Új privát üzeneted érkezett!

SOS! Varnni tudó németesek! Kép
Szerintetek ezt a gépet érdemes megvenni? Én egyáltalán nem konyítok sem a varráshoz sem a némethez, így abszolót tanácstalan vagyok, viszont nagyon szeretnék egy <a href="http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start;sid=klAe_LJV2uUegvJTavUUmLFT3r7XGRLdisU=?ProductSKU=0002339" target=_top>varrógépet</a>!
solya

Sziasztok!

Látom, a talisok szinte mind lebetegedtek.Kép Jobbulást kívánunk mindenkinek!!!

Én sem viszem Petit dokihoz, csak ha lázas lenne. Az ACC100 nekünk is bevált. Most éppen apa a legbetegebb, Petinek sűrűsödik a takony, én meg szintén kezdődő náthás vagyok.

Henke
Ki az a k.gy? Milyen honlapról szeded a receptet? Vagy kihagytam volna vmit?

Ez a keresztszemezés engem is nagyon izgat, éppen ma nézegettem mintákat. Hogy kell a színeket váltogatni? Mindegyik más tűn van? Bocs, ha nagyon analfabéta a kérdés.

A tegnapi szülőszoba nekem tetszett, kivéve, hogy feküdtek, de azért sokkal jobb volt, mint az első. Most kicsit újraéltem, hogy milyen volt, amikor Peti kicsusszant és rámtették. Lányok, minden babának szippantják az orrát meg a torkát? Mert mi apával már nem emlékszünk, hogy volt-e ilyen. Nekem nem rémlik egyáltalán.

Solya
Hurrá, varrógép!Kép Én is szeretnék, de apa drágállja.Kép

A gyerkőcök utasítgatásairól az ugrott be, hogy Peti mindig megmondja, hogy ki csinálja az adott dolgot. Pl. reggel én hozzam a tejet, apa húzza fel a redőnyt. Fordítva nem jó. Néha csak én vihetem pl. a kismotort, ha már nem akar vele menni, néha csak apa. Így ha vmit nem akar a gyerek csinálni, mind2-en megpróbáljuk, hátha az egyikünknek bejön.Kép

Peti ma délután elaludt útközben, úgy 2,5 órát szunyizott, most meg persze nem akar aludni. Már kezdtem megszokni, hogy nem alszik napközben és este van egy kis szabadidőnk...

Jó éjt és gyógyulást hozó alvást kívánunk!
Gorsi, Peti, és a 25 hetes ?
gorsi

Sziasztok!

BSzilvi
Nem tudtam írni de azért elolvastam amit írtatok és nagyon drukkolok értetek azóta is, remélem hogy tényleg még picurka a babácska voltaképp ezért szoktak a hatodik hét után Uh-ot csinálni de mivel ez többnyire mindenkinél más főleg eleinte mint a számított........

Tali:
Hát nekem mindig nagy élmény eddig voltak páran akikben csalódtam de mindig teljessen pozitív irányban.
Például Gorsiról és Coryról is valahogy azt hittem hogy kimértebb kevésbé közvetlen emberkék talán mert ritkán írnak ömlengősebb hosszú lélegzevételű üziket, valójában nagyon kedves emberek mind a ketten akikkel igazi felüdülés beszélgetni.
BSzilvi ritkábban ír pedig ő is érdekes egyéniség akivel nagyon kellemessen el lehet diskurálni.
BMártit nem ismertem volna meg /Ő sem engem na ja nem toltam magam elé a gyerkőceimet így jobban kidomborodnak az övpárnáim KépKép/ remélem neki is legalább olyan jó érzés volt Zafiéknál lenni, és dumcsizni vele mint nekem.
Linato egy tüneményes ember olyan igazán nekem való barátnő ha nem bántó ilyet mondani.
Zafinak nagyon köszi a vendéglátást az ő stílusa is közel áll hozzám.
Zsuzsinak a fuvarért ezer hála sajna most nem beszélgettünk túl sokat de mindenkivel nem is lehet röpke pár óra alatt az ő közvetlensége is nagyon bejön nálam.
Laura fantasztikussan igyekszik megosztani magát a két gyerkőc között hol egyiket hol másikat eteti és pelusozza mindenemellett még a társalgásba is be tud kapcsolódni.
Persze Norciró és Borcsáról is csak csupa jó dolgot tudnék írnék reméelm nem hagytam ki senkit ha mégis az csak a fáradság miatt van!

A gyerkőcök
meg szuper jópofák talán Tikk írta hogy Hanna "enyém-tied"-ez na itt végig ez volt hol egyik hol másik akaszkodott össze a többiekkel valemelyik játékon a vicc az egészben az volt hogy ugyebár jóformán minden játék a Rékáé volt! KépKépKépKép
Napocsak meg agyon szeretgette őket szó szerint, szegény Gorsi Petijét majd meg fojtotta ez látszik is Zsuzsi képén, na ja ő nagyobb fiúkhoz szokot, az enyémek annyit rötyögtek rajta hogy Napocs hogy "fiúzik" én meg örülök hogy nem tett semmi kárt a másikban.
Kori még csak csak elviselte a pusziszkodást de Lucának az agyára ment a sok simizéssel, el is zavarta gyorsan és rövid úton aztán időnkéntő is összekapott néhány babán felmosófán és partvison mikor kivel.
Egyébként szerintem valamennyien jól éreztük magunkat.
MI NEM LETTÜNK BETEGEK.
De minden betegeskedő kisembernek és anyukának sok-sok gyógyit röppentünk, mielőbbi gyógyulást kívánva! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

Zsuzsi
Áááá szerintem kifejezetten vacakok a képek igyekeztem belőle a lényeget kivágni ezét is nem egyforma mind.A te képeid viszont tényleg jók amin mi vagyunk Napocskával el is mentettem magunknak! Jó sok képet készítettél az kis gépem nem bírja ezt sajna meg az állandó ki be kapcsolgatást sem, le is merült a végére teljessen.
Ahogyan elmentetek Napocska már iszonyú fáradt volt bementünk venni telefonkártyát a postára ott sokan voltak a hely meg kicsi ő meg sírva fakadt így legalább előre vettek minket,
közben emlegette hazáig hogy " Dóji elment anyájával."
A képeket nézegettük itthon azóta is emlegeti a gyerekeket.
Örülök hogy tetszik a varró tanfolyam roppant hasznos ennek biztossan hasznát veszed és az ajcsi gépedet is tudod majd használni! KépKép

Zafi
Vannak itt újak is ezért feliratoztam nem neked Teeeee!!!!!KépKépKép
Egyébként nagyon igazad van fárasztó ilyen sokat utazni de a személyes benyomásokat nem lehet mással pótolni nekem sokat jelent remélem még sokáig megmaradunk így egymásnak és szeretném ha az én lányom is ismerné a többi kis osztálytársát.
Olyan két óra felé indultunk tőletek és négy óra után értünk haza! Pedig Zsuzsi vitt ki az állomásra nem kellett gyalogolnunk meg buszozni.

