Sziasztok!
Most úgy néz ki, hogy van időm is és kedvem is írni egy kicsit.
Húha, hát rengeteg dolog történt, sok mindent írtatok az elmúlt időszakban.
Ringató
Mi még nyáron voltunk 2x Ringatón, akkor írtam is a fórumban!!! Nem volt rossz, de rájöttem, hogy csak azért, hogy valaki (plusz én) énekeljen a gyereknek, mondókázzon és furulyázzon nekem nem éri meg a 800 forintot 20 percért. Lehet, hogy fukar vagyok, de amikor én is tudok énekelni és mondókázni, plusz a furulyatudományomat is csak fel kell frissíteni (ilyenkor áldom a zenei általános iskolát
), akkor meg minek fizessek? Szóval emiatt inkább nem mentünk többször.
Rájöttem, hogy a ringató honlapján minden dal és mondóka rajta van
Minden baba nagyon aranyos, de tényleg. Patrik eszméletlenül megváltozott, nagyon jóképű lett ám!
Rólunk
Most éppen beteg a Törpe, torokgyuszi plusz takony. De az legalább pozitív, hogy a takony csak úgy folyik az orrán! Nem így volt májusban még, akkor még csak feküdt és annak szövődménye is lett. Most viszont egész jól viseli, az első éjjel (csütrőlpéntekre) az katasztrófa volt. Hogy honnan a betegség, azt nem tudom, mindegy is. Aminek nem örülök, hogy már megint antibiotikumot kapott, de nem baj, vannak már nagyon jó kis bélflóra visszaállítók.
A súlyunk: kb. 10.920 gramm, de ez változó persze, a hosszunk olyan 75-76 centi. Óriási babánk van, de ímádom! Egyébként a súlyt a pocakon lehet talán csak látni, olyan Micimackós pocakunk van
Játszani mi is játszunk rengeteget, ilyen ez hol van az hol van mindig megy, most a legújabb elfoglaltsága, hogy mindent, amit csak lehet beügyeskedik a mi ágyunk alá, aztán meg néz, mint rozi a moziban, hogy hol van, és miért nem veszem már ki nek!
Dobálunk is, de szabályszerűen, és hát sajnos a dvd lemezes állvány az favorit, mivel apa megkért, hogy ne engedjem meg neki, ezért megállás nélkül onnan kell elhurcibálnom a gyereket
Időközben mi is felálltunk persze, és ha egyenes felület mentén van a gyerek, akkor oldalazva gyönyörűen sétál (itt említeném meg, hogy
Zsuzsi én nagyon sajnállak! Fantasztikus dolog, hgoy elindult Bence, de én nagyon nem várom! Onnan már nincs visszaút :lol: )
Kijött az első fogunk!!! Egészen pontosan 10-én! Reggel még voltunk a dokinál méricskélésen, ott mondta, hogy 1-2 héten belül ki kell jönnie. Aztán hazajöttünk, még visszaaludt Törpi, és mialatt alukált, kibukott a fogacska
Ennyiben hat a lánc, de amúgy elég nyűgös tud lenni néha miatta.
Enni ímádunk továbbra is, a reggeli és esti cici között van egy főzelék biztos és két gyümölcs, vagy valami finomság (mondjuk baby jogo vagy baby desszert, bár ezektől ő csak éhesebb lesz
Ö).
Most, hogy beteg mondjuk több cicit kap, egyrészt nyugtatja, másrészt csak van benne valami, amitől jó!
Most így hirtelen ennyi, aztán innentől kezdve majd írogatok!
Elkezdtem dolgozgatni mellékmunkát, egy nap kb 2 órát vesz igénybe és egy héten kb 2x-3x megyek el itthonról 2-2,5 órára, úgyhogy nem vészes, de legalább Csabit elkezdhettem hozzászoktatni, hogy nincs mindig vele anya.
Szörnyen anyás, szinte már már mániákusan! Én nem bánom, mert én meg szörnyen odavagyok a gyerekemért, szóval 1-1!
Azért nem árt, ha néha csak apával van.
Najó, nem sokára felteszek én is egy-két képet.