Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bagzerka: továbbra is nagyon édes a kisfiad :)

Anyoooka: üdv odahaza! Jobbulást Dorkának!

Bejci: Anyookánál a kisebbik fiú ha jól tudom ;) De egyet értek tündériek együtt! :)

Na, megyek elolvasom Eszike szüléstörténetét.

Kép
kistiggrincs

mennyire be van punnyadva ma mindenki. :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hello!

Fél kézzel, mert másikban babát próbálok nyugtatni. :)
Hoztam én is születéstörit, szintén baromi hosszút. Hiába, ha belekezdek az írásba, nem tudom abbahagyni. :D

Bocs, hogy nem jövök, de csak úgy tudom tartani valamennyire itthon a frontot, ha nem ücsörgök a gép előtt. :?

1222099188.4593.doc

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szasztok csajok!
ma 11:02 kor 47 grammal és3350 centivel megjött Ramona :)

képek részletek ha a nagyobbikat elaltattam....

Üdv: Keurus

Kép
Kép
lanta

Monee: engem biza megrikatott a szüléstörténeted. Még egyszer gratulálok!

Kép
kistiggrincs

lanta családjának nagy-nagy gratula!

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Lanta és Keurus: gratulálok! Várjuk a képeket!

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

LANTA: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A PICI RAMÓNÁHOZ :)

Minden bejelentkezésemnél van babahír :)

Eszike, Monee.. :) Nagyon-nagyon szép szüléstörténetet írtatok.. a maga valójában.. :wink: (szültem már 3x de bizony el-el pityeredtem rajtuk)

Rólunk:
Adél baba ma 1 hónapos :D
2980gr-al jöttünk haza a kórházból, és ma reggel 3770 gr -ot mértem :)
Szépen fejlődik, már nézelődik, és követi a kezem, ha játszadozom a feje felett :) Olyan nagyon jó nézni, hogy érdeklődik.. :)
(dobok majd képet is a kis drágámról)

Pocakosok:
Már majdnem mindegyikőtök betöltötte a 40. hetet. Háát nagyon-nagyon szorítok értetek!!!

Humanka??

Honey!
Volt most délután egy érzésem, hogy megszülsz ma.. nem tudom, hogy honnan jött a gondolat.....
:shock:
Szóval hajrá!!

Kistigrincs!
Nemsokára a Te szüléstörténetedet olvassuk... :)

szeder74

Őőőőő.... természetesen tudom- hiszen nagyon kis pasis-, hogy anyoookának Dorka mellett Ádámja van... csak már úgy ráállt a kezema 2 kiscsajos megoldásra.. (Holkáék, Lolababáék, Csibe, Sarkantyúka)... :oops: :oops: Szánom bánom az elírást!!! Remélem anyooka nem haragszol! :roll:

Lanta, Keurus: HATALMAS GRATU !!! REMÉLEM SIMA ÜGY VOLT! :wink:
" 47 grammal és3350 centivel"... :lol: :lol: Gondolom ezt fordítva akartátok írni! Hiába, a nagy izgalmak!!! :D
Vendég

monee,
jaj a te sztorid is nagyon tetszett!! :D Olyan jó, hogy ilyen részletesen és szépen leírtátok a történteket!!!

szeder,
legalább kettőnk közül neked van ilyen érzésed!! :D :D (mármint, hogy ma szülni fogok)
Hozzáteszem, hogy a haveri körben - akik fogadtak a szülésem időpontjára - a mai éjszakára van a legtöbb tipp! :D
De ma még egy halovány keményedésem sem volt.... :?

wionával mi van??!! Én már frankón aggódok érte!!! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

eszike: köszi az üzenetet!!

minyu: már csak milyen kevés üres sor van a táblázatban...köztük az enyém :cry:

anyooka: tündéri mindkét gyermeked!!

lanta: gratulálok Ramóna születéséhez!! Sok boldogságot és jó egészséget nektek!!

Kép
dorka78

sziasztok csajok!
köszi az aggódásokat :) 09.19-én 1.53-kor kibújt Panna Zsófia, 3680 g, 55 cm gyönyörű baba, majd küldök fotót később. ma jöttünk haza, kicsit sok dolog.de isteni érzés, leírhatatlan boldogság és imádom!!!!!!nem bírok betelni vele!!!
jah és magától indult el kifele szerda éjjel....
pusziiiiiii

Kép
winona

Sziasztok Lányok!

bejci! :) poénnnak szántam :)
na szóval sima és problémamentes volt minden.
császárral született, És jól vannak.
Most semmi izgi nem volt mint az előzőnél és multkor mikor korházba kellett menni. :)
De már meg is ünnepeltük a cimborámmal :) hukk....
nehogy vesebeteg legyen. Kép [/img]

Ja :) én régen voltam itt fenn, és nem tudom írok e még, de mindenkinek sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
És örizzétek is ezt meg sok-sok éven át, mert a világon a legfantasztikusabb dolog a család!!!
Vigyázzatok egymásra és magatokra!!

Üdv: Keurus (apax2) :)

Kép
Kép
lanta

Adél 1 hónaposan :) Kép Hason fekszem
Kép alszom...
Kép nézelődöm...

szeder74

Lanta!
Nagyon szép kislány ez a Ramóna :D

szeder74

Most itt a kezemben Adél.. várjuk a 11 órát.. és jöhet a hami.. majd -remélhetőleg az alvás is :D
minden este így zajlik... 8-11-ig.. :D

babások:
ti mentek a babákkal bev.központokba? mi már voltunk 1-2 helyen, de pl. a hétvégén már nem mertem vinni Adélt, mert most nagyon sokan megfázással küzdenek.. félek, hogy valamit elkap...nehéz eldönteni, hogy mi tévő legyek ez ügyben, mert olyan szívesen vinnénk magunkkal.. nálatok, hogy van?

szeder74

anyooka! o
olyan nagyon helyesek a gyermekek... ááá Dorka egy tündér, ahogy fogja a kistesót.. meg lehetne zabálni :)
Nagyon szép a pici babád ... olyan kis csöpp Dorka kezében :) hihetetlen ez a Dorka ahogy nézi a kistesót :)

szeder74

Monee: Nagyon szépen írtad le a történeteteket. Ha egyszer ezt Ákos elolvassa, biztos büszke lesz az anyukájára!!
Vendég

Anyoooka: nagyon edesek a gyerkocok egyutt, es Apoooka meg olyan aranyos volt, ahogy bekoszont :lol: Helyes csaladod van nagyon !!!

Bejci: azt hiszem, csatlakozok hozzad, tegnap ota nagyon viszketek en is, bar nekem "csak" a pocakom. Meg nem repedezett be, de mar helyenkent olyan fenyes, latszik, hogy a bor elvekonyodott, szoval most kb. ugy orankent kenem, es meztelen pocakkal jarkalok, mert ugy jobb, ha nem er hozza semmi. Nalad hogy van a viszketes?

Eszike, Monee: mindkettotok szulestortenete gyonyoru volt, es en is megsirattam mind a kettot. Szepen leirtatok nagyon olyan igazi mely, noi erzesekkel :!:

Lanta & Keurus: sok boldogsagot kivanok nektek a gyonyoru Ramona babahoz !!!

Szeder: gratula Adel baba hofordulojahoz :P Es nagyon szep sulygyarapodast is ert el ezalatt az ido alatt, latszik, hogy jol tartod :lol:

Winona: nagy gratula nektek Pannahoz, teljesen benne sok oromotok !!!

Agirol nem tudunk semmit ???

Marti: en mar nagyon varlak vissza !!! Olyan kivancsi vagyok, hogy mit szolt Kamilla-apu a kislanyhoz :lol: :lol: :lol:

Nalunk sincs hir. Benedek tegnap este olyan 9 korul kezdte el az egyeni torna VB-jet. Volt nyujto-, gyuru-, komlett talajgyakorlat is, en. kb a lolengesbe aludtam bele ugy ejfel korul ... de o meg tovabb is folytatta :shock: A ferjem mar csak nevetett azon, hogy hullamzik a pocakom, es hogy lehet igy elaludni, de mar belejottem :wink: Ma megint megyek helyettes dokihoz, a kovetkezo idopontom pedig mar ismet a sajat dokimhoz van --> okt. 1-jere. No, ezt mar nem akarom felhasznalni :roll:

KépKép
Kép
humanka

Meg pocakos fius kismamak!

