Örülök, hogy örültök
nekem, köszi
, s mindenkinek köszi a gyógypuszikat, jókívánságokat Apunak. Holnap "bulizni" megy a kollegákkal, már jobban van, de sajnos még a betegség mindig ott van neki, de nagyon remélem, hogy minden jól fog alakulni
Krisz
Bandita hogy van??? Sokszor jár a fejemben
Mennyasszonyunknak gratula a darabos kajákhoz, mi még csak egy-két aprósággal próbálkoztunk, de nem nagyon merem, s ezt ő is érzi, szerintem
Tegnap szőlőt próbáltam adni neki (mag, s héjj nélkül persze), de furán forgatta a szájában, s "csak" a Kristóf volt itthon, ezért gyorsan összeturmixoltam (na úgy meg egy jó nagy lötty lett), sült krumpli belseje, túró rudi, ilyeneket már megeszik,de csak úgy, hogy az ujjammal adom neki, nem az egészet a kezébe
Szilvi
Ti már nagyon ügyik vagytok, hogy ropit is esztek, csak ámultam, amikor olvastam
Ezek szerint akkor már rendes felnőtt kaját nyomattok?? A doki néni ottho azt mondta, hogy mindent ehet, kivétel füstölt dolgok, tej, s tojás fehérjét se nagyon adjak
Mi is ettünk már rendesen készített zöldbabot, csirkepörivel (combika), tejfölt is raktam neki, de persze összeturmixoltam, de nagyon szerette
Mi most nagyon jó cuccokat vettünk otthon, szerintem is nagyon jó a H&M, valamint a Minimano, a Nagy Lajos király úton, Zuglóban, ott nagyon sok body van, árban a 900-1800ft között.
Edit
Dehogy hagylak itt Benneteket, csak hát kell fontossági sorrendet állítanom, s valahogy nem jutok el az írásig mostanság
nem is tudom, hogy sokan hogy csináljátok két pici mellett
Cas
Jobbulást Nektek! Valószínűleg ez lesz, amig Sebi nem szokik hozzá az ovis betegségekhez....remélem, hogy hamar kigyógyultok!
Lehet, hogy írtad, bocsi, ha nem láttam, de hogy viseli Sebi az ovit??? Miket mesél otthon?
Egy fiús tanácsot kérnék (már nem emlékszem Kristófnál hogy volt), a fütyire mondta a dokinéni, hogy le van tapadva, s legközelebb, ha Mo-n járunk, s hosszabb időt vagyunk otthon, akkor "megoldja" neki....kaptunk krémet, s heti kétszer kenni kell, lehet, hogy ez "megoldja", van tapasztalatod e téren????
Kia
Jobbulást mindannyiotoknak, de főként a kis Levinek!!!! Nagyon tudom sajnálni őt, mert Marcinak is kellett szívni a kicsi orrát, több, mint egy hétig, s szedte az Augmentint is a Drága....
Remélem, hogy Levi is mihamarabb jobban lesz. Szopiban nem "zavar be", hogy nem kap rendesen levegőt???
Nyafi
Grat az utsó éjszakátokhoz! Mintha Marcus is beleolvasott volna a fórumban, mert múlt éjjel ő is aludt! Egyébként mi is kelünk éjszakánként 3-4x, de ő nem eszik, csak iszik. Van, hogy azonnal visszaalszik, de olyan is van, hogy úgy nézelődik hajnal négykor, mintha reggel lenne....a múltkor leraktam vissza az ágyában, s hagytam sírni
persze nem hagyta abba, s mikor bementem tökre ki volt fáradva szegénykém, azonnal visszaaludt. Azóta is gyötör a lelkiismeret
megfogadtam, hogy soha többet ilyet nem csinálok. De be kell valjam, hogy nagyon mérges tudok lenni úgy hajnal tájban az x-dik ébredés magasságában.....persze aztán elmúlik, de éjjel félálomban minden más dimenzióban tűnik fel
Dorottya
Nálunk is mindig akkor csöng a telefon, s pont abban a helyiségben, ahol, s amikor Marci alszik...a fenti szintem már majdnem minden telefon le van halkítva
, de múltkor a mobilomat felejtettem az alvó gyerek mellett
s ilyenkor persze, hogy a hívó fél a hibás, s nem én
Anita
Én is nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!! Nem lehet egyszerű Neked, főleg, hogy látom, hogy párod hétköznap otthon sincs
Nagyon édesek lehettetek hárman az ágyban
tényleg meg kell őket zabálni
Harapás/fog téma: láttam, már valamikor írtatok róla, de ha jól láttam szopi kapcsán...a mi Marcink állandóan harap, s 90%-ban engem. Már kék-zöld a vállam, a hat kis fogával (négy fent, s kettő lent) nagyon erősen belém tud harapni. Nem tudom, hogy leállítani. A legjobb, amikor két oldalról elkapja a hajamat (mindig talál a felgumizott hajamon fogást), s odahúzza a fejemet magához, s az államat veszi célba
Mikor még nem volt foga én is élveztem, s hagytam neki, mert hogy vakarja az ínyét, de most már nem olyan élvezetes
Jár valaki hasonló cipőben?? Mit tegyek???
Bocsi mindenkitől, akinek név szerint nem írtam, s igyekszem tényleg most már napra kész lenni!!
Jó éjt!