Új privát üzeneted érkezett!

ok, Gabi, igazad van! tényleg túlaggódom...de mentségemre szolgáljon, hogy kezdő anyuka vagyok :D
MIndenesetre reggel 7kor evett, és most fél2 kor...Ma már 5 sem fog igy beleférni, de NEM AGGÓDOM :lol:
most vidámanjátszik, én meg megyek padlizsánkrémet csinálni!

Nagyon édi Roland!!!!!! :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
most meg neked van igazad, mert kezdő anyukaként én százszor jobban aggódtam. :oops: Csak ezt hajlamos az ember elfelejteni. :oops:

Amúúúúúgy, Nóresz ma hajnalban evett először, fél 4kor, aztán 10kor, délben meg bealudt evés helyett, most is alszik még, így ma eddig 2× evett összvissz. Megyek is fejni. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sly!
Ma gyújtottatok be először és egyből a gyerekkel kezdtétek??? Ejnye-bejnye! :lol:

Adri!
Köszi a kedves szavakat,de ezek a virágok olyan satnyák a pár évvel ezelőttiekhez (amúgy meg a férjem a kertész :lol: )

Nálunk 9 fok volt mikor overállt adtam rá,de alatta is csak body+rugi volt! Ne meg kötött sapi! :)

Mi ma jutottunk el csípőszűrésre!Egerben azt mondták minden ok,itt meg azt hogy azért vigyem el,de az uh után itt is az volt a konklúzió,hogy minden rendben! :)

Valaki tudna esetleg segíteni nekem? Jött egy e-mail,amihez .doc formátumú melléklet van csatolva,és nem tudom megnyitni! Valami ötlet? (nyaralási ajánlat van benne,szóval nagyon kiváncsi vagyok :lol: ) előre is köszi

KépKép
Kép
patricia83
 
 

 
 

Patr! A .doc az nem a Word-nek a kiterjesztése? Bár akkor gondolom meg tudnád nyitni. Hirtelen nekem a Word ugrott be!
Az a fotó a ti vendégházatok?! Én meg azt hittem, hogy valahol láttad, és poénból raktad fel a név miatt! Ezt jól félreértettem
:oops:

Kép
szly27
 
 


Nekemmég venni kéne valami szép overallt Jázminnak, de itthon vagy a Tescoban vásárolok, vagy bababoltban, amik nagyon drágák. El kéne menni Debrecenbe, de nem éri meg csak overallért menni!

Csillala! Mi újság? Olvasol minket?

Bacilivi? Hannablanka? Merre jártok?

Kép
szly27
 
 


Patrícia,
ír ki valamit a gép, hogy mi a gondja a doksival?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Igen,word dokumentum és word meg van a gépen,de azt írja kis,hogy nem található...keresés/futtatás! Na mindegy,már megkértem a csajt és elküldte faxon :oops: :oops:

Sly!
Nincs a közeletekben C&A? Ha részt veszel a baba bónuszban a dm-nél,abban van 2db 50%-os kupon, a c&a-ban pedig van(szerintem) szép overál.Kb. 6e Ft.de 3-ért már jobban hangzik. Én amúgy úgy döntöttem,Mirának jó lesz amit Márk hordott,habár sötétkék,vettem rózsaszín kesztyűt,sálat,sapkát,azok majd feldobják! :wink:
igen,a mi vendégházunk(a férjem ötlete volt a név) és emiatt 1-2 vendég vicces kérdéseket tud feltenni! Pl.:
-Nehéz volt olyan házat találni,aminek pont az a neve mint a magáé???-azt válaszoltam,hogy emiatt kellett Egerből bükre költöznünk :lol:
vagy.
-Maga már akkor is élt,mikor ez a ház épült???
megjegyzem 8 éves a ház...namármost vagy a ház néz ki 30-nak vagy én 5-nek! :shock: :shock:
eltűntek jelentkezzetek!

Tudom nem idevaló,de ha már múltkor szóba jött a Lila akác köz...,most mi is történt Lynett családjával? Nem ugyanabban a házban bújtak meg a vihar előtt? Azért az durva lenne egy ilyen sorozatban ha az egész család meghalt volna!!! :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Alszik már az egész család 8) , én is megyek mindjárt, csak pár szó mielőtt a fejemre koppintotok.
Gyakrabban kell jönni, mert sokáig tart végigolvasni :D .