Márti
Bocsi hogy nem maradtunk tovább de maximum egy óránk volt még az is úgy hogy felet tömegközlekednünk kellett volna egy holt fáradt Napocskával én meg önző módon a kényelmesebb utat válsztottam ha már Zsuzsi felajánlotta hogy el visz minket!
Gratulálok Vilka baba álldogálásához, éppen tegnap hívpott a sógornőm és kérdezte hogy szerintem mikor adjon Rékára cipőcskét mondtam hogy még rá ér vele, tényleg Vilka már tud ülni mert Réki nem és mászni sem oda kúszik valami mellé és fel áll aztán lépeget amíg bírja tartani magát aztán össze esik.

Solya
Köszi! KépKép
Én ugyan utoljára gyerek koromban kereszt szemeztem de én úgy gondolom hogy lehet ilyen módon falvédőt akár zsebeset is készíteni.

Bogancsi
Köszi, jól megijesztett most kicsi fiad ezel a betegséggel remélem már jól vagytok!

Menta
Gratulálok a vizsgádhoz KépKépKép, én most nem láttam a szülőszobát!

Szilvi
Hajrá gyors és természetes szülés, drukk KépKépKépKépKépKépKép

Beja
roppant vacak egy anyuka lehetek de halvány lila gőzöm sincs hány kiló Napocskám csak ránézésre gondolom hogy nincs vele gond, a talin mondta valaki talán Szilvi hogy milyen könnyű a lányom a fiához képest pedig ő fiatalabb....Nagyobb korban még nagyobb különbségek vannak mind a tömegük mind a magaságuk szerint.

Mennem kell mert napocs fel ébredt és hiányol pedig még akartam írni Heninek is....

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Nálunk az éjszaka elég rossz volt, lázas lett Dorka, velünk aludt.

Beja: én egy homeós Gripp-Heel nevű bogyót szedek, hogy ne legyek még rosszabbul, egyenlőre nem változott az állapotom, csak az orromot fújjom. Mindenképpen homeós dolgokat egyél, ne gyógyszert! reméel, nektek jobb éjszakátok volt!

Dzsili: örülök, hogy rendben megérkeztetek és Napsi nem betegedett meg!

Szerintem ez a vírus a levegőben van, mi hétfőn még jól voltunk, sőt kedden délutánig, kedd estére jött ki. Kedden pedig a belvárosban voltunk a bűzben, ott is játszótereztünk, szerintem ott kaptuk el.

Nem is meséltem nektek, hogy egy hülye taxis direkt ránk hajtotta a kocsiját, pedig mi szabályosan mentünk át a kereszteződésen. Ő persze egy egyírányú utcából teljesen szabálytalanul jött és mi még akkor indultunk el, mikor ő még sehol sem volt. Erre megáll ez a bunkó és még engem hord le, hogy jó lenne, ha megtanulnék körülnézni az utcán!!!!! Egyszerűen csak néztem, hogy mit képzel. Ha nem lennék terhes, tuti odarohantam volna és megtéptem volna!!!! Az össze járókelő felvolt háborodva, hiszen tényleg mi már a kereszteződés közepén voltunk, mikor jött szabálytalanul a taxis és ahelyett, hogy megállt volna, Dórira ráhajtotta a kocsit, éppen eltudtam húzni!!!! És ezt direkt csinálta, nevelő célzattal!!! Eszem megáll!!!!Kép Mert persze, hogy nekem beolvasson meg tudott állni az utca közepén, de a kereszteződésben nem!!!

menta: gratulálok a vizsgádhoz! Mikor kapod meg a jogsit? és rögtön fogsz vezetni???? Most nem szabad abbahagyni, gyakorolni-gyakorolni! És egy tanács, a taxisokat nagy ívben kerüldd el, mert sosem adják meg az elsőbbséget!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Solya:
Most végleg költöztök haza??? nem írtál erről semmit, szerintem azért nem vagyunk képben, hogy mi is van veletek!

A varrógép szerintem jó, az enyém is ennyit tud, itthon 28 ezerbe került Brother a márkája. Most láttam az Auchanban lehet most egy Singert kapni 33 ezerért. 3 év garancia az nagyon jó, az enyémre csak 2 év van! Szóval ha tetszik vedd meg! Mi a márkája, az nem derült ki nekem?

Lefordítsam, hogy miket tud?

zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi! Azért köszönöm, hogy megnézted. KépKép Mindkettőtöknek jobbulást! KépKépKép KépKépKép

Linato! Én kértem a szülőszobát videón, és persze lemaradtam róla megint, úgyhogy érdekelne a második rész is. Nem tudom, hogyan tudnám megkapni, és visszajuttatni...

Menta! Gratulálok a vizsgádhoz! Kép
Jól tudom, hogy az első szülőszoba a Margit kórházban volt, és ott nem kapta meg az anyuka azonnal a babát, és szopi sem volt a szülőszobán? Csak szereték a kórház mellett szólni, mert én is ott szültem, és megkaptam pár percre azonnal Lacikát, amint kibújt. Utána ellátták őt is, amíg engem, és amikor készen voltunk, még 2 órára magunkra hagytak minket (Apástól) a szülőszobán. Kaptunk teát, a szülésznő segített Lacikát cicire tenni, és diszkréten visszahúzódott, hogy örülhessünk egymásnak. Kép

Dzsili! Azért nem ismertelek meg, mert valamiért meg voltam róla győződve, hogy világos a hajszíned. Kép Biztosan Napsi miatt. Kép
Sajnálom, hogy nem tudtam veled (is) többet dumcsizni, de egy kicsit mindenkivel szerettem volna, és olyan hamar indulnunk kellett...

Mi egyelőre maradtunk az enyhe taknyosságnál, remélem, nem is lesz nagyobb baj, mert a hétvégén megint nagyizni megyünk. Van valami enyhe hasmenős nyűgünk is, illetve teganp még csak nekem volt, és be is tudtam a fogorvoshoz készülés miatti feszültségnek. Viszont ma reggel Lacika is fosott Kép a bilibe Kép. Reggel óta pucérkodik, már 5 pisi volt a bilibe, és még csak egy a székre. Kép Az is azért, mert amikor mosogattam, odatolta a széket a konyhaszekrényhez, és a csobogás, meg a máshova figyelés megtette a magáét. De az első kis csurranásnál "rajtakapta" magát, és már "el is állította" a vízsugarat. Kép Most az az új mániája, hogy állva akar pisilni. Megáll a bili fölött, de nem ám akárhogy, hanem úgy, hogy keresztben (!) a lábai között legyen a bili. Alig bir megállni akkora terpeszben. Fogja a kis kukacát, és "slagozik" vele jobbra-balra a biliben. Kép de viszonylag kevés megy mellé! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Menta,
jaj, tényleg! Én is gratulálok! Kép

Zsuzsi!
Ez felháborító! Hogy-hogy ráhajtott Dorkára és épphogy csak el tudtad hózni? Majdnem elütött benneteket?!

Ha nem gond, megtennéd, hogy megírod mailvben, mi mit jelent és mire való? nagyon megköszönném, mert Andris próbálkozott, de már a gomblyukvarrásnál problémái adódtak! Kép Hiába, férfi! Kép
A márkáját tekintve nem tudom. Ugyanis a Tchibo árulja, nekik pedig van egy saját márkájuk, a TCM. Eddig minden nagyon tuti, amit tőlük vettünk, de lehet, hogy otthon vetetem meg a Singert. Ott többet érek a garanciával is. Merthogy igen, márciusban végleg hazaköltözünk. Bár a végleg erős szó, sosem tudhatom, úgyhogy most hazaköltözünk, nem csak hazautazunkKép.

De mennem kell gyerekezni!
még egyszer köszi!
Solya
solya

Sziasztok!

Solya! A hajszínem mindig ilyen szokott lenni csak amikor találkoztunk pont festés előtt volt és már nagyon lekopott és lenőtt. Azért örülök, hogy így jobban tetszik. Nekem is.Kép
A varrógép szerintem is jó. De tényleg jobban jársz, ha itthon is kapható és szervízelehető márkát veszel, mint a singer vagy a toyota.
Felveszem a szülőszobákat és megnézheted majd.Kép

Beja: sok citrom, fokhagyma, hagymatea. Na meg fekvés és alvás.Kép Gyógyulj meg gyorsan.KépKépKépKép

Menta: Gratulálok a forgalmi vizsgádhoz.Kép
Helenának jobbulást és gyógyikKépKépKépKépKép

Gorsi! Szerencsére Korina nem lett beteg!
A keresztszemezéshez én egy tűt használok, csak a színeket cserélgetem. Megpróbálok egy színt az egész mintán végig csinálni és aztán cserélek.Kép

Dzsili! Nagyon köszönöm amit írtál és nagyon jól esett. Ezt én is így érzem.Kép
Azt hiszem Korina megnyitotta a Napocska
fan-clubbot. Egész nap szaladgál és kiabál Napocs adott puszit arcom.Kép

Zsuzsi! Hülye taxist inkább bunkónak nevezném.
Nem is értem, hogy lehetnek ilyen emberek.Kép

B.Márti! Most már emlékszem, csak nem voltam biztos benne, hogy te kérted. Szívesen odaadom, de még én sem tudom hogy és mikor. De majd kitalálunk valamit.Kép
Lacika "slagozása" édes lehet.Kép

Na megyek én is, mert főzök.
linato

Zsuzsi,
még vmi!
Az a Singer az Auscahnban mit tud? (Feltéve, hogy tudod. Kép)mert lehet, hogy itt olcsóbban megkapnám uazt. Kép

linato!
KépKépKép haj-haj!
köszi a videokazettát előre is! Kép
solya

BMárti!
A tv2.hu-n kint van az eddigi két adás.
A lap tetején van egy "műsoraink" nevű lista, onnan kell kiválasztani a tv2-videót, az kiad egy külön ablakot, amiről kiválogathatod, hogy mit néznél.
Ez tök zavaros ugyan, azért remélem megleled.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Megvagyok ám még... csak kicsit összesűrűsödtek a dolgok, én meg már nem vagyok a helyzet magaslatán...

Látom, milyen sokan bretegeskedtek KépKépKép Leírom, nekünk Karácsony előtti nyavalyainvázióban mit adott a dokink, hátha Nektek is bejön. Ezek olyanok, amit Manó meg Pocakos is szedhet nyugodtan. A náthás fajta 3 nap alatt lezajlott ezekkel mindkettőnkön (bár a 3. nap az rémálom volt, 4. nap meg mintha elvágták volna)
tehát:
torokgyulladásra (Csengusnak kicsit a füle is begyulladt akkor):
Aconitum D30-as 3x3 bogyó
Belladonna D30-as 2x3 bogyó
Ferrum phosph. D12-es 3x3 bogyó

száraz köhögésre:
Pulsatilla prat. D12-es 3x3 bogyó
köhögésre:
Arsenicum album D30-as este 1x3 bogyó
hasmenésre (nem volt vészes, akár a fogzástól is lehetett)
Arsenicum album D30-as 3x3 bogyó
megfázás, köhögés:
Sticta pulmonaria D12-es 3x3

Ezeket persze úgy kaptuk, hogy ha 3 nap után nincs javulás, akkor vissza kellett volna menni, de mindkettőnknél bevált. Ja. Az Aconitum az elvileg lázcsillapításra is megfelel... ha elég az, akkor nem kell másfajta lázcsillapító. (Csenge csak estére kapott mást, ha 38 fölött volt)

Ezek nem tudom, mennyire alkati szerek meg adagok, vagy esetleg általánosan is jók... Szerintem kipróbálni azért érdemes...

megpróbálok majd kicsit gyakrabban jönni, de általában nem sok erőm marad írni... olvasni azért szinte minden nap szoktam...
Csengéről lehetne mit írni Kép Egyik pillanatban egy kisangyal, aztán meg egy ördögfi... Néha az őrületbe kerget... ami persze összefügg az épp aktuális fáradsági szintemmel... Néha semmi türelmem nincs hozzá, főleg amikor elkezd "kántálni" .. azon a "fülbarát" hangján... Aztán persze meg kifekszünk a szövegein, mert olyan körmondatokat tud kerekíteni, hogy csak lesünk. Kép Nálunk is működik az, hogy beosztja, ki, mikor, mit csinálhat Kép .. ááááá KépKép Általában nem lehet meggyőzni, hogy nem jól gondolja a dolgokat... Kép
Újabban este felé bekattan, és csak nyafog, hisztizik... De nem fáradságtól/éhségtől, hanem "csak úgy" ... még betudom a frontoknak... esetleg... Na olyankor legszívesebben elmenekülnék a közeléből... Aztán a nyafi egyik pillanatról a másikra elmúlik... bár többnyire addigra az idegeim meg a dobhártyám már rojtos...

