Sziasztok!!
Dénesandi!!
Ügyes vagy, jók a fotók!!!
Hát az a piros ruhás kiscsaj
imádnivaló!!!!
De fura Rebekát sétálni látni
Merci!!
Boldog névnapot kívánunk mi is!!!
Még délben is úgy gondoltam, hogy megy a Sára úszni, de aztán megtudtam, hogy milyen korán van és hogy 7-re be kellene érni velük az oviba, így nem vállalom be! Nem keltem őket fel ilyen korán, így is olyan kábák reggelente. Azt már nem is tudom, hogy reggeliznének, mert ilyen korán nem tudnak, utána meg már nem kapnának. Szóval kimarad szegénynek
Judit!!
Jó az észrevételed
(ha nem javul beoltja Marcit a doki!) nekem is rögtön szemet szúrt!!
KAta!
A Károly utcai patikában mindig van egy csomó homeós bogyó, ők nagyon rá vannak állva. Régen én csak ott vettem, mert az alap szereket mindig tartották. Már lustább vagyok, így a Halmyban rendelem meg a szereket, ha nincs meg nekik, de gond nélkül beszerzik bárhol. A homeóval nem árthatsz (én a szülőszobán adtam a Mariettának először, csak úgy bele szájába a bogyót - fincsi édes, elszopogatja majd Marci is)
Mellkaskenegetés nekünk is nagyon jó volt! Azt ne hagyd ki, mert a betegség titka tényleg az, hogy az orr eldugul - és ez nagyon megkínoz kicsit-nagyot
Párologtathatsz eukaliptuszt és citromfűvet.
Volt időszak, amikor szinte csak orrszívásra használtam a porszívót, sajna nincs más megoldás, de ez egy jó találmány, a hugom füle arra ment rá, hogy a mi időnkebn nem volt ilyen.
Ha nagyon sűrű a váladék amit kiszívsz, akkor lehet hurutoldani és az átmosást is lehet már Marcinál alkalmazni (szólsz, ha kell megmutatom).
Adri!!
Igen, igen
én is azt támogatom, hogy csak cicizzen rendületlenül, ha hozzátáplálsz, akkor sem csak olyat adsz, ami széklet lazító, így vegyes koszton is előfordul székrekedés (na, ez egy külön gyönyörű téma
) Kérdezd az Anitát, erről ő tapasztalatokat is tud mesélni- ha jól emlékszem Bogival is voltak kaki gondok a hozzátáplálásnál és ő azért tért vissza mindig a csak cicizéshez. Az anyatejnél könnyebben emészthető dolog nincs, ha ezzel vannak Dórinak gondjai, akkor logikusan jobb várni, hogy ügyesedjen az emésztése.
Soha nem szabad abba a hibába esni, hogy a másik gyerekhez hasonlítom az enyémet, sőt még a tesójához sem szabad. Csak Dóri működését kell figyelembe venni akkor, amikor tervezed a hozzátáplálást. Élete végéig ehet gyümölcsöt , zöldséget, semmiről nem marad le
Tudod: én visszasírom a szopis időszakot!!
És folyamatosan írigylek minden szoptatós anyukát
Mit szerettem volna még írni??????????????????
Ja, ja!! Voltam ma bent a Halmy lottózóba, ahol van turi is (KAtus Te tudod miről beszélek) És sikerült vennem a Sárának egy kabátot és 4 nadrágot, darabját 200-ért. Pont most jutottam el oda, hogy kellenek a nadrágok a drágámnak, mert minden nap másikat kell adni rá, olyan "ügyesen" játszik az oviban. De nincs meleg nacija, még mindegyik nagy rá. Mariettával ebben a méretben még nyár volt
képzeljétek egyedül öltözik a SÁra az oviban, látnotok kellene!!
Alvás után: zokni sarka a lábfejénél, trikó, póló fordítva, kép-írás a hátánál, nadrág fordítva-feneke lóg elől, szandi kacsaláb
Szerencsére a bugyit nem kell levenni, így az jól van rajta
De Szilvi nénik örül, hogy legalább próbálkozik és nem ő az utolsó, így nem veszi el a kedvét azzal, hogy kritizálja. Ez arra jó, hogy a pólón elöl látom mi volt az ebéd, a hátulján meg az uzsit
Na, dugulok
Jó éjt mindenkinek - betegeskedőknek jobbulást!!!!