Sziasztok, jórégen jöttem megint, de iszonyatosan zsúfolt hétvégénk volt, és azóta sem igazán tértem magamhoz. Azért olvasgattam ám.
Bejci, az nagyon jó hír, hogy fogytál. Állítólag szülés előtt közvetlenül szoktak fogyni az anyák. Szóval már nem hiszem, hogy sokat kellene várnod. De amúgy ha elkezdenél ablakot mosni hírtelen, vagy nagytakarításba akarnál fogni, azért az is jó előjelnek számít. És ha még esetleg a hasad is menne, az pláne jó. Szóval drukkolok.
Én meg képzeljétek jól megfáztam. Vagyis a torkom fáj nagyon, nem igazán szeretem a mézet, és reggel még azt is ettem. Szóval akkor már tényleg nagy a baj. Éjszaka alig aludtam e miatt.
Egyébként képzeljétek el, még mindíg sikerül majdnem teljesen hason aludni. Bár ez olyan stabil oldalfekvésnek számítana, de félig meddig hason vagyok. Ez vajon meddig fog menni?
Nati, akkor elkezdtél fészkelni. Barátnőm mondta, hogy ez az időszak is be fog köszönteni. Nekem Van itthon sensitive Lenor öblítőm, most azzal öblítek, nagyon jó az illata. Azt nem tudom, hogy mosószert váltok-e. Engem a Persil sajnos kiüt. Még ott tartok, hogy Zsófinak elég, ha az öblítő sensitive. De én még nem tartok a fészkelési fázisban.
Holka, Emma is már 1 hónapos, nagyon szalad az idő!
A vonalzóm meg késik egy napot. Ma 22 hetes és 6 napos vagyok ám! Holnap töltöm a 23. hetet.
Magdolnam, mennyiért adnád el az Aventes mellszívódat? Azért kérdezem, mert elvileg egy lánynak már lefoglaltam a mellszívóját, de ő Paksról küldené. Azért a postától félek egy kicsit. Októberre beszéltük meg az üzletet.