeli anyuka leszek és nem csepeli kismami. :D No mind1, itt vagyok, remélem befogadtok. :)

Egyébként Csepelen lakunk, a Csepeli tescotól kb. 5 percre.

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


szia aida...persze hogy csatlakozhatsz... :lol:
gratula a kis Noelhez... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak! És az új pocaklakónak!

Már gyógyulófélben vagyunk ám, én legalább is túl vagyok rajta. Roli még néha szortyog, de már csak elég naponta egyszer, reggel kiszívni az orrát. Az is haladás viszont, hogy már nem üvölt orrszíváskor, csak csendben hevesen tiltakozik, aztán együtt örülünk az eredménynek. :lol:

Vera!
Nóri tüneményes kiscsaj! Meg lehet zabálni! :lol:
Persze, hogy sétálhatunk! Már a múltkor is akartam írni, csak feledékeny vagyok. :oops: Gyertek erre felénk, egész szépen megcsinálták a parkot. Most kicsit fáj a jobb lábfejem, nem tudom, mi lett vele, alig tudok lépni, de ha holnapra rendbe lesz, akkor sétálhatunk egyet. Délelőtt felhívlak, jó?

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Évi - nagyon jók ezek a maszatolós képek! :D Már nagyon várom h Nóri is így nézzen ki!!! :lol: :lol: :lol: Máté rengeteget változott tavasz óta!
Úgy várom már h láthassam Őt és a többi kis gézengúzt élőben is! :D

Vera - örülök hogy újra idetaláltál! :wink: El sem tudom képzelni milyen lehet ilyen sok gyerkőccel! Őszintén csodállak ám! Biztos nagyon eseménydúsan telnek a napjaitok! Az tuti hogy a te kiscsajodnak lesz a legjobb dolga a világon, ennyi bátyus mellett! :D :wink: Tudsz azért pihenni is néha?

Aida - Isten hozott köztünk! :wink: HOgy vagy? Olvastam a decemberiben h nem zaljik teljesen problémamentesen a terhességed. Remélem azért már jobb a helyzet! Taliban benne vagy ha sikerül végre összehoznunk egyet?

Móni - persze, hívhatsz holnap nyugodtan! 9-10 körül jön apukám, de csak kb negyed órája lesz itt lenni, úgyhogy utána ráérünk. Remélem olyan szép idő lesz mint ma és akkor mehetünk csavizni! (Nem néztem ma időjárás-jelentést :roll: )
Jah, és köszönjük a bókokat! :wink:

Niki - Apa dolgozott vagy hogyhogy nem volt otthon ilyen sokáig? Jobban van már Kiara?
Most már Nóri is egyre nehezebben viseli az orrszívást. Már azt hittem tegnap h túlvagyunk rajta, de reggel megint nagyon szorcsogott a drágám és atyaégmennyiminden kijött belőle :shock: :( . Vagyis jó h kijött csak sokkoló volt picit...
Vendég
 


Wera:
Valóban nem probléma mentes, itthon fekszem veszélyeztetett terhesként, nem mehetek semerre már 1.5, sőt lassan 2 hónapja. Volt vérzésem, görcsöm, megrövidült a méhnyak és a méhszáj "fél" ujjnyira nyitva van. Szóval van esemény. De még 2in1 vagyok és ez a fő. :D Találkozóra nem tudok menni (amíg terhes vagyok), a decemberiekkel is csak úgy tudok találkozni, hogy itt lesz tőlünk 3 percre és apa odavisz kocsival.
Nonó annyira édes azon a képen a vonalzón!! :D

Nekem meg mai pocikép, 26+3:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida nagyon csinos kismama vagy...
lányok mi is szivesen taliznánk majd veletek.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Vera, Samu egy kulcstartót visel a fagyis képen, nem kötényt :) Ez a nyakba akasztható szalag, amire mobilt vagy kulcsot, vagy bármi egyebet lógathatsz. Imádja a kulcsokat és erre lecsapott.
Sajnálom, hogy Nóri náthás, jobbulást!

Aida, üdv itt. Szép a pocid, jól nézel ki. Sajnálom, hogy nem telik gondtalanul a babavárás, sok kitartást kívánok a hátralevő időszakra. Ez az otthonlevés a terhesség végéig szól? Bár még jó, hogy otthon lehetsz, az egyik nagynéném félidőtől kórházban volt...

