Jó reggelt mindenkinek!
Hát én megint jól lemaradtam, de jó, hogy ilyen sokat irtok-irunk, csak ha az ember nem jön 2 napig, akkor mire elolvassa elfelejti az elejét
Apropó, én is megcsináltam a számos játékot, de én le sem merem irni, hogy mennyi jött ki....mentésgemre szolgáljon, hogy elsőre nem értettem pontosan, hogy mit kell csinálni, a kinait még nem vágom...
Szóval nálam most volt egy pár napos "para". Lányok ti most adjátok vissza a mérleget, én meg már azon gondolkodom, hogy most fogok venni...Én is kicsit úgy kezdem érezni, hogy kevesebb lett a tejem. Éjszaka már nem duzzad be annyira reggelre és nem is folyik belőle egyáltalán, ami eddig volt (ha nem tettem be melltartóbetétet eláztam, mostmeg már egyáltalán nem kell...). Ezen kivül a felnőtt mérleges módszerrel úgy láttam ,hogy nem hizik eléggé, vagyis hogy 1 hete stagnál 5100 grammon. Ettől teljes pánik, úgyhogy elkezdtem 2 mellből szoptatni, meg Laktoherb teázni, meg Urticát szedni tegnap. Szerinetek sem lehet a kettőt együtt?
Ma reggel megint megmértem, és rájöttem, hogy el is néztem a mérlegen a számolást, és már 5300 körül van...szóval kicsit megnyugodtam. De olyan jó lenne ezt a 3 hónapot még szoptatni!!! Mondjuk Ártemisz nem tűnik elégedetlennek... 5x eszik, soha nem sir éhség miatt (szokott sirni, de akkor nyügps, mert fáradt, vagy ha szemébe süt a nap sétakor, stb..), és átalussza az éjszakát 9-től ujabban reggel 7-ig, 7.30-ig, és akkor is csak halkan cuppog.
Szóval bocsi most ezért a hosszú litániáért, tudom, hogy hülye vagyok meg minden, de jólesett leirni. Meg jólesik olvasni, hogy van aki még úgy érzi, hogy kevesebb a tejcsi.
Másik kérdés: Ti mennyit sétáltok? És mindennap? És mikor délelőtt vagy délután?