Új privát üzeneted érkezett!

Kép
ilgya1

Na, haza is értünk :)

A Vadász-y-ban voltunk, tudjátok, a Dózsa György úton. Volt meglepi virág és az étterem ajándéka-desszert is. Finomat ettünk, fektetésre hazaértünk, úgyhogy nem maradtam le az estipusziról :)

Judit,
együttérzek. Nagyon. Legközelebb ilyen nap van, fogd Zorkát és gyere át. Vagy szólj, megyünk mi :D

Viki,
nem is volt szar a hajad! Jó az új kép Esztiről. Sajnálom a szájpenészt :( Ugye, hogy Magdi egy angyal???

Andi,
kössz :) HAjduszoboszló felmentést ad a holnapi praktiker alól, de nem a netes szereplésről. Mesélj, mi van veletek, hogy érzik magukat a gyerekek???

Zuhanyzás közben gondolkodtam, és eszembe jutott, hogy kiket hiányolok még :oops: :oops: :oops:

Kriszti, Zsani, Merci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoool vagytok??????????????

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Katus!
épp most olvasgattam vissza, rengeteg a lemaradásom :cry:

Látom mindenki jól van, örülök neki, sajnos szokás szerint be vagyok havazva.
Kissé torlódtak a dolgok, megkezdődött az iskola, lecke, szülői.
Esküvői előkészületek( mármint bevásárlás) már lassan mindent bejártam és Ketrinnek kell még kardigán Kevinnek öltöny ami lenne de nem akarokneki feketét :roll: még van időm, de szoros.
Melóban ma apeh ellenörzés volt 2005-s év, tiszta diliház mire mindent összeszedtünk. :roll: Raktárkészlet a leghúzósabb, ki emlékszik mármi volt 3 évvel ezelőtt :idea:

Nem igérem, hogy sűrűn jövök, de igyekszem.

Mindenkit figylemmel kísérek, bocsi ha nem reagálok rá, egyet azért megjegyzek, hogy Marci mekkorát nőtt!!!

Megyek mert lázadó korszakátéli a lányom és hát nem könnyű vele :roll: :x

Ildi!

Hol lehet kapni ilyen LESZAROM bogyót? :wink:

Kriszti

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!

Ildi,
Ezt tökjó :lol: :lol: :lol: Hol találtad?

Viki,
Sajnálom Esztit :( Gondolok Rátok holnap! Én sem láttam szürkének a hajad? :wink:

Judit,
Alszik már Zorka? Vége a napnak?

Katus,
Atti nagyon kitett magáért :D Gondolom jól esett a depis lelkednek :D Na és a gyomrodnak is :lol:

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Kriszti,
Ilyen egyszerre :lol:
Biztos én siklottam el valami felett, de kinek az esküvőjére készülődtök?
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Ildi,
hihi, ez remek :)

Kriszti,
kitartást a kamaszodóhoz. Most kell majd sulit is választani???
Apeh... jájjj. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én mindig gyomorgörcsöt kapok már akkor is, ha hivatalos levelet kapunk, hiába tudom, hogy mindig mindent törvényszerűen csinálunk...

Anikó,
hát ja. :) Felírjam receptre? Na nem Attit, csak a vacsit :D Vigyázunk Majára.
Hétvégén asszem kertet téliesítünk... fú, de nincs hozzá kedvem. Mit kell csinálni a sziklakerttel??? :?:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus, boldog házassági évfordulót!

Ildi, kérek egy kartonnal a leszarom tablettából!!!!! 1edül vagyok itthon, Marcit megfürdettem, négyszer megszoptattam, tápot is adtam neki, hátha még éhes és az a baja, ő meg lassan 2órája üvölt vagy röhög - felváltva - és esze ágában sincs aludni, itt sasol a kezemben... Ilyen műsor még soha nem volt, pont ma kellett elkezdenie, amikor nincs itthon az apja. Vagy felakasztom magam és nenm érem meg a 30at, vagy megiszok egy pohár whiskey-t: Gyöngyi, azt lehet? :lol:

áááááááááááááááááááááááááá

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Katus!!

Húúú, de jó volt nektek!!! :lol: :lol: Gratulálok!!!! :lol:

Ildi!

Tényleg jó ez a tabletta!!!! :lol: :lol:

Kriszti!!

Kezdem érteni, miről beszéltél eddig, amikor azt írtad: el vagyok havazva!! :roll: És nekem tök jó a munkahelyem, semmi stressz, ,semmi idegbaj!! És nem kamaszok a gyerekeim :lol: :lol:

Wiki!!

Tudom nem vigasztal, de ebben a korban nagyon gyakori a szájpenész, mivel mindenhova eljutnak a gyerekek és mindent a szájukba is vesznek!
Miért mentek a Heim Pálba?? Lemaradtam :oops:

Kata!!

Akkor holnap beszéljünk!!

Évi!!

Nem felejtettelek el, csak kicsit betegeskedem: náthás vagyok. Ami a Sáránál egy napig tartott kis lázzal, az nekem láz nélkül már egy hete :cry: :cry:

Adri!!!