Kezdem elhinni, hogy a fiuk tenyleg lustabbak. Itt a tablazat vegen nagyon elszaporodtak a rozsaszinu sorok :wink: Bele kene huznunk
:lol:

Kép

KépKép
Kép
humanka

Humanka: Amíg csak a pocid viszket, addig örülj! :? Nekem is így kezdődött, aztán el kezdtem kenni mindenféle kencével, hátha jobb lesz, ahelyett, hogy elviseltem volna... Aztán - szerintem a sokféle krémtől, olajtól- jött az allergiás bőrgyulladás: na az valami borzasztó volt, tiszta lila volt a bőröm, meg is vastagodott és ha megvakartam akkor hólyagos kiütések jöttek rá... brrrr....
Ez a csúnyaság elmúlt róla , de a viszketés megmaradt. És az az érdekes, hogy mindig csak éjszaka jön! Nappal is viszket néha, de éjszaka nem bírom abbahagyni a vakarózást! :?
Humanka, én azt tanácsolom, hogy valahogy próbáld kibírni, egyet ne tégy: ne kísérletezz krémekkel, nehogy nálad is allergiás reakciót váltson ki.
(Többiektől bocs, ha hosszú voltam... :oops: )

Ma megint megyek végre nst-re és talán a dokibácsim is megkukkant, mi a pálya odalennt. Remélem ma már kapok valami támpontot, hogy lássam az "alagút végét"!! Drukkoljatok... :?
Vendég

Halihó!

Starlark, Honey!
Köszönöm! Azért már lassacskán kezdek jobban lenni, Annácska pedig tovább küzd a náthával. Arra ébredtem reggel is, hogy szegényke úgy, de úgy szipogott, teljesen tele volt az orrocskája. :( De leszippantottam, szopizott egyet és azóta édesen alucikál. Remélem gyorsan elmúlik ez a nátha! :evil:

Minyu!
A MÁK-nál csak a családi pótlékot és az anyasági támogatást intéztem, ezekhez csak az orvosi igazolást kellett eredetiben becsatolni (hányszor voltál terhesgondozáson), a többit elég volt másolatban.

Eszike!
Nekünk is porszívós változat van. Szerintem ez a legjobb, leghatékonyabb, bár ahogy a többiek írták már kicsit hangos. De nálunk Annácska rendkívül érdeklődően figyeli, hogy mi ez a hang és magát a műveletet is jól tűri, egyelőre.

Anyooka!
Ádám nagyon helyes fiúcska! Gratulálok!!! :D

Szeder!
Adél napról napra szebb kiscsaj!!! Szerintem nyugodtan lehet őt vinni magatokkal, valószínűleg ez a megfázásos időszak még és nem az influenzás.

Lanta!
Sokat gondoltam rád tegnap! Örülök, hogy jól vagytok, Ramóna pedig igazán gyönyörű kislány, büszkék lehettek rá!!! Gratulálok és gyors felépülést kívánok a császár után!!! :D

Winona!
Rád is sokat gondoltunk! Jó, hogy végre jelentkeztél és hogy ilyen jó hírrel!!! Sok sok tejcit és jó egészséget kívánok Nektek!!! :D

Humanka!
Ismerős amit írtál: az én férjem is folyton azt kérdezte, hogy hogyan lehet úgy aludni, hogy valaki mocorog a pocakodban??? Hát ehez is hozzá lehet szokni! És hát nem tart örökké! Nemsokára Benedek is idekint fog mocorogni!!! :wink:

Bejci!
Mennek a drukkok "az alagút végéhez"!!! :wink: :D

Kép
Kép
konan

Bejci és Kistiggrincs!
Kitartás lányok!!!!!!!
Lehet, hogy megdöbbentek, de én úgy gondolom, hogy élvezzétek azt a néhány napot, ami még hátra van! Minden, de minden meg fog változni körülöttetek, fáradtak és hihetetlenül kétségbeesettek lesztek időnként. Persze a földöntúli boldogság az meg lesz!!!!!!

Tegnap kirándultunk a családdal, ma meg holnap még gyorsan főzök valami finomat nekik....aztán majd kiderül.
A sok nyavalya persze nálam is jelentkezik, de mégis olyan jó így!

Szomorú Blumi, eltűntél!

Friss babások!!!!!
Egy szépészeti kérdésem lenne: mit tettetek a szülés után megmaradt lógó bőrtömeggel??? Mi a leghatásosabb?
agap

Winona,Petra,Lanta!!!
Szívből gratulálok a kislányokhoz!!! Nagyon sok boldogságot,örömet és egészséget kívánok!

Szeder
Most a hétvégén volt az első nagyobb utazásunk. Dédiékhez mentünk 70 km-re laknak,autóztunk...Ott egy csomó rokonnal találkozott Emma.
De zárt térbe nem merem még vinni..pl.közért,bevásárlóközpont..bkv..
De már én is úgy mennék!!
Majd 6-8 hetesen fogom csak vinni addig erősödjön kis Pöttöm.
Adél csodaszép!Nagyon tetszik a hason fekvős kép!

agap
én nem vagyok mérvadó mert nekem idővel kezd újra feszessé válni...már most tök szépen visszaállt a köldököm formája is.
És mindenki azt mondja semmi hasam nincs már...de ez alkati sajátság... :oops:
Amúgy a bandázst szoktam viselni nappal.

Ádám,Danika és Ramóna nagyon szép formás babák!!!
A tesóképeket pedig imádoooooom! :D Meghatóak..

Csajszikáim dicséreteit köszönjük szépen!
holka

Lanta, Keurus: Gratula a Pici lányhoz :) Nagyon szépet hoztatok össze :) Sok boldogságot Nektek!

Anyoooka: Ádám is tüneményes :)

Winona: Nektek is hatalmas gratula a kislányhoz! :) Sok boldogságot egészséget! :)

Szeder: Mi inkább nem viszük Donátot sok ember közé még egy jó darabig, de ő beteg volt.

Bejci: Mennek a drukkok :)

Agap: próbáld ki a hasleszorító bugyit azt a kapcsos fajtát, nem olcsó de hatásos. Nekem a sima hasleszorító öv nem vált be túl merev volt.

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Gratulálok minden új babásnak, sok boldogságot!
Pocakosok KITARTÁS!
Anyukák! A Ti babátoknak nem hámlik a szája? Olyan mintha száraz lenne, de lehet, h. a szopitól van?

Pénteken vissza kellett mennem a kórházba, mert a poklok poklát álltam ki a gátvarrat miatt. Rosszabbul voltam, mint szülés után, csak feküdni bírtam, ha megmozdultam, olyan volt, mintha kést forgatnának bennem. Mint kiderült a hüvelybemenetben bentfelejtettek kettő varratot, amit aztán úgy a'la nature kitéptek... :shock: :shock:
Nem kívánom senkinek azt a fájdalmat! Úgyhogy aki még szülés előtt van és lesz gátmetszése, varratszedésnél többször kérdezzen rá, biztos hogy kiszedték-e mindet. (5-ből kettőt sikerült bent hagyni).
sz.sziszi

Jó reggelt mindenkinek!!!

jaj és már egyre jobban irigykedek az itteni babaképek láttán!
Szerintem több baba már kúszni fog, mire én megszülök... legalábbis most így érzem.
:o

Ma voltam az utolsó uh-n. Mivel a 40. hetet holnap töltöm be. ( fogalmam sincs honnan van ez a 26-i időpont, merthogy holnap 24 van )
És most elöször kicsit beparáztam a szüléstől!!! :shock:
4320 gr-ra becsülték Flórát!!!
De ami jobban rám hozta a frászt, hogy a BPD: 103 !!! Jaj.... :shock:
A combcsontja sem semmi, mert azt meg 82-nek mérték.
Összevetettem a méreteit a mamanet-en szereplő magzati méretekkel, és mimdene nagyobb mint ami ott található a táblázat legalsó sorában ( 41. hét )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja, és amin külön felhúztam magam, hogy a csaj nem volt hajlandó flowmetriát csinálni! Mondván, hogy nincs rajta a beutalómon!!!
Könyörögtem neki, hogy suttyomba, csak a bizti kedvéért csinálja meg, vagy legalább vessen rá egy pillantást, hogy minden ok -e ( kb + 30 másodpercet vett volna igénybe ), főleg mivel hogy már 1 hónapja III-as a lepényem....
De nem, a "szabály az szabály"! :evil: :evil:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lanta!

Gartulálok a kis Ramónaához. Nagyon tündéri baba.

Anyooka!

Tündéri szép a kis Ádám!Na és a Dorkás kép..hmmm én is ilyen tesószeretetet szeretnék majd... :D

Winona!