Moni, örülök, hogy ti meg lassan túl vagytok a náthán. Samu is volt ma már bölcsiben, meggyógyult, bár borzasztó zizis volt ma... Nem tudom, hogy ez betegséggel függ össze, vagy "egyszerűen" csak ilyen napjai vannak. Reggel nem akart bölcsibe menni, ilyen nem is tudom, mikor fordult utoljára elő. Hazafelé (kb 3 percnyire lakunk a bölcsitől) 3x ült le a földre és hisztizett, ordított torkaszakadtából olyan dolgokon, hogy csak lestem. :shock: Pl. eltört a keksz a kezében, kért, hogy ragasszam meg, ezt persze nem tudtam, és totál bedühödött rajta... Nem szokott ilyeneket csinálni - szóval egy élmény volt a mai nap, na...
Éljen a 2-3 évesek hisztikorszaka! :)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


erpé Máté is szokott hasonló dolgokat művelni..ha valami nem ugy alakul ahpgy ő szeretné nekiáll toporzékolni..huzatja magát és üvölt.... :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Évi
Pont tegnap kezdtem el gondolkodni azon, hogy mit is vállaltam! :shock: Az egyik kinőtte a hisztit, a másik most fogja kezdeni, szóval kezdődik minden előről. :shock: Roli már most kezdi, hanyatt fekve emeli a hasát, rúgkapál, stb., hogy tegyem le, vagy vegyem ki a pihenőből, menne mászni, de nem tud és ezért ideges lesz. :? Jó, mi? Szegény első gyerekesek, nem is tudják, mi vár rájuk. Emlékszem, Renátónál is volt olyan, hogy ok nélkül elkezdett ordítani, én meg ott álltam, hogy "MI VAN????" és nem tudtam mit csinálni, nem tudtam az okát. Már azon gondolkodtunk, hogy elvisszük orvoshoz, mert valami baja van, de kinőtte, úgyhogy hiszti volt. Kedves első gyerekesek, fel a fejjel, nem orvosi eset lesz, csak hisztis. Egyszer úgy belelovalta magát, hogy féltem, hogy valami baja lesz, ezért kivittem a fürdőszobába és hideg vízzel lefröcsköltem és megmostam az arcát. Hüppögve abbahagyta, később már csak meg kellett kérdeznem, hogy "Hozzam a zuhanyt?". Ez hatásos volt. :lol: Később még egyszer nyakon öntöttem egy fél deci vízzel, mikor ez a kérdés már hatástalan volt. Utána már nem kételkedett bennem többé. :lol: :lol:

Renátó már tök nagy, sok mident rá lehet bízni, önállóbbá vált, hogy segítenie kell a kistesó miatt, de nagyon szívesen csinálja. Még rá is kell szólnom, hogy ne féltse annyira a Rolit, mert sosem tanul meg vigyázni magára.

Ja, igen, elfelejtettem :oops: , a tengerimalac segített a Renátó felelősségtudatának kialakításában, neki kell gondoznia őket, ő teszi tisztába, az ő szobájában van, ő szagolja, ha koszos :lol: . Abban segítek, hogy kimosom meg vízkőoldózom néha az akváriumot a kádban. Enni is ő ad nekik, persze nem is tudja elfelejteni, mert reggel, ha csak megmozdítja a karját, hangos VUIzásba kezdenek és csak akkor hagyják abba, ha kaját kapnak :lol:

Évi
Samu mekkora már :shock: Hihetetlen! Édesek a csokis képek! :lol:

Aida
Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen vékony alkat vagy! Csinos a pocakod! :lol:

Mónika

Kép
Kép
bnemonika
 
 


Erpé, igen az otthonfekvés a terhesség végéig szól. Bár azért nem csak fekszem, főzök is meg üldögélek felpolcolt lábakkal. :)

Köszi a bókokat! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Háhhh, és még nekem mondják hogy milyen vékony vagyok! :P :lol: Tényleg irtó csini vagy Aida!!! :wink:
Sajnálom h feküdnöd kell. De inkább minthogy baj legyen! Át tudom érezni egyébként mert engem is ágyba parancsolt a doki a terhességem elején 7 hétre. Mondjuk én nagyon paráztam és tényleg csak pisilni mentem ki, de maga volt a pokol! Szóval kitartás! És majd talizunk tavasszal, babákkal! :wink:

Hiszti: Nóri újabban minden este visít 2-3 órát egyfolytában. Ilyenkor nincs semmi ami megvígasztalná. Örülnék legalább ha már el tudná mondani mi baja, csak hát ugye messze nem tartunk még ott :roll: . Így sorba mindennel próbálkozom, aztán egyszercsak elalszik. Lehet h csak nagyon fáradt de olyan fájdalmasan sír h csak na! :(

Móni - Renátó nagyon ügyes h így segít és óvja a kistesót! Büszke lehetsz rá! :wink:
Roliból meg ki se nézném h hisztizni is tud! Hiszemhalátom! :twisted: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Aztaaaaaa, mennyit kellett visszaolvasnom tegnap óta is! :shock: :shock:

Aida: üdv. itt! Tényleg csini kismama vagy!
:D Nekem is itthon kellett feküdnöm a 20. héttől kb. mert 1 ujjnyira kinyílt a méhszájam, de olvastam, tv-ztem, azért tettem-vettem én is. Jól beígértem magamnak, hogy addig majd tanulom az angolt rendesen, de ... :oops: :oops:

Vera: igen, apa dolgozott, reggel 5től 10-11ig, aludni azért hazajött. Szegény, ő is jól elkapta plusszba ezt a náthát! :roll:
Kiarán meglepődtem, tegnap délután apával leültek kiszívni az orrát, és vele ő akarta csinálni, és rendesen egy mukk nélkül kiszívta magának. Ma velem megint nem akarta. Apahiánya van úgy tűnik, úgyhogy majd ma délután, ha megjön, megint apára vár az orrszívás! :lol:

Éva: Kiara is szokott ilyet! Kettétép valami papírt, újságot, aztán megy a hiszti, hogy rakjam vissza neki, meg most hogy beteg, olyanokért hisztizik, hogy a gyógyszirupot ő akarja inni, de csak ha lerakom, és ő veszi fel a kispoharat, de az sem mindegy ám, hogy hová rakom, 5ször átpakoltatja, ha pár milit is arrébb rakom, már hisztizik. Ha meg otthagyom neki pakolás nélkül, nem issza meg. Szóval most engem is jól kimerített már ezzel a betegséggel, nagyon nyűgös! :roll:

Móni: tök jó, hogy Renátó így gondoskodik Roliról! Tényleg hasznosak a tengerimalacok! :lol:

Kép
kernico
 
 


Kernico, ismerős. :D Az angolt már én is "szorgalmasan tanulom" a 19. hét óta mióta itthonülő vagyok. :D Neked hanyadik hétre született végül a picur? Én azért min. a 37. hétig szeretném bírni. Bár a mai sztorik a 34 hetesen megszületett babákról is már mind-mind csupa jó és szép. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: Jó angolozást akkor! :lol: :lol:
38 és fél hétre született Kiara, úgyhogy nem volt gáz vele! Nem mondom, hogy állandóan feküdtem, de azért nagyon visszavettem a tempóból. Szóval nincs minden veszve! Én a 36 hétben reménykedtem, hogy addig maradjon bent, aztán amikor elértük, tiszta zizi lettem, hogy mikor jön már ki! :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


sziasztok.jó sokat írtatok ám..
látom mindenkinek hisztizik renesen a babója... :roll: :P
azt mondják ez a hisztis korszak 3 éves korig tart...hát nagyon kivűncsi leszek nálunk bejön e majd... :roll:
Néha én is bevetettem mikor máté nagyon hisztizet a hidegvizes arcmosást..utána abba is maradt a hiszti..hatásos modszer az tuti... :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jelentem, találkoztam Kingával és Mátéval és jól vannak csak nem tudta h így "felpörögtünk" :lol: azért nem jelentkezett már egy ideje!
Máté nagyon cuki volt, folyton mondta h meg akarja nézni a babát a kocsiban, csak h anya vegye ölbe egy kicsit! Nagy kópé ám!!! :lol: :wink:

Nóri aludt egy hatalmasat a séta közben. Már lejártam a lábam, de még mindig nem ébredt fel, úgyhogy leültem vele a ház elé egy padra. 3/4 óra múlva (akkor már 2,5 órája lenn voltunk) már baromi éhes voltam és majd' bepisiltem, így fölhoztam. Már rég csinált ilyet, de végre most nincs esti hiszti!!! Eddig legalábbis! :P

