Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

bocsi, de annyi minden összejött a napokban, hogy semmi időmsemmire. tegnap végül is nem vettünk pórszívót mert felhívott a férjem hogy vendégségbe vagyunk hivatalosak. majd megint hícvott hogy jönnek az antennások. majd megint hívott hogy ma reggel elutazik olaszba- milánóba 3 napra :?

szóval káosz :evil:

és már el is oindult hajnalban.

és tegnap a vendégség sem olyanra sikeredett. :?

majdmikor este egy cseppet összebújtunk volna ,mert brutál hideg volt és bebújtunk a takaró alá :oops: , az öcsémkopogásnélkül ránkrontott (fél 12kor), és ettől a férjem olyan rosszuléreztemegát. :?

nem is mondtam nektek, hogy hétfőn voltam nőgyógyásznál, és a méhszáj zárt szerencsére. pedig féltem mertmár rendszeresek a méhösszehúzódásokés nagyon feszít ott lenn :oops: :oops:

de minden rendben, csak AFP óta most találkoztam vele és azt mondta a biztonság kedvéért menjek el az istenhegyi útra a géndiagnosztikára, a hajdú doktornőhöz egy genetikai uhura és tanácsadásra 2 héten belül. :? mert hogy alsó értéklett az afp-m.

bocsi hogymegint csak magamról, de igértm foglalkozom ám veletek, csak ma is jön anyú, holnap vendégek jönnek segít sütni,meg mamuszáj venni porszívót. :?
a fészerben egyébként van egy olyan mint Cat írt, vízes, csaknem szeretemésnem használom. mert sok vele a macera,.

szerintem este tudok jönni,és akkor veletek is foglalkozom nem csak magammal :oops: :D

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Értehtő, hogy magaddal fogalalkozol, amikor ennyi minden összejön! És mi szeretünk Rólad olvasni.

Nagyon jó, hogy zárt a méhszáj! Pihenj sokat!

Istenhegyire én is megyek jövő hét pénteken integrált tesztre. Nincs kedvem kivárni a 16. hetet egy olyan teszt miatt, ami sok téves eredményt ad és csak fölöslegesen paráztatja a szülőket.
Nekem Benivel magas lett az érték, és 3 hét volt, mire kaptunk időpontot genetikai UH-ra a Schöpf-Méreibe. Nem szeretném átélni mégegyszer azt a bizonytalanságot.
Ráadásul nekem az inzulin miatt az AFP valószínűleg nem is fog jó eredményt mutatni. Állítólag csak az az integrált teszt alkalmas rá.
Vendég

Csucsu!

Nekem is kellene ablakot mosni, és függönyöket is. De nem teszem. Ablakot hetente moshatnék, és most a szombati buli után a függönyeim is úgy néznek ki... De nincs erőm hozzá. És nem terhelem magam fölöslegesen.

De Te annyira ügyes vagy, hogy van erőd ilyenkhez Szabina mellet.
Vendég

csajok győrben is van ilyen itnegrált teszt? mert ha bebabásodom és megint pestre kell felbumszlizni akkor érdekes lesz :):):):)

Asiye: nyugodtan írj magadról hiszen mi is azt tesszük és nagyon szívesen olvassuk amit írsz ha megmajd lesz időd reagálsz a többire is :):):) pihenj sokat a zárt méhszáj az jó nekem végig 2100 volt és mégsem akartam nyilni az oxitocinra sem meg a zselére sem :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Gabi!

Az itthoni 50 ezer forint egy fix fogszabályzóért nem is olyan sok, ha belegondolunk, hogy külföldön ez menniybe kerül. Horror árak vannak. Ha jól tudom Angliában és Dániában is 300 ezer körül kezdődnek az árak. Igaz, hogy nem is ennyit keresnek, de ez még nekik is nagyon sok. Azért járnak hozzánk. Ráadásul itt sokkal jobb a fogorvosi ellátás színvonala is.
Vendég

én majd ezeket már csak akkor csinálom meg mielőtt költözünk :):):):):

nika70
Salgótarján

Nika!

Én úgy tudom, hogy Győrben is csinálnak ilyen tesztet. De kérdezd meg Ettikét, ő győri!
Vendég

Sziasztok!

Végre tényleg jó a gépem, de nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb. Szerintem csak hétfőn. Holnap megyek párommal szakmai napra. Ja, péntek délelőtt leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pici puszil mindenkit :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Tényleg nagyon eltűntél az utóbbi időben.

Tessék gyakrabban jönni!
Vendég

Sziasztok, szép napot!

Köszönöm szépen a vígasztaló szavakat, ma már jobban vagyok...csak tegnap kicsit előjött belőlem a "kisördög".
Igen, remélem, hamar eltelik az a fél év, és addig valamennyire beletanulok a katalán nyelvbe (mert ott leginkább az a hivatalos nyelv), és akkor az orvoskeresés se lesz nagy probléma.

Most ment el a férjem...3kor lesz a naaagy-naaaagy vizsgája! Kérlek drukkoljatok neki!

afra.h

Cat, a palacsinta tésztába én nem teszek egyáltalán cukrot (a töltelék úgyis édes), meg nekem nagyon profi, amolyan hatalmas palacsintasütőm van (dög nehéz...). Szóval nem tudom a titkot, de nem ragadt le. Viszont én (hiába, hogy nem kellene ebben sütőben) minden palacsinta előtt egy kiskanál olajat végigcsorgatok rajta.

Egyébként ma nincs boldog napon, az előbb megnéztem egy romantikus filmet, és teljesen kikészültem tőle... :cry:
Holnap utazunk, nem leszek vasárnapig vagy hétfőig.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!!!

Megjöttem én is!
Hú Lányok! Egy emberi szájnál ill. eltávolított fognál nincs rondább dolog. :roll: :wink:
Szóval fogszabályzó: Énnem tudom,mennyibe kerül, de mostanában láttam 1-2 fogszabályzós kezelést (gyakszi).
Ma szájsebészeten voltam, és olyan jó volt, hogy bá ma voltam először, már mindent én csináltam egy idő után. Így lehet igazán tanulni!

Palacsinta: én teszek bele lisztet, legalább 3 tojást, kicsi cukor, kicsi só, olaj és szóda vagy ásványvíz. A lényeg, hogy ne legyen nagyon folyós a massza. Ha sűrűbb, az a tuti.

Afra!
Hidd el, tényleg hamar elmegy az fél év, és meglátod, utána már nem is fogsz arra gondolni, hogy mennyit kellett várnod. Csak a babóval leszel elfoglalva. :wink:
Megy a drukk a férjednek!!!
Kép KépKépKépKépKépKépKép

Kép
oriandy

Afra!

Megy a drukk ezerrel a férjednek :lol: Kép

Kép
Kép
minimano74

Andy!!

Jó hogy itt vagy már :lol: :lol: :lol: Izgalmas lehet a gyakszi :wink: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Ja, és ma is csináltam Ovu tesztet, az eredmény:
Kép

A tegnapi ugyan már megszárad, és a mai még nyirkor, de jól látszik (talán), hogy tegnap volt a csúcsom, és mára megint nega a teszt.
Vagy? Szerintetek??

Amúgy így alakul a ciklusom (hő nélkül)
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 14400_.png

Kép
oriandy

Hú, most nézem, hogy megint nem tudok írni.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval:
megszárad=megszáradt
nyirkor=nyirkos

BOCSI!! :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

Köszi szépen a drukkokat! :lol:
Mi az az ovu teszt? (Most bukok le, h mennyire "őskövület" vagyok)

afra.h

Andy!

Szerintem úgy van ahogy mondod :wink: és láttom sikerült Apácskát elkapni :wink: :wink: :wink: :wink: megy ezerrel a drukk++++++++++++++++++++++++++neked és persze mindenkinek :lol:

Kép
Kép
minimano74

Afra!

At LH teszt azt mutatja ki, hogy mikor van ovulációd (peteérésed) amikor a két csík egyformán erős akkor van ovud. Remélem elég érthető voltam :roll:

Kép
Kép
minimano74

Andy!

Jó sok LH teszted van :wink:

Kép
Kép
minimano74

Értem. És khmm...ezt gondolom nem vizeletben nézem meg :oops:

afra.h

afra de ugyanúgy vizeletből kell tesztelni :):):):)
nem vagy őskövület szerintem aki nincs benne a témában annyira lehet nem is tudja hogy azt is lehet már nézni :):):)
ja és nagy nagy drukk a párodnak ++++++++++++++++++++

nika70
Salgótarján

Gabi!
Igen most van elég. Párszor jártam úgy, hogy csak azt láttam, hogy poz. lett , aztán az újra negatívot nem, mert nem volt több, így csak saccra ment, mikor volt meg a PÉ, és mikor szabadul ki a petécske. De most bebiztosítottam magam és 10 db-ot rendeltem. Remélem már többet nem is kell ezután... :wink: :lol:
Amúgy ez a 10 db egy ezres volt, tehát 100 Ft darabja és kaptam hozzá egy terhestesztet is.

Kép
oriandy

Na, indulok Daniért. Ma gyalog megyek érte és viszem a motorját, had jöjjön azzal haza. Amúgy ez a mutatvány röpke 1 óránkba telt legutóbb, pedig rendes biciklivel nekem 7 perces út! :roll: :lol:

Kép
oriandy

Nika! :oops: Köszi a választ :oops: :)
Oriandy! Jaaa, ezt rendelni kell?? Azt hittem, h bemegyek egy drogériába, aztán megveszem.. :shock:

afra.h

Afra!

Meg lehet venni pl. a dm-be és gyógyszertárba is kapsz. De pl. ha a www.csaladtervezes.hu-ról rendeled olcsóbb én onnan rendeltem HCG tesztet. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Kép
Kép
minimano74

vagy van itt egy csajszi és megbízható a babaneten a fogamzás topikban lh tesztek valami ilyen a topkija címe elég olcsón lehet lh és hcg-t rendelni hamar megérkezik Huncutkának hívják a lányt :)

nika70
Salgótarján

Köszönöm Gabi! :) Utánanézek mindenképp!

Férjecskémnek jutalmul sütöttem egy fincsi zebratortát! Nagyon fincsi! Ha sikerül beszuperálni a gépet, lefotózom nektek :)

afra.h

Afra!

Most néztem itt csak HCG tesztet lehet venni, bocsi :oops: :oops: :oops: Látod én se tudok sok mindent :wink: Én amúgy a dm-be vettem ilyen LH tesztet :!: igaz ott nem olcsó :roll:

Kép
Kép
minimano74

Ti mi jót süttök-főztök ma? Zúdítsátok rám a kaja-süti-recept mennyiségeket, most úgysem böjtölök :D

afra.h

Okszi Afra várjuk a képet :wink:

Én lassan megyek haza :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Én most azon gondolkozom, hogy mit kéne főzni :roll: :idea:

Kép
Kép
minimano74

Gabi! Semmi gond, majd remélketőleg annakl is hasznát fogom venni :-) Addig is megvárom Oriandy válaszát, h ő honnan rendeli (persze, csak ha nem titok :) )

afra.h

De nem tudom kitalálni :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Én most épp Bolognait lapátolok :)

afra.h

Az jó de a Párom nem szereti :evil: De lehet hogy valami tésztásat találok ki :roll:

Kép
Kép
minimano74

Tegnap ettem nagyon fincsit! Kifőzöl mondjuk penne tésztát. Amíg az fő, olajon megpirítasz egy kis hagymát, rá liszt, majd kevergeted, 3 gerezd fokhagymát nyomsz hozzá. Egy másik tálban összekeversz 1 pohárka tejfölt egy tojással, majd hozzázuttyintod a rántáshoz. Elkevered, majd összekevered a tésztával. Ez önmagában is jó kis vacsi fincsi salátával, de tegnap ezt köretként fogyasztottuk....

afra.h

A főétel a következő volt: római tálba belevágsz egy fej hagymát, beleszórsz valamennyi (2-3 maroknyi) zöldbabot (amit helyettesíthetsz szinte bármivel: kukorica, főtt répa..), rá teszel 1 csirkemellet felcsíkozva, rá/köré/alá fokhagyamgerezdek. Megszórod petrezselyemmel, bazsalikommal, majd egy vízzel összekevert sűrített paradicsomot öntesz rá. Rá a tetőt, be a sütőbe. Ennyi. Nagyon OTT volt :D

afra.h

A főétel a következő volt: római tálba belevágsz egy fej hagymát, beleszórsz valamennyi (2-3 maroknyi) zöldbabot (amit helyettesíthetsz szinte bármivel: kukorica, főtt répa..), rá teszel 1 csirkemellet felcsíkozva, rá/köré/alá fokhagyamgerezdek. Megszórod petrezselyemmel, bazsalikommal, majd egy vízzel összekevert sűrített paradicsomot öntesz rá. Rá a tetőt, be a sütőbe. Ennyi. Nagyon OTT volt :D

afra.h

ajaj, ezt valamiért duplán küldte el :shock: :?

afra.h

Afra!
Nagyon jól hangzik, lehet hogy majd kipróbálom. Mondjuk az én Párom egy kicsit válogatos nem sok mindent eszik meg sajna :evil:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok Lányok!!
Most értem haza.
Amíg úton voltunk, és kicsit kiborultam...

Történtek dolgok.

Voltam orvosnál én is!
Nem terveztem, de úgy gondoltam ha már ott vagyok.

Uh val kezdtek, és már akkor döbbenet, mert minden tiszta volt amit a főorvos mondott.
Méhnyálkahártya 4mm.
Akkor már tudtam, semmi jóra ne számítsak.
Jobb petefészekben, sok sok pici tüszőcske.
Bal oldalon mondott több nagyobbat, de :!: , hiányzik a sárgatest, amitól ki tudna pattani.
:cry: :cry: :cry:
Tehát komplett hormon vizsgálat.
Closy és Bromo egyenlőre.
Plussz Gynevac szuri, és valami kúp.
Egy hónap múlva vissza, pé-t ellenőrizni.

Szóval most így állunk.
Sírtam azonnal, még benn az orvosnál.

Apa nagyon megértő. És óv nagyon.
Azt mondja ne adjam föl. És ő szeret, és akar minket.

Ennyit mára.
Apukám persze semmit nem tud..
akkor sírtam amikor nem látott.
Édes volt.
Őt majd novemberben műtik meg.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Párom rendelt nekem, forró levest, és Varga bélest. Most azt eszegetem.
És fáj a hasam.. Szúr nagyon.
És félek. És bebújok majd az ágyba, sírok, és alszom egyett.

Nem értem most már mi van velem.
Nem értem az Egri dokikat, miért nem tesznek semmit. ha látták, mire várnak?? :shock:

picimami

Drága Zsuzska és Andy!!
Majd segítsetek nekem, ti is szeditek ezeket a hormonokat.

picimami

Picike de ha nincs sárgatested akkor hogy lehettél babás mégis? nem értem én ezt de az jó hogy most már van ok hogy megnézzék a hormonokat a szervezetdeben

nika70
Salgótarján

ne sírj picikém most rendbehoznak és tuti babás leszel még az idén :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Köszi csajok mindent :)

Meg volt a nagy bevásárláas. különösebb probléma nélkül,leszámítva hogy mikor fizettünk (ami lassan ment a pénztárnál 2gyerekkel, rakás kajával,meg pórszívóval), megjegyezte egy nő hogy szivesen venné ha mennénk már, mert csak feltartunk mindenkit :evil:

pucoltam hűtőt, elaltattam a fiúkat, most kávézok és várom anyut, segít sütni. a holnapi vendégeskedésre. :)

Andy!
szerintem is tegnap voltál a "csúcson", lh teszt szerint :)
reméljük elkaptátok a kis petét.

házassági évfordulóra szerintem mindenképp jó lenn egy Dani mentes este , amennyiben ezt ki lehet vitelezni :wink: ,gyertya fénnyel, apa kedvenc vacsiával. Ajándéknak add magad egy vadi új vadi sexi fehérneműben :oops: ,meg egy szép képeslapot amiben leírod neki hogy emlékszel ARRA a napraéshogy mennyire boldog vagy, hogy ő lett a férjed..
valami ilyesmi. lehet hofgy túl uncsi, dehát egy férfit nem igazán lehet meglepni
(kivéve a fehérnemű))))))))) :lol: :lol: :lol:

Cat!
émn is bevoltam jelentkeznve integralt tersztre csak elmaradt a z orvos miatt. ez itt volt a mátyásföld klinikán :?
de valóban érdemesmegcsinálni.

Nika!

nagyon jók a képek,biztos nagyon jól éreztétek megetokat :) :) :)
ma megsütöm az almás sütidet!!!!! :lol: este csinálom, de ha tudok rakok képet.

nagyon jók a pocis képek!!!!!! :lol: :lol: mindenki pocis képei nagyon jók,szép kismamik voltatok, a többiek meg lesznek.

Afra megy a drukk a férjednek. Ja!
ne felejtsd el, holnap várlak iftárra!! :lol: :lol: a menű változott, de szerintem jobb lett. :lol:

zsu! végre van neted!!!!!!!!!
tessék minden nap jönni hiányoztál.

sisi!nagyon jók a kéeid. megismertem ámmmmm. Vácrátót! a kedvenc helyem! :lol:

Gabi!rosszul mondtam a multkor, öcsém csak 3,os :oops: szóvalkisebb alányodnál, de egy suliba járnak az tuti! :lol:

mennem kell lányok nincs több időm, este hozok pociképet ígérem, de kéne ám Nemlajostól ismert ő nagyon régemn rakortt fel,meg cat is rakhatna ám :)

Kép Kép Kép
asiye

Nika!
Én sem értem. És azt sem, hogy a múltkor, még látta a másik dokim.
és ami most fura tényleg negatív az lh tesztem.
Múlt héten volt erős nagyon..

picimami

pici!
ne légy nagyon szomorú! :cry:
hidd el jobb hogy ez minnél hamarabb kiderült és lehet kezdeni vizsgálódni, gyógyulni...
még nem késtél le a karácsonyi kiscipőről sem :!: :!: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?