Gratulálok Panna babához!Sok tejcsi és boldgoságot kívánok!

Szeder!
Adél annyira csodaszép és kerek.Édes, a hasonfekvős képe a kedvencem. Mi már voltunk 2-3szor Tescoban mini Gyuszival,de azért nem megyünk sűrűn.Szép a súlya is :D

Képzeljétek ma megyek a 6 hetes kontrollra :shock: Már. Bár még csak 5 hét 2 napnál járunk ott nem veszik annyira szigorúan a pont 6 hetet. Remélem minden ok lesz.

Kép
Kép
a.m.

Eszike!
Nekem nevált a szopipárn,mert ülve szopizunk.Éjjel meg még mindig azzal alszom. Először a sebem miatt,mostmár meg megszokásból :D
Te használod?

Kép
Kép
a.m.

Honey!
Hát tényleg szép nagyok a méretei Flórának,de tudod,hogy tévedhetnek is... :wink:
Sajnálom az a nőt,hogy ilyen hülye volt :evil: Vaskalapos p.csa

Kép
Kép
a.m.

Jó reggelt!

Nekem majdnem reggel van... tegnap ugye itt voltam fél 11 -kor.. és bíztam a 11 órai alvásban.. nnna amit kaptam, az nem volt semmi :?
Adél hajnali 2-kor aludt el.. folyamatosan a cicimen lógott és nézelődött.. húzta nyúzta a cicimet.. először azt hittem a hasa fáj.. aztán kiderült.. , hogy unatkozik.. szeretné, ha szórakoztatnám... :shock: ha felhúztam a játékát, és zenélt, akkor elvolt.. úgyhogy szórakozott velem éjjel a kis csaj.. :lol:
Most meg úgy alszik.. :)

Köszönöm, a dicsiket Adélt illetően..

Holka!Am! Konan!
No én is úgy vagyok vele, hogy azért megvárom a 8 hetes kort, akkor már ugye túl is leszünk az első kötelező oltáson, és majd inkább akkor visszük magunkkal. (az a helyzet, hogy a fiúk is már voltak náthásak, és most a párom is az.. de eddig szerencsére nem kapta el Adél, azt mondta a védőnő, hogy amíg szopik az ad védettséget bizonyos bacik ellen)

Wiona!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK A PICI LÁNYODHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

SZ.SZISZI!
ó TE szegény. akkor megjártad a hadak útját.. a lényeg, hogy már tényleg minden rendben veled.

honey!
nem semmi ez az uh. nő.. egyébként az ilyen emberek baromira nem empatikusak.. kocka.. és nincs kedve dolgozni.. nekem ez a véleményem.
Amúgy Flóra hihetetlen nagy méretekkel rendelkezik
:shock: Viszont gondolj arra, hogy milyen legyen a kis drága?? Hisz anyja.. apja.. Óriás :wink: Én nem is a kilóin vagyok kiakadva... hanem a combcsontján.. nem semmi... ebből is látszik, hogy hosszú baba lesz.. (szerintem ő lesz hosszra a legnagyobb topik baba :wink: )

szeder74

szeder,

a kilók enegem nem is izgatnak, mert tudom hogy tényleg nagyot tévedhetnek. Én csak a BPD miatt aggódom... :shock: félek, a gátvédelemnek már most lőttek...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Az uh-s csaj monnyon le!!!!! "Hule Kocsog", ahogy az időtlen klasszikus, Fekete Pákó mondaná! Nem értem, miért kell így szarozni a 40. héten egy kismamával!!???!! Mi az, hogy nincs rajta a beutalón???!!! Nekem se volt rajta, hogy váltsanak át a sima genetikai uh-n 4D-re, de nekem még képet is nyomtattak! Hát nem egyformák a szonográfusok! Viszont Flóra tényleg szépen megnőtt! Én is paráznék a helyedben a szüléstől, elég rémísztő, hogy azon a kis lyukon hogyan fér ki egy baba?! De ügyes leszel Te is, Ő is és majd megoldjátok!

Sziszi: Húúú, ez kemény lehetett. AHogy olvastam, még nekem is belenyilalt a fájdalom...

Szeder: Édes lehetett ahogy Adél az anyuját szórakoztatja éjszaka. Nagy huncut ez a kislány! Nálatok a fiúk hogy viszonyulnak Adélhoz? Nincs közös tesós képetek?