Niki - én is úgy voltam vele h a 37. hétig akartam kihúzni pocakkal, aztán majd' megőrültem h mikor szülök már. És én bizony kihúztam az utsó napig!! :lol:

Aida - pont ezt akartam amúgy mondani neked, hogy azok hordják a legtovább akiket riogatnak a koraszüléssel! :twisted: :wink:

Jóéjt mindenkinek! :wink:
Vendég
 


Ja! Volna még1 kérdésem a tapasztalt anyukákhoz. Ti mikor kezdtétek el a hozzátáplálást? Nonó eddig még csak tejcsizett.
Vendég
 


én a Máténak 4 hónapos korában volt először hogy kapott sárgarépapürét 1-2 kanálall...aztán szépen fokozatosan kapta a többi ételt.. :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na sziasztok!
Bocsi, ha nem reagálok mindenre, vagy ha valakit kifelejtek de csak nagyjából tudtam visszaolvasni.

Találkoztunk ma Verával és Nórival és tényleg mióta nem néztem be kicsit felpörgött itt az élet (végre). Jaj és nagyon kis édi babuci Nonó és a képeken is nagyon szép. Igazi formás kiscsaj!

Éva: nagyon garatulálok a kistesóhoz! Az új játszi a Bajcsy és a Katona kereszteződésénél van. De ma itt voltunk pl. nálunk, most egész jól éreztem magam, mert nem voltak olyan sokan mint nyáron. Tényleg és Samunak elmondtátok már? És mit szólt?

Niki: most lemaradtam, végül már elkezdétek a bölcsit? Ezek szerint a Karácsony S. utcai az AMK? Ezt én nem is tudtam.

Nitácska: szia itt is!

Móni: ti merre is laktok? Nagyon ügyes Roli, hogy már így "tornázik".

Aida: szia, nagyon csini vagy! Pihengessél rendesen, meglátod minden ok lesz!

Harivera: szia, nagyon örülök, hogy kislány van odabent! Mit szólnak a fiúk? Az biztos, hogy arany élete lesz a kiscsajnak!

Csanikó: emlékszem én is rád, de szerintem nem leveleztünk mert mire én idetaláltam, te feladtad. :D

Ja, és Vera: én 3. hónaptól kezdem Máténál a gyümilevet, de mondjuk ő tápos volt és már nagyon vártam, hogy kezdhessük, mert a táptól nagyon nehezen tudott kakilni meg fájt állandóan a hasa, és a gyümilétől megoldódott. És te így tudod, hogy melyik nap fogant Nonó? :D

Na most már becsszó jövök gyakrabban, csak eddig mindig pangás volt. Ja és a taliban benne vagyok. Játszóban is meg a játszóházban is. Majd megnézem a linkeket, csak most már a fiúk nem bírnak egymással, megyek!

Ja és rólunk annyit, hogy Mátéval még mindig gyökérkedünk a szobatisztasággal, nappal már nem használunk itthonra pelust, de nem is szól, csak ritkán ha pisilnie kell. Szerintem soha nem is fog. :evil: De ha ráültetem a bilire, akkor abba pisil. Csak ugye most már itt a hideg és nem lehet próbálgatni az utcán a dolgot. Én meg találtam egy tök jó dokit, innen a babanetről ajánlotta az egyik lány, a MÁV Meddőségiben van. Túl vagyok egy csomó vérvételen, uh-on, meg az átjárhatóságin, elvileg minden ok velem is meg apával is. De ha most sem leszek terhes, akkor megcsinálja az inszemet ha akarjuk.