Nálunk most a Vizipók a nyerő... néha teljesen ledöbbenek, amikor hosszú részleteket idézget... Kép Versel is, meg énekeket is költ... ezek rímelnek, amúgy sok értelmük nincs... Kép ... de néha azért szerepelnek benne olyan szavak is, aminek van azért értelme Kép .. de sokszor csak bla-bla...

A pocakom szerintem nagy... bár Zafié mellett nyilván eltörpülne KépKép ... ami meg bent zajlik, az kriminális ... Kép Egyszerre feszíti a bordáimat körben, matat lent, és még csinál pár "kellemes" dolgot... Sokszor már az ülés sem megy... KépKép

jövő hét csütörtökön lesz az államvizsga... Már csak azt kell túlélnem... bár a kérdésekkel okozott pár álmatlan éjszakát a tanár.... "véletlenül" kaptam egy inkább irodalomtörténetit is... amihez persze végképp semmi közöm...

Azt hiszem most sikerült hasznosan eltölteni az (elvileg) utolsó munkanapom egy részét KépKép ...

Bocsi, hogy most név szerint nem írok senkinek... de ahhoz már nincs erőm... Kép

üdv
Rebiék (34+2?)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Linato
Köszi a tippet.Kép

Menta
Én is gratulálok!Kép

Zsuzsi
TAxisok...Kép

Dzsili
Kicsit meglepődtem azon, amit írtál.Kép

Rohanok.
Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Solya! Bár varrni nem tudok (még!), de ahogy elolvastam a leírást, szerintem kb. ugyanazokat tudja, mint az enyém (szintén Brohter, mint Zsuzsié és MártiéKép) és szerintem az bőven elég. Egy ilyen tudásút itthon kb. 30-35eFt-ért már lehet kapni. Szerintem itthon vedd meg, úgyis mindjárt jöttök, meg ahhoz lesz magyar leírás is, nekem az első lépések leírás nélkül bajosan mentek volna!Kép

Dzsili! Aranyos vagy!Kép Mi is szeretünk Téged!Kép
A feliratokat én is épp az újak miatt dicsértem, no!Kép

Menta! Gratula a vizsgához! Tudtam én, hogy ügyes vagy!Kép

Zsuzsi! Mi is kedd estére betegettünk le, de a dokinő vírust nem említett, Réka meg már a taknyosságon kívül teljesen jól is van. Mondjuk nekem sincs már más bajom, de az orrom az nagyon folyik, még mindig én vagyok rosszabbul, de még mindig ez a jobbik felállás!
TaxisKép Nem tudom miért gondolják, hogy a nők eleve nem tudnak vezetni...Kép

Rebi! Azért most már az én pocim nem nő ám olyan ütemben! Lehet, hogy már utolértél!Kép
A benti mozgást illetően nálam is ez van, úgy látszik, ezek a kisfickók már csak ilyenek!KépKépKép

Hú, Borcsa, jó hogy írtad ezt a tv2 dolgot, mert nekem a párom nem engedte, hogy nézzem. Most majd megnézem sutyiban!Kép Szerinte így is túl sokat foglalkozom már a szüléssel és ez nem egészséges, mert addig szuggerálom magamnak, míg hamarabb megszületik a baba, és ahhoz még nagyon korán van... szóval parázik, mint mindigKépKépKép

Minden betegnek jobbulást kívánunk, remélem nem a tali a bűnös!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Solya: megpróbálok feltenni néhány képet hajügyilegKép
<a href="http://babanet.hu/album/albumimages/950/25870.jpg" target=_top>IDE</a>

és
<a href="http://babanet.hu/album/albumimages/950/25872.jpg" target=_top>IDE</a>

na még egyet:
<a href="http://babanet.hu/album/albumimages/950/25875.jpg" target=_top>EZT</a>

és egy utolsót:
<a href="http://babanet.hu/album/albumimages/950/25876.jpg" target=_top>EZT</a>

Ha megnézted ér röhögni.Kép
linato

Sziasztok!

Betegeknek gyógypuszik Kép

Menta: gratula a vizsgádhoz Kép Tényleg vezess most, na jó csak ha nem csúszik, mert pici gyerkőcökkel sokkal egyszerűbb úgy az élet és nem szabad kiesni a gyakorlatból Kép

Zsuzsi!
Voltunk Tücsökzenén, szóltunk Gabinak, hogy betegek vagytok, beírta.

Betegeskedés: lányok szerintem nem a tali a bűnös, mert mi is tartjuk a frontot Kép ráadás PEti (Gorsié) és Vili egy villával egy tányérból fasírtoztak főzelékeztek, Vili meg nem beteg.
Most Vili éjszakai alvása lett kicsit zűrősebb a megszokottnál (bár BMárti kiröhög, ha megírom mit értek ezalatt). Szóval tegnap felkelt negyed hétkor és kért kakaót majd vissza aludt fél 10-ig Kép. Ma hajnalban viszont egykor arra ébredtem, hogy Vili sír álmában és beszélget, "kéred zumzum (azaz fényképezőgép)" az ölembe vettem, ívott egy kis vizet és aludt reggel fél kilencig. Talán a foga, talán az őrült szélvihar, frontok, vagy már tényleg nem jó a kiságy, de jövő hétvégére meglesz az új ágya.
A slussz poén, hogy tegnap itt volt Vili barátnője és
vele "veszekdtek" (enyém-tied problámák) és ő is ébredt hajnalban,, ugyanilyen pörölve mint Vili. Kép Kép

Heni!
Szerintem is jól tetted, hogy halasztottál, nagoyn megértem.
Talán még nem írtam, én végül nem járok egyetemre, mert nem éreztem annyi energiát magamban, és amikor elkezdtem komolyan venni, akkor kezdtem el nagyon hányni Kép Innetől kezdve dömtöttem úgy, hogy a gyerkőcök a fontosak. Az én helyzetem nyilván egészen más, hiszen ez egy olyan dolog amit gyakorlatilag el se kezdtem és ha már beleőltem volna pénzt és energiát, főleg annyit, mint amennyit te vagy Rebi, akkor foggal körömmel kűzdöttem volna érte, de így évekig kűzdeni nem látom értelmét, főleg már két diplomával a zsebemben. Ráadás az első évben nincs kreditrendszer, nagyon hűzós lett volna. Pár szemesztert meg lehet csinálni gyed alatt ingyen, de a megszorítások miatt már a munkahelyem még sem fizetné ki a fennmaradó félévek tandíját, ami igencsak borsos, két gyerek mellett meg az időt és a pénzt is mindig lesz hova tenni.
Ha meg úgy adódik hosszú még az álet, ha nagyon rámjön, hogy tnaulni szeretnék, akkro biztos szorítok magmanak rá lehetőséget.
Tégedi s meg Rebit is nagyon tisztellek, hogy így végigcsináljátok! Mondjuk én csak 100%-osan szeretek mindent cisnálni, ami nem túl jó, mert gyerek mellett úgy tuti nem lehet tanulni.

Tegnap úgy feldobódtam, megterveztük és megrendeltük végre a gyerekbútort. Vili leendő apósa csinálja Kép Így Vilit és a kiscsajt se lehetett kivakarni a szobából, ők is méricskéltek közben, azt hittem megzabálom őket.

Nálunk is van ami csak apától jó pl. fürdetni anya nem jó, elalvás előtt csak anya jó és ha apa itthon van játszani is csak ő jó.

Végül két szösszenet Vilitől:
megkapta a Kippkopp és a hónapok c. könyvet, ennek kapcsán beszélgetünk a hónapokról, sorolom neki milyen hónapok vannak:
szeptember, október, november, december" , mire nagy kerek szemekkel rámnéz: "hóember" Kép

Apa ma Balatonfüredre ment dolgozni. Jött érte a kollegája reggel. Vili kommetnálja az eseményeket:
"apa bácsival megy Balatonfürödni" Kép

Rebi!
Tök jó, hogy jelentkeztél az államvizsgádohz meg nagyon szorítunk Kép Ati szigorlata sikerült?

Norci
norci

Zsuzsi!
Taxis Kép Engem is ütött el már majdnem egy barom, mikor épp szabályosna mentme át a zebárn a zöld jelzésen Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Jó hír, hogy már egész jól van Tomi, de még hétfőn nem mehet bölcsibe ... Még nem világos, hogy fogom megoldani, mert most már muszáj mennem dolgozni Kép
Délelőtt nagyot sétáltunk az itteni anyukákkal, ragyogóan sütött a nap, úgy éreztem magam, mint régen, mikor itthon voltam Tomival.

Menta: gratulálok a vizsgádhoz!!! Tényleg jó lenne, ha tudnál gyakorolni.

Zsuzsi: sajna a taxisok között is sok az őrült Kép Még jó, hogy nem lett bajotok!!!

BMárti: hú, de ügyes Lacika Kép

Norci: Vili-szösszenetek Kép

Rebi: irigyellek az "utolsó munkanapért" Kép Nekem még van néhány tíz évem addig ... Kép Kép Kép

Tomi szössz: ha valamire rájön (pl. ezt így v. úgy hívják, mondjuk neki), akkor azt mondja: "ja".
OFF Zsófi ma a közgázon van nyílt napon és már csak 4 hónap és érettségizik ... ON
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Na, megjöttem, minden OK.
Jövőhét pénteken kell visszamennem CTG-re és utána naponta vagy 2naponta, majd meglátjuk.
Az UH-on is minden rendben volt, bár a súlyát elfelejtettem megkérdezni, de ismételten nem lesz óriásbaba.Kép Bár a pocimérete alapján fincsi kajákat kaphat odabent.Kép

Zafi!
Még az is előfordulhat, hogy együtt szülünk.Kép A kiíráshoz képest +1 hetet kaptam, hogy megszüljek. Úgy szeretnék február 2-án szülni, mert akkor már megis lenne a férjem szülinapi ajándéka.KépKépKépKépKép Ha addig nem történik semmi, akkor csaszi...Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(39+0!)
sztigris

Sziasztok!

Dzsili!
Elfelejtettem írni, hogy tök jók a képek Kép Sajnáltam, hogy lecsúsztál arról, hogy Vilit lencsevégre kapd, ahogy Toncsi babát szeretgeti, de a nevetős kép is tök jó lett Kép Ráadás Solyának is az tetszett Kép

Szilvi!
Drukk, hogy történjen v.mi addig. Nem értem, hogy ha nem indul be spontán akkor miért rögtön császár? Nekem sem indult be pedig már két ujjnyira nyitva voltam, így burokrepesztés majd oxitocin, de nem császár. Igaz már két ujjnyira nyitva voltam kb. két héttel a szülés előtt.

Norci
norci

szilvi! örülök, hogy jól vagytok kint is, bent is Kép február 2-i a férjed? én is Kép drukk, hogy magától szülessen meg a titokbaba! én is úgy izgulok, fiú-e vagy lány - gondolom, ti is! Kép

norci! nagyon jókat mond vili!

rebi! no, akkor lassacskán vége a nagy hajtásnak! hogy kezdődhessék az újabb Kép hogy áll a költözködés-pakolás? van még energiád?

menta! nagy-nagy gratula a forgalomvizsgádhoz! mivel a múltkor írtad, hogy jan kp-én lesz az újabb, én azért gondoltam rád! nagyon ügyes vagy! helenának több kruppszerű köhögése nem volt?

heni! félévhalasztást nagyon is megértem! sőt, én már a hasamban vilkával sem bírtam jól a gyűrődést, te nagyon hős voltál! kíváncsi vagyok ám a testvéres baba-mama klubbra, vagyis hogy miket mondtak! el is mentem volna szívesen, de ősszel voltam egyen és túl kaotikus volt egy gyerekkel is, úgyhogy inkább lemondtam róla. majd ha nagyobbak lesznek... nincs boldiról kép? olyan hatalmas lehet - pedig még nagyon picike!

bmárti, linato! én is nagyon sajnálom, hogy titeket teljesen lekéstünk a tlin - és zsuzsi, dzsili, bszilvi és gorsi is nagyon hamar elmentek, miután megérkeztünk Kép de sajnos egyedül nem megy nekem ez a kétgyerekes közlekedés, így akkor tudunk jönni-menni, ha van segítség...

zafi! szerintem is hasonlít án rád nagyon réka! mások a színei, ezért talán nehezebben tűnik fel, de igazán le sem tagadhatnád - gondolom, nem is áll szándékodban!

bogancsi! tominak gyógyulást! nagyon fura lehet ilyen nagy "gyerekek" anyjának is lenni - nem érzed néha úgy, hogy egykorúak vagytok?

