Sziasztok!!
Katus!
Értem miről beszélsz
Mióta megszülettek a lányok én minden harmadik napon egyedül fürdetek (leszámítva a szabikat
) És asszem nem én vagyok a legsz...bb helyzetben
Fel a fejjel: lesz ez még így sem!!!!!!
Ma én is arra keltem, hogy egy éjszaka alatt megbetegedtem
, kezem lábam reszketett reggelre, torkom fáj, orrom megindult és olyan vagyok mint a mosott kika (bocsi plágium Szandrától
) A Marietta torokfájással ébredt , a SÁra orrfolyással, És menni kellett dolgozni (Sanyi már fél 5-kor elment), így lepasszoltam őket a mamáéknak (nem volt ma ovi). Szerncsére a csajoknak napközben semmi bajuk nem volt
De én!!!!!!! Két nyolcadikos osztályt vizsgáltunk le
, miközben alig tudtam állva maradni. Holnap oltás megint.
És a legszebb az volt, hogy ezek a nagy mafla kamaszok olyan szagot hagytak maguk után, hogy 2 órán át szellőztettem, mert még az eldugult orrommal is szédelegtem
De szép az élet
Adri!!!
Hidd el még a nagyobb gyerekeket sem könnyű öltöztetni, ha nincs meg a fokozatos lehülés. Nálunk mindig hálózsákban aludtak a csajok, sőt még most is, mert mi nem fűtünk csak 21 fokra, éjjel meg csak 20 fok van: sokkal jobb hüvösebben aludni. A fürdéshez fűtök be én is, de csak a fürdőbe.
jobbulást Dórinak és apának (tudod: lóadag C vitamin, echinachea, first a torokba) Neked meg kitartást, egy nőnek minig többet kell bírnia
, kénytelen
Döngesd magadba is a C vitamint!!!!!
Anita!!
Piszok lassan olvasol!
Képzeld le se szállnak az íróasztalról, még este be kellett rakni a szobájukba és egész este rajzoltak Ma reggel felébredt a Marietta és kérdezte hol a Sára? Mondom az ágyunkba alszik, Erre ő: akkor jó, mert felkapcsolhatod a lámpát, hogy rajzolhassak
Nagy a
sikere!!!!
Szandra!!
Köszönjük a gratulációt
Az a baj, hogy én (és még egy pár anyuka) nem értem, hogy miért mi nyertünk. Oké, hogy tüneményesen szépségesek voltak a gyerekeink
, de hol volt olyan szép ruhánk, mint pl nektek
Beszéltük is a vonulás alatt, hogy mivel az előző évben mi nyertünk, tuti, hogy mások fognak nyerni, mert úgy lenne korrekt
Mondjuk nem láttuk a többi felvonulót, de titeket láttunk és megérdemeltétek volna a győzelmet is!!!! Azt sem tudom, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, de az ovónénik biztos tudták
Gyönyörűek a csajok a képeken!!!!
Ildi!!!
Dávid is hogy élvezte!!!!! És tök szuper volt az a kis kocsi. Képzeljétek nekünk egy kis pöfögő benzines valamink volt, ami teljesen a gyerekek orra alá büdösített
Szóval????? Milyen volt az osztálytalálkozó????? Vagy nem emlékszel, mert annyit ittál mint én a multkor a caféban??
Ja, KAtus!!
Attit én is láttam a felvonuláskor, de hiába kerestelek mellette nem találtalak
Kata!
Hogy alakul a kajcsizás??
Évi? ti folytattátok a kóstolgatást?
Többiek?????? Életjel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megyek, mert nagyon fáradt vagyok!!! Pusszantás: