Új privát üzeneted érkezett!

Viki!
Akkor Eszter elég sokáig bírta így is a tömeget. Nagyon édes a képen, olyan kis formás. Szerintem nyugodtan adhatsz neki már kenyérfélét, a Magdi ebben egy kicsit konzervatív szerintem.

Jutka!
Dórinak jobbulást. Könyvet majd máskor mert "nincs kedvem" venni :wink: .

Szandra

szandrakiss

sziasztok,

Marci bármikor felébredhet, úgyhogy csak gyorsan írok néhány sort, aztán kezdődik a délutáni szórakoztató program...

Gyöngyi, gyógyuljatok meg!!!!! Egyébként kköszi a kérdést, alakul a gyümölcsetetés, Marci az almán kívül már alma-banán koktélt is evett, és úgy tűnik, tetszik neki a dolog. Isteni aranyos, mert nem tudja még, hogy a kanálról nem leszippantani kell az ételt - ő még mindig úgy csinálja, mintha szopni akarna :lol:

A káposztafesztes képek csúcsszuperek, nagyon aranyosak a gyerkőcök, kár, hogy nem tudtunk kimenni bandázni és nem láthattuk őket élőben :roll: :roll: :roll: Mi a hétvégén az Őrségben voltunk egy nagyobb társasággal, Péter bringázott, mi Marcival babakocsival és autóval mentünk előttük/utánuk, nagyon klassz volt. Az idő elég fos volt, de a környék kárpótolt minket, ls szerencsére Marci se fázott meg, jól érezte magát a medvejelmezben. A nyüzsgés is nagyon tetszett neki, egész nap nézelődött, esténként úgy ájult be az ágyba a kis prücsök :D.

Na felébredt, mennem kell, gyorsan teszek fel néhány képet, és majd jövök még, ha mér sikerült visszaolvasnom :oops: :oops: :roll:
Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Wiki!!

Szerintem én is szigorú vagyok a táplálásban, de nem gondolom, hogy át kell esni a ló másik oldalára. Attól kiakadok, ha valaki a 4 hónapos babáját joghurttal eteti :roll: :roll: .
Az, hogy ki mikor mit kaphat nagyban befolyásolja, hogy milyen a bőre vagy milyen betegségek vannak a családban. Én azt is figyelembe szoktam venni, hogy a gyerek (és a szülők) milyen bőrű, milyen hajszínű, vagyis milyen tipusú lehet a gyerkő. Eszter, így képről nem tűnik érzékeny bőrűnek -ha nincs a családban allergiás, akkor én a következőket mondanám: lisztes (gluténes)7 hónapos kórtól, tejtermék 8 hónapos kortól . Ezeket én egy hónappal később adtam a csajoknak, de ők csak anyatejet ettek (ez is számít szerintem) 1 éves kora előtt nem javasolt a tejet és tojásfehérjét tartalmazó ételek. Ha eddig nem volt baj a bőrével, amikor tejterméket evett, akkor jól viselte és nincs vele gond. Szerintem jól csináltad, ennyire szigorúnak nem kell lenni - olyan nagy örömet jelent etetni a gyerekeket, nem?

Szandra!

Szerintem is szuperek voltatok. De ha számít az alakzat is, akkor tényleg jobbak voltunk, mert (teljes döbbenetemre) a mieink a tribün előtt is olyan szépen tartották az alakzatot, ,hogy csak na!!!! Hihetetlen türelmesek voltak - bár igaz nálunk csak középső és nagycsoportosokat vittek. Tami és a Dávid is kiscsoportos, gondolom voltak még többen is kisebbek, akiknek nem volt olyan türelmük, mint a nagyobbaknak. Igazatok van, majd jővőre!!
:lol: :lol:

Kata!

De jó lehetett!!!! :lol: :lol: :lol:
Szopizik a kanálról Marci? Hát persze ezt meg kell tanulni, ezért ideális így a szopi mellett lekezdeni a hozzátáplálást rugalmasan, mert ha nem sikerül jóllaknia a gyümivel, akkor még mindig ott a cici. Ha meg rájön a technikára.......húúú, akkor zabálni fog! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok! Van a szombati babymarkt babaexpora egy meghívóm-450 forintos kedvezmény. Kéri vki? JuDóSza
jatka

Ibolya!

A telefonom be...rt, így nem tudok üzenni :( :(
Megyek cinire és viszem a pelus árát :P

Andi

Kép
andidenes

sziasztok,
Tegnap délutánra Marci kegyetlenül benáthásodott... Azóta szortyog szegénykém, éjjel óránként kellett szívni az orrát, mert nem kapott levegőt :( :( :(. Egyébként étvágya van, a hangulatával sincsen gond (azt leszámítva, hogy idegesíti, hogy nem kap levegőt). Délután jön dr. L., mert ma kapta volna meg a kisfickó a kötelező oltását - ez most elmarad, helyette a tüdejét fogja meghallgatni.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy kilábaljon ebből a nyavalyából? C-vitamint adok neki, de más gyógymódot nem dob ki az agyam, nem adhatok neki mézesteát citrommal :roll: :roll: :roll:
Másik kérdés: nincsen valamelyikőtöknek használaton kívüli digitális babamérlege? Vissza kellett adni azt, ami nálunk volt, de Marcit még néhány hónapig méricskélni kellene... Tud ebben valaki segíteni?
Köszönöm előre is,
puszi
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Jobbulást Marcinak! C vitaminon kívűl nagyon mást nem tudsz adni egy ekkora manónak:( Maximum almát.
Gondolom Lakos majd ír fel neki valamit, lehet kapni baba Nasivint is, orrszívás után csepegtess neki.
A mérlegünk sajnos Kecskeméten van kölcsönben:(
Vendég

Durva volt a mai cini. Én csak pénzkidobásnak érzem ilyenkor, mert a gyerek sem élvezi, ha ennyien vagyunk...minden gyerek nagyon passzív volt, ahogy elnéztem.
Vendég

Merci!

Kép

( ha az Alitalia is úgy gonolja) Holnap megyünk és VISSZÜK A MELEGET :D

zsanett

Sziasztok,

Kata,
Sajnálom Marcit. Judit már elmondta, amit lehet tenni. Illetve vannak homeós bogyók, amivel próbálkozhatsz, feloldod őket vízben, aztán odaadod Marcinak kanállal, fecskendővel. Én Coryzaliat adtam Ancsinak, meg Homeogene-t. Ezek komplex szerek direkt náthára...

Judit,
igen, én is így éreztem :( Csomó új arc is van, szerintem a következő cinin is voltak rendesen. Sajnálom, mert jó program egyébként nagyon, de én sem élveztem. Ancsi nevében nem tudok nyilatkozni, kicsit kómás volt, vagy mi. Most is le vagyok tojva, anyukámmal hancúrozik a labdák között...

Csajok,
jó volt látni Titeket, ha már az írást hanyagoljátok :(

Merci,
Boldog névnapot!

Zsani,
gyertek gyorsan azzal a meleggel, bár most nincs túl hideg, de süthetne a nap!!!!

Viki,
mi MAgdihoz Ancsi 9-10 hós kora körül kerültünk, pont, mint Ti. És hát engem is letört ezzel a no glutén, no tejtermék dologgal, mert Ancsi híresen nagyon rossz evő gyerek és ezeket (kifli, joghurt) legalább úgy-ahogy szívesen fogadta. NA, képzelheted, hogy bepánikoltam. Próbáltam tartani neki a gluténmentes diétát, de mivel nem volt érdemi változás (=nem lett jobb az étvágya, nem növekedett a súlya, sőőőőt), adtam újra ezeket. Ja, mert Ancsinál felmerült a gluténérzékenység gyanúja. Szerencsére nem igazolódott be, úgyhogy mostmár mindent eszik jó ideje. Hmm. Szóval eszeget. :D
Mert Gyöngyinek igaza van, szuper jó érzés etetni a gyereket, márha eszik. Különben kínszenvedés :(

Ja, még azt akartam, hogy Ancsi nagyon csípi Eszti hordozóját. MA is bele akart csücsülni :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Szerintem most már Móninak be kéne keményítenie és csinálni 2 fix csoportot és mindenki csak arra járhatna, amire feliratkozik.
Mert ez így tarthatatlan, senki nem élvezi.
Ha a későbbi csoport is tele van, akkor meg még egy időpontot kéne kitalálni, vagy én nem tudom...
Vendég

