először is mindenkinek köszönöm a bíztatást
volt némi időm és visszaolvastam a bejegyzéseket, bocsi ha idejétmúlt kérdésekhez fűzök kommentet...
Ilda: a gátvédelem nálunk abból állt, hogy a szülésznő (ügyeletes) kétszer rámszólt hogy most ne nyomjak, és közben (öhm, hogy is fejezzem ki magam
) a gyerek feje körül maszírozott.
Csakegy: kösz a tippet a börzéről.
Amúgy az 56-os cuccok többsége (fazonfüggően) még nagy a lánykára. Mivel 3 kilósra becsülték előzőleg, ezért zömmel ebből a méretből táraztam be a kezdő menyiséget. Míg gyorsan beszereztünk néhány kisebb cuccot, muszáj voltam gyakran mosni. Meg hát nem csak az ő holmijait kell...
Anyukám itt volt ugyan 2 napig, de már vissza kellett mennie dolgozni. A férjem meg kidőlt valami nyavalya miatt, irtó magas lázzal fekszik. Ha nem akarom, hogy a lakás egyetlen nap után úgy nézzen ki, mint szolid tájkép atomtámadást követően, akkor bizony nekem kell ezt-azt megcsinálni. (Már amit bírok. Mindig csak a legszükségesebbeket)
Próbálok pihenni, de egyenlőre nem nagyon jut rá időm. Persze ne értsetek félre - irtó boldog vagyok, és nem panaszkodni akarok!
Nem tom melyikőtök kérdezte, hogy tudjuk-e az okát a kis születési súlynak:
Csomó a köldökzsinóron. Az utolsó időszakban már kezdett megszorulni és ezért nem jutott annyi tápanyaghoz, nem hízott rendes ütemben (35.héten uh-ztak utoljára, akkor úgy tűnt minden rendben).
Hál istennek hogy megszületett és nem lett nagyobb baj!
Gabilany: elcsesztem a képfeltöltést, a végén mindíg hibaüzenetet ad ki. Lehet hogy kevés a sávszéleségünk? nem tom.
A szüléstörténetet már elkezdtem megírni...