Olyan régen jelentkeztél!!!! Hogy vagytok???? Jobb ez a hideg Dórinak?? Legalább neki legyen jó, mert nekem nem az!!! :lol: :roll:

Judit!!

Valahogy el sem tudlak képzelni idegesen!!! :lol: :oops: Tudom téged sem vigasztal, de tudom miről beszélsz, én is éreztem olyat, hogy na most szaladok világgá!!! :roll: :lol: :lol: De jobb lesz, hidd el, csak idő kérdése. Én tényleg most jövök rá, hogy mennyire jó dolgom volt, amig csak a gyerekekkel kellett foglalkoznom. Most egész nap az oviban vannak, ha hazajöttünk meg egymással játszanak, nem törődnek velem :cry: :cry: :lol: Mit nem adtam volna ezért pár éve!! :lol: :lol: De ezt az utat szépen végig kell "sétálni" mindannyiunknak! :lol: :lol: Kitartás, már biztos alszik Zorka tündér és holnap jobb napotok lesz! :lol:

Na, elteszem magam holnapra és felkészülök a hatodikosok kínzására!! :lol: :lol: Oltást kapnak!

Pusszantás mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Kata!!

Igyál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ne rendszeresen :oops: :oops: :lol: :lol:

ágyöngyi

sziasztok,

Gyöngyi, a szájpenész miatt! remélem tényleg Te mondod a frankót és holnap Praktikerben a többiekkel játszóházazunk, ugyanis nem fertőző! Amúgy Magdi a 2 éves praxisa alatt 1x találkozott ekkora gyereknél szájpenésszel!
:?

Kata, én ma ittam egy kicsit, hogy tudjak aludni, egyelőre nem sikerült, de hátha... (mondjuk már nem szoptatok, de ezt Te tudod a legjobban :wink: )

Ildi, persze a későbbi cinin, arra is úgy estünk be! nem gondolod, hogy nem megyek oda, mikor Téged "ismerlek" legrégebben?!

Mindenkinek, aki szorít ill. nem látta szürkének a hajam: köszi! (bár előtte nem láttátok a hosszú szőke hajam! :D )

jóéjt, puszi

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Tiszta rohanás a hetem...holnap megyünk anyósékhoz, mert szombaton szüret lesz...és még semmit sem pakoltunk be...

Kedden voltunk védőnőnél méricskélni: 7,44 kg és 66 cm manócska :P

Katus!

Boldog házassági évfordulót! Tegnapelőtt oda mentél, ahova én is hónapokig jártam :wink: ?! Csak nem :roll: :?:

Judit!

Ha még nem zavartad fel Uradat a padlásra, akkor ne most 7végén tedd, mert nem tudunk azonnal érte menni és nem akarom, hogy miattunk legyen nektek kényelmetlen :!:

Kata!

Kitartás! Ma délután 3tól-4-ig Zétimanó is "sakáltanyává" varázsolta a lakást...aztán bevittem a szobájába, beraktam az ágyába és hagytam "gondolkodni" kb. 5 percet...aztán megjavult. (én is nehezen bírtam, pláne mert nem vagyok ehhez hozzászokva...ezt mondtam is Zének...remélem megértette)

Gyöngyi!

Nem gondoltam, hogy elfelejtettél :P De bevallom elkezdtük...ugyanis kedden volt Uram szülinapja és azt kérte, engedjem meg, hogy Zétimanó megkóstoljon egy pici reszelt almát...engedtem...sztem ízlett neki...bár egyelőre a 2/3 része ki is jön a szájából...kitolja a nyelvével...még nem érti hogyan működik ez a kanálból evés dolog :roll: :D

Anikó!

Gyanús vagy te nekem...vagy nem láttad a kérdéseimet, vagy kerülöd a választ :roll: :wink:

Wiki!

A szájpenész miatt kell a Heim Pálba mennetek :shock: ? Ezt nem értem
:roll:

Ildikó!

Ebből a bogyóból nekem legalább egy kamionnal kellene...mindenen felidegesítem magam...minden kis caron megsértődök...mindig agyalok hülyeségeken :oops:

Kriszta!

Sok türelmet! A Kamaszodó lányodhoz :wink: és az Apeh-hoz is :?

Jutka!

Köszi a szopiproblémámhoz a hsz-ed...a helyzet azóta is ugyanaz...annyi különbséggel, hogy most már inkább 6-7 óránként akar enni... :( Hova vezet ez?

Almi!

Szép kis arca van a babótoknak :P :!: Sztem a 3200 nem kicsi, (Zétimanó is annyival született 37 hetesen :) ) nem értem miért kellene 4 kiló körülieknek lenniük az újszülötteknek :roll:

Szandra!

Találkoznunk kell! Szakmai tanácsodra van szükségem :wink: !

Andi!

Jó pihit nektek!

Mennem kell, mert Uram már kezd dühös lenni...egyedül pakol...

Holnapra jó talit mindenkinek akit érint :wink: :!:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok

Eltüntem egy kicsit, de olvastalak ám benneteket!!

