Sziasztok!
lovaszkata:Sajnálom a vizesedést
A dokiddal ne törődj!!!!Az én dokim csak annyit mondott,hogy mostmár figyeljek oda a súlyomra.De azért már a babák súlya is meghatározza a mi súlyunkat így nem értem,de én nem törődök vele.Remélem már jobban vagy és nincs semmi baj.És örülök,hogy jó minden.
Ancsa:Remélem már jobban vagy.És a joslófájásaid is elmúltak már.Üzenem a kiscsajnak,hogy még maradjon bent egy darabig!!!Hát igen sajnos mindenhol vannak bunkó emberek
De azért neked ülnöd kellett volna,mert,ha te elesel az is nagy baj
Persze tudom nehéz nem átadni a helyet,de a te esetedben megbocsájtható.Meg azért minden kismaminak vigyázznia kell a buszokon stb.Hát remélem én is,hogy nem a babó csúszott lejebb.
Örülök,hogy nálatok is van már végre fűtés
Örülök,hogy végre kicsit kitudtál mozdulni
Várom majd a képeket
Kisfiadnak jobbulást kívánok remélem hamar rendbe jön.És te is.Örülök,hogy már elmúltak a jósló fájásaid remélem így is marad.Szombaton voltunk elintézni a netet azt mondták,hogy párnap és kapunk sms-t,hogy mikor mehetünk be a modemért
Így szerintem a héten már lessz nálunk is végre net
Aida:Örülök,hogy minden oké veletek.
Kata:Örülök,hogy már jobban vagy
Lécci küld el ha tudod sms-ben,hogy holnap hányórára mész a dokihoz.És,ha tudok akkor oda megyek persze,ha nem akkor majd mindenképpen értesítelek.Nálam is van ilyen,hogy ha pisilek akkor utánna mintha megint kéne.Szerintem a babó nyomja a hólyagodat.De azért említsd meg a dokinak.
Hát csajok a kisdrágám tegnap jól rám ilyesztett
Reggel 6körűl arra ébredtem,hogy mensi szerű görcsöm van persze azt gondoltam bizti azért,mert pisilnem kell volt már máskor is ilyen.De amint kimentem a wc-re erősödött kicsit
Gyorsan lefeküdtem,hát ha elmúlik elis múlt.Aztán kb.10 perc múlva megint jelentkezett és ez így ment olyan 7-negyed8ig
Aztán hál istennek elmúlt,de a nap folyamán párszor még előjött
Babókám meg helyezkedett meg a kis buksiját nyomkodta lefelé így eléggé beilyedtem
A kis buksiját éreztem is a hasam aljánál.De mára hál istennek elmúlt.Remélem így is marad még egy darabig.Mondtam is a drágámnak,hogy még nincs itt az ideje és még pár dolog hiányzik így várjon még.Remélem hallgat rám.
Remélem mindenki jól van!
Vigyázzatok magatokra és a babókra nagyon!!!
További szép délutánt mindenkinek!
Reni