A.m: Remélem minden O.K. lesz a kontrollon. Olyan hihetetlen, hogy Ti már ott tartatok, én meg még azt sem tudom, kibújik-e valaha belőlem ez a kislány!!

Én köszönöm a drukkokat, az "alagút vége" sajnos még mindig láthatatlan számomra!! :( Sőt, már azt is kétségbe vonom, hogy az alagútnak van vége!!! :cry:
Hát el vagyok keseredve... :cry: :cry: :cry: Hiába a jósolgatások, szülésnek nincs jele!!!! Legyek türelmes!!! :evil: :evil: Zárt vagyok, Bianka végig boogizta az nst-t, láthatóan nagyon jól érzi magát odabennt. Nálunk a menet a következő lesz: 1 hetet várunk, ha semmi, akkor a második hetet már kórházban kell tölteni! Jaj-jaj-jaj..... Annyit sikerült elérnem, hogy csütörtökre is kisírtam magamnak, hogy bemehessek a dokibácsimhoz, utána hétfőn megyek.... de addig befonom a szemöldököm!!!
Mérgemben megyek aludni!!!!
Vendég

Ja... és az alsó vonalzóm szerint "happy Mum" vagyok.... Bár már tényleg az lehetnék!!!
Vendég

honey!
hát... igen... de lehet, hogy mégis sikerül.. azért sok múlik a szülésznőn, legalábbis nálam ő sokat-sokat tett, hogy ne keljen vágni.. 1-2 öltésem volt.. az is csak szerintem, hogy legyen.. mert egyáltalán nem fájt utána.. olyan, mintha nem is szültem volna.. azért, ha tudod masszírozd addig is.. hátha segít :wink:
Most már egyre kíváncsibbá tesz engem is ez a Flóra baba :) :wink:

szeder74

bejci !
ó te is szegényke.. tényleg sajnállak benneteket pocakosokat, mert már ilyenkor jobb, ha kibújnak azok a kis édes babák.. játszadoznak itt veletek :)
vannak képek a fiúkkal is, de én nem akarok a tudtuk nélkül feltenni képet.. ők már elég nagyok tudod.. majd megkérdezem őket.. és teszek fel, ha ők is jónak látják.. :) (nem hiába.. ez a kamaszkor.. már csak ilyen.. őket úgy kell kezelni, mint egy kis felnőttet.. :wink: mindenről kikérni a véleményüket, no majd pár év és Te is tudni fogod :wink: :wink: )

szeder74

szeder,
tök jó fej tapintatos anyuka vagy, hogy megkérdezed a fiaidat a képről!!! :D De komolyan!!

bejci,
hidd el, teljesen átérzem a reménytelenségedet!!!! :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Igen, én is úgy érzem, hogy Veled hasonló cipőben járunk, mert az én gyerkőcöm is valszeg nagyobb mint az átlag gyerek (37. héten volt 3600 gr), én viszont kisebb vagyok mint az átlag... úgyhogy van rendesen para bennem is a szüléstől. De úgy vagyok vele, hogy akkor is legyek már túl rajta!!!

Szeder: Honey a számból vette ki a szót! Biztos tök jól neveled a nagyfiúkat! :wink:
Vendég

bejci,
ha nem vagyok "vindisgréc", mit jelent, hogy te kisebb vagy mint az átlag?
Arra lennék kiváncsi, hogy Netti babája hogy születet meg!!( mert ő ugye közel 4,5 kg volt )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ágival vajon mi lehet...?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Végre én is itt vagyok! Sokszor csak olvasgattam, de írni már nem volt időm.

Először is mindenkinek köszönjük szépen a jókívánságokat!!!