Megkezdödött a melom, és hát annyira kiveszi a víz az erőmet, hogy mindenre nem jut időm. Ráadásul meg is fáztam, krahácsolok!
Ja és Marcimnak megindult a suli, edzések (reggeli is 3van neki, 5délutáni meg a hétvégén meccs), szülőire kellett menni (okosakat mondtak 8.utánra felvételi, továbbtanulás ügyben), oltást kapott (hepatitis ellenit, nem is tudtam hogy kötelező).

Anett, Szandra nem tüntem ám el! Jelzek!!!!

Anett
Ti jártok a falusiba, Hannáékkal egy csoportba?

Ildi
Tök jó ez a tabletta!!!! Néha nekem is kellene!!!

Na most ennyire futotta
sziasztok
Merci
merci71

Hahóóóóó!

Ildi,
elaludt Réka?

Ibolya,
köszi, örültem, hogy nem hívtál :D

Szandra,
odavoltam Edó szövegétől. Olyan édes :)

Adri,
láttam kerestél, mindjárt hívlak!

Merci,
jobbulást.

Puszi

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
ilgya1

sziasztok,

köszi Mindenkinek, aki gondolt ránk.
a fül-orr-gégész 2 perc alatt intézett el minket, ecsetelőt írt fel, egy hét múlva kontrol. a baj az, hogy hőemelkedése van és alig eszik. :(

jó hétvégét, puszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

szuper képek! :) remélem legközelebb már tudunk csatlakozni...

KépKép
KépKép
wiki12

Wiki!!

Hát, az én "praxisom" nem olyan régi mint a Magdié :lol: , de én jóval többször találkoztam ilyennel :oops: Még a tankönyvek is leírják. Nem ritka, pont olyan mint a nátha vagy az impetigo - akkor tör elő, amikor az immunrendszer meggyengül egy kicsit átmenetileg. A szájpenészt okozó gomba mindenhol jelen van, így talán elkerülni nehezebb :lol: :lol: :lol:
Jogos a láz és az étvágytalanság!! Fáj is neki tuti - a lázcsillapító jó lesz a fájdalmára is. Nem baj, ha nem sokat eszik, de inni fontos, nehogy kiszáradjon! Sok türelem kell hozzá, de pár nap alatt jobban lesz.

Ildi!!

Jók a képek!!! :lol: :lol: Csak a szívem fájdítod velük :cry: :cry: Ilyen tündéri kiscsajokat látok én meg ápolhattam a lakli fiúkat, akik rosszul lettek az oltás után :roll: :roll:
Nem válaszoltam, bocsi: ha neked úgy jobb, akkor természetesen ráér az aloes rendelés.

Évi!!

Akkor jó a kezdeti fogadtatás Zétinél?! :lol: :lol: Húú mi lesz itt akkor a tökfőzinél, a spenótnál, nyami-nyami :lol: :lol:

ágyöngyi

Nálunk gáz van, Alitaliával mennénk Rómáig, ha indul a gép....

zsanett

Zsani, ezt nem értem, de remélem minden oké lesz.

Ildi,
jóóó képek, de mi ez a szóf.sás??? :D

GYöngyi,
oltás? Fú. és fú. Engem is ápolhattál volna :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Viki,
Jobbulást nektek.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök!

Sajnos és szerencsére nagyon sok munkám van a következő héten. A csajokat is el kellett vinnem anyuékhoz tegnap mert nem tudtam megszervezni az életemet...

Nade lassan belerázódok... vagy naiv lennék?

Zsanett!

Mi történt?

Katus!

Kedves mint mindig, hogy hiányoltál.

Judit!

Én csütörtökön odaálltam a lányok elé és majdnem bőgve mondtam: ma nem voltam jó anyátok...
Hátáridős munkám volt és egész délután azt üvöltöttem: Légyszi most ne! dolgozom!

...és mindenki más is hiányzik ám, így a beígért délutáni parti jövő hét után meg lesz tartva. Addig meg drukkoljatok mert nagyon izgulok a jövőheti munka miatt. Utólag mindent elmesélek.

anett
kállai

Alitaliás jegyünk van Rómáig és becsődölt a légitársaság...
Konkrétan meg sem tudják mondani,h indul-e a gépünk :(

Anett!
De legalább odaálltál eléjük és bevallottad...
Megy a drukk!

Tegnap esett itt is az eső és csak 24-25 fok volt. Mára már javult a helyzet, voltunk a parton, de nem teszek fel képet, m kiutáltok :)

zsanett

Hú, Zsani, akkor lehet, hogy örökre Mallorcán ragadtok??? Szerintem gondold meg ezt a hazajövetelt, el sem tudod képzelni mennyire fos idő van....

Egyébként mikor jönnétek?

Anett,
jó munkát :) Aztán remélem nem csak fenyegetsz minket a randival :D :D :D

Többiek? Mindenki jégkocka???? Holnap hogy fog látszódni a törpék egyenruhája? KÍvülre veszik, rá, a kabátra???

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus!
Az újjaim lefagytak,azért nem írok....
és osztálytalira megyek este.......alig várom...
már 10 éve érettségiztem...jééééééé :lol: buli lesz!!!

és nem aludt el Réka hála a kiflicsücsöknek,amit tőletek lejmoltunk,nagyon köszi.
Igaz otthon is alig akart elaludni,átesett a holtponton...de aztán magától ment fél 2 körül...jó lenne,ha mindig így maradna ezután....

Wiki!
Továbbra is gondolunk rátok és küldjük a gyógyító angyalkákat Esztinek!
Majd bepótolja az evését nyugi...

Gyöngyi!
köszi...
lakli fiúk :lol:
most árulkodni fogok...azt mondta a Szandra és a Katus,hogy gondoljak rád,mikor visszaakarok menni dolgozni...mert úgye mostanában megint depis vagyok vagyis nem depis,csak besokallok,és kibukok,elfogy a türelmem,és kiabálok,meg ilyeneket csinálok....

Merci!
Nyugodtan vegyél te is egy marék tabit,mindenkinek jut belőle...
És jobbulást kívánunk! Sajnos ez egy ilyen időszak bacik jönnek-mennek.

Megpróbálok mielőbb beszélni az angol tanárnővel időpont ügyben,hogy tudjunk csatlakozni hozzátok úszni keddenként.

Zsanett!
Hú ez izgi..
de ne aggódj,biztos megoldják valahogy,a biztosításban gondolom ez a lehetőség is fent áll vagy túl naiv vagyok?

azért a képeket nyugodtan felteheted,legalább a látványtól felengednénk egy kicsit...

Anett!
Jó munkát neked!

Na megyek szépülni....már alig várom az estét!

Holnap gyertek délelőtt a Káposztafesztre!
és Zsanett! küldjél már légyszi egy kis napsütést!ha már meleget nem küldtél!:wink:

Ildikó
ilgya1

Ja és amit elfelejtettem,hogy Kriszti! Sokat gondolunk rátok! Valamikor találkoznunk kéne!!!

Pusziljuk az egész bandát!!!!
ilgya1

Kata!
Most látom csak,hogy írtál..jól van akkor neked is küldök egy zsák tabit.....

remélem azóta minden rendben, Marci fiú nem borzolja az idegeidet...és akadj ki néha,mert a segít,hogy jobb legyen utána....bagoly mondja verébnek...
ilgya1

Évi!
Jó szüretet! Akkor nektek is elkelne egy kis jó idő! :lol:
ilgya1

Ildi!

A meleget vinni akartam ;) Csütörtökön mennénk amúgy.
Azt hiszem nincs benne a biztosításban.
Már elkezdtünk másik jegyet nézni, csak szar, h biztosat nem tudnak mondani, indulás előtt egy nappal meg nem lehet repjegyet foglalni.

Kata!
Marbellán voltunk :) Vagyis vagyunk. Én sem bánnám ha egy időre még MUSZÁJ lenne maradnunk, könnyen megszokja az ember ezt a kis lájtos életvitelt :) , csak Apának kéne egy jól jövedelmező munka itt. De mint tudjuk Spanyolországban haldoklik az építőipar :(

Holnap megyünk az Alhambrába, arról majd teszek fel képeket.

zsanett

Szánsájn!!!

Heppinessz!!!

:) :) :) :) :) :)

Ildi!
Jó szórakozást!
Szuperek a képek.

Anett!
ne viccelj, attól még nem vagy rossz mert a meló miatt ideg voltál és kiabáltál. Szerintem így is le a kalappal előtted, hogy délben hazaviszed őket ahelyett, hogy csak alvás után mennél értük az oviba.

Fel is kelt Edó, húzunk sétálni, a séta végén meg elviszem őket a cukiba de ez meglepi lesz.

Szandra

szandrakiss

Na akkor hogy én is mondjak valami jót:
Zorka beteg...3 egész napot volt egészséges...taknyos és köhög. Ha jól sejtem szerdán fázhatott meg, amikor cinire mentünk. Farmerdzseki volt rajta és pufi mellény, de jéghideg volt a keze végig. Azóta is egyfolytában téli kabátot keresek neki, de sehol sem árulnak még!!!!!!!Döbbenet...Csomó helyen még rövidujjú pólókat meg szandálokat árulnak...normálisabb helyeken őszi kollekció, de téli kabát az sehol...senki nem volt felkészülve a szeptemberi télre...

Ibolya,
Jövő hétvége börze? Remélem ha addig nem, legalább ott sikerül valami téli kabátot találni neki.
Vendég

Judit!!

Jaj, szegénykém. Tényleg rátok jár most a rúd - betegség formájában!! :cry: :cry: Döngesd a csajsziba az aszkorbinsavat, Echinacheat és ilyen esetekre rendeljetek az Ilditól Kakukkfű-fokhagyma kapszulát (tényleg nagyon jó)
Nekem szerencsém van, mert a Sárának vannak kabátjai a tesóról, Mariettának meg bevásároltam tavasszal a kiárúsításokon.
De engem is kiakaszt, hogy nem tudják hordani a mellényeket, pedig annyira szeretem rajtuk :lol: :lol:

Szandra!!

Nem sokáig sütött a nap! :cry: Remélem nem áztatok el és bekajcsiztatok a cukiban :lol: :lol:

Ildi!!

