Az jo ha tudnak rola
Tudod sokan vannak ugy nem szolnak rola mert a csalad erdeklodese kerdezgetese stresszes dolog...
Jo,hogy ilyen jo a kapcsi nalatok
Mar csak 1het
Tyu de izgi
Fonokasszonyodnak eleg lett volna lombik elott szolni nem?Tudom olyan jo erzes volt neki odamondani
Sokan varnak meg a 12hetig is mert felnek mi lesz a sorsuk...a mai vilagban....
Remelem neked meglesz a helyed es korrekt lesz veled a fonokasszony...elvegre o is noooo
Rolam:
Tudom,hogy nem normalis
En kertem tole gyogyot mikor utoljara ott jartam de nem adott azt mondta annyira nem magas az ertek es nem kell.
Legszivesebben azert az orra ala prickolnem a tejet
Na jo nem ugy prickol...csak egy csepp es csak a balbol de akkor is
Szal jah nodokim van...az ugy tortent,hogy...
Tavaly november fele elmentem a nogyogyimhoz akinek mondtam,hogy szeretnek egy hormonvizsgalatot...csinalt egy vervetelt es mivel rosszak voltk az eredmenyek azt mondta at tud kuldeni erre a specko osztalyra (meddosegi)ahol ezzel foglalkoznak.
Atmentem es ott mar elso hoban clostit kaptam...megvolt a hormonfelvazolasom...atjarhatosagim....decemberben ujabb closti...apanak idore belem kellett jonnie igy megneztek a spermak meddig jutnak fel mennyiseg stb. szuper eredmenuyei voltak!
kaptam tuszorepesztot...(mire ez a 2honap lezajlott mar a 3.dokihoz passzoltak ott a meddosegin belul)aztan dec 23-ra elkezdtem fajdogalni ugyelet ott volt egy halovanyka 2csikosom
na persze csak a tuszorepitol
(mondjuk en ezt tudtam
)aztan 25-korhaz mert beverzett a petefeszkem(belso verzes azaz nem jott kifele semmi
)
A korhazi agyamon kozolte velem a no,hogy korai petefeszek kimerultsegben szenvedek....es lassan kifogyok a petekbol es nem lehet babam....ugyhogy minnel elobb ajanlja a lombikot....hatarok haat jo egy even belul(decemberben lejar az o 1eve)Egyeb alternativat kerestem pl petesejtek lefagyasztasa
nem biztatott ra...azt mondta mi van ha 1se erik majd meg vgy nem lesz eletkepes kifogyok a fagyipetikbol es annyi plane 5ev utan mar tuti nem lehet sajat baba mikor mar nincs petim
szal minden fele alternativaban negativ volt.Lehet csak oszinte nem tom de azert neki ,mint doktor ugy gondolom mindent megkellett volna tegyen,hogy segitsen rajtam...
Januarban kontrollon voltam
Azt mondta semmi tobb gyogyo nincs nekem es nem is tud semmit ajanlani mert az en bajomra nincs gyogyo
es lombik csakis eszt ajanlja mert minden mas (lapar,inszem)csak ngyon csekely szazalekos probalkozas
Azt mondta amig parom nincs benne a lombikban addig lehetne akkor inszem...bar o a lombikot tukmalta es alandoan azt mondta majd o beszel az emberemmel.
Hat ha nekem nemet mond nem tom mit gondolt neki igent mond?
Azt ajanlotta meg homerozzek LH teszt stb. spontankodjak...
Mar az nem tetszett,hogy igy kimondta a korhazban a dolgokat...ugy beszelsz mint egy halalos beteg akin nem lehet segiteni
Aztan ez a szamodra nincs gyogymod...
Most nyaron meg hazamentem M.orszagra "nyaralni"aztan jol vereztem vgy 2hetig mire eljutottam ott is egy normalis dokihoz mert az elso szerint menstruacios zavaraim voltak
Szal a barossban kiderult,hogy polyp van a mehemben es 2myomam is van a mehfalon kivul es az egyik benyulik a mehfalig plusz a myomaktol abnormalis alaku mehem van(na igy persze nem jon a baba)
Kismutet polyp ki...3hetig menstrualtam ugy ossz vissz
aztan elmult 4napra es megint megjott(ez mar a normal menzim volt megint)A benyulo myomat leakartak szedni..nagymutet! na hat de majd csak szeptemberben...meg hat 10%-os eselyem van arra,hogy az egesz mehet elkell tavolitani.(ez a 2.doki volt mar otthon)aztan tovabbmentem meg 3masikhoz ok mit mondanak....az a bizonyos mehfalbabenyulo myoma megszunk...kesz eltunt idokozben...maradt az az egy nagy 4x4cm-es ami alitolag sok vizet nem kavar
A 3.doki eszrevette a prolactin-om magas!A 4.doki kenetet vett es tenyesztesre kuldte mert uhu-n latott gyulladast a mehemben
es szerinte azert nem jon s baba....szalo kideritette,hogy ureoplazmam van
Az 5.doki meg csak szettarta a kezet mert annyi fele leletem volt mar...idom meg semmi mert utaztam vissza...
Aztan itt amikor visszajottem csak akkor derult ki az ureoplazma es,hogy doxycylint szedjek...amit ugye a szuka itt nem akart nekem adni 1.nem is volt 2.minek 10napig?
3.miert kell a paromnak? szal a vegen mondtam neki ha akarja vegye le o a kenetet...csak ahaladjunk...aznap 5 es fel orat ott ultem jah mert szoltam,hogy a 21.napi vervetelre is jottem mert meg M.orszagon megcsinaltak a 3.napit es ugye a magas prolactin-ra amugy is kiwi vgyok.Erre levettek csak a prolactint-t
akkor meg varakozas aztan meglett a tobbi eredmeny...levett kenetet o is es bevizsgaltatja ureoplazma bacira....a pro-ra azt mondta,hogy ad ra gyogyszert HA KEREK
Persze olyan hule volt es felidegesitett 5oran at ott ulni,hogy kiment a fejembiol...dehat o a doki nem?
Ra egy hetre mentem vissza azt mar lehet irtam...es mondtam igen akkor a pro-ra adjon gyogyon...azt mondja nem kell mert nem olyan magas az...dehisz multkor meg adni akart
most normalis?itt egy oran belul megvannak a vervetel eredmenyek szal mar akkor latta mi van...na mind1...mondom neki clostit nem szedek nem most mivel tervben volt az utazas es en fostam mi lesz ha megint beverzik a petef. (jah mert kari utan mentunk volna az usa-ba tavaly amit miattam lemondtunk
)Ugyhogy most nem szerettem volna ugyanezt tenni a parommal
igy gondoltam majd utana szedem miutan visszajottunk(oktober 20-an uj ciklusom lesz
)Meglett a keneteredmenyem is ureoplazmam van
barom en mar egy hete mondtam neki...es hogy ad ra gyogyot montam koszonom de mar otthonrol megrendeltem es aznaptol szedni is fogjuk
Ennyi azota nem mentem...minek mennyek
Most mentem volna a 3heti kontrollra a gyogyi utan...de itt ez az uj doki inkabb majd nala
Tudom,hogy fontos a megertes es harmonia a doki es kozted ezert is vgyok elkeseredve...mert amikor nekem kell elmagyaraznom mim van es mire milyen gyogyot kerek es o nem ad meg ellenkezik...aztan megcsinalja o is es kiderul tenyleg az van..szal ez igy nem megy...tudom nehez is de en megprobaltam neki is megkellett volna...
u.i.:elore is bocsi a hibakert