Sziasztok!
Évi
Pont tegnap kezdtem el gondolkodni azon, hogy mit is vállaltam!
Az egyik kinőtte a hisztit, a másik most fogja kezdeni, szóval kezdődik minden előről.
Roli már most kezdi, hanyatt fekve emeli a hasát, rúgkapál, stb., hogy tegyem le, vagy vegyem ki a pihenőből, menne mászni, de nem tud és ezért ideges lesz.
Jó, mi? Szegény első gyerekesek, nem is tudják, mi vár rájuk. Emlékszem, Renátónál is volt olyan, hogy ok nélkül elkezdett ordítani, én meg ott álltam, hogy "MI VAN????" és nem tudtam mit csinálni, nem tudtam az okát. Már azon gondolkodtunk, hogy elvisszük orvoshoz, mert valami baja van, de kinőtte, úgyhogy hiszti volt. Kedves első gyerekesek, fel a fejjel, nem orvosi eset lesz, csak hisztis. Egyszer úgy belelovalta magát, hogy féltem, hogy valami baja lesz, ezért kivittem a fürdőszobába és hideg vízzel lefröcsköltem és megmostam az arcát. Hüppögve abbahagyta, később már csak meg kellett kérdeznem, hogy "Hozzam a zuhanyt?". Ez hatásos volt.
Később még egyszer nyakon öntöttem egy fél deci vízzel, mikor ez a kérdés már hatástalan volt. Utána már nem kételkedett bennem többé.
Renátó már tök nagy, sok mident rá lehet bízni, önállóbbá vált, hogy segítenie kell a kistesó miatt, de nagyon szívesen csinálja. Még rá is kell szólnom, hogy ne féltse annyira a Rolit, mert sosem tanul meg vigyázni magára.
Ja, igen, elfelejtettem
, a tengerimalac segített a Renátó felelősségtudatának kialakításában, neki kell gondoznia őket, ő teszi tisztába, az ő szobájában van, ő szagolja, ha koszos
. Abban segítek, hogy kimosom meg vízkőoldózom néha az akváriumot a kádban. Enni is ő ad nekik, persze nem is tudja elfelejteni, mert reggel, ha csak megmozdítja a karját, hangos VUIzásba kezdenek és csak akkor hagyják abba, ha kaját kapnak
Évi
Samu mekkora már
Hihetetlen! Édesek a csokis képek!
Aida
Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen vékony alkat vagy! Csinos a pocakod!
Mónika