Na megyek mert ezek őrületesek.
Puszi

Kép
németh
 
 



vera szombaton itthon lesz a zoli a mátéval..szóval mostmár semmi akadálya a bababörzének..juppííííííííí :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm a tanácsokat! Vera, nem is tudtam h ilyen sokáig el lehet húzni. Mondjuk a múltkor beszélgettem a játszón egy anyukával akinek a 1,5 éves :shock: kislánya nem hajlandó semmit sem elfogadni a cicin kívül. Nah, ez már durva! Szegénykém eléggé kétségbe volt esve. Ő mondta h 6 hónaposan próbált neki először mást adni de nem kellett neki és azóta sem. Pedig minden nap próbálja, sőt volt már h egy egész napig nem kapott cicit és akkor sem evett semmit. Ő azt tanácsolta h minél előbb kezdjem el. Őszintén szólva én még nem nagyon szeretném, ezért voltam kíváncsi mások tapasztalataira is. Szóval ezek szerint ez csak egyedi eset, és még várhatok. Ez jóhír! :D :wink:

Bababörzéről meséljetek már nekem légyszi! Még sosem voltam. Persze most is kihagyom, de talán majd a következő... :)
Vendég
 


Sziasztok!

kerico! Mi is éppen betegek vagyunk. Nátha és köhécselés a két kicsinél. Bius nem ment oviba a héten.
AMK bölcsibe van egy csoport külön bejárós mamáknak és babáknak. Én Biussal jártam oda. Jó volt, Botonddal még nem voltam. Remélem most is van és talizhatunk ott a hideg időben.
Jó hogy közel laktok, én többnyire délelőttönként vagyok szabad. Azért egyszer összehozzuk. Szoktatok a játszóra járni a Duna partra? Miért mész vissza dolgozni? Nem szeretnétek több babát?

Wera! Sajnálom, hogy nem tudtam újat mondani. Ha rendszer hiba akkor remélhetőleg hamarosan rendbe jön. Hozzátápi. Gyerek függő, ha szopik és eleget szopik én nem kezdeném el hat hós kora előtt. Ha azonban éjszakára már nem elég az esti szopi vagy napközben tapasztalod, hogy sokat sír és éhesnek látszik, akkor adj neki mást is. Teljesen normális baba és gyerek lesz belőle mindkét esetben. Nekem mind három más időpontban kezdte és a szopizást is különböző időpontokban hagyták abba.

Harivera! Jó, hogy újra itt vagy, rég láttalak. Mikor jössz el hozzám? Gabit is hívtam, de nem nagyon iparkodik.

aida! Üdv! Köztünk. Sajnálom, hogy a kis lurkó kikívánkozik. Tarts ki, minden rendben lesz. Magadtól tanulsz angolt, vagy csak ismételsz?

erpé! Édes kis hiszti. Jó neked, hogy csak most nem akart bölcseibe menni. Az én kislányommal minden nap egy harc, hogy az oviba ott maradjon. Pedig nagyon szeret ott lenni. Az óvó néni szerint csak nekem csinálja a hisztit, hogy legyen lelkiismeret furdalásom.

Móni! Nagyon rendes Renátó, hogy így segít a kicsi körül. Habár az én lányom is segít. A tengerimalacos trükk nálunk nem segített. Nekem kellet etetni szegényt, a gyerekek simán elfelejtették, persze nem visítottak reggel.

nitacska007! Vagy nekem nincs szerencsém de az én lányom már elmúlt három és még mindig sokat hisztizik. Akár olyanok miatt is, hogy nem jó helyre teszem le a poharat vagy éppen nem abból akar inni. Én nem nagyon veszem föl, ahogy a szakemberek is szokták tanácsolni de nem használ. Na jó talán most már ritkább és rövidebb ideig tart egy hiszti.

németh! Örülök, hogy te is emlékszel rám. Úgy ahogy mondod, feladtam.

Jó éjt!!!!
Vendég
 


Sziasztok,

Kinga tök jó, h jöttél.
Köszi a gratulációt, nagyon örülünk a pocakbabónak:) nyilván...
És az jó hír, hogy találtál egy szimpatikus orvost és szerinte nincs igazán baj - bár gondolom ezzel nem vagytok okosabbak, de ez akkor is megnyugtató. Szóval szorítok továbbra, biztos vagyok benne, hogy kopogtatni fog a kistesó nálatok is!
És anno Balázs is mesélte, h találkozott veletek a boltban.

Ja, és ma megkerestük a sokat emlegetett új játszóteret a négyemeletesek között. És megtaláltuk :) Sajnos elég későn mentünk, 6 óra után, de ilyen kis rövid időre is nagyon tetszett Samunak. Meg nekem is. Jó nagy, és sokféle...
Kinga, mikor mentek egyébként le a játszóra? Továbbra is inkább délelőtt vagy délután? Samuval bölcsi után szívesen talizunk valamelyik nap. Ez a többiekre is vonatkozik, most egész jó kis idő lett. Mondjuk holnap? Mi fél 4 után ráérünk.