Szóval mi jól vagyunk, így mérleg nélkül nyugisabb az élet.
Bogival kedden megyünk majd oltásra. Védőnőhöz hetente kell mennünk, mert Bogóca keveset hízik. Nesze neked mérleg nélküli élet. Visszavittük a mérleget, majd másnap mondta a védőnő, hogy jó lenne, ha lenne mérlegünk :shock: , hát nincs. 12-15 dkg-t hízik hetente. Már nem emlékszem írtam-e, de a füle rendben van hála az égnek. Pár hónap múlva visszamegyünk kontrollra, de addig is figyelni kell. Szerencsére a fejét már tartja ülésbe húzáskor és már mindkét oldalas :D . Mostanában Ő is többet bukik, szinte minden etetés után jön egy kortynyi. No persze az nem olyan sok. Hason kevésbé szeret lenni, így éjszakára ált. hasra teszem.

Ahhoz képest, hogy Toncsi 1 kilóval kevesebbel született Boginál, mostanra egy súlyúak voltak. Kb. 5500 g körül lehet most Bogi (meg Toncsi is anno).
Folyton mosolyog, püföli a macikat veszettül 8) . Csörgeti a virágját, megfogja a zsiráf lábát, szóval alakul :D .

Szerintem most nekem is kevesebb a tejcsim, de amíg nem sír evés után, addig nem pótlok. Persze a mellszívó is eltörött :evil:

Hohó, ébresztő van
Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó reggelt! Hahó,senki sincs még ébren délben??? :lol:

Csilla!
A 12-15 dkg-os hízás szerintem abszolút nem kevés,a mérlegünk szerint az én gyerkőcöm kb. 5 dkg-ot hízik! Bár megfogadtam,hogy nem foglalkozok vele,havi egyszer a védőnő megméri,oszt' ennyi!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Heló Lányok, háát termeltetek mióta nem voltam :shock: :lol:

Érdekes én most a 2. gyereknél jobban aggódom mindenen, lehet öregszem... :P
Van valakinek tapaszatlata a Dévényesekkel?????????? Dokinéni elküldött hozzájuk, 2hét mulva megyünk. Szerinte gáz hogy Bendi nem forog, meg nem gogja még a tárgyakat, csak "odaboxol" meg hason kevés ideig tartja a fejét. Ki hogy áll ezekkel??? Nagyon elszomoritott ez a dolog, aggódom rendesen, azóta állandóan figyelem a ygereket és persze rémeket látok :?

Mi sem hizzuk meg a 150et hetente. max 120 vagy kevesebb, de ezen most épp nem aggódom :D

Még jövök csak odaég a süti
Vendég
 


Patricia
nagyon szép a vendégházatok!! Babanetes kedvezmény van? :wink: :lol:

Adri,
jesszus, 20 fokba kiviszed a gyereked????????? :lol: :lol: :lol: Bárcsak itthon is ennyi lenne :roll:

Hozzátápi,
nálunk is éppen elég kategória a tej, de amúgy is 5 hónaposan bizti elkezdem, úgyis mire pár kanálnál többet lesz hajlandó enni az vagy 1 hónap.
Amúgy elveim nekem is voltak Dalminál, hogy nem iszik cukros löttyöt, nem eszik csokit stb.... Most már nincsenek elveim :lol: Magyarázd el egy 20 hónaposnak, hogy nem ehet fagyit, mikor a strandon mindenki tömi, a szüleit is beleértve.

Overál:
teszveszen, vaterán vannak tökjók, én most Bendinek vettem 2db-ot 1500-ért és szép H&M-es.
Vendég
 


Livi!
köszi :wink: a kevezményt megoldjuk :lol:
Inerkének meg Csillának is van tapszatalata a Dévényesekkel (ha jól tudom), de szerintem nem kell elkapkodni a dolgokat! Miért kellene még forognia egy 3 és fél hónapos babának? az én gyerekem spec. ma reggel kezdte hason tartani a fejét,pedig maholnap már ő is 3 hónapos! :shock: Nem fog meg még játékot sem és természetesen nem is forog! Mondjuk a fejtartás miatt én is paráztam,de már elszállt a félelmem.Minden gyerek más! Ne aggódj te sem!

Milyen sütit sütöttél? Én is akarok! :oops: Én tegnapelőtt sütöttem vaníliás-mazsolás csigát!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patricia,
szavadon foglak kedvezmény ügyben :wink: nincs honlapotok véletlenül?
áhh csak ilyne kevert tésztás 2perces sötit csináltam, de már majdnem elfogyott :shock: :lol:
Forduláson én sem aggódok, szerintem is 4-5 hósan kell kezdeniük. Remélem csak a dokink túl óvatos....
Vendég
 


Livi,
a másik topikomban sokan jártak dévénnyesre, dícsérte mindenki.

Elveim voltak nekem is...
Az iwiw-en, az adatlapon a "magamról" rovatban többek között ez áll: egymás után dobom el az elveimet... :oops: :lol:

Én az édességgel meg a cukros löttyökkel megvártam a 2 évet, azóta kap, persze nem kilószám.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


livi!
természetesen én is alakulok,feladok "elveket",de azért remélem nem fog óriási problémát okozni a nyári fagyizás.főleg nem 20 hónaposan.az én szüleim is megoldották meleg fagyival meg tejszínhabbal,de 1 gombóc fagyi ellen nekem sincs kifogásom néha-néha.na,de a folyamatos édesség,üdítő,cukrozott tea.ha most nem kap,nem is fogja ismerni :wink: nem fogja tudni,milyen az íze.szerencsére nagyon jó ötleteket láttam a barátnőmtől...de úgyis csak addíg lehetek kemény,amíg máshol nem találkozik ilyenekkel.én is úgy gondolom,h szülinapkor vagy "jeles napokon"ez természetes és kikerülhetetlen.
nem akarok abba belefutni,amit láttam családon belül,h a 20hónapos ikrek egymás után ették a nyalókákat :twisted: és a rokonság még meg is beszélte,h milyen hülye a másik szülő,aki nem ad a gyerekének,bezzeg ők adtak sutyiban :twisted: na,mi hazafelé a férjemmel megbeszéltük,h mi sem fogunk adni csak cukormenteset :lol: majd viszünk a többi gyereknek is,h ne legyen gond.

amúgy a barátnőm fia,-akire nevelésileg csak felnézek-a közértben,amikor azt mondtam neki,h választhat vmit a cukorkás polcról,a szőlőcukrot választotta,mert így volt nevelve :D remélem vmi hasonlót sikerül belenevelnem az én picúromba is.nekem állandóan fogászatra kellett járnom a sok nyalóka és cukor miatt,amit a késöbbiekben a szüleim tudta nélkül ettem :lol:

na jól van,csak ömlengek :lol: néha írok,de akkor.... :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


sziasztok!

Patr! Sajna a legközelebbi C&A 60 km. De lehet elmegyünk mert itthon semmi értelmes nincs!

Bacilivi! Jó hogy jelentkeztél! Jázmin a fejt tartja, meg kinyomja magát hason és ennyi! Nem nyúl dolgokért és nem fogja meg. A lelógó játékokat talán püföli, de szerintem csak örül nekik és emiatt üti meg véletlen. És én nem aggódok e miatt!

visszaadtuk a mérleget tegnap! Most már nincs!

Na mennem, kell hangokat hallok!

Kép
szly27
 
 


Kép Kép

Ezen Roli kicsi és Jázmin. Szerintem annyira nagyon nem hasonlítanak, mint pl Évinek a gyerkőcei!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Sly!
szerintem azért elég rendesen hasonlítanak! :) Az enyémek meg szerintem egyáltalán,de sokak szerint nagyon,csak most nem tudok Márkról kicsiképet hozni,mert az előző gépen vannak (és talán elszálltak :cry: )
Enyém baba egyáltalán nem akar ma aludni!Vigyorog viszont ezerrel,a kis fogatlan! :lol:

És kéozeljétek egy másik topicból tudtam meg,hogy ma van a névnapja! :oops: :oops: :oops: Mostmár tényleg majdnem) minden szeptemberben van.Apumnak 1-jén van a szülinapja,nekem 9-én ,10-én volt a 3. házassági évfordulónk,12-én a férjem szülinapja.Ma még az anyósomé!

Ezt a játékot csináljátok meg,megtudjátok hény éves az agyatok!A feladat,hogy 1-1 másodpercre felvillan egy pár szám,aminek meg kell jegyezni a helyét,aztán már csak üres karikák jelennek meg,és emlékezetből emelkedő sorrendben kell beírni a számokat! Mindez 10-szer egymás után,aztán kijön az eredmény! Ha nem lennék elég érthető,próbáljátok ki,egyből menni fog! :D kiváncsi vagyok,ki hány éves!

http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sly!
Vagy nézz szét overál ügyben a Vaterán! Vannak újak is meg szépek is! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sehol senki??? elbeszélgessek magamban?
Nekem most kivételesen van netem,időm,alvó gyerekem oszt a többeik meg sehol... :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Pat! Megcsináltam a játékot! Elsőre 40 éves lettem, mire rájöttem mit kell csinálni. De aztán egyszer 31, végül 28. És 28 lesezk novemberben! :lol:

Kép
szly27
 
 


Nekem elsőre jött ki 25 és 2 hete lettem annyi! :lol: Aztán jött ki 22 és 20 is,csak nem tudom,ha mind a 10 sikerülne akkor 3 lennék? :shock: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Nem volt két napig netünk és azt látom, hogy nagyon lemaradtam. De örülök, hogy az a téma, hogy sokat alszanak a gyerekek és nem az, hogy keveset.
Pat, ari a vendégházatok! Mi is gondolkodunk ilyesmiben, de majd csak nyugdíjas korunkban. Akkor a férjed kertész, vagy vendégház-igazgató?
Adri, hol vetted az esővédőt? Lehet ha veled kell hozassak nekünk is? Padlizsánkrém Nyami .
Évi, nekem edig kimaradt, hogy orvos a férjed. Könnyebbség lehet, hogy ő is meg tudja állapítani, hogy milyen baja van a gyereknek.
Gabuska! „Eltángálod”
Gabuska és Pat, aranyosak a duplacumis gyerekeitek!
Szly, Rolival gyújtottatok be? Jázmin miben szemeskedik olyan ügyesen?
Csilla, jó, hogy néha benézel. Legalább tudjuk, hogy minden rendben!
Livi,neén nem tudok segíteni a Dévényivel kapcsolatban.

Mi aza Sinlac? Patikában vagy hol kapható? Milyen az ára?

Csanádnak a bal szeme már rendbejött, a jobb még mindig csipázik Ha nem múlik el gey-két nap alatt, akkor fel kell hívjuk az orvost. Szly, te nem tapasztaltál olyat, hogy átmosás után bedugul a gyerek orra? Csütörtök éjjel Csanád már két órakor felsírt, mert tele volt az orra. Reggel már nem volt semmi baja. Elvittem azért orvoshoz, de nem beteg.
Nem tudtam végigolvasni…

KépKép
Kép
el..né
 
 


Folytatás...
Az előző hsz-ből kimaradtak a szmájlik és sok írásjel is :oops: Az a helyzet, hogy elkezdtem olvasni, közben írtam wordban, aztán gyorsan mennem kellett és nem akartam, hogy elveszzen minden, így gyorsan beillesztettem. Elnézéseteket kérem.

Berni, jók az elképzeléseid :) Biztosan fog sikerülni! Az én gyerekeim télen paradicsomit kértek, nyáron datolyát, ha választhattak, mit vegyünk :lol:
Szly, aranyosak a sorozatok, de most melyik-melyik ? :)
Pat, sok boldogságot kívánok Márknak és a család többi tagjának is, akik ünnepelnek mostanában.
Most már eldugulok, pedig biztosan kimaradt még valami. Jó éjt!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,
a sinlac gyógyszertári, és a doki írja fel. Por alakú, vízzel kell feloldani, és egy világosbarna színű, kissé sűrű, édeskés lötyi lesz belőle. Rizspép. A gyerekek többsége szereti, és sztem is fincsi. :)
Nem emlékszem már az árára, de tápszer kategória.

Szly, sztem nagyon is hasonlítanak, csak Jázminnak valamivel pufókább az arcocskája. Cukker nagyon! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Joli! A hason fekvősre gondolsz? Az a babakocsiban készült. Akkor veszed észre azt, hogy szörcsög az orra, ha átjárható a könnycsatornája, mert a kcsatorna összeköttetésben van az orrüreggel. Szóval az jó!

Szóval nagyon is hasonlítanak! :lol: Akkor ok!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Gabuska, köszi a felvilágosítást a Sinlacról!
Szly, neked is kösz a jó hírt a szörcsögésről!
Csak az a baj, hogy a jobb szeme még mindig váladékozik :( De újra jól alszik éjjel( és nappal is)

KépKép
Kép
el..né
 
 


joli!
köszi,aranyosak lehettek a gyerkőceid :lol: még szerencse,h manapság még ezeket az extra kéréseket is teljesíti az auchan vagy a tesco :lol: :lol: :lol: csak bírjuk majd pénztárcával. :roll:

Kép
berni1
 
 


Hali!

Na jó, 1x fogta meg Bogi a zsiráf lábát :roll: :wink: . De különben ha hanyatt fektetem, a hasára szoktam tenni egy bohócot és akkor szemmel láthatóan nyúl feléje, nem csak vaktában hadonászik. Próbáljátok ki.

Livi, nekünk jó tapasztalatunk van a Dévénnyel kapcsolatban. Toncsival is jártunk anno, mert nem volt hajlandó elindulni, most meg Bogival is.

Megjött a család. Majd folyt. köv.

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Kép 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabuska! Nagyon édesek! És érdekes, így nem hasonlítanak egymásra! Talán csak az orruk!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Patrícia!
Én is megcsináltam ezt a számokkal, háát, nekem 32-t írt ki, pedig csak 30 vagyok!!! :P De betudom a fáradtságnak... :oops:
Tényleg szép a vendégház, és a gólyák is jól mutatnak! :wink:

Éjjel még mindig kelünk, este mindig úgy tűnik, hogy kevés neki a tejem, de inkább nyűgizzen picit, tápot nem vagyok hajlandó neki adni, amíg ilyen jól hízik! :? És nappal is igyekszem tartani a 3 órát, többnyire sikerül is! Szóval ő most enne folyton, DEHÁT AKKOR HÁNY KILÓ LESZ? :shock: :shock:

Vince szépen tartja a fejét hason, sokáig, de ő sokat van hason, mint már korábban is írtam! Háton püföli a babatornáztatót, és gagyog ezerrel! Tárgyakat még ő sem tud megfogni.

Livi!
Tényleg ne aggódj! :wink:

Gabuska!
Nagyon aranyosak a lányok, és szerintem se hasonlítanak így már!

Joli!
Remélem már nem lesz gond a szemével!

Bocsi, h. nem reagálok mindenre, de szokás szerint el vagyok havazva...
Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Igen, szerintünk sem hasonlít Nóresz a mai Livire, csak a baba Livire.

:lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Jujja, Berni nem tudom, mire vonatkozik a megjegyzésed :oops:
Évi, sajnos a jobb szeme semmit nem javult :( Nem baj, hány kiló lesz, majd lemozogja :) De azért jó, ha kivárja a 3 órát.
Hát igen, Gabuska, Livi már kész kis hölgy :) És itt fent ez a nagy csomag Nóri, amint alszik ? :)
Csilla, az én gyerekem akkor fogja meg a játékokat, ha a kezéhez érinjük. Akkor aztán sokáig tudja rázni a zörgőt :)
Ma hajnalban szopi után nem volt álmos, vagy másfél órát játszott, mielőtt viszaaludt.
Szly, üdv neked is!

KépKép
Kép
el..né
 
 


GAbuska! Mindig feltűnik a képeken, hogy olyan üres másoknál a kiságy! Jázmin nem is tudna így aludni4 Van alatta zipzározhatós takaró, rajta textilpelus a fejénél, hengerbe össze van hajtva a feje és a keze köré egy vékony takaró, hogy szűkebb legyen a tér. A feje egyik oldalán textilpelus nekitámasztva ennek a hengernek. + még betakarva a gyerek egy másik zipzározhatós takaróval. Szóval elsőre úgy tűnik a kiságy, mint valami kutyavacok! :lol: De így érzi jól magát, a nagy üres tereket nem szereti.