Katus,

Hívtalak, de nem vetted fel.
Ancsi 80-as rucikat hord?
Vendég

A disznó telefonom nem csörgött :(
Igen, 74-80-asokat, bár vannak 0-3 hós gatyeszai is :oops: :oops: :oops:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Ja! Szerintem is jó lenne, ha történne valami cini ügyben, bár kicsit reménykedem benne, hogy a kezdeti lelkesedés még erősen számít. Egyébként azt hiszem Móninak sem jó így, tényleg "be kéne keményítenie"... csak hát nyilván nem szívesen küldene el senkit, ha már egyszer ott van... Másik csopira meg gondolom nincs ideje. ÁÁÁ, nehéz ez. Szerintem az lenne talán megoldás, ha a honlapján csinálna csoportbeosztást, mert a tavalyi feliratkozás is kudarcba fulladt.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Kata!
Nekünk nagyon eldugult nózira (alvásnál) nagyon be szokott jönni a BABYLUUF (vagy LUFF :oops: ), ez egy mentolos kenőcs, kellemes illata van. Mellkasra kell kenni alvás előtt így folyamatosan párolog alvás alatt a nózia alatt, dugítja a légutat. Ez nálunk nagyon használ még a mai napig is. Az a lényeg, hogy próbáld megcsinálni, hogy az orrán tudjon venni levegőt mert ha nyitott szájjal alszik akkor a nyálkahártya mehet szét. Csak ügyesen.

Ildi!
Mi van Dáviddal? Mit mondott a doki?

Katus!
Hát amint láttam Ancsi nagyon élvezte a cinit, nagyon édes kis kobakja van.

Judit!
Edó nagyon hiányolta a Zorkát :lol:

Megyek mert kész az ebéd, megetetem a bandát.

Merci!
Mi is kívánunk boldog névnapot.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Picurkám most alszik, így próbálok reagálgatni. Előre is bocsi, ha valakit kihagynék, de nem tudom menni időt enged nekem Dóra baba.

Gyöngyi!
Először is jobbulást, másodszor köszi minden segítséget, olyan jó, hogy téged mindig el tudunk érni, ha baj van, vagy csak bizonytalanok vagyunk. Ma elmentünk mi is az Esekhez a 4 hónapos oltás miatt, mert már jobban volt a Dóri, és szerettem volna, ha azért egy Doki is látja az repedt fazék és már csak kicsit náthás gyerkőcömet. Végül úgy ítélte meg az Esek, hogy miután se hőemelkedése, se láza, nátha is csak alig, megkaphatja az oltást. Nagyon büszke voltam rá, mert csak egyet nyakkant és nem is sírt, mikor megkapta a szurit, és előtte és utána is vigyorgott mindenkire. Még az Esek is elmosolyodott rajta és megjegyezte, hogy nagyon ügyes volt!!! :P :P :P
Persze a védőnők megint toppon voltak, ahányan vannak annyi félét mondanak, főleg a hozzátápiról! :? :? :?
A idősebb szerint már adnom kéne neki legalább gyümölcsöt, hogy a széklete rendben legyen, ami Évink szerint pedig megint bőven elég a tejem kár lenne elkezdeni, és szerinte is maradjon a csak szopi és az a napi 2-3 korty kamilla tea, amitől így miden nap gond nélkül van Dórinak széklete. Gondolom te is az Éva véleményét támogatod, de azért, ha lesz egy kis időd majd beszéljünk még róla!

Reni!
Jó volt téged látni, nagyon szép pocakod van! A többit pedig szóban megbeszéltük!

Katus!
Bocsi mennem kell, majd jövök újra!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Most volt itt dr. L., Nasivin-t írt fel, azzal kell egy hétig próbálkozni, és ha nem javul, akkor jövő szerdán beoltja ( :roll: ?).
Úgy döntöttem, hogy a nasivin mellett kipróbálom ezeket a homeós dolgokat is, de hol lehet ezeket kapni? Gyógyszertárban is? Felírtam mindhármat, elküldöm érte az Uramat.
A doki azt is megjegyezte, hogy egy ekkora gyereknek már főzelékeket is ennie kell, úgyhogy holnap kezdjek el neki krumplit adni... na ezt még átgondolom.

Köszi Lányok!

Adri, Dóra baba egy hős!

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok

Köszönöm köszönöm köszönöm :D :D

Szandra
Bocsi hogy nem tudtam veled egy kicsit beszélgetni (bár jó lett volna), de vizből szálltam ki és vizbe mentem vissza. Csak annyi időm volt, hogy bepakoljak egy keveset! a tesco járaton! De majd ha jöttök usziba akkor tudunk beszélgetni is!
Vagy az okt.6ai vagy a 13ai héten kezdünk kedd délután 4kor úszni! Jelzem még!!!!

Anett
Neked is Vagy az okt.6ai vagy a 13ai héten kezdünk kedd délután 4kor úszni! Jelzem még!!!!
meg átadod a 4.kislánynak is.

Gyöngyi
Tényleg nem jön a Sára úszni? Vagy csak félrehallottam! :(
Csak azért kérdem mert a jövő héten kezdődik az ovis uszitok!

Sziasztok
Merci
merci71

Sziasztok! Nálunk nincs akkora gáz csak nátha. Vitamin+homeos+neomycin. De oviszünet. Lehet nem kéne erőltetnem vagy ez így normális? :roll: Sajnálom a Cinit, de legalább Nálatok van! :oops: Ildi! Mi van Dáviddal? Holnapra tervezném a beugrást, hacsak nem csinál ki Szasza éjjel! Merci! Boldog névnapot! Betegeknek jobbulást! Puszi: JuDóSza
jatka

Kata!

A Lakos Zorkát is beoltotta egyszer úgy, hogy nem volt egészséges, köhögött még és baromi magas láza lett utána.
Úgyhogy ne hagyd beoltani, ha nem gyógyult meg teljesen!!
A homeopátiás cuccost patikában lehet kapni, azt nem tudom, hogy Vecsésen melyikben...

Főzelék...köretnek egy kis antibiotikum?!...
Zorka mondjuk evett már ennyi idősen főzeléket, de ő másfél hónapos kora óta csak tápszeres volt. Marci még jórészt anyatejet kap, nem?
Vendég

Meg most esik le...ha NEM javul, akkor beoltja???És, ha javul? Akkor nem?:) Logikus...:)
Vendég

Szandra,

Láttam Edónak nagyon tetszett, hogy Tami helyén ült Zorka:)
Köszi mégegyszer a fuvart:)
Vendég

Merci!

Kép

Anita
putyu

Judit,
örülök, hogy láttalak benneteket :D zorka még mindig gyönyörű!

Kata,
a Halmy gyógyszertárba tuti, hogy vannak ezek a homes cuccok, bár szerintem már annyira elterjedt, hogy mindenhol lehet kapni. A Szandra által említett babyluuf nekünk is jó volt, de van egy aromaxos illóolaj keverék (légzéskönnyítő), amit párologtatni szoktam.

Merci,
Bogi megy úszni hétfőn, de ez a 7-re oviba érés elég meleg :oops: Nem tudom, hogy fogom felébreszteni :oops:

Zsani,
ajánlom is, hogy hozd azt a meleget :!: :lol:

Adri,
ügyes Dóra baba :lol: én is mindig odavoltam, ha nem sírtak :D

Anita
putyu

Hozzátáplálás, én nem vagyok e téren zseni, de szerintem a gyerektől is függ, legalábbis nálunk másként kezdett el enni mindkettő, amig Bogi 8hósan kezdett el enni és 2 éves koráig csak babatejet kapott, Botond már 6 hósan kinézte a számból a kaját és könnyebb volt bevezetni az új ízeket is, egy évesen már itta a bolti tejet és mindent megevett...

Anita
putyu

Merci!

Boldog névnapot!

Kép
bibolya

Sziasztok!

Kata,mérleget én itt kölcsönöztem anno Vecsésen a Kinizsi utcában-azt hiszem gépkölcsönző van kiirva.

Hát igen,ma nagyon durva volt a cini.Ha jól számoltam-nem vagyok biztos magamban mert mindig mozgott valaki :roll: - 24 gyerek volt+a szülők :roll: :roll:

Kata,még esetleg a tengervizes sóoldat?Csecsemőknek is használható,ha még nem annyira gáz a nátha szerintem egy próbát megér.Enikőnek is csütörtökön kezdődött a náthája,első estétől kezdve használtuk, nem vártuk meg hogy beduguljon az orra.Vasárnap már semmi baja nem volt,nem kellett orrcsepp,nem dugult be az orra és nem lett tele trutyival.

na mennem kell orrot szivni :twisted: ,mert persze a Gerinek meg ma kezdődik a náthája :twisted: :twisted: :twisted:
ja,azt még gyorsan leirom,hogy nekem mazohista / nem tudom hogy kell irni :oops: / gyerekeim vannak :arrow: imádják az orrszívást :roll: .A Geri konkrétan azt mondta az egyik orrszívás után: anya, ez jó volt,még :lol: :lol: :lol:
bibolya

Ja,és tényleg jó volt már végre mindenkivel talizni a cinin és egy kicsit dumcsizni-ha már ide ugyis alig irunk :oops: :oops: :oops:
bibolya

ha már igy belelendültem akkor megmutatom,hogy mit csináltam, mig a Geri aludt :oops:
Kép
bibolya

Sziasztok!

Laura nagyon élvezte a cinit, egész délután arról csak "mesélte", hogy cini-cini :lol:

Merci!
Neked nagyon boldog névnapot kívánunk

Kata!
Marcinak küldjük a gyógyító energiákat és remélem, hogy hamar meggyógyul.

Hát én nem vagyok olyan fénykép készítő, mint itt sokan mások, de ma ezeket sikerült összehozni a cinin :oops:
Annyi legyen a mentségemre, hogy nem az én gépem volt nálam, hanem húgoméké és most fényképeztem vele először :( :)

Mivel ide nem tudom feltölteni a képeket, így a következő oldalon lehet megnézni a remekműveket.

http://picasaweb.google.com/denesandi/CiniCini#

Andi

Kép
andidenes

Sziasztok!!

Dénesandi!!

Ügyes vagy, jók a fotók!!! :lol: :lol: Hát az a piros ruhás kiscsaj :wink: imádnivaló!!!! :lol: :lol: De fura Rebekát sétálni látni :o

Merci!!

Boldog névnapot kívánunk mi is!!!
Kép

Még délben is úgy gondoltam, hogy megy a Sára úszni, de aztán megtudtam, hogy milyen korán van és hogy 7-re be kellene érni velük az oviba, így nem vállalom be! Nem keltem őket fel ilyen korán, így is olyan kábák reggelente. Azt már nem is tudom, hogy reggeliznének, mert ilyen korán nem tudnak, utána meg már nem kapnának. Szóval kimarad szegénynek :oops: :cry:

Judit!!

Jó az észrevételed :lol: :lol: (ha nem javul beoltja Marcit a doki!) nekem is rögtön szemet szúrt!! :twisted: :twisted:

KAta!

A Károly utcai patikában mindig van egy csomó homeós bogyó, ők nagyon rá vannak állva. Régen én csak ott vettem, mert az alap szereket mindig tartották. Már lustább vagyok, így a Halmyban rendelem meg a szereket, ha nincs meg nekik, de gond nélkül beszerzik bárhol. A homeóval nem árthatsz (én a szülőszobán adtam a Mariettának először, csak úgy bele szájába a bogyót - fincsi édes, elszopogatja majd Marci is)
Mellkaskenegetés nekünk is nagyon jó volt! Azt ne hagyd ki, mert a betegség titka tényleg az, hogy az orr eldugul - és ez nagyon megkínoz kicsit-nagyot :twisted: :twisted: Párologtathatsz eukaliptuszt és citromfűvet.
Volt időszak, amikor szinte csak orrszívásra használtam a porszívót, sajna nincs más megoldás, de ez egy jó találmány, a hugom füle arra ment rá, hogy a mi időnkebn nem volt ilyen.
Ha nagyon sűrű a váladék amit kiszívsz, akkor lehet hurutoldani és az átmosást is lehet már Marcinál alkalmazni (szólsz, ha kell megmutatom).

Adri!!

Igen, igen :lol: :lol: :lol: én is azt támogatom, hogy csak cicizzen rendületlenül, ha hozzátáplálsz, akkor sem csak olyat adsz, ami széklet lazító, így vegyes koszton is előfordul székrekedés (na, ez egy külön gyönyörű téma :lol: ) Kérdezd az Anitát, erről ő tapasztalatokat is tud mesélni- ha jól emlékszem Bogival is voltak kaki gondok a hozzátáplálásnál és ő azért tért vissza mindig a csak cicizéshez. Az anyatejnél könnyebben emészthető dolog nincs, ha ezzel vannak Dórinak gondjai, akkor logikusan jobb várni, hogy ügyesedjen az emésztése.
Soha nem szabad abba a hibába esni, hogy a másik gyerekhez hasonlítom az enyémet, sőt még a tesójához sem szabad. Csak Dóri működését kell figyelembe venni akkor, amikor tervezed a hozzátáplálást. Élete végéig ehet gyümölcsöt , zöldséget, semmiről nem marad le :lol: :lol: :lol: Tudod: én visszasírom a szopis időszakot!! :lol: :lol: És folyamatosan írigylek minden szoptatós anyukát :oops: :roll: :lol:

Mit szerettem volna még írni?????????????????? :roll: :roll: :roll:

Ja, ja!! Voltam ma bent a Halmy lottózóba, ahol van turi is (KAtus Te tudod miről beszélek) És sikerült vennem a Sárának egy kabátot és 4 nadrágot, darabját 200-ért. Pont most jutottam el oda, hogy kellenek a nadrágok a drágámnak, mert minden nap másikat kell adni rá, olyan "ügyesen" játszik az oviban. De nincs meleg nacija, még mindegyik nagy rá. Mariettával ebben a méretben még nyár volt :lol: :lol:
képzeljétek egyedül öltözik a SÁra az oviban, látnotok kellene!! :roll: :lol: Alvás után: zokni sarka a lábfejénél, trikó, póló fordítva, kép-írás a hátánál, nadrág fordítva-feneke lóg elől, szandi kacsaláb :lol: :lol: Szerencsére a bugyit nem kell levenni, így az jól van rajta :lol: :lol: De Szilvi nénik örül, hogy legalább próbálkozik és nem ő az utolsó, így nem veszi el a kedvét azzal, hogy kritizálja. Ez arra jó, hogy a pólón elöl látom mi volt az ebéd, a hátulján meg az uzsit :lol: :lol: :lol:

Na, dugulok

Jó éjt mindenkinek - betegeskedőknek jobbulást!!!!

ágyöngyi

Sziasztok!

Csak gyorsba...

Először is Mercinek sok boldog névnapot kívánunk mi is!

Kép

Szandra! Köszi csak reggel volt egy kis láza,most meg egésznap semmi....de azért elvittem a L.-hoz. Most szedjük azt a finom kis rózsaszínű szirupot és itthon élvezzük hugica nevezetű bűntársunk csínytevéseit........

Judit!bocsi inkább Jatka!
Holnap semmiképpen nem jó nekem :? délelőtt Gekkozunk a Rékával és egy csomó futkosni valóm van,délután meg anyósomék házassági évfordulóját ünnepeljük a 37.-et. :P
inkább maradjunk a péntekben,de csak délután,mert délelőtt fogászatra megyünk Dáviddal.
:lol:

Erről jut eszembe..Anikó! Hívtad a Kolpingot?

Ibolya!
Mi ez a kreatívoskodás???jó lett nagyon...

Viki!
Örülök,hogy találkoztunk:)

ildikó
ilgya1

Sziasztok

Köszönöm köszönöm köszönöm :) :)

Gyöngyi
Akkor sajna nem látom a csajokat (bár Mariettában biztos voltam), de Sárát sajnálom.

Gyöngyi, Anita
Azért kell korán mennetek mert a hétfői nap a Halmi ovié az usziban, egy napon szerettek volna úszni, hogy a többi napokra tudjanak szervezni más programokat. És így lett idén hogy 8kor kezdenek úszni és délben végez az utolsó csoport. A nagyobbak vannak az első és az utolsó órában, a középsöben a kicsik.

Kata
Most akkor ha beteg beoltja? Meg nasivint adni rögtön?
Hát nem véletlen hogy nekünk nem itt van a gyerekorvosunk!!!!!!! Nálunk a Dokinéni (aki pestről jár ki) náthánal, orrfolyásnál cvitaminnal, tengervizes sóoldattal kezdünk. A végsö állomás az antibiotikum. Oltásra is kijön a dokinénink, és nem kell bevinnem a sok gyerek közé.

Ildi
Voltatok már úszni vagy csak októberben kezdi az ovisuszást Dávid? Persze most látom, olvasom így biztos nem, Jobulást nektek!

Ibolya
Milyen ügyi vagy! Kikapcsolodtál? Amikor Dömével terhes voltam állandóan üvegfestékeztem, de mára nem hagy időt nekem!!!!
Geri hogy áll a bölcsivel?

Sziasztok
Merci
merci71

Helló!

Merci!!

Ezzel csak az a gond, hogy bár mi is Halmysok vagyunk, de ez csak ilyenkor észrevehető. Hogy tudjanak programokat szervezni más napokra??? Sajna ez minket nem érint, mert minket mindig kihagy a törzsovi mindenből - külön programjaink vannak :roll:
És a mi csoportunk vegyes csoport (tudom ellentétben a Halmy ovival) Így a Sárának középen kellene mennie,mert minicsoportos, de hát együtt megy a csoport a nagyokkal. Szóval ez az indoklás nagyon sántít így a szülők felé - de ez a mi speciális (és hátrányos) helyzetünkből adódik! :lol: :lol:

És mielőtt bárkinek feltünne a "főnökeim" közül, hogy miért tudok írni: 11-18-ig továbbképzésen vagyok - csúszik a napom

Szebb napot mindenkinek!

ágyöngyi

Sziasztok!

Tegnap, meg még a múlt héten is többen kértetek/kérdeztétek/,hogy mi van a játszóházzal.Ma sikerült beszélnem velük,nem zártak be,továbbra is üzemel és dijtalan.Annyit kértek,hogy szóljunk oda előző nap.
Papp Bernadett-szolgálatvezető
20/ 801-3521
bibolya

Ildi,
Ibolya beelőzött :lol:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Ibolya,

köszönjük :)
És szóltál nekik, hogy holnap megyünk? Mert ugye megyünk???

Klassz a kroki, én is szeretnék már alkotni valamit. :)

Zsani,
itthon?
kössz a napsütést :D

Ildi,
még mindig nem meséltél az osztálytaliról!!!

Dénesandi,
jók a képek!

Gyöngyi,
akkor ma jó későn jössz haza. Szegény...

Kata,
homeós cuccok vannak a Kinizsi utcaiban is, bár ez a gyógyszertár rajtam kívül senkinek sem szimpi :) Ancsit imádják, úgyhogy velem rendesek :D

Többiek?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

sziasztok,

Merci, egy kicsit megkésve, Boldog névnapot!

köszi mindenkinek a hozzátáplálással kapcsolatos tapasztalatokat, főleg Gyöngyinek+Katusnak! úgy tűnik már jól van Eszter, sokkal jobban eszik (joghurtot is+kenyeret is :)) , holnap megyünk kontrolra, remélem a dokinő is megerősít.

a tegnapi cini tényleg nagyon gáz volt, Esztert nem nagyon kötötte le, mondjuk álmos is volt (hetek óta nem kelt ilyen korán, de gondolom a 9 órásira oda akart érni! :D ),de múltkor végig figyelt, most meg mindig mászni akart.
ami jó volt, hogy találkoztunk pár új/régi ismerőssel! nem mindenkihez tudtam odamenni bemutatkozni, mert akkora zűrzavar volt, ráadásul az én fejemben is (tegnap de. kezdték a hőszigetelést, úgy terveztem lelépünk, erre nekem kell itthon lennem velük. :shock: )

Ibolya, ez milyen játszóház?

Marcinak jobbulást! + minden betegeskedőnek

Évi, hol vagy?

puszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Katus,nem szóltam a holnapi napról mert nekem ezt senki nem említette,hogy mennénk holnap :oops: De ha nektek van kedvetek jönni én ráérek, mehetünk.Csqk akkor jelezd,hogy fel tudjam hivni őket.
bibolya

Menjüüüünk :) Angyal vagy, cupp!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Intézkedtem játszóház ügyben,10 körülre igértem érkezésünket :oops: ,ugyhogy akinek van kedve és ideje gyertek!!!!!
bibolya

ja,és aki csak autó hiány miatt nem jönne az szóljon,akkor elgurulok érte :lol: :lol:
bibolya

sziasztok,

Köszi a segítséget mindenkinek, a Károly utcai patikába mentem direkt, hogy kapjak homeós cuccokat. Végül Coryzalia-t vettem (a kórházi dokinénink szerint is ez jó, napi 3*1-et kaphat belőle), és bár Babyluff nem volt, kevertek egy eukaliptuszos mellkaskrémet, amit fél órája rákentem a kisfickóra, és azóta alszik, mint a bunda, nem szortyog (pedig éjjel hatszor kellett szegénykém orrát kiszippantani).

Katus, a Kinizsi utcai patikát én sem szeretem, úgyhogy én inkább a halmyra szoktam járni az idős nénikhez, de a mai társaság is nagyon szimpatikus volt. Az egyik nő kb. 20 percben elmagyarázta a homeós cuccok hatásmechanizmusát, úgyhogy már ki vagyok okosítva :lol:

Merci tegnap elfelejtettem: boldog névnapot!

Viki, örülök, hogy Eszter végre elkezdett enni :)

Évi, hazaértetek már?

Adri, Évi, írtam már, hogy Vikinek köszönhetően jövő héttől szerdánként fél3-tól lesz a baba-mama jóga?

Ibolya, nagyon klassz a krokodil! A játszóházas bulit mi most kihagyjuk :( :( :( A mérleggel kapcsolatban köszi a tippet, megnézem majd - a paraanyu énem kezd a felszínre törni, mert már másfél hete nem mértük a kisfickót, és idegbeteg (és ezért idióta) vagyok, hogy hízik-e rendesen :roll:

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ibolya!
Köszi a játszóházat. Mi lehet, hogy autóhiány miatt nem megyünk és ha rendelkezésünkre állnál azt meg is köszönném :lol: :lol: ugyanis remélem holnap megveszik az autónkat, igaz Budára kell elvinnünk de ha jössz értünk hát gyere :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: , nem gondoltam volna hogy ennyire rendes vagy :lol: :lol: . Na szóval mi holnap sajnos nem tudunk menni mert autó biznisz van, az persze még nem biztos, hogy el is kel a drága.

Kata!
Az jó ha hat ez az eukaliptuszos cucc, sokat számít ha tud aludni. Édes drágának jobbulást.

Ildi!
Hogy van a Dávid?
Reggel a Tami kérdezte: kisDávid is lesz az oviban :roll: :roll: , háááát őőőőőőőő, nem tudom de a Levente biztos lesz :) és így nem vette olyan nehezen a Dávidmentes napot, tényleg a Leventével játszott egész nap. Kedden már gyertek minden képpen az oviba mert mennek a Millenáris Parkba, 3/4 8-ra be kell érni hátizsák 3 szendviccsel, 3 innivalóval. 2-fél3 felé érnek viszza

Wiki!
Szerintem én is láttalak cinin bár nem vagyok benne tuti biztos. Na majd legközelebb.

szorítsatok, hogy holnap eladjuk az autónkat és találjunk is helyette másikat.

Szandra

szandrakiss

Évi!

Lehoztuk a karámot, holnap, vagy hétvégén valamikor jöhettek érte, csak egyeztessünk.
Vendég

Szandra,miért adjátok el a jó kis autótokat?És mi lesz az új?

Judit,ti ugye jöttök holnap?

Többiek?
bibolya

Mi elviekben tudunk menni, ha lesz autónk. Ez ma este fog kiderülni, miután azuram hazajön:)
Azt megírja nekem valaki, hogy hova kell menni? Mivel még nem voltunk, így gőzöm sincs :oops: :oops: :oops:

Előre is köszi

Andi

Kép
andidenes

Csajok!

Holnaptól 1600 Ft a Tescos pelus!
Vendég

Andi!

A Lőrinci úton van a játszóház. A Dózsa György úttól 5-6 ház kb.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?