Új privát üzeneted érkezett!

SOS segítség kellene!
Kb 20-30 percenként bekeményedik a hasam. Összeugrik egy kis kemény labdává. nem fáj, bár kellemetlen. Lehet csak az idő okozza? vagy figyeljem és ha sűrűsödik akkor hívjam a dokim? Már vettem be magne B6-ot is. lehet feküdnöm kellene többet.

ja és liberót vettem pampers popsitörlőt, mert az most nagyon jó áron volt.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: Tuti az időjárás, mert én is elkezdtem fájdogálni. Délután csak keményedtem, most fájdogálok kb. 10 percenként, de nem erősen.
Vegyél be Magne B6-ot, 3X2-t vehetsz be, és feküdj el, hátha elmúlik. Ha nem múlik, akkor hívd fel a dokidat, de ilyenkor általában a kórházban kapnak a kismamik magnézium infúziót. HA minden kötél szakad irány a kórház! De mondom: szerintem csak az időjárás, és Nálad ez el fog múlni!!!!!
Vendég
 


Hello lányok!

Úgy látom a gólya belepottyantotta az ajándékot a kiságyba... de csak az alsó vonalzóm szerint...
Mi még mindig egyben, bár tegnap este megint voltak 10 perces fájások pár órán át, aztán ritkultak, majd elmúltak...Hát, csak nem akar ez a baba kibújni, ejnye-bejnye! :roll:

Nati: Jelentkezz, hogy mi volt este, jó? De biztos minden rendben van!!

Mi ma elmegyünk még vásárolni, van néhány dolog ami hiányzik (pl. utazóágy), de délután még jövök. :)
Vendég
 

 
 

Bejci
Köszi az aggódást. ma reggel a keményedés mellé jelentkezett mensis fájdalom is, de csak rövid ideig és csak 2x. Keményedés még most is van valamennyi, annak ellenére hogy szedem a magnéziumot. Most figyelgetem magam és holnap reggel hívom a dokim, úgyis találkoznunk kell a héten. remélem nincs semmi baj, mert korán lenne még a szülés. Fanninak is mondogatom mindig, hogy nivembernél hamarabb nem szabad kibújnia, mert addig nagyobb biztonságban van odabenn.
A keményedések amúgy rövid ideig tartanak és fájni nem fájnak, de a csípőm vagy combom tövénél mintha izomláz lenne. Lehet azért mert egész éjszaka az oldalamon feküdtem és alig mertem mozdulni, így iszonyat elfeküdtem.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati! A magnéziumot meg is duplázhatod, főleg ha magne b6-t szedsz. A pezsgőtablettában több mg van, de abból is szedhetsz többet. Most Bejcinek van itt az ideje!!! :wink:

Magdolnam, bejelöltelek iwiwen

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Nati: Jól beszél Ercsi... :wink: :lol: Remélem rendben vagytok!
Vendég
 


sziasztok!

Nati, vigyázz magadra! És Bejcinek igaza van, nagyobb adagban szedd a magne b6-ot!
Bejci-Bius :shock: ejnye.... :wink: Ha nem haragszol meg, küldenék rád 6 perces fájásokat.... mondjuk a hatás jönni fog 3 napon belül!!! Úgyhogy a kiscsajjal együtt készüljetek!!!! Köszi a bókot :)
Ercsi, megvagy! :wink:
Dittáról tudni valamit?

Jaj mi volt ma! Voltunk a gyáli piacon és ott egy késuítőtől szoktam venni cuccokat. Elég jó áron adja. és vettünk neki egy plüsi együttest meg sima kezeslábas rugit. A csaj véletlen elszámolta magát és 2800at fizettünk érte :lol: :lol: :lol: nagyon jó vétel volt. Meg akartam neki bundazsákot venni -bár van kezes lábasa- de az még nem volt. De azt mondta a nő, hogy 4000-5000 között van az ára!!!! Tudjátok olyan lecipzározhatós. Hihetetlen jó áron van.
magdolnam
 
 


Magdi! Várjuk a fájásokat!! :lol: :wink: De ha 3 napon belül megszülök, akkor senki se mossa le Rólad, hogy boszi vagy!! :wink:
Vendég
 


:shock: :lol:
magdolnam
 
 


Jó reggelt!