Évi! Én is úgy érzem, hogy kevesebb a tejem. Szerintem ennek tudható be, hogy éjszaka megint felkel Jázmin egyszer olyan 3 óra fele. Este próbáltam szopi után lefejt tejet adni neki üvegből, hátha tovább alszik, de nem fogadta el. Olyan mintha elég lenne neki amit szopizik, mert a cicit sem fogadja el, még egy óra múlva sem, de mégis felkel enni! Ki érti ezt?!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Joli,én ezt már tegnap kérdezni akartam Bernitől,de azt hittem velem van a baj,hogy nem vágom a dolgot! :oops:

Nálunk vagy megjavult a mérleg,vagy megjavult a gyerek,mert most egy hét alatt a korábbi 7-10 dkg helyett 27 dgk-ot hízott! :) vagy lehet,hogy most romlott el? Eddig a mérleg szerint 2 cicből 60-at!!!!!!! evett,tegnap volt,hogy 190-et! Lehet kellett a pihi a mérlegnek,mert merül az elem???

KépKép
Kép
patricia83
 
 


joli,pat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát a datolya-paradicsom-igényre írtam
:lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Sly!
Mircsi mivel hason alszik,mindig van a feje alatt egy textilpelus,ha babakocsiban alszik,akkor még plussz takaró is,de kell is neki,mert mikor lefektetem egyből belefúrja a kis arcát!

Képzeljétek a fiam hazament tegnap az apjával Egerbe,és csak holnap jönnek vissza!Olyan csend van! :lol: Este viszont negyed óráig üvöltött,hogy: anya-anya,anya-gyeje,anya-Mira,anya-haza!Sajnos az út is hosszú volt több mint 5 óra!

Még valami! Ha valaki iszik valamit,mennyi idő alatt jut át az anyatejbe? Ittam ma délelőtt colát (nagyon kívántam :oops: ) és annyira vergődik a kiscaj,már 3-szor ébredt az alvásból,húzodatja a kis virgácsait,és nem tudok másra gondolni,csak hogy a szénsavastól lehet,viszont nem gondolnám,hogy az ilyen hamar átjut! hm...

Évi!
Igazad van! Amíg tejcsi van,ne adj tápot!!!!Én is inkább bevállalnám,hogy egyszer felkelek éjjel,de ha lehet inkább szopizzon!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jaaaaaaaaaaaaaa,Berni! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sly,vazze!
Most olvastam a másik nyári topicot,és a hsz-eden majd hanyatt dőltem!!! Esküszöm ugyanez történt velünk pelenkázás ügyben ma reggel:shock: :shock: : pelus le,alá a tisztát ami rövid időn belül telerottyantott!De fullra! :lol: Vártam 2 percet,alkot-e még,de semmi! hoztam még egy tisztát,amint ráraktam már bele is durrantott!!! micsoda lányszokás..... egy tisztába rakás és 3 pelus! nem valami gazdaságosak ezek a csajok! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szly, ilyen a kiságy teljes valójában
Kép

Csak azért írom, mert szóba került, nem okoskodni akarok :wink: , hogy még mikor Livi született, a gyerekdoki azt mondta, hogy ne legyen tele a kiságy, mert veszélyforrás. Nagy puha takarók, játékok, stb. Na én akkor kivettem minden kütyüt meg bizbaszt :lol: , és csak a legfontosabbak vannak benne. Pl. a gyerek. :lol: Ha-ha-ha.
Szóval rácsvédő (majd ha már forog meg vándorol, akkor teljesen körbe lesz az ágy rácsvédőzve), egy-két játék oldalt, takaró, feje alatt pelenka, ágy végében a többi pelenka összehajtva, hogy kéznél legyen, meg 1-2 ruhadarab, ami odakerült és lusta voltam a helyére tenni. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szly, ugyanezt csinálta Csanád is a mult héten! De vigasztalhatlak, hogy most már újra csak hajnalban kel. Biztosan nálatok is így lesz! Akkor Jázminazt szereti, ha minél hasonlóbb az ágya az anyaméhhez :)
Pat, szerintem edig is többet evett hatvannál, tehát a mérleg javult meg :) Nem tudom, mennyi ideig jut át, de a szénsav és a kóla megzavarhatja!
Nem csak lányszokás a peluspazarlás, csanád is megcsinálta egyszer, hogy a negyedik pelenkát tudtam rajtahagyni :)
Berni, így már érthető! Velünk van a baj :)
Gabuska, a rácsvédőt babaoltban veszed? nekünk nincs és bizony néha addig fészkelődik, hogy kilóg a lába. De Azt hiszem, tépné egyfolytában, ha hozzáférne, mert ami a keze ügyébe kerül, az helyben nem marad :D Nagyon édi a kiscsaj, ahogy ott alszik :) És nagyon színes a környezet, nálunk ehhez képest sivatag van :oops:

KépKép
Kép
el..né
 
 


mivel mi napközben a nappaliban tartózkodunk és a kiságyat csak éjszakai alyásra használjuk,a miénk is "sivár" :D majd holnap lefotózom.és még azt sem osztottam meg veletek,h a keresztlányom megfestette a szobája falát :!: dönölűűűűűű :!:
no,majd holnap :D

Kép
berni1
 
 


Berni,
és nappal hol alszik Dorián?

Joli,
aha, bababoltban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabi!
ő igazi babakocsi-fun :lol: napközben ott,délután kb.3tól pedíg velem a hálóban :oops: :) így ott kicsit hossabbat alszik.kezdjük kiiktatni a fürdés előtti alvást a nyugodtabb éjszaka reményében :)

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Enyém csaj most aludt el!Remélem reggelig alszik!
Gabuska!
Ugye te vagy a BCG-oltás hely szakértő? Mikor tettem a kádba Mircsit,már láttam,hogy picit hámlik a bőr az oltás helyéről,aztán a vízben ugye fellazult,lejött és egy kis cucc jött belőle.Finoman megtöröltem neki törcsivel,de meg is nyomtan neki,és elkezdett sírni, meg jött belőle a vér! :shock: Ez normális? És olyan nagyon sötétlila körülötte,majdnem kék a bőr! Abszolút nem vagyok parás,de mivel Márknál nem is látszott a helye (sőt újra kellett volna oltani...) így ebben nincs tapasztalat!
Várom a válaszod!
előre is köszi! :)

Ja,és lehet nyugodtan hülyének nézni,de így igaz ahogy leírom,ha nem fürdetem meg egy este Mircsit akkor felébred éjjel,ha megfürdetem végig alszik!!!! Tegnap este fél 6-tól 3/4 10-ig aludt,aztán persze éhes volt mire felébredt,mert előtte 5-kor evett.Mire tisztába tettem,megetettem megmondom őszintén nem volt kedvem fürdetni! :oops: És felébredt éjjel! Ugyanez volt,mikor valahonnan későn jöttünk,elaludt a kocsiban és kimaradt a fürdés,meg akkor is amikor első nap kellett fűtenünk,de hidegnek találtam a f.szobát,így nem fürdött :arrow: :arrow: akkor is felébredt :!:

Végülis valamit valamiért: -anya ha megfürdetsz alszok,ha "koszosan" :lol: teszel le felébredek! :lol: :lol:

Na jó,nem fárasztalak titeket tovább!Jó éjt mindenkinek!! Ja,ma fürdött Mirus! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia,
a véren kívül minden, amit írtál belefér. A vér sem feltétlen rossz, de olyat eddig nem láttam/hallottam, hogy az is jött volna. Ha kifakad, és jön belőe trutyi az nem gond. De nem mindenkinek fakad ki. A lilaság sem baj sztem, Livinek is kékes lilás volt egy darabig. Azt viszont bizton állíthatom, hogy hozzányúlni nem szabad (nyomkodás). :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Hát én megint jól lemaradtam, de jó, hogy ilyen sokat irtok-irunk, csak ha az ember nem jön 2 napig, akkor mire elolvassa elfelejti az elejét :D Apropó, én is megcsináltam a számos játékot, de én le sem merem irni, hogy mennyi jött ki....mentésgemre szolgáljon, hogy elsőre nem értettem pontosan, hogy mit kell csinálni, a kinait még nem vágom...

Szóval nálam most volt egy pár napos "para". Lányok ti most adjátok vissza a mérleget, én meg már azon gondolkodom, hogy most fogok venni...Én is kicsit úgy kezdem érezni, hogy kevesebb lett a tejem. Éjszaka már nem duzzad be annyira reggelre és nem is folyik belőle egyáltalán, ami eddig volt (ha nem tettem be melltartóbetétet eláztam, mostmeg már egyáltalán nem kell...). Ezen kivül a felnőtt mérleges módszerrel úgy láttam ,hogy nem hizik eléggé, vagyis hogy 1 hete stagnál 5100 grammon. Ettől teljes pánik, úgyhogy elkezdtem 2 mellből szoptatni, meg Laktoherb teázni, meg Urticát szedni tegnap. Szerinetek sem lehet a kettőt együtt?
Ma reggel megint megmértem, és rájöttem, hogy el is néztem a mérlegen a számolást, és már 5300 körül van...szóval kicsit megnyugodtam. De olyan jó lenne ezt a 3 hónapot még szoptatni!!! Mondjuk Ártemisz nem tűnik elégedetlennek... 5x eszik, soha nem sir éhség miatt (szokott sirni, de akkor nyügps, mert fáradt, vagy ha szemébe süt a nap sétakor, stb..), és átalussza az éjszakát 9-től ujabban reggel 7-ig, 7.30-ig, és akkor is csak halkan cuppog.
Szóval bocsi most ezért a hosszú litániáért, tudom, hogy hülye vagyok meg minden, de jólesett leirni. Meg jólesik olvasni, hogy van aki még úgy érzi, hogy kevesebb a tejcsi.

Másik kérdés: Ti mennyit sétáltok? És mindennap? És mikor délelőtt vagy délután?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Inkább elküldtem, hogy nehogy elvesszen és itt folytatom.

Pat! Én minden este fürdetem, hogy "stabil legyen a programunk", kb. 1 hónapja volt 1x, hogy nem fürdettem, mert elaludt rajtam a kendőben amikor vendégségben voltunk, és csak betettem a kiságyba, de akkor is aludt reggelig...

Nálunk a kiságyban csak a körbe-védő van, meg a takarója, de csak éjszaka alszik ott a szobájában. Nappal a járókában alszik, hogy lássam. De ott is leteszem hasra és kész, abban vannak játékok, de egyéb dolgok nem nagyon.

És a fürdetés előtti alvást mi is ki szoktuk hagyni. Általában 5-fél6kor szopizik, és utána már az este 8as szopizásig nincs alvás, max. félóra. (nem ébresztem fel, nem én szabom meg, csak ő sem alszik többet magától).

Gabi! Ez tündéri ez a "popsis kép"!!!
Szly! Szerintem annyira hasonlitanak, hogy én azt hittem az összes kép JÁzminról van...

Livi! Teljesen megértelek, hogy aggódsz, bár szerintem nincs okod. Nekem Ártemisz csak a relaxban ülve fogdossa a játékait, hanyatt nem...Forogni meg már hetek óta nem fordult meg, pedig másfél hónaposan 4x egymás után megfordult hasról hátra. Hason mondjuk nagyon sokáig tartja a fejét és nézelődik. Szóval a lényeg az, hogy teljesen bepánikolunk (én legalábbis), ha a fülünkbe ültetik a bogarat, hogy a gyerek nem hizik/nem fejlödik/nem hall stb....És ettől tiszta aggódalom lesz az ember...Pedig minden a legnagyobb rendben!!

Joli! Mostmár egyre biztosabb, hogy novemberben megyünk haza, ha kell az esővédő, és nem találsz szólj és hozok majd.

Ja! még egy kérdés. A ti babáitok meddig maradnak meg bőgés nélkül a kocsiban? Ártemisz tegnap 1 óra után kezdett el bőgni, igaz a szemébe is sütött a nap, akárhogy is forgattam a kis napernyőjét, de aztán kénytelen voltam felvenni. És hegynek felfele cipelni a gyereket, és tolni a kocsit...

na megyek, mert most jó sok voltam

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
egy idő után beáll a kereslet-kínálat, tehát nem duzzad és keményedik a mell, mert csak annyi tejet termel, amennyi kell a babának. Én is ezt várom, mert már utálok fejni. :evil:

Nóri akkor üvölt, mikor beteszem. Aztán elindulnk és megnyugszik. Nézelődik egy ideig aztán elalszik. Mikor megyek Liviért az oviba, direkt fél órával korábban indulok, mert addigra elalszik, mire odaérünk.

Nálunk mindkét lány náthás. Nem vészes, 1-2 orrfújás, a picúrnak meg reggel egy orrszívás.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?