zsuzsi! a taxisokat én is nagyon kerülöm vezetés közben, mert náluk szabálytalanabbul és bunkóbb módon vezető autós kevés van Kép dorkának gyógyulást! ha m,ár nem játszóterezhettek: nincs nálatok kert, hogy legaslább oda kijussatok? sajnos mi nagyon keveset járunk levegőre, de nagyon hiányzik, főleg, mikor ilyen gyönyörű az idő, mint ma is! szeretném, ha a hétvége is ilyen lenne, akkor négyesben legalább a szigetre vagy vhová kimehetnénk! varrtál már a babán kívül vmit?

solya! sem németül nem tudok, sem varrni, de üdv a varrógépetakarók körében! én már kipróbáltam az enyémet egy zsebkendőnyi anyagocskán Kép

gwen! látom, kezded belakni a babanetet! Kép szégyellem, hogy még mindig nem jutottam levélíráshoz, de előbb-utóbb írok ám! igaz, most már azzal nyugtatom magam, hogy itt úgyis olvasol rólunk, ha végre van egy kis időm írni Kép a virágaidat is megnéztem és sárgulok az irígységtől a kert miatt - meg a tudásod miatt is! Kép jártál vhová kertészeti tanfolyamra?

dzsili! én is mwegcsodáltam ám a képeidet! és szerintem nagyon jó, hogy feliratozod őket, még ha tudom is, ki kicsoda! Kép

bszilvi! hogy vagy? mi van veletek? ha nem is írtam, drukkolok ám folyamatosan!

edit! jársz még erre legalább olvasni? hogy vagytok?

tikk! olyan rég találkoztunk már Kép nagyon jó hanna szövege! Kép a félévi hajtáshos sok energiát Kép

beja! a többiek által említettteken kívül van még egy bronchikum nevű szer, patikai, recept nélkül kapható, nem lázra, hanem torokgondokra, köhögésre, szedhető terhesen is, nekem tavaly jól bevált!

bocs, ha vkit kihagytam, de elküldöm, mert ilyenkor szoktam véletlenül kitörölni és attól most szörnyen elszomorodnék Kép

jaaa! még annyit, hogy a tali óta szinte egész héten jókedvű és türelmes voltam, úgyhogy nekem nagyon sokat jelent, ha találkozhatom veletek! :9 köszi mindenkinek! vilka épp betegecske, volt a dokinéni, kicsit hörög - mármint vilka - de ha elmúlik a nyavalyaveszély, talizhatunk megint itt is, ha van kedvetek! Kép

márti++
márti

Sziasztok! Most csak annyit, új kép a profilban.Kép Az albumba is tettem fel néhányat.

Szilvi! Beszéld meg a babával, hogy másodikán szeretnéd már, ha kívülről szemlélné a pocidat.Kép Én csak annyit mondtam Korinak, hogy ha lehet ne éjjel akarjon kibújni. Nálunk bevállt 17.10-kor született.Kép
linato

Sziasztok!

Beja: mi van veled? Hogy vagy?

Bogancsi: jó, hogy Tomi jobban van, lehet, hogy csak az oltástól gyengült le egy picit. Közgáz kemény lesz, na és 4 hónap és felnőtt lányod lesz!!!Kép

Szilvi: nagyon ügyes vagy, annyira érezni, hogy teljesen felkészültél a szülésre, szerintem minden úgy lesz, ahogy tervezed!!! Annyira kiváncsi vagyok én is, hogy mi lesz a kistesótok, hugi vagy öcsi????

Bszilvi: hogy vagy? vérzés volt azóta? amikor volt, mennyire volt sok? Mikor mentek uh-ra? Én is azt mondom, mint a többiek, 7 hetesen van biztosan szívhang, addig csak petezsákot látnak. Nekem mindkét terhességemnél volt vérzés vagy barnásozás, mindkettőnél kétszer is, tehát ne gondolj a legrosszabbra!

Márti: szerintem nagyon jól néztél ki a talin, kár, hogy nem tudtunk beszélgetni! De majd legközelebbb! a diétát meddig kell tartanod?

Solya: küldd el újra linket, mert nem találom, és lefordítom este neked!

megyek, mert mi már fürdünk, mostanában Dorka már korán elalszik.

üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Norci: én úgy tudom, hogy császár után nem szabad mesterségesen megindítani, mert nagyobb a hegszétválás esélye.

Szilvi: nagyon drukkolok! Meglep, hogy hagynak túlhordani. De szépen be fog indulni KépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de mivel mindennap volt itt valaki vigyázni Petire, ezért szigorúan betartatták velem az ágynyugalmat. Persze mondanom sem kell, hogy Petinek most csak én kellek, és nagyon nem akarja megérteni, hogy nem emelgethetem.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a babával kapcsolatos drukkokat! Remélem, mint mindig, ha az osztály összefog, hatni is fognak!

Rita!
Köszi, hogy leírtad, hogy te is ezt élted át Nelcsivel, igazán bíztató, hogy itt egy kis élő bizonyíték! Hányingerűzők mennek!

Beja!
Neked is nagyon köszönöm a kedves szavakat! Szerencsére csak elég kevés volt és az sem igazi vér, hanem valami barnás trutyi.(bocsi a részletekért!) Szinte már teljesen el is múlt, nagyon remélem, hogy tényleg ennyivel megússzuk!
Szerintem is a gyerekorvosotok viszi túlzásba a súlyproblémát Bácusnál. Ebben a korban, mit akar kéthetenként mérni? Amikor van, hogy hónapokig nem híznak egy dekát sem.
Jobban vagy?

Szilvi!
De jó, hogy minden rendben a babával és elkezdted a tágulgatást! Kívánom, hogy folytatódjék a folyamat és úgy járj, mint egy barátnőm, aki háromujjnyival ment be szülni, úgy, hogy szinte nem is voltak jóslófájásai. Én, mint sorstárs (én is császárral szültem Petit) nagyon meg tudom érteni, hogy szeretnéd ezt a babát természetes úton megszülni, kívánom, hogy sikerüljön is!

Menta!
Gratulálok a sikeres forgalmi vizsgádhoz!

Látom sok a kis és nagy beteg, mindenkinek kívánunk mielőbbi gyógyulást!
Peti is taknyos egy kicsit, de az orrfolyáson kívül szerencsére nincsen semmi baja.

Mennem kell, mert ismét hív Peti!

Sziasztok

Szilviék
bszilvi

Sziasztok!

Rövid leszek, mert rohanok tanulni! Szerdán vizsgázom, és meg kell hogy mondjam, már nagyon utálom!!!! Már úgy végeznék a sulival, de fél év alatt nem fog menni Kép

Barni is belépett a beteg osztálytársak sorába, pedig ő sem talizott Kép Nyomom a cebiont, narancslét neki, holnap beszerzem a homeopátiás cuccokat. Van vmi echi... szer, azt ismeritek?

