Na, majd írok rendesen, csak még 1:
Gombóc
nem kivitelezhető nálatok baby-sitter? Bár nem írtam le, de nálunk is hasonló gond volt apával, havonta 1x akarok elmenni pl fodrászhoz, és akkor is az utolsó utáni pillanatban ér haza, hogy éppen annyi időm legyen, amennyi muszáj, 1 perccel se több, pedig napokkal előtte megkértem. És ő vállalkozó, tehát nagyrészt maga gazdálkodik az idejével... namindegy, szóval a héten besokalltam, elegem lett az állandó könyörgésből, és felhívtam a Micimackó babysitter szolgálatot. Ezren jelentkeztek, 4 csajt láttam, ebből 1re mondtam azt, hogy gáz, egy egész mondatot nem bírt beszélni, 19 éves volt csak. De a többi... huszonéves pedagógus, védőnő, ápolónő, akár sokéves gyakorlattal... Én úgy tervezem, hogy havi 1-2 alkalommal (kozmetikus, fodrász, ilyesmi miatt) napközben max 2-3 órára hagyom itthon Kevint (a múltkor nagyon szenvedett a hordozóban a fodrásznál, és tiszta haj lett
). Így nem kell apával "konfrontálódnom" hogy siessen haza, meg toporogni az ajtóban, hanem nyugisan itthon hagyom a megetetett, tisztába tett babát, a megszokott környezetében, hempereghet, nem kell nyomorognia a hordozóban - és én is kikapcsolhatok egy picit. Tavasszal sétálni is leviszik, ha kell. Az ált tarifa 500-800/óra pénz, én félúton 600-650-et ajánlottam ezekért az előre elég jól tervezhető alkalmakért. Igaz, így nem 3000 a fodrász, hanem 4-4500 időtől függően, de azt a havi 2-max 3000 pénzt ki tudom szedni a konyhapénzből.
Na, csak azért írtam le, mert nálunk is volt pár nap "haragszomrád" emiatt, aztán azt mondtam, hogy fityiszt, megoldom egyedül (ezt is), aztán majd ha Kevin nem azt fogja mondani először, hogy "apa" hanem azt, hogy "babysitter-néni"
akkor majd rádöbben apa, hogy miről beszéltem. Addig úgyse.
Szal' nagyon is tudom, miről beszélsz, de szerintem nagyon sokan itt a topicban, bár van néhány szerencsés, akinek "tyúkanyó-férje" van, de az nem én vagyok
Hát, ha nem is segítettem, legább tudod, hogy nem vagy egyedül.
pusza
E