Mintha a keményedések ritkulnának. Most néztem nekem 100mg-os a magnéziumom és abból szedek napi 4-et. Amennyit csak tudok pihenek, de azért ma hívom a dokimat. ma kellene visszamennem kontroll cukorra, de nincs beutalóm még és a házidokim délutános. Most próbálkozok hátha benn van az aszisztense délelőtt is és tudna nekem adni. Ha nem akkor csak holnap tudok menni.
Most egész héten nálaunk van a keresztfiam, így reggel 6-kor kell felkelnem, mert mennie kell suliba. Jó kis program lesz. Jó gyerkőc és 4-ig suliban van minden nap, bár lehet pénteken hamarabb elhozom majd. Úgyis arra megyek a védőnőhöz. Egy kicsit szokatlan lesz ez a korai kelés.

Bejci
Remélem Magdinak igaza lesz és a hét elején megszületik Bius.

Magdi
Nekem meg arra koncentrálj, hogy Fanni novembernél hamarabb ne akarjon jönni.
Én most néztem bundazsákot a brendonban és már van 5000 ért. Rózsaszín kord és cuki nagyon, bár a legnagyobb méret a 62-es. Lizának most mekkora kell rugiból?

Kép
Kép
nati80
 
 


Bejci! 1.!!!! még hátra van 2 nap!

Nati, benn fog maradni! Küldöm a varázsporomat a széllel, úgyhogy ma szellőztess sokat! Majd megnézem élőben a brendonban, meg a piacon is. :D jó progi a reggel 6os kelés. Nekem egyébként a dr és a szülésznő is azt mondta, hogy ennyi idősen már semmi gond nem lehet, de beszéljem meg a picurral, hogy minimum a 35.hetet várja ki, mert akkorra már teljesen 100%-osan kifejlődik a tüdeje.

Vettem terhességi tesztet. De beszari vagyok és nem merem megcsinálni....
magdolnam
 
 


Hello lányok!

Nati: Örülök, hogy jobban vagy! Ne aggódj, Neked nem fog megindulni semmi, csak novemberben, amikor ideális körülmények lesznek és apukája is otthon lesz Veled. A lényeg, hogy ezen ne is gondolkozz. Az meg hogy időjárás változásnál görcsölgetsz, az szerintem természetes. Bár 31-32 hetes terhesen én is nagyon meg tudtam ijedni- én hidegfrontnál mindig tiszta para voltam-, ez természetes reakció. De akkor is minden O.K lesz!!!! És nem szülsz meg novembernél előbb!!!! Punktum!!!! :wink: :lol:

Magdikám: Hajnalban is fájdogáltam kicsit, bár nem az ígért 6 percesek jöttek, de továbbra is türelmesen várom a 6 perceseket.
Terhességi teszt???? :roll: :shock: :shock: :shock: Csak nem arra gondolsz???? :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


fájáok! rendszeresedjetek Bejcinél! (és most itt a varázspálcámmal hadonászok :lol: )
- lett!!!! csak nem akar megjönni :shock: :cry:
magdolnam
 
 


Lányok!
Köszi a bíztatást, én is csak +an gondolkozok! Most voltam vérvételen vagyis csak ujjbegyből néztek cukrot és 4,9 lett. Pénteken is megyek egy ilyenre és utána már rendes vénásra. A lényeg lehet a megfázás volt az oka a 7,7-es cukornak a múlt héten. Most egy fokkal nyugodtabb vagyok. lehet az idegeskedés miatt is keményedtem. Most viszont egyértelműen ritkábbá váltak a keményedések.

Magdolnam
Pont azt akartam tanácsolni, hogy csináld meg a tesztet és ha negatív akkor még ma vagy holnap meg fog jönni. Nekem mindig így volt. pedig akkor 3at vártam. barátnőm is szülés után pánikban volt, hogy esetleg ismét terhes, megcsinálta a tesztet (én mondtam neki, hogy ha - akkor utána meg fog neki jönni) és ha jól emlékszem még aznap este vagy másnap megjött neki.
Ti most mikorra tervezitek a tesót? Liza hány éves lenne mikor terv szerint szülnél?
Én vagyis mi úgy gondoljuk, hogy ne legyen túl nagy korkülönbség, így Fanni 1 éves kora körül ismét próbálkozni fogunk. Bár ennek egyik feltétele az lenne, hogy addigra abbahagyjam a szoptatást. De most úgy gondolom, hogy 6 hónaposan elkezdem elválasztani és akkor menni fog.