Nagyon jól vagyunk, Boti nyugodt, gyönyörű kisfiú! Esténként 3 óránként ébred, bár utána nem mindig tud könnyen visszaaludni, úgy tűnik hasfájós szegényke! :(
Szerencsére, ahogy nővérem is írta, gyors és könnyű szülésem volt. Igaziból ilyet kívánnék mindenkinek!
Én nagyon nagy élményként éltem meg a szülést, és a legmeghatóbb pillanat az volt számomra, amikor Botinak kibújt a fejecskéje és azt megsimogathattam! El is sírtam magam, szinte fel sem fogtam, hogy Ő az! Aztán a következő nyomásnál ki is "pottyant" a nagy fiú!
Olyan érdekes, mert ugyebár én 26.-ára voltam kiírva és kb. azt az időpontot lőttem be a szülésre, mert ugyebár lakásfelújítással "bajlódtunk". És az volt bennem, hogy mindennel kész legyünk, hogy Botondot már úgy várjuk.
Előző nap én még egy megnyitóra is elvillamosoztam, mondván, semmi bajom. De feltűnt, hogy reggel óta a hasam egy kicsit lejjebb ment, de ezzel nem nagyon foglalkoztam.
Hajnali fél 2-kor éreztem, hogy csordogál a magzatvizem, így irány a kórház. Negyed 3-ra beértünk, ott megvizsgáltak, egy ujjnyira voltam nyitva, rendszeres fájásaim nem nagyon voltak. Így sétálgattam, férjemmel és anyósommal a folyosón beszélgettünk. 5 óra körül éreztem, hogy erősödnek a fájásaim, akkor telefonáltak a szülésznőmnek, hogy lassan indulhat. Mire 6-ra beért, kiderült, hogy teljesen elfolyt a magzatvizem és a méhszájam is eltűnt! Akkor közölte velem, hogy 1 óra és megszületik Botond! És tényleg: 7:10-kor meg is született Botond!!! A fájások között jókat nevetgéltünk az orvossal és a szülésznővel, jó volt a hangulat a szülőszobában. Miután megszültem (szerencsére se gátmetszés, se vágás, se semmi), a saját lábamon kitoltam a Kicsit a szülőszobáról!
Nekem nagyon nagy élmény volt, nagyon jó emlékként marad meg a szívemben!!!

Humanka kérdezted, hogy mi van a cukrommal. Szerencsére rendben van, Botinak sincs cukra. De majd a 6 hetes kontrollnál újra csinálnak egy terhelésest, és akkor derül ki igazából. De remélem minden rendben lesz vele! Mert hát bevallom őszíntén, a szülés óta nagyon kívánom az édes dolgokat! :)

Minden kisbabának, akik azóta születtek, mióta nem voltam, nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok!
A pocakos kismamiknak, pedig kitartást!!!!!!!!!!

Ormolya
ormolya

Ormolya!
Üdv. újra itt :) Kérek képet a pici Botiról :)

Honey, Bejci!
Ha tudnátok.... néha igen is bele törik a bicskám a fiúk nevelésébe... ááááá borzasztóan nehéz.. Világra hozni könnyű egy gyermeket, a nevelés az nagyon-nagyon göröngyös út.. ezt szokták mondani..
Már most érzem, hogy még sok könnyembe fog kerülni... :oops: 8)
De akkor is embert fogok belőlük nevelni!!!!
Pocakkal meg kitartás.. szerintem a héten megszültök mind a ketten.. szinte tuti bizti :wink:

szeder74

húúúúúúúúúúúú ormolya!!!! Ilyen nincs is!!!! :D :D
Én is én is én is ilyet szeretnék!!!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Szeder: gratulálok az 1 hónapos Adélhoz :) Nagyon helyes kislány!

Winona: gratulálok a kislányotokhoz!

Lanta, Keurus: nagyon szép a második kislányotok!

Humanka: mostanában nálam is megy minden este a tornagyakorlatozás :)

Agap: tudom, hogy nem lesz leányálom szülés után, de én mostmár inkább arra vágyom ;) Szerettem/szeretek nagyon terhes lenni, de már úgy a kezemben tartanám a kisfiam.

Honey: huh, tényleg szép mértei vannak Flórának! A flowmetria nem csinálást inkább már nem is kommentálnám...

A.m: biztos minden rendben lesz :)

Sz.sziszi: ez rosszul hangzott :? Remélem azóta már jobban vagy.

Bejci: néha én is úgy érzem, hogy az alagútnak sose lesz vége. 3 hete mondogatják, hogy márcsak a fájások kellenének és jönne a baba. Kitartás Neked is.