Dzsili! Megöl a kíváncsiság! Ne tedd ezt velem!!! Kép

Norci! Megértelek! Majd ha felnőnek a gyerkőcök, és nagyon unatkoznánk (Kép), akkor folytatjuk a tanulást, jó?! Én még a pszichot szeretném elvégezni...

Andi! Jól lebuktam! Kép

Szia Gwen!!! Hol tekinthető meg a kerted? És honnan ismeritek egymást Mártival? Hozzánk is jössz gyakrabban?

Edit! Mi van veletek???

Solya! Már olyan kíváncsi vagyok rátok!!! Tündériek vagytok a profilos képen! Domóék elérhetőségét nem tudod véletlenül???

Puszi, küldjetek sok + energiát, hogy ne aludjak be tanulás közben, és hogy Barni viszont igen Kép

Heniék
gesztenye

Még valami: nem tudom, ki kérdezte, de:

www.kaldeneker.hu

pussz
h.
gesztenye

Heni,
mailcímet tudok, az is jó? Emcsié: kristof.e3@matavnet.hu
Angyalbőrbe bújt ördögök vagyunk! KépKépKép

Zsuzsi,
köszi, örök hálám! Kép
<a href="http://http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start;sid=y95QA2Hv8thQByHnjAJaZ2LqF7lXt1HuHRo=?ProductSKU=0002339" target=_top>varrógép</a>

Linato,
nem nevettem! Szerintem tök jók! Bár a 3.ból nem láttam sokat. Kép

És nem emlékszem ki kért kenyérreceptet, de a minap találtam:
www.kenyersutes.hu (asszem, vagy vmi nagyon hasonlóKép)

Márti,
ez azt jelenti, hogy pár hónap alatt megtanulhatok majd zsebkendőt varrni? KépKépKép
solya

Zsuzsi,
nem jó a link!

http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayPr oductInformation-Start;sid=7C85gGx4uLs5pixwpZoz5G9-qzvU4Fdm_Ns=?ProductSKU=0002339
solya

<a href="http://http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start;sid=txFEfhTR-0NEWVTZ_U1OGhfYSi0j9gmAuK4=?ProductSKU=0002339" target=_top>most talán</a>
S

nem tudom belinkelnbi vmi miatt, de ebben a hozzászólásban van a link Kép
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=279&post=233860#POST233860
solya

Sziasztok!
BSzilvi: orulok, hogy jol alakulnak a dolgok, biztos most mar nem lehet semmi baj
Szilvinek millio-millio drukk, hugica vagy ocsike, mindketto nagyon boldogga tesz
A Martitval a tanitokepzoben jartunk egy csoportba, azota meg mindig talalkozunk nyaron.
Sajna csak nyaron tudunk hazamenni Pestre, de ez igy is azert szuper. A ferjem tanar, ugyhogy a ket honapot Pesten toltjuk; Cory meselte, hogy surubben van tali nyaron, remelem mindenkivel tudunk majd talalkozni.
A kertrol van nehany kep a kerteszet topikban.
Marti: en is nagyon orulok, de tenylegpopgif
{54797,}popgif
{54797,}

melt megkaptam, annak ispopgif
{54797,}
betegesekedoknek gyogyulast, kismamaknak minden jot
Gwen
gwendoline

Solya:
szabadkaros, többfajta textilíához, 24 varróprogram, rejtett öltés, overlock program, 3 féle egyenes és cikk-cakk varrás, automatikus gomblyukvarrás, fokozat nélkül állítható pedál, 70 W motor, mozgatható segédasztal, visszafelé varrás gomb, automatikus szálfeszesség beállítás, tartozékok: gomblyuk és gombfelvarráshoz, rejtett öltéshez talp, cipzár talp, tűk, olaj, 3 fémspulni/orsó, kés,
világítás, varrógépborítás (egy műanyag anyag, amivel lefeded), 3 év garancia

Jó éjt!

Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Szilvi! Ha megvársz, nekem jó a február 2!Kép
De inkább magatokra koncentrálj, most ez a lényeg!Kép Kívánom, hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon! Biztos össze vagy már pakolva. Leírod nekem, hogy mit pakoltál? Már nem tudom, mi kell abba az ominózus csomagba!Kép

Márti! Igazán megleptél!Kép Nagyon örülök ám, hogy egyre többen gondolják, hogy rám is hasonlít Réka! Talán ahogy már a kislányos formája jön elő, vagy nemtom, de most a napokban többen is mondták/mondtátok!KépKép
Nem is mondtam, hogy meglepődtem, hogy Ármin is jött Eszterrel! Nagyon örültem neki, csak Réka épp vakondot nézett, úgyhogy nem nagyon foglalkozott velük.
És örülök, hogy jó a kedved!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

BSzilvi: nagyon drukkolok nektek! Nem tudom, emlékszel-e, nekem is volt vérzésem most Zsomával. A 14. héten. Akkor nagyon bepánikoltam, és egy csomó ismerősről kiderült, nekik is volt vérzésük, és egészséges babájuk született.

cory

cory
Budapest

Gwen: hogyan töltöd fel a képeidet melléklet feltöltésként vagy image {kép neve}-ként? mert nem látjuk sajnosKép és nagyon kiváncsi vagyok a kertedre!!!Kép

zsu26

Sziasztok!

Ma nagyon magam alatt vagyok, úgy hogy nem is reagálok bocsi, de azért elmondom hogy ma kiderült hogy a kicsi fiam valószínűleg dyszlexiás.
Ezért cserél fel betüket nehezebben megy neki az olvasás és az írás képe sem túl szép.
Nem tudom, a többi jellemző tünetet én nem látom, még nem tanultak minden betüt utál gyakorolni úgy kell nyúzni érte nem érdekli, figyelmetlen szerintem inkább ebből fakad, de a logopédus mégis csak szakember most csak tépelődök hogyan tudnék még segíteni neki.......

Dzsili
dzsili

dzsili!

ne szomorkodj, ettől még nobel díjas akadémikus is lehet! ma éjjel nem, de írok majd módszereket, amivel te is segíthetsz és utánanézek a szakirodalomnak is, hogy esetleg te mit olvass el!

márti++
márti

dzsili! most hirtelen a google-n kerestem rá. nem tudom, hogy kell linkeket beírni, de ha a dyslexia és a meixner szavakat írod be együtt és a magyar lapokon keresel, sok jó dolgot ad ki. meixner ildikó volt magyarországon a leghíresebb dyslexiakutató és nagyon jó programot kidolgozó dyslexiapedagógus. de amint lesz időm, nemcsak olvasnivalót ajánlok, hanem konkrét gyakorlatkat is - ez csak amolyan előzetes.

márti++
márti

Dzsili!
Nagyon jó eredménnyel javítható a dyslexia.
Kineziológiával is. Anyum már sok gyerkőcnek tudott segíteni. Majd írok privit.
linato

Dzsili!
No ettől nem kell magad alatt lenni. Nekem tesóm foglalkozik dyslexiás, dyscalculiás gyerkőkkel. Régen magánban isi. V.mennyit én is tanultma róla, de inkább ha tesómmal konzultáltam megpróbálok v.mi összeszedett dolgot írni mail-ben.

Norci
norci

Dzsili!
Emiatt ne keseredj el, ahogy a többiek is írták, lehet rajta segíteni. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy a lovaglás is segít, ha esetleg van nálatok erre lehetőség.

Zafi
zafi

Solya!
Köszi! Én kértem a kenyérsütős recepteket, már nézem is.KépKép Jó sok van benne.Kép

Zsuzsa

beababa

Zsuzsi,
köszi! Kép És ezek mire jók? Vanmég vmi, amit érdemes egy varrógépnél nézni?
Olyan nincs,a mi lockkol is? Vagy az csak külön gépként vehető meg?

Zsuzsa Kép

Dzsili!
Szerintem se aggódj! Főleg, hogy kiderült a lányokról, hogy ennyire értenek hozzá! Ez nem betegség, együtt tud majd vele élni a gyerkőc! Én nem vagyok dyslexiás, mégis keverem a betűket! Kép

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Kép
solya

Most csak gyorsan mert szaladnom kell.
Köszönöm szépen a kedves szavakat és mindenkinek hálás lennék ha bármiféle tanáccsal tud szolgálni ez ügyben.
Már én is keresgéltem a Neten és igyekszem jó sok gondolatot összeszedni Meixner Ildikó tanumányát is letöltöttem valamint rendeltem neki egy Vésike nevű játékot ami ugyancsak egy logopédus Sík Olga találmánya betü elekből kell kirakni a betüket /így leegyszerüsítve/hogy jobban megmaradjanak a fejecskéjében.
Na látjátok ezért mondom én mindig hogy amennyi mindent már átéltem a három gyerekkel betegségek tanulmányok és egyebek terén....
Várom az emileket és mégegyszer köszi hogy van kivel megbeszélnem a gondjaimat!

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Márti: az a legjobb a nagy gyerekekben, hogy mindig mindent jobban tudnak Kép Vilkának gyógyok Kép Kép Kép

Szilvi: jó, hogy rendben vagytok!!!

linato: nagyon jó az új profilkép Kép

Zsuzsi: néha alig hiszem el, hogy Zsófi már érettségizik. Még csak most született és az első este anyósom jött fürdetni, mert apával nem mertünk nekivágni Kép

Heni: Ne félj, nem fogsz unatkozni, ha felnőnek a gyerekek... Kép Alvás-energia Barninak, Neked tanulás-energia Kép Kép Kép

Solya: én pl. nem is tudok zsebkendőt varrni - igaz nincs is varrógépem Kép

Dzsili: ne szomorkodj!!! Ahogy a többiek is írták, lehet segíteni és sok gyakorlással szépen meg fog tanulni írni-olvasni.

Szép délutánt Nektek! Mi vendégségbe megyünk egy osztrák kollégámhoz, az egész család, szép kis vircsaft lesz Kép Este meg Juli anyukámnál alszik, mert a Vígszínházban megnézi a Vörös postakocsi bemutató előadását az osztályával.
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!
Zsuzsi: a kepeket melleklet feltolteskent kuldom el, aztan van, hogy parcourir es utana toltes.
En latom a kepeket egybol feltoltes utan, de lehet hogy ugy be fognak jonni ha a keretre az eger jobboldali gombjaval kattintasz, nekem mindig van egy olyan felirat abban az ablakban, hogy kep megtekintese vagy ilyesmi. Ha nem sikerul sajnalom. Ja majd ha tenyleg nem sikerul, akkor felteszem az albumba.
Dzsili: hat ez is eggyel tobb ok az aggodasra a gyerekek miatt, de szerintem ez a problema gyakorlassal tenyleg megoldhato. Ezen a teren igazan a Marti a legjobb szakember, o biztos konkretan is nagyon tud majd neked segiteni. Szerintem azert nem szabad erre osszpontositani a dolgokat, mindenaron gyakorolni, meg eroltetni, turelmesnek kell lenni, kulonben ez a legfobb oka a teljes blokkolasnak.
linato: a babaknak a szepsegukhoz csak a huncuttsaguk erhet fel
Mindenkinek jo hetveget
Gwen
gwendoline

Dzsili!
Írtam mail-t pár konkért játékos gyakorlattal! Ahogy Gwen is írta azért ne görcsösen gyakoroljatok!

Norci
norci

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés: a tali után 2 nappal mindkét gyerkőc lebetegedett. Kép Toncsinak 2 napig nagyon magas, 38,5 - 39 fokos láza volt, Rominak csak hőemelkedése volt ugyan, de a kis orra telis-teli van óriási mennyiségű trutyival. Kép
Úgy tűnik, most már túlvagyunk a nehezén, de azért kopp-kopp-kopp.

Zafi: Köszönjük azért a tali lehetőségét. Kép Nem találtál véletlenül egy sárga cumisüveg-kupakot? Már csak abban reménykedem, hogy nálatok maradt.

BMárti, Linato: örülök, hogy megismerhettelek benneteket. Kép Tudom, ez most némelyest formálisan hangzik, de tényleg így van. Kép

Mennem kell, olvasni sem nagyon volt eddig időm. Kép

Sziasztok: Laura+kicsi betegeim
p_laura

Sziasztok!

Megváltozott a telefonszámom! Megszűnt mind a westeles, mind a pannonos számom. Az új szám: 06-20-396-6967.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Dzsili
Okosat nem tudok hozzátenni a problémához, de a lányok nagyon megnyugtató válaszokat adtak.Kép Remélem te is így fogod fel!Kép

Voltunk ma 3d uh-n és persze nem derült ki a baba neme.KépKép (Peti is ilyen szégyenlős volt.) Az arcáról is olyan nehezen tudott a dokinő képet kicsikarni, mert mindig befelé fordította vagy eltakarta a kezével. Egyébként minden rendben, 866 gr-ra saccolta őt a gép.

Jobbulást kívánok minden betegeskedőnek, sajna még mi is taknyolunk.

Gorsi
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?