Hozzátápi: Samu 4ésfél hós korától kapott tápit is a szopi mellé, és 5 hónapos múlt, amikor az első gyümölcslékortyokat is elkezdtük. Aztán nagyon hamar rákapott az új ízekre.

Aida, jó angolozást! :)

Anita, Móni, a hidegvizes arcmosás már nálunk is előfordult, amikor Samu nagyon beleragad egy-egy hisztibe.
Jó éjt!
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 



ÜDV! Ismét.

nitacska! Melyik börze? A királyerdei műv házba? Mintha láttam volna a kiírást, futólag. Árulsz vagy vásárolsz???
Vendég
 


csaniko pontosan a harivera tudja hol lesz..én csak megyek vele.vásárolok és megnézem a kicsi lányát 4d-s uh-on... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehe nincs szerencséd :? :wink: de lehet nekem se lesz...ahogy lűtom most a helyzetet nem is lesz ez sose jobb...hisztis marad.. :?
werw jövöre mindenképp menj el ..állítólag sok jó uj és hasznűlt cuccot vehetsz meg olcsobban..babakocsi ruha meg minden ami ke egy babának vagy nagyobbacska gyerköcnek... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vera: Kiara 6 hónapos koráig csak tejcsit kapott, utánna jött 1-2 falat gyümilé, majd pép. Ő simán vette, érdekelték az új ízek. Így szopizott 1 éves koráig, azóta meg mindenevő! Gondolom ez az eset, mint a nőnél, azért baromi ritka! :shock:

Kinga: Ügyi Máté! Elsőre bejött a bili, vagy wc-vel is próbálkoztatok?

Csanikó: Jelenleg vissza kell mennem dolgozni, hogy kicsit helyre rakjuk magunkat anyagilag, utánna jöhet csak a tesó!

Anita: nem az Expo-n lévőre gondolsz? Én megyek oda most szombaton! Holnap nekiállok megírni a listát, hogy miket kell keresnem! :roll:

Hideg vizes arcmosás nállunk is volt már, de nem sok haszna volt. Későn csináltam, addigra már annyira belemerült a hisztibe, hogy szinte észre sem vette. :roll:

Kép
kernico
 
 


kernico szerintem az lesz amit mondasz az a expos...oda megyünk a verával... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Akkor ide mentek. http://www.babaruhaborze.hu/
Nem is tudtam, hogy lesz most. Kár, hogy suliba leszek. Pedig úgy elmennék.
Vendég
 



Éva: mostanában inkább délután megyünk. 3 után, attól függ, hogy kell-e vásárolni. Szerintem ma elmegyünk oda az újra, jó lenne, ha ti is tudnátok jönni. Fél 4 után már szerintem ott leszünk.

Csanikó: mit tanulsz?

Hidegvizes arcmosás nálunk is szokott lenni. :roll:

A többieknek meg jó vásárolgatást!

Kép
németh
 
 


Ja és Niki: a WC nem jött be, igaz elég béna szűkítőt vettünk, lehet, hogy az is volt a baj. De szerintem nem érezte magát biztonságban odafönt. :D

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Vera drága, privibe ment a cím. Gyertek.

német! Bocsi de nem tudom a keresztneveket.
Humánerőforrást tanulok és mellette angolt, mivel nyelvvizsga nélkül nincs diploma. Én pedig nem nagyon szeretném av égére hagyni. Jövő nyár elején le akarom tenni. :lol: Szép álom. Mikor még egy értelmes mondatot nem tudok kinyögni.


Kellemes délutánt!!! Az enyimek alszanak, megyek tanulni.
Vendég
 


Éva: na mi elindultunk fél 4-körül, először a zsemléshez akartam menni, hát jól eláztunk. Úgyhogy játszóterezés elhalasztva. :?

Egyébként ki mit szokott csinálni otthon egész nap amikor ilyen rossz idő van. Úgy értve, hogy a gyerkőcöket hogy kötitek le?

Anikó: minden elismerésem a tied, hogy 3 gyerek mellett tanulsz. Hát igen, a nyelvvizsga az nehéz ügy.

Kép
németh
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?