Sziasztok!
Köszi csajok mindent
Meg volt a nagy bevásárláas. különösebb probléma nélkül,leszámítva hogy mikor fizettünk (ami lassan ment a pénztárnál 2gyerekkel, rakás kajával,meg pórszívóval), megjegyezte egy nő hogy szivesen venné ha mennénk már, mert csak feltartunk mindenkit
pucoltam hűtőt, elaltattam a fiúkat, most kávézok és várom anyut, segít sütni. a holnapi vendégeskedésre.
Andy!
szerintem is tegnap voltál a "csúcson", lh teszt szerint
reméljük elkaptátok a kis petét.
házassági évfordulóra szerintem mindenképp jó lenn egy Dani mentes este , amennyiben ezt ki lehet vitelezni
,gyertya fénnyel, apa kedvenc vacsiával. Ajándéknak add magad egy vadi új vadi sexi fehérneműben
,meg egy szép képeslapot amiben leírod neki hogy emlékszel ARRA a napraéshogy mennyire boldog vagy, hogy ő lett a férjed..
valami ilyesmi. lehet hofgy túl uncsi, dehát egy férfit nem igazán lehet meglepni
(kivéve a fehérnemű)))))))))
Cat!
émn is bevoltam jelentkeznve integralt tersztre csak elmaradt a z orvos miatt. ez itt volt a mátyásföld klinikán
de valóban érdemesmegcsinálni.
Nika!
nagyon jók a képek,biztos nagyon jól éreztétek megetokat
ma megsütöm az almás sütidet!!!!!
este csinálom, de ha tudok rakok képet.
nagyon jók a pocis képek!!!!!!
mindenki pocis képei nagyon jók,szép kismamik voltatok, a többiek meg lesznek.
Afra megy a drukk a férjednek. Ja!
ne felejtsd el, holnap várlak iftárra!!
a menű változott, de szerintem jobb lett.
zsu! végre van neted!!!!!!!!!
tessék minden nap jönni hiányoztál.
sisi!nagyon jók a kéeid. megismertem ámmmmm. Vácrátót! a kedvenc helyem!
Gabi!rosszul mondtam a multkor, öcsém csak 3,os
szóvalkisebb alányodnál, de egy suliba járnak az tuti!
mennem kell lányok nincs több időm, este hozok pociképet ígérem, de kéne ám Nemlajostól ismert ő nagyon régemn rakortt fel,meg cat is rakhatna ám