Ormolya: gratulálok a gyors szüléshez :)

Kép
kistiggrincs

honey!!
szep nagy a kiscsajod! :) sztem a gatvedelemrol semmikepp ne mondj le!!!! ha benned nott ekkorara, ki is tud onnan jonni, ahogy kell! es az imres szulesznok, es dokik meg pont nagyon partoljak a nem-vagast, hidd el, sikerulni fog!
-ja es valamiert teged mar jol az eleje ota a "pikkpakk megszulom" tipusnak gondollak! irigykedtem is nagyon, aztan nekem is az lett :) szoval akinek ilyen remek, sportos, eros, vekony alkata van, az sztem nagyon szepen, gyorsan szul!!
bizzzz magatokban!!

szeder!
nagyon kis kerek Adel!! irto edes!

am, hihetetlen hogy maris 6hetes!!!!!! dobbenet, hogy hogy rohan az ido!!! es majd meglatjatok, de nekem a baba szuletesevel(simivel) kezdett el annyira rohanni az ido!!! ez meg csak a kezdet, hogy maris 6hetes, de igaz, amit a nyanyak az utcan mormognak, ha meglatnak babat: uugy rohan az ido, eszre sem veszed, es maris iskolaba fog jarni....es igazuk is van!!! :cry: :cry:
na jo, bocsiii, nem akartam lehuzo lenni, de nekem tenyleg azzal kezdodott ez, avgy akkortol vettem eszre hogy mennyire hamar elmulik minden :( na jo, ez mar tenyleg depressziv hangulat....szorrriiii 8)

mi ma voltunk vedononel merecskelni: a kisuram 4,06!!!! 2 hetesen :) es naggyon megdicsertek minket hogy milyen szeepen fejlodik, meg hogy hogy nezelodik, meg minden. nekem meg dagadt a keblem, es nem csak a tejtol :D:D

na roanok, meg nem tusoltam, es mindjart mehetek simiert picurral, mivel most eloszor senki sincs itthon.... meg meg teregetnem is kene....
na szaladoook!!!

bejci, igyaaal koktelt!!! nem gyozom hangsulyozni!!!! :) es felafejjel!!!!!!!!!!!!

napaaaa

KépKép

KépKép
bagzerka

Honey: A kisebb vagyok mint az átlag az azt jelenti, hogy alulról súrolom a 160 cm-t :?

Szeder: Nekem 2 hete, 9-én azt mondta minden hozzáértő (házidoki, asszisztens, védőnéni), hogy legkésőbb azon a hétvégén meglesz a baba. Aztán múlt héten megint azt mondták, hogy hétvégére már babázok. Mostmár nem hiszek senkinek, csak a nődokimnak: de sajnos szerinte nem mostanában szülünk.... :?

Ormolya: De jó, hogy ilyen gyors, frappáns szülésed volt! Én is ilyet akarok. És ha lehet minél előbb! :wink:

Tigrincs: Veled mi a helyzet? Türelmesen tűröd még az édes teher minden nyűgjét? :wink:

Most hogy aludtam 2 órát, úgy döntöttem bekeményítek. Ma elmegyünk IKEÁba, utána tesómékhoz. Holnap sógornőméket látogatjuk meg, ott úgyis van pici baba. A csütörtökön még gondolkodom, de valamit ki fogok találni, nem fogok itthon ülni, feküdni, hanem inkább megyek, mint a mérgezett egér, hátha előbb kibújik az én kis Picurim!
Amúgy akkorát bőgtem alvás előtt.. mert lelkiismeret furdalásom lett, hogy annyira vártam, hogy végre legyen egy kisbabám, most meg a célegyenesben ilyen türelmetlen vagyok vele szemben.... :? Pedig biztos megvan az oka, hogy még bennt akar maradni, meg a természet úgyis tudja a dolgát... szóval asszem erre mondják, hogy kissé rapszodikus a hangulatom!!! 8) :oops:
Vendég

huu Ormolya, gratu nektek, es szuperjo hogy neked is ilyen szep, sima szulesed lett!!!!!!

na megyeeeek :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Gratula minden ujdonsult kismamanak, kispapanak sok sok boldogsagot kivanok nektek.

Agi irt sms-t. sajnos meg mindig semmi. Gorcsolget kemenyedik a hasija, de nem ugy nez ki, hogy par oran belol megszuletik a manocska. Kezd parazni az inditastol, de mondtam neki sok sok ++++ drukkk megy nekik, hogy magatol beinduljon minden.

szisziKép
sziszi7

Szegény Ági.... :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?