Ez a korszak sem könnyű idegállapot szempontjából :roll: :roll: Csak én már túl vagyok rajta, ha vonyítanak a szobában már nem ismozdulok - intézzék el a vitás ügyeiket :lol: :lol: De ehhez Rékának még nőnie kell. Tényleg az a gáz, hogy mire már tényleg nagyon jó velük, addigra kell menni dolgozni :cry: De én nem panaszkodhatok a munkámra, kívánom mindenkinek ilyen jót találjon!

Ja, és kellőképpen kiakasztottál.......még csak 10 éve érettségiztél??? :roll: :lol: :lol: Ezek után kénytelen voltam utánaszámolni, hogy én mennyi ideje és elszörnyűlködtem. Fúúúj de szemtelenül fiatal vagy(tok) :lol: :lol: :lol:

Anett!!

Délután??? De jó lenne, akkor mi is csatlakozhatnánk :oops: :lol:
És ne aggódj a gyerekekben sokkal jobban meg fog maradni az a jó fej anyjuk, aki tud bocsánatot kérni, mint az aki állandóan dolgozik :lol: :lol: Kiabálásban én is jó vagyok :oops: :oops:

Wiki!

Hogy van Eszter????

ágyöngyi

Sziasztok!

Ma nagyon eseménydús napunk volt! Beszereztük a festéket a falhoz (majd kiderül milyen a valóságban), meg kapott szekrényt a sok pici ruha (amik szerintem nagyon hűvösek ilyen hidegben). Nadrágot is próbáltam venni magamnak, de pici nem volt, majd keddre hoznak. Jó lesz, mert befagy a fenekem :-( Bebaktatok megint a Nagy Lajosra, de nem baj, mert dokihoz is akkor kell menni.

Azt szerettem volna még kérdezni tőletek, hogy mikor szoktak megfordulni a Manócskák? Én annyira szeretném végre :shock: Félek nehogy így maradjon!

Jó éjt! R.
almi

Sziasztok!

Apa végre hazajött így lesz egy kicsi időm, de már igencsak készülődünk a lefekvéshez.

Szerencsére nem áztunk meg de tényleg nem tartott sokáig a napsütés, mire leértünk már tökre be volt borulva.

Holnap remélem nem fognak szét fagyni az ovisok a Káposztafeszten.

Ildi!
Milyen volt a buli?? Holnap nem fejfájásra panaszkodni!!! :lol:

Andi!
Mikor jöttök haza Szoboszlóról?? Addig Lőrinc nem is jár oviba, nem lesz gáz hogy ennyit kimarad?? Bár nem mint ha a nyár olyan rövid lett volna nekik.

Judit!
jobbulást nektek! Szegény Zorka.

megyek mert vége a fogmosásnak is, majd ha még lesz 2 percre szabad a gép akkor jövök :roll:

Szandra

szandrakiss

Reni!
Ha jól emlékszem nekem az Edó a 36. héten fordult be. A Nagy Lajoson ahol a Fenomén volt van egy nagyon jó kis turi és ott tök simán tudsz venni melegebb ruhákat is a manónak, az ilyen kicsi méreteket nem nyúzzák még szét a kicsik. Szerintem érdemes benézni oda főleg, hogy 1990ft/kiló és a gyerek ruhákból elég sok darab éri el az 1 kilót.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok

Csajok

Na melyik ovis csapat nyerte a felvonulást?

A fiamék nyertek a mai meccsen a Debreceniek ellen!

Sziasztok
Merci
merci71

Helló csajok!!

Merci!!! Grtatulálok a fiadéknak - ügyesek!

Lazajlott a Káposztafeszt-es felvonulás. A szervezés hagyott némi kivánnivalót maga után :roll: :roll: Nagyon sokat gyalogoltak a gyerekek, sokat kellet álldogálni és várakozni, de ezek a tündérek szó nélkül tűrték. Szerintem a felnőttek (köztük én is :oops: ) sokkal többet hőbörögtek :lol: És képzeljétek a Sára - legkissebbként - szó nélkül végigsétálta az utat :lol: :lol: Olyan büszke voltam rá. A Marittában biztos voltam, hogy kibírja, de a Sárában nem :lol: :lol: Azért kellőképp elcsigázta őket (is) ez a menetelés.
Kaptok képeket is és követeljétek a Szandráét, mert ő is fényképezett!!!! :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

ágyöngyi

Köszi Szandra! Akkor még van idő bőven pörögnie :-) Melyik irányba keressem a boltot? A Mogyoródi úttól az Örs felé, vagy a Bosnyák felé? Nem ismerem.

Reni
almi

Halihóóóóóóóóó!!

Nyert az ovink :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Bocsi Szandra és Ildi :oops: :lol:

Reni!!

Marietta szülés előt egy héttel is teljes fordulatokat csinált a hasamba!! Van még időtök!! :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!

Mi is kint voltunk, Atti látta Gyöngyit, én sajna senkit, akkora volt a tömeg, mindenkinek a hátát láttam csak. Még korábban körbesétáltunk Ancsival, amikor még nem érkeztek meg a felvonulók, így nem volt még akkora tömeg, tetszett neki minden, én meg örültem, hogy megelégszik a nézelődéssel, mert különben jóóó mélyre nyúlhattunk volna a zsebünkbe :D NA, majd jövőre, gondolom.