Bejci
Majd azért írj nekem egy sms-t ha sűrűsödnek a fájások! Én mindig net közelben tudok lenni és megírom a többieknek is.

Kép
Kép
nati80
 
 


igen, mi is olyan 1év körül kezdenénk gyártani a kistesót :) Nagyon örülök, hogy jó lett a cukrod! Az ideg kavart be, tuti. Leszakad a hátam.... 9 óta a karomban van és nyafog :shock:
magdolnam
 
 


Nati: Örülök, hogy jó lett a cukrod. Azért az nagy stressz, hogy állandóan ezen kell kattogni az embernek. Sms: bár ott tartanánk már!!! Írok én mindenkinek nagyon szívesen, csak írhassak már!! :P

Magdi: Azért elég hamar lett volna, ha ez +! Nem? Bár mi is közeli időpontra tervezzük a 2 babát.. esetleg 3-at.. :?: :wink: Azért szólj ám, ha újabb macskaszemű tünemény jön a kanyarban! :wink:
Vendég
 


Bejci
Ezt a november kisamamik közül tette fel valaki

A TAVAM oldalán találtam ezeket!
Geréb Ágnes "megfigyelései" arról, hogy kinél milyen, amikor beindul a szülés:
- Ha megtudom, hogy az utóbbi két napban állandóan porszívóznia, ablakot pucolnia kell a férjnek is, akkor tudom, hogy pár nap van már csak.
- Ha nincs kedve elmenni sehova, nincs kedve fölhívni ezt meg azt, az már a befelé fordulás kezdetét jelenti, közeleg a szülés.
-Amikor a vajúdás valóban megkezdődik, megváltozik a nő hangszíne, reakcióideje.
-Ha többedszer szül az illető és jelentkezik, hogy kétpercenként kontrakciói vannak, akkor még van idő, mert ha ezek valóban rendszeres, erőteljes összehúzódások volnának, ő már biztosan nem telefonálna.
-A méhösszehúzódások valószínűleg még nem az igaziak, ha beszélgetés, figyelem-elterelés hatására tíz percig, fél óráig szünetelnek.
-Ha egy először szülő azt mondja, hogy óránként pisilési ingere volt egész délelőtt, most meg félóránként, akkor lehet tudni, hogy aznap várhatóan szülni fog.
-Ha valaki először szül, és azt mondja, megindult a szülése, többnyire hihetünk neki.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: Én már nagyon szülés-közeli állapotban vagyok! Érzem! 7-ből 5 igaz rám! De nálam ez már eltart vagy 2 napja! Majd holnap az nst, meg doki talán többet fog mondani! Nem bánnám ha szülnék, de ha Bia még maradni akar bennt, én nem fogom sürgetni a dolgot. Asszem életemben nem voltam még ennyire türelmes. De tényleg!
Vendég
 


bejci!

akkor te is már ráhúztál! kitartás, én is türelmes voltam, és milyen szép eredménye lett!

mi nem alszunk délelőttönként és ebéd utén már a 4.napja, a védőnő szerint a baba is megérzi a frontokat. a lényeg hogy nem sírdogál, csak nézeget, és nyöszörög, néha kiveszem elbabusgatom, akkor beájul egy órácskára, de amint beteszem az ágyába valahogy megébred:)
vágyik az anyjára:)

amúgy éjjel nincs már tejem, elfogy, tápszerezünk, de legalább éjjel alszunk.

többiek hogy vagytok?
mikor lesz már jóidő? szeretnék sétálni menni, azt mondta az előbb a barátnőm, nagyon sápadtka vagyok.
majd este kinézek az erkélyre.
vettem szombaton egy cuki kis piros vastag sapkát Viviennek, nem volt vastag sapink, arra készültünk, hogy szeptemberben 20-25 fokok lesznek, és csak vékony satyekot vettünk.
namajd ha beöltöztetem, akkor fotózok egyet, oksa?

szép napot mindenkinek
ha tudok, jövök gyakrabban

Bejci, hajrá!
ki lesz a következő?

Kép
andyfekete
 
 


hali!

Andy
Várjuk a fotót!

Ma elmentem vásárolni és benéztem egy olyan helyre ahol gondoltam találok hálóinget és képzeljétek! 1700-ért, pamut, nem kínai, és bár nem sexi darab, de a kórházba jó lesz és még elől mell alattig gonbos is. És vettem Fannimnak egy csodás kis frotír rózsaszín zoknit 190-ért. Tündéri!
ma a kiskádba beletettem minden kimosandó cuccát a lánynak és holnaptól mosok-vasalok. Már várom!

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!
bejci:látom te még egyben :) Nade nem sokáig.. :)

Mi megvagyunk, esténként a fiam nem hagy aludni, 9 körül elkezdi a műsort, és éjfélig-egyig rúg, vág, fejeli a hólyagom, csuklik, közben pedig ég a gyomrom. A pocakom olyan, mint a mesében a farkasnak, úgy érzem, mintha kövekkel pakolták volna tele a méhem.. És hol van még december! :roll:

Nati:
Én is ma válogattam ruhákat, a mosással én még várok, de legszívesebben már pakolnám őket a helyükre. :) Sikerült beszélned a dokival? A héten jössz a klinikára?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Mostcsakgyorsan...
Voltunk vidéken dédiéknél a hétvégén ma délelőtt jöttünk haza...
2 napra a 2 kislánynak annyi cuccot kellett vinnünk mintha kb.2 hétre mentünk volna :roll: :shock:
Ma egész nap pakoltam a cuccokat vissza.

Majd jövök még...csak Heni és apuja elmentek a biciklis-felvonulásra(((egyszerűen hihetetlen,hogy nem biztosítanak útvonalat nekik :shock: :evil: :evil: ..menjenek az autósok között)))...én meg kihasználom az időt és szépítkezek!!! Holnap lesz megismerkedésünk 10 éves évfordulója. :D
Emma alszik...mint általában :lol:


Bejci
szentül hittem,hogy hétvégén meglesz Bius!!! Hátnem....


LILLA
ment.
holka
 
 


Holka: Szép legyél ám ma!! Párod biztos kitalál valamit, mint a 30. szülinapodra!! Jó ünneplést! :wink:

Andy: Péntektől egyre jobb időt mondanak! Drukkolok, hogy mehessetek végre Viviennel sétálni!!

Nati: Hálóing ügyben: ne aggódj, a kórházban senki sem fogja elvárni, hogy szexisek legyünk. :wink: Sőt, szerintem örülünk majd, hogy élünk! Minden esetre ügyin vásároltál!

Mi változatlanul egyben.... Éjjel 2:55-től ébren vagyok... ááá, nem is vagyok fáradt! Ma megint megyek végre nst-re és talán a dokibácsim is megkukkant, mi a pálya odalennt. Remélem ma már kapok valami támpontot a várható időpontomról, hogy lássam az "alagút végét"!! Drukkoljatok... :? :D
Vendég
 


Mágnes
Csütörtökön megyek reggel laborra és vizsgálatra. Gondolom a cukor miatt te is ott leszel. Akkor ugye találkozunk? Hozod nekem a rucikat is? Lehet busszal megyek és akkor utána el szeretnék menni még a Váci úti brendonba is szétnézni, bár ez sok mindenen fog múlni. Most elég kevés energiám van, hamar elfáradok.

Bejci
Gondolok rád/rátok!
Lehet a kórházban senki nem fogja nézni, de gondolhatod milyen arcot vágott párom mikor meglátta. Mondtam is neki, hogy ezt utána rajtam nem fogja látni. SŐT olyan sem lesz, hogy egész nap hálóruciban mászkálok mert nincs időm felöltözni és kicsit összeszedni magam (smink, haj). Neki és igazából nekem is nagyon fontos ez. Így amíg én reggel készülődök majd ő foglalkozik Fannival.

Holka
Mi most voltunk 9 évesek!!! valamikor, nem is tudjuk pontosan mikor. Az biztos hogy aug-szept körül volt.
Magnéziumból hány mg-ot lehet szedni egy nap?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
Naná, hogy ott leszek, viszem a rucikat is magammal. Megismerjük egymást? :) Nekem az egész délelőttöm ott telik majd, terhelés, uh, doki antibogyóért... Jó, ha délben végzek...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hát el vagyok keseredve... :cry: :cry: :cry: Hiába a jósolgatások, szülésnek nincs jele!!!! Legyek türelmes!!! :evil: :evil: Zárt vagyok, Bianka végig boogizta az nst-t, láthatóan nagyon jól érzi magát odabennt. Nálunk a menet a következő lesz: 1 hetet várunk, ha semmi, akkor a második hetet már kórházban kell tölteni!
Mérgemben megyek aludni!!!!
Vendég
 


Mágnes
Hányra mész? Ott találkozunk, én elmentem a telefonszámod, ha véletlenül nem ismernélef fel a labornál :lol:

Bejci
Hát én is mérgedben elmentem egy kicsit aludni :wink: . Lassan meg mennem kell palacsintát sütni vacsira a fiúknak.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
Olyan 8- negyed 9 körül tudok sztem odaérni, Annával nem egyszerű elindulni :) Számom tudod?

Én is nemrég ébredtem, ebédre a csülökpörihez kakaóscsigát sütöttem, életem első kelt tésztája.. :) Fini lett, Annának nagyon ízlett :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Bejci
még tavaly egy klassz utazást tervezgettünk erre az alkalomra...csak nem kalkuláltunk az ici-pici új családtagunkkal :lol: .
Most egy szép étterembe megyünk este. Heni,Emma addig anyumnál lesznek. Étterem anyuméktól 5 percre van autóval.
Hihetetlenül várom,hogy kettesben legyünk egy-két órát!

Nati
MagneB6-ból 3x2-t nyugodtan bevehetsz.

Magdolnam
nagyon cuki Liza!!!
Hogy vagy? euthyrox-ból mennyit szedsz most végül?
holka
 
 


mágnes
a nem egyszerű elindulnit ismerem... :lol:
a múltkor az ovis beíratásra késve érkeztünk....mert 2 picivel duplán nem egyszerű.. :lol: :lol:
holka
 
 


Jajj Holka ne ijesztgess :) Bár érdekes módon annak ellenére ,hogy sosem bírtam a tötymörgést, teljesen türelmes vagyok Annával szemben..:)
Éppen most krosszozott ki a melltartómmal a nyakában... Tegnap a nyakában lévő szárítóról lecsent bugyimmal rohangált a lakásban.... Igazi nő... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bejci: mennek a drukkok, hogy most már Bius bújjon elő. Lehet összebeszélt Andi Vivijével ;)

Dittáról nincs hír???? Mi van velük???

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok!

letöltöttem egy ingyenes photoscape- progit és kilőtte a routeremet :twisted: :twisted: :twisted: kicsit durcis vagyok. 3 gépet kéne belőni :shock:

Megvadulok :!: :!: :!: :!: Lizus nagyon nyűgös. Szerintem tuti a melegfront.

Jah, aszem dűlőre jutottunk a babaruhákkal kapcsolatban. Hely híjján eldnám őket. Annyi rucija van hogy csak na + még kölcsön is kaptunk. Vannak olyan ruhák, amik nem voltak rajta vagy csak 1-2szer. Ha netán valakit érdekel.... :roll: :oops:
magdolnam
 
 


Viri
Ditta még kórházban vannak,tegnapi sms szerint.

Mágnes
szerintem a kicsikkel csak türelmesen lehet.
A múltkor el kellett intéznem valamit a kórházban,nekem gyalog 6 perc az út, Henivel 45 perc volt.... :lol: :lol:
Ezért utálom ha időre kell odaérnünk valahová :evil: ...egy kisgyereket nem lehet úgy rángatni..
holka
 
 


Magdi
Emma ma nappal 9 és 17 óra között 2x fél órát aludt... :roll: :roll:
Ilyen még sose volt!!
Most 5 óta alszik.
Egyszer volt,hogy éjjel rosszul aludt és másnap kiderült itt a babaneten több babának rossz éjszakája volt..
Ha ma Lizus se volt az igazi akkor valami tényleg volt a levegőben...
holka
 
 


(de ha apanyuszi meggondolja magát, hülyét kapok :shock: ) Múltkor ő mondta, hogy ne adjam el, most meg ő mondja hogy igen. Ki érti a férfiakat :roll: :?:
magdolnam
 
 


:shock: hú, hát az nem sok, pláne egy olyan kis csöppségnek, mint a tied, mert ugye Lizus már nagy lány :lol:
Egyébként nálunk is valami hasonló volt, de még mindig nem alszik :shock:
magdolnam
 
 


Magdolnam
Engem érdekelne ruci, tudsz képeket küldeni?Bár elég sok ruhája van, de fogalmam sincs mit tudunk ebből majd használni. mailcímemre küldheted.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mágnes
Számod Bejci által készített táblában benne van és ott van az enyém is. Most néztem a menetrendet és én kb fél 9-re érek be, akkor összefutok dokival a beutalóért és rohanok a laborba, utána meg elméletileg vizsgálat lesz. Már várom, hogy csupa jó híreket mondjon. Remélem lesz uh is.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam, privi ment
Nekem szerencsém volt a tegnapi és hétvégi nyügi után, ma tök sokat alszik Lili. Vacsi után most újra alszik...jó lenne ha éjjel is igy folytatná :wink:
Ja és már 3540 gr :lol: és nőtt is.

Kép
Kép
odri
 
 


Na végre, engedett ide is írni... valami vírust benyelt a laptopom (azon szoktam netezni) és ott vannak a képek. Holnap kimentem cdre és akkor feltöltöm a képeket az asztali gépre, de lehet újakat csinálok. Mindenképp valamit alkotok.
magdolnam
 
 


Czene Attila -úszó- a rokonunk :shock: most volt itt az anyja, meg a nagyapja ausztráliából :shock:

Aszem fogzunk, bár nem 100%
magdolnam
 
 


holka!

na végre, azt hittem csak az én lányom nem aludt tegnap. reggel 9től fél 5ig csak 2* aludt 1-1 órát, azt is a kezemben. Ma fél 4től hajnalban meg másfél óránként éhes volt:)
az az igazság hogy beájul etetés közben, csak 50eket eszik, és persze nem húzza ki 3 órákat.
most is csak nézeget. az első 2 hét szépen ment, evett aludt, csak este volt fent 1-1 órát, mostmeg. nemtom érzik e az időt, de én hulla vagyok.
szerintem most is csak nézeget, a kezemben elalszik, utána leteszema kiságyba aztán nézeget ezerrel, nem sír, csak 1 óra múlva valamiért....
na mindegy, majd jövök ha tudok

Kép
andyfekete
 
 


VÉGRE MOSOK!!! vettem persil sensitiv folyékony mosószert és Lenor öblítőt Fanni rucijaihoz. Most tettem be a gépbe a pelenkákat és a kifogókat. Rájuk fér a mosás 1-2x, még elég kemények.

Este vasalgatom majd őket és ha rá tudom beszélni párom akkor össze is rakja a komódot itt ideiglenesen a szobában. Jó lenne beletenni a kimosott illatos cuccokat.

Kép
Kép
nati80
 
 


Hello lányok!

Holka: Hogy sikerült az estétek? Remélem minden szép volt! :)

Odri: Örülök, hogy szépen gyarapszik Lilike is!

Kisvirág: Köszi a drukkot, de úgy tűnik, Bianka nagyon ragaszkodik anyukájához... belülről... Na mindegy, ahogy mondják: Repülő fent, baba bent még nem maradt!! :wink: Tényleg: Kende "megjavult" ? :wink:

Nati: Én is Persil sensitívvel mostam a babaruhákat! Bár én coccolino öblítőt használtam, de majd meglátod, tényleg mennyire jó illat csapja majd meg az orrodat, amikor kihúzod a komód fiókját! :)

Andi: Másik topicban is panaszkodtak az anyukák, hogy tegnap óta nyűgösek, nem alszanak rendesen a babák. Biztos front van. Remélem hamar elmúlik Viviennél...

