szilvi! örülök, hogy jól vagytok kint is, bent is
február 2-i a férjed? én is
drukk, hogy magától szülessen meg a titokbaba! én is úgy izgulok, fiú-e vagy lány - gondolom, ti is!
norci! nagyon jókat mond vili!
rebi! no, akkor lassacskán vége a nagy hajtásnak! hogy kezdődhessék az újabb
hogy áll a költözködés-pakolás? van még energiád?
menta! nagy-nagy gratula a forgalomvizsgádhoz! mivel a múltkor írtad, hogy jan kp-én lesz az újabb, én azért gondoltam rád! nagyon ügyes vagy! helenának több kruppszerű köhögése nem volt?
heni! félévhalasztást nagyon is megértem! sőt, én már a hasamban vilkával sem bírtam jól a gyűrődést, te nagyon hős voltál! kíváncsi vagyok ám a testvéres baba-mama klubbra, vagyis hogy miket mondtak! el is mentem volna szívesen, de ősszel voltam egyen és túl kaotikus volt egy gyerekkel is, úgyhogy inkább lemondtam róla. majd ha nagyobbak lesznek... nincs boldiról kép? olyan hatalmas lehet - pedig még nagyon picike!
bmárti, linato! én is nagyon sajnálom, hogy titeket teljesen lekéstünk a tlin - és zsuzsi, dzsili, bszilvi és gorsi is nagyon hamar elmentek, miután megérkeztünk
de sajnos egyedül nem megy nekem ez a kétgyerekes közlekedés, így akkor tudunk jönni-menni, ha van segítség...
zafi! szerintem is hasonlít án rád nagyon réka! mások a színei, ezért talán nehezebben tűnik fel, de igazán le sem tagadhatnád - gondolom, nem is áll szándékodban!
bogancsi! tominak gyógyulást! nagyon fura lehet ilyen nagy "gyerekek" anyjának is lenni - nem érzed néha úgy, hogy egykorúak vagytok?
zsuzsi! a taxisokat én is nagyon kerülöm vezetés közben, mert náluk szabálytalanabbul és bunkóbb módon vezető autós kevés van
dorkának gyógyulást! ha m,ár nem játszóterezhettek: nincs nálatok kert, hogy legaslább oda kijussatok? sajnos mi nagyon keveset járunk levegőre, de nagyon hiányzik, főleg, mikor ilyen gyönyörű az idő, mint ma is! szeretném, ha a hétvége is ilyen lenne, akkor négyesben legalább a szigetre vagy vhová kimehetnénk! varrtál már a babán kívül vmit?
solya! sem németül nem tudok, sem varrni, de üdv a varrógépetakarók körében! én már kipróbáltam az enyémet egy zsebkendőnyi anyagocskán
gwen! látom, kezded belakni a babanetet!
szégyellem, hogy még mindig nem jutottam levélíráshoz, de előbb-utóbb írok ám! igaz, most már azzal nyugtatom magam, hogy itt úgyis olvasol rólunk, ha végre van egy kis időm írni
a virágaidat is megnéztem és sárgulok az irígységtől a kert miatt - meg a tudásod miatt is!
jártál vhová kertészeti tanfolyamra?
dzsili! én is mwegcsodáltam ám a képeidet! és szerintem nagyon jó, hogy feliratozod őket, még ha tudom is, ki kicsoda!
bszilvi! hogy vagy? mi van veletek? ha nem is írtam, drukkolok ám folyamatosan!
edit! jársz még erre legalább olvasni? hogy vagytok?
tikk! olyan rég találkoztunk már
nagyon jó hanna szövege!
a félévi hajtáshos sok energiát
beja! a többiek által említettteken kívül van még egy bronchikum nevű szer, patikai, recept nélkül kapható, nem lázra, hanem torokgondokra, köhögésre, szedhető terhesen is, nekem tavaly jól bevált!
bocs, ha vkit kihagytam, de elküldöm, mert ilyenkor szoktam véletlenül kitörölni és attól most szörnyen elszomorodnék
jaaa! még annyit, hogy a tali óta szinte egész héten jókedvű és türelmes voltam, úgyhogy nekem nagyon sokat jelent, ha találkozhatom veletek! :9 köszi mindenkinek! vilka épp betegecske, volt a dokinéni, kicsit hörög - mármint vilka - de ha elmúlik a nyavalyaveszély, talizhatunk megint itt is, ha van kedvetek!
márti++