Sziasztok!
Az éjjel már nem volt annyi baj Nimróddal.
Ez nem azt jelenti, hogy aludt végig, csak kevesebbet ébredt (nem félóránként, hanem óránként
az elején). Nagy örömmel újságoltam reggel Apának, hogy fél 2-től csak háromnegyed 6-kor kelt Törpe. Erre kiderült, hogy 4-kor is nyöszörgött, csak én nem hallottam, így Apa nyugtatta meg.
De már ez is jó.
És persze 6-kor az ágyunkban kötött ki, de az az igazság, hogy már hiányzott is.
Szőlő! Én nem szoktam mérni már nagyon rég óta, hogy mennyit eszik. A mérleget csak arra használom, hogy hetente egyszer megnézzem, mennyit hízott. Volt már nálunk is olyan, hogy egyik hétről a másikra szinte semmi plusz nem jött fel, másik héten meg negyed kilót hízott. Ha jókedvű Mazsi, akkor biztos nincs gond. Lehet, hogy jövő héten majd többet eszik ismét.
És biztos nem unt rád, csak lehet, hogy Apával játék közben röpködtek a falatok.
Újdonság volt, hogy Apa eteti, így észre sem vette mennyit kajált.
Szösszenet! Irigylésre méltó amennyit Alíz alszik éjjel.
Én tudom, hogy amíg Nimród csak anyatejes, addig nem fogja átaludni az éjszakát, de azzal kiegyeznék, ha egy ilyen időintervallum alatt egyszer kétszer ébredne csak.
Olyan édes a leányzó!
Szépek vagytok a képeken!
Nagyon tetszik az integetős.
És én is azt hittem a felnőttes képen, hogy leette magát.
Mary! Nem rossz, de én nem a számok alapján, hanem a képek alapján amit feltettél mondom, hogy Bogi nagyon formás baba.
Ne aggódj.
Mannogab! Hú de komoly öltönyös nagyfiú!
Nagyon elegáns volt a keresztelőn! Nem is sírt mikor lelocsolták?
Bolygó! Gratulálok a forgáshoz!
És jó, hogy Bogi már többet alszik nappal is. Nekem tényleg kényelmesebb, ha mellettem alszik, de attól féltem, hogy pont én ébresztem ilyen gyakran fel akaratom ellenére. És lehet benne valami, mert most, hogy már 2 éjszakát a kiságyában "aludt" majdnem egész éjjel, azt vettem észre, hogy már a második éjszaka ritkábban ébredt. Még "kísérletezek", aztán meglátjuk.
Zorroné! Benin látszik, hogy jól érezte magát Sopronban. Olyan édes, ahogy hozzád bújik és lesi a magas fákat!
Szépek vagytok.
Nimród is nagyon szereti a növényeket. Pici kora óta figyeli a szobában a virágokat, mikor sétálunk pedig a fákat. Perceken keresztül képes bámulni minden zöld levelet.
A zenélő kutyusos vonatos sztorin pedig jót nevettem
, bocsi
. Elképzeltem.
Boldog hófordulót Beninek tegnapra.
Celesztina! Sajnálom.
Remélem hamar rendbe jössz.
Nici! Egyszer majdcsak sikerül lefotózni a kis rizsszemeket.
Várjuk.
Tim! Ezek szerint ha kibújnak a fogacskák, akkor sem fog változni semmi az éjszakákat illetően?
Annyira édes az első képen Bálint!
És persze a többin is.
Mango! Jobbulást!