Egyébként majdnem elaludt a babakocsiban, beálltunk a sorfalba, nézni a menetet, erre a lovak olyan izgalomba hozták, hogy felült. Nagyon élvezte a menetet nézni, csak aztán eléálltak kedves nénik-bácsik, hiába rugdalta őket, nem mentek arrébb, és elszakadt a cérna. Úgyhogy pont az ovisokról lemaradtunk már :(

Jók a képek Gyöngyi, Marietta olyan nőci, hogy csak, Sára meg kistündér. Csípem őket :)

Szandra,
mutizz képeket, kérlek, hamár élőben lamaradtunk Rólatok... :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Fú Gyöngyi!!Gratula!
ez nem ér,idén is meg tavaly is..ti má tudtok valamit amit mi még nem.....de azért láttad,hogy mi is kitettünk magunkért,igaz?

Második helyezést azért érdemlünk? Vagy az nem vóóót???

nem is láttam hogy voltak hinták,jobb is.....

Merci!
Gratulálunk mi is,olyan ügyesek!!!

Judit!
Zorka hogy van?

Kép
Kép
Kép
Kép

ildikó
ilgya1

Sziasztok

Köszönöm a gratulációkat a fiam nevében!

Sajnos idén sem voltunk kint! Tavaly is csak hömpölygött az emberáradat és én úgy utálom, ha nem lehet lépni sem.
Talán majd jövöre, hivatalból a kisember miatt! Erősítjük a Tündérkertiek táborát!!!!!

De azért a gyerekek biztos jól érezték magukat!
Élvezték a felvonulást! Az én gyerekkoromban (húúú de rég volt már) a május elsejei felvonulásokra emlékeztet, csak mi az egyesületünket képviseltük!

Gyöngyi
Gratulálok a Tündérkerteseknek! Szuper a képek a lányokról!

Ildi
Nagyon szuper képek!
merci71

Sziasztok!

Olvasok, olvasok...........

Anita
putyu

Sziasztok!
Most csak egy pár szóra jöttem, de majd ígérem vissza olvasok és reagálok is!
Kissé el vagyok havazva! Kezdődött a hideg fronttal és a nagy lehüléssel. Dóra emiatt elég nyügös volt, szinte csak kézben akart lenni. Majd csütörtökre teljesen benáthásodott, és csak sejtem, hogy mikor. Kissé gondban vagyok, hogy milyen és menni ruhát adjak rá. Próbálom rétegesen, de nem mindig jön össze. Pl: ha szopizik csupa víz, pedig ilyenkor már alig van rajta ruha (csak 1 vékonyabb réteg)utána adok rá még egy réteget, hogy ne fázzon meg. De ha hancurozik akkor sok, ha viszont nyugisabb, akkor talán jó. Szerintem egyébként a szerdai hideg éjszaka lehetett a gond. Este még 23 fok volt így nem fűtöttünk be, de reggelre már csak 19 lett. Ráadásul éjszaka volt egy két és fél órás nyűglödésünk, amikor lerúgta magáról a takarót, nem volt jó neki sehol, csak küzdöttünk, és lehet, hogy akkor fázott meg? Majd másnap mentünk be anyukámékhoz, és ahogy felöltöztettem, elkezdett üvölteni. Legalább 20 percig üvöltött, még kint a hidegben is. Gondolom ezért nincs szinte semmi hangja, teljesen be va rekedve, szörnyű hallgatni, főleg ha sír. Most vettünk meleg hálózsákot, így az éjszakai szopikhoz sem kell a meleg takaró alól kiszednem, bár így meg még jobban leizzad. Igazából nem tudom mi lenne neki a legjobb. Most nálunk kb 22-23 fok van, fürdetéshez befűtünk, de így se tudom milyen horror gázszámlát fogunk kapni, ráadásul én nem tudok melegebben jól aludni.
Ezeket tetőzvén csütörtök este még a Zoli is úgy jött haza, hogy fáj a torka, tiszta nátha és hőemelkedése volt. Ma nem is ment dolgozni, mert már ráment a homlok- és arcüregére is. Szóval kissé kivagyok fizikailag, tömöm magamba a vitamint, hogy legalább én megúszam, és hogy legyen ki teát főz, nővérkét játszik,..... Lelkileg egész jól bírom, igaz nem sok időm van agyalni.
SAzerdán kéne a 4 hónapos oltásra mennünk, de azt mondta a védőnőnk, hogy ha továbbra is náthás inkább elhalsztjuk. Szerencsére láza, ill. hőemelkedése nincs, de hangja se sok.
Most mennem kell, lejárt a pihenő időm.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok,

Hát nem kell sokat visszaolvasnia Anitának meg Adrinak :(

Egész nap Rátok készültem, iszonyatosan nehéz napunk volt, gondoltam majd olvashatok jó híreket meg nézhetek képeket... nem túl aktív a topik mostanában :( Hol vagytok???

Ildi, Szandra,
nagyon jó képek :) A pónik Ancsinak is tetszettek, de nem akart rájuk felülni. Gondolom eljön az az idő is :D A teli szájjal nevető Bogi nagyon szuper!!!

Ildi,
mesélj az osztálytaliról, milyen volt!

Adri,
sajnálom a nyűglődést, majd csak hozzászokik a hűvösebb időhöz Dóra. Ez tényleg nehéz időszak, még nekem is, hogy mikor, mit adjak rá. Nem csípte a hálózsákot sosem, de most azon gondolkodom, hogy mégis megint meg kéne próbálni, annyit mozog éjjel, mindig lerúgja a takarót. de sosem hideg reggel semmije...

Zsani,
nahát, akkor Marbellán ragadtok. Nekem ugyan tök mindegy, csak a nyálam csorgatom :D

Judit,
Zorka? Jobban van???

NAgyon elegem volt ma már, Ancsi folyton vette a cipőjét, hogy akkor most menjünk ki. Sokat ki is mentünk, de kint meg be akart jönni, vagy cipeltette volna magát... áááááááá.
Atti még nincs itthon, úgyhogy egyedül csináltam a fürdetést is... az a baj, hogy iszonyúan el vagyok kényeztetve, általában 5 körül itthon van, akkor tudok kicsit kikapcsolni. Fürdetni meg eddig max 10-szer, ha fürdettem egyedül... Ráadásul marha korán kelt ma ANcsi, úgyhogy volt nyűglődés rendesen. Azért sikerült hiszti (mármint az én részemről) nélkül abszolválni a napot, viszonylag kevés gyomorideggel :)
Nem irígylem az egyedülálló anyákat :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!!

Katus!

Értem miről beszélsz :cry: Mióta megszülettek a lányok én minden harmadik napon egyedül fürdetek (leszámítva a szabikat :lol: ) És asszem nem én vagyok a legsz...bb helyzetben :lol: :lol: Fel a fejjel: lesz ez még így sem!!!!!! :lol: :lol:

Ma én is arra keltem, hogy egy éjszaka alatt megbetegedtem :roll: :roll: , kezem lábam reszketett reggelre, torkom fáj, orrom megindult és olyan vagyok mint a mosott kika (bocsi plágium Szandrától :lol: ) A Marietta torokfájással ébredt , a SÁra orrfolyással, És menni kellett dolgozni (Sanyi már fél 5-kor elment), így lepasszoltam őket a mamáéknak (nem volt ma ovi). Szerncsére a csajoknak napközben semmi bajuk nem volt :lol: :lol: De én!!!!!!! Két nyolcadikos osztályt vizsgáltunk le :roll: :roll: , miközben alig tudtam állva maradni. Holnap oltás megint.
És a legszebb az volt, hogy ezek a nagy mafla kamaszok olyan szagot hagytak maguk után, hogy 2 órán át szellőztettem, mert még az eldugult orrommal is szédelegtem :lol: :lol: :lol:

De szép az élet :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri!!!

Hidd el még a nagyobb gyerekeket sem könnyű öltöztetni, ha nincs meg a fokozatos lehülés. Nálunk mindig hálózsákban aludtak a csajok, sőt még most is, mert mi nem fűtünk csak 21 fokra, éjjel meg csak 20 fok van: sokkal jobb hüvösebben aludni. A fürdéshez fűtök be én is, de csak a fürdőbe.
jobbulást Dórinak és apának (tudod: lóadag C vitamin, echinachea, first a torokba) Neked meg kitartást, egy nőnek minig többet kell bírnia :roll: :roll: , kénytelen :lol: :lol: Döngesd magadba is a C vitamint!!!!!

Anita!!

Piszok lassan olvasol! :lol: :lol: :lol: :lol: Képzeld le se szállnak az íróasztalról, még este be kellett rakni a szobájukba és egész este rajzoltak Ma reggel felébredt a Marietta és kérdezte hol a Sára? Mondom az ágyunkba alszik, Erre ő: akkor jó, mert felkapcsolhatod a lámpát, hogy rajzolhassak :lol: :lol: :lol: Nagy a
sikere!!!! :lol: :lol: :lol:

Szandra!!

Köszönjük a gratulációt :oops: :oops: :oops: Az a baj, hogy én (és még egy pár anyuka) nem értem, hogy miért mi nyertünk. Oké, hogy tüneményesen szépségesek voltak a gyerekeink :lol: , de hol volt olyan szép ruhánk, mint pl nektek :oops: :lol: Beszéltük is a vonulás alatt, hogy mivel az előző évben mi nyertünk, tuti, hogy mások fognak nyerni, mert úgy lenne korrekt :oops: Mondjuk nem láttuk a többi felvonulót, de titeket láttunk és megérdemeltétek volna a győzelmet is!!!! Azt sem tudom, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, de az ovónénik biztos tudták :lol: :oops:

Gyönyörűek a csajok a képeken!!!!

Ildi!!!

Dávid is hogy élvezte!!!!! És tök szuper volt az a kis kocsi. Képzeljétek nekünk egy kis pöfögő benzines valamink volt, ami teljesen a gyerekek orra alá büdösített :roll: :roll: :roll:

Szóval????? Milyen volt az osztálytalálkozó????? Vagy nem emlékszel, mert annyit ittál mint én a multkor a caféban?? :lol: :lol: :lol:

Ja, KAtus!!

Attit én is láttam a felvonuláskor, de hiába kerestelek mellette nem találtalak :oops: :oops: :lol:

Kata!

Hogy alakul a kajcsizás??

Évi? ti folytattátok a kóstolgatást?

Többiek?????? Életjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek, mert nagyon fáradt vagyok!!! Pusszantás:

ágyöngyi

Adri!
Azt a hálózsákos megoldást lehet érdemes lenne kipróbálnotok, hátha Dóri is rájön, hogy ez jó és alszik benne nagyokat. Sajnálom, hogy még tart ez a nehéz időszak de lehet nektek lesz a legnyugisabb nagy gyereketek és hidd el az nagyobb kincs :) .

Katus!
Én sem szeretek fürdetni annyira, apa már egy párszor meg is jegyezte, hogy csúcs milyen fizikai fájdalmat érzek mikor nekem kell megtennem. Persze mondanom sem kell, hogy ma 3 és fél óra hosszat nem voltam itthon délután és mikor hazaértem akkor meg olyan volt apa feje mint aki egy hete nem aludt és..... ááááá nem is tudom leírni hogy nézett ki. Kérdem mi a baj, erre ő: ELFÁRADTAM!!! Szuper :lol:

Gyöngyi!
Szerintem az elől álló népviseletes kislány és kisfiú miatt nyertetek mert ők nagyon aranyosak voltak. Nálunk a kicsiknek nagyon elfogyott a menet végére a türelme (a szülőknek is :roll: ) így egy nagy tumultus gombóc lett a színpad előtt az egészből. Bár voltak olyan visszajelzések, hogy nekünk kellett volna nyernünk mert nálunk minden zöldség és gyümölcs igazi volt (lányok kosarában és az összes díszítés) de szerintem a türelem fogyott el a legjobban és az visszavetette a dolgot nagyon. Na de majd jövőre 8) :lol: . Édesek voltak a Tündérek is, szerintem megérdemelve nyertetek és ez a lényeg.

Reggel leesett, hogy nincs ovitok mikor jó pár szülő zárt ajtókat talált nálatok. Akkor szóltam nekik, hogy talán most lehet az a nevelésmentes nap amit meséltél, erre a fejükhöz kaptak, hogy tényleg :lol:

Tényleg hideg van, megyek is beülök egy kád forró vízbe .

Szandra

szandrakiss

sziasztok,

megint nagyon jók a képek!
Tamit és Dávidot is láttam (nagyon édesek voltak!), amúgy nem sok mindent, ugyanis mi elénk is odaálltak. nem beszélve arról, hogy a tömegben is folyton lökdöstek és előzni akartak, merthogy babakocsival vagyunk... :x
szülők közül Gyöngyit+Ildit+Anikót (ne haragudj, hogy siettem, de akkor unta meg Eszter a 3 órás tömeget) láttam...
Eszter jobban van, szombat volt a mélypont, kb. 300-at evett egész nap mindent egybevetve, abból is kihányt valamennyit. próbáltam cukros-sós teát, nehogy kiszáradjon, de eddig csak vizet kapott pohárból, cumisüvegből meg tápszert, így nem fogadta el. most már jobb az étvágya, de még így is kb. a felét eszi, mint régen.

Katus, mi is elég húzós napokon vagyunk túl, Eszter még nem volt beteg, tök nyugis, most mintha kicserélték volna. mondjuk ma már annyira jól volt, hogy a cserépből pakolta ki a földet +szekrényből szedte ki a cipőket. (még jó, hogy mindent sterilizálni kellene! :) )

Anita, milyen édesen segített Botond, pedig nem is ismer még minket! :)

Gyöngyi, szerinted sem ehet még Eszter glutént? én 9 hónapos kora óta adok Neki kiflicsücsköt, kenyeret, hippes zabpelyhet (6 hó van ráírva!) erre Magdi mondta, hogy 1 éves kora előtt semmi búza, zab, stb. a másik: tegnap olvastam egy cikket, hogy 1 éves kor előtt max. egy-két kanál joghurt.
http://velvet.hu/poronty/2008/09/16/tudomany_a_cumisuvegben_a_gyerek_nem_kis_felnott/
Eszter imádja, eddig 1 pohár natúr joghurt+kenyér volt a tízórai. teljesen kiakadtam, ugyanis nagyon odafigyeltem arra, hogy mit mikor lehet bevezetni, stb. erre kiderül, hogy rossz könyvet választottam :?: :!:

meg próbálok egy képet felrakni Katusnak (is) :D
Kép

jóéjt, puszi
Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok! ababook.hu-ról készülök holnap megrendelni Annapetiket. 4van, a két új 1.825 körül, megmondalak+irány az iskola 1.600 körül. Kér vki vmit? Mi itthon vagyunk, Dórinak újra folyik az orra. :( Pedig már ott akartam hagyni több időre! :( Pusszantás!
jatka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?