Képzeljétek, elkezdtem fogyni! Úgyhogy most kiinduló súlyomhoz képest +11 kg van rajtam. Ebből állítólag kb. 4 kg a "kis"babám, úgyhogy remélem legalább az lemegy rólam a szüléssel, amit a terhesség alatt szedtem fel. :wink: Pedig tegnap IKEÁ-ztunk, aztán bevágtam este 9-kor egy BigMC Menü Pluszt... :oops: Hát nem okozott nehézséget... Ja, és a tesóm szerint kisebb lett a hasam is. Még ilyet?! :shock:
Vendég
 


Bejci :shock: :shock: :shock:
magdolnam
 
 


van 2db 125ml-es Aventes cumisüveg is 800-ftért adom, valamint 125ml-es Nuk cumisüveg 500-Ftért.
Na meg van még az aventes mellszívóm is, amit ugye nem tudtam használni.....
magdolnam
 
 


Nati:
neked csinálnak uh-t időpont nélkül is? mázlista.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Amúgy tegnap este Lili is nagyon nyügi volt. Alig aludt valamit, azt is a kettönk közt. Mikor reggel fél hatkor beraktam az ágyába, egyből sirdogált. Éhes volt az esti kevés evés után. Aztán szerencsére elaludt igy én is tudtam aludni 2 és fél órát. Most megint alszik.
Valami volt a levegőben, bizti a front :roll: :roll:

Holka, na hogy sikerült az este???

Andy, én is hulla vagyok. Pénteken lesz hat hetes Lili és azóta alig aludtam valamit. :roll: :roll:
Privi ment..

MAgdolnam, ha ezt elöbb irod. Tegnap vettem kettö aventos üveget. :cry:
Mellszívom van...

Bejci, reméljük elöbb utóbb inkább kint szeret lenni :lol: :lol:
De az tuti, hogy baba még bent nem maradt :wink:

Nati, imádni fofg a kis rucik illatát mikor száradnak :wink:

Kép
Kép
odri
 
 


Sziasztok, jórégen jöttem megint, de iszonyatosan zsúfolt hétvégénk volt, és azóta sem igazán tértem magamhoz. Azért olvasgattam ám.

Bejci, az nagyon jó hír, hogy fogytál. Állítólag szülés előtt közvetlenül szoktak fogyni az anyák. Szóval már nem hiszem, hogy sokat kellene várnod. De amúgy ha elkezdenél ablakot mosni hírtelen, vagy nagytakarításba akarnál fogni, azért az is jó előjelnek számít. És ha még esetleg a hasad is menne, az pláne jó. Szóval drukkolok. :wink:

Én meg képzeljétek jól megfáztam. Vagyis a torkom fáj nagyon, nem igazán szeretem a mézet, és reggel még azt is ettem. Szóval akkor már tényleg nagy a baj. Éjszaka alig aludtam e miatt.
Egyébként képzeljétek el, még mindíg sikerül majdnem teljesen hason aludni. Bár ez olyan stabil oldalfekvésnek számítana, de félig meddig hason vagyok. Ez vajon meddig fog menni?

Nati, akkor elkezdtél fészkelni. Barátnőm mondta, hogy ez az időszak is be fog köszönteni. Nekem Van itthon sensitive Lenor öblítőm, most azzal öblítek, nagyon jó az illata. Azt nem tudom, hogy mosószert váltok-e. Engem a Persil sajnos kiüt. Még ott tartok, hogy Zsófinak elég, ha az öblítő sensitive. De én még nem tartok a fészkelési fázisban. :lol:

Holka, Emma is már 1 hónapos, nagyon szalad az idő!

A vonalzóm meg késik egy napot. Ma 22 hetes és 6 napos vagyok ám! Holnap töltöm a 23. hetet.

Magdolnam, mennyiért adnád el az Aventes mellszívódat? Azért kérdezem, mert elvileg egy lánynak már lefoglaltam a mellszívóját, de ő Paksról küldené. Azért a postától félek egy kicsit. Októberre beszéltük meg az üzletet.

Kép
